Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
OTG kompatibilitás meg van oldva, de nem rendszerszinten, hanem csak egy nem erre a készülékre tervezett külső programmal (Q5) Ettől még az oprendszer natívan nem támogatja, gondolom, emiatt nem megy a DSLR szoftvered.
rakloo: nincs 2.3, van egy pirate rom nevű dolog, már magyarítva is, de az is 2.2.
-
törölt tag
Valószínű a DSLR gépet kell hekkelni.
Arra gondolok, hogy a Calibre (ezen a példán vezetem le) progi kezeli az Androidot, de amikor az S7et csatlakoztattam, nem ismerte fel, kézzel kellett megadnom a kapcsolódási adatokat a Calibre-ben.
Valószínűleg itt is ez van. A market engedélyezte, mert mind android program kompatibilis az S7-tel, viszont a DSLR gép csatlakozási infója nem ismeri meg a kábel végén a tabletet.
-
Skynet258
veterán
A gördülékenységet nem a benchmark eredmény határozza meg (ami egyébként nem sok mindenre jó...), hanem az érzet.
De még mindig áll a kérdésem, ez az ominózus pirate rom alapból, xda-ról letöltve úgy néz ki, mint a lentebbi képeken, vagy módosítva lett pölö az értesítési sáv?
-
batabe
senior tag
Clockworkmod recoveryre.
sajnos a file-t a dropbox szabályai miatt el kellett távolítanom a public folderből.
Bakter,
nem tetted fel véletlenül a saját oldaladra is a recovery file-ját? -
V.Stryker
nagyúr
Próbálgattam a TRZ firmware-t. Az érzéseim vegyesek. Külsőre talán jobban tetszik, mint a gyári Home launcher, ennek legfőbb oka a felső állapotsáv kinézete, és az, hogy alul nincs ott az az idétlen taskbar a lehetetlen szineivel, és persze az is nagyban közrejátszik, hogy a képernyők száma állítható.
Ami nem tetszett, pl az, hogy a Wi-fi, Bluetooth, 2G/3G, fényerő beállítások eléréséhez külön widgetet kell kitenni, vagy a beállítások menüben barangolni. - Ez alapból megoldható a gyári romon is, ahogy felteszed a Go Launchert és belövöd alapméretezettnek. Pl. -
V.Stryker
nagyúr
Erre sokan panaszkodnak, mármint a facebookra. Pl nálam olyan volt,hogy az új asztali gépem kékhalálozott, ha a párom elkezdett facebookozni. De ha én facebookoltam, vagy csináltam teszteket, hajtottam, semmi hiba. Ahogy belépett Ő facebookozni, két másodperc után kékhalál. Full windows reinstall megoldotta, de akkor is ez jel.
-
bakter24
őstag
Ott valami nagy rejtély lehet, mert én is opera mobil-t használok, desktop módban, gyorsgombon van ez a fórum (a #friss utótaggal) és egyszer bejelentkezek, bejelölöm mindhárom lehetőséget a belépésnél, majd OK, és ki sem léptet. Mikor megint feljövök, már be vagyok lépve.
-
Luissimo
veterán
biztos, hogy az Opera Mobile hibája, mert én betudok lépni az oldalra vele.
Nemtudom melyik fórummal próbálod, de váltsál szerintem.
(először töröld a linkedet és a cache-t és utána próbálj meg belépni valamelyik tükörfórumon keresztül , tudod , van A PH, az ITCAFE, és van a Mobilarena is... Mind ugyanoda vezet)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, a reset a recovery-t nem törli, sőt, elvileg a memóriakártya tartalmát sem kéne törölnie.
Mivel ugye ez itt memóriakártyaként kezeli a memóriát, így szerintem nem törli.
GT540-nél legalábbis így volt.. FR a flash-elt tartalmat nem törölte, tehát a recovery maradt, plusz, a kártya tartalmát sem törölte. Sőt, Samsung-oknál is a gyári recovery-ben elvégzett reset a kártya tartalmat nem törli, csak a kódos reset töröl mindent.
-
Cindercone82
tag
Gyári Inviteles ROM és gyári launcher.
Próbáltam már az általad említett felbontású képekkel is. A bajom az, hogy amikor kijelölöm a képet akkor a magassága ugyebár duplája a tényleges képernyőnek, így csak a felső része lesz benne.
Komolyan mondom nem értem....volt már dolgom néhány androidos motyóval, de ilyen lémer hibával még nem találkoztam. Mindegyik kütyü a képnek azon részét engedi kijelölni amit alapvetően meg is tud jeleníteni..... -
Luissimo
veterán
Clemi, Neked erről az általad belinkelt oldalról sikerült is már könyveket letöltened?
Mert nekem egyetlen linket sem nyitott meg, amit eddig próbálgattam.
ahogy nézem data-s linkekszerk:
Jó,. helyesbítek, van amit sikerült, de a nagyobb tétel az, amit nem... abból ami érdekelnepl. Grisham könyvek
-
-
mkRoland
senior tag
Ma is arról posztoltam, gond nélkül megy minden!
Opera Mobile => Beállítások => Haladó => User Agent => Tablet/Desktop? Nem mintha gondnak kellene lennie bármelyikkel is... Máshol nem csinálja? Próbáltad úgy is, hogy nem könyvjelzőből indítottad, hanem manuálisan begépelve a mobilarena.hu-t, majd onnét a fórumra navigálni? -
bakter24
őstag
Jaja, ez így van. Az bunkóság, hogy nem hívják fel rá a figyelmet, mert senkinek nem kötelessége ezt tudni, és ez azért elég fontos. Viszont ha véletlenül 3px-es betűmérettel, de benne van a szerződésedben (ami elég valószínű sajnos) akkor sokat nem tudsz ellene lázadni. Max leírod ide, de itt már eléggé utáljuk a T-ét így is
Én legalábbis 90%-ban negatívat olvastam, főleg a szállítások körül lévő fejetlenség miatt.
Szerződés elolvasása nem vicc: Ezt ajánlom a témában HaveFun!
-
-
-
KPistike
aktív tag
Nem tudom, Neked melyik Nokia headseted van, nekem van egy BH-504-es és egy BH-904, és mindkettővel tudom használni.
Azt a trükköt be kellett vetnem felismertetéskor, hogy a headset bekapcsolásánál addig tartottam nyomva a gombot, amíg a LED sűrű kék villogást produkált, ekkor ismerte fel a Slim, és ajánlotta fel a párosítást.
A telefonodon valószínűleg már korábban beállítottad, hogy automatikusan lépjen kapcsolatba a headsettel, ezért az minden bekapcsoláskor kapcsolódik - ezt abból sejtem, hogy én is így hoztam össze E-72-vel
-
-
insido
tag
Úgy tudom, hogy minden launcher különbözik képméretben, ezért mindegyik máshogy rakja be a háttereket, én is küszködtem ezzel rendesen, amíg egy fórumtársunk (Breki) fel nem világosított. Van egy hátteres progi nevezetesen Flikie Wallpapers HD ezzel jól be lehet állítani különböző méretű képeket, próbál igazodni a feltett launcher-ek méretéhez, még saját képet is beállíthatsz ha beleteszed a progi wallpapers mappájába. Persze van amivel ez sem boldogul és nálam néha kép böngészés közben kilép, de ki kell próbálni. Mindenképpen Musthave program.
-
BalanceR
addikt
Naszóval, olyan LED minden S7 Slimben van, de nagyon nehezen lehet látni, ha nem hiszed, világítsd meg elemlámpával, vagy vidd közel egy 100Wos izzóhoz...
A beépített képnéző egy sz@r, nem csak azért , mert lassú, és nem veszi figyelembe a .nomedia utasítást, de szépen le chache-el minden képet azonos méretben, szóval a képek dupla helyet foglalnak miatta a tabon ( .emp mappa a belső SD-n) a képeket azért nem nyitja meg, "nem támogatott", mert azokat még nem chache-elte le, de le fogja majd, ha olyan kedve lesz... A chache-elést az emotion media provider.apk végzi, szóval ha ki akarjátok nyírni, ezt kell uninstallálni, de ez a gyári zelenejátszót/videólejátszót is vakká teszi...
Viszont ajánlom a Quickpic appot a kiváltására, ami ingyenes, gyors, minden formátumot támogat (animgif is) van EXIF infó is benne, és nagyon jó az antialias algoritmusa is....A VTL ről nincs infóm, ADw-t használok dockbar nélkül...
-
Sanyaman
tag
Lehet hogy furcsán hangzik, de vásárlás után (mondjuk volt idő bőven, míg ideért) megjött a tok is egy héttel, én tokba raktam, le sem vettem róla a gyári fóliát. Azóta bírja (kb. 2-3 hónapja). De nem is baj, mert a fiam kisajátította és egy 5 éves gyerektől nem várhatom el, hogy bemosakodjon, mint sebész operáció előtt.
Így is koszolódik kicsit, viszont nyugodtan törölgethetem a fólia miatt. Emiatt én fólián még nem is gondolkoztam, ha így bírja, lehet nem is kell. A gyárival egyáltalán nem zavaró sem a tükröződés, sem az érzékenység, persze lehet másként vélekednék, ha próbáltam már volna nélküle.
-
Breki
veterán
-
napocska2
senior tag
-
bakter24
őstag
Igen, ez ilyen. Nem minden program, de elég sok. DE ennek nincs köze a "nincs hely" market-hibához!!! Miért is? Mert mikor ez a hibajelenség befigyel, akkor a belső tárhelyen és a belső SD-n is TEMÉRDEK hely áll rendelkezésre.
Tehát, amit írsz, az IGAZ, és idegesítő is, hogy az uninstall nem működik túl jó, de ez NEM az említett "nincs hely" hibajelenség. Ezt azért fontos különválasztani, mert a hibakeresésnél oldalágra viheti a folyamatot és a kezdőket és a most ide bekapcsolódókat is félrevezeti.
-
bakter24
őstag
A probléma lényege pont az, hogy nem akkor írja, hogy nincs hely, amikor nincs, hanem bőven van hely, ennek ellenére írja telepítéskor, hogy nincs hely. A régi FW-nél is megvolt ez, de ott ritkán jött elő, és lehetett orvosolni a letöltésvezérlő adatainak törlésével.
erikviking: Azt megpróbálhatnád, hogy javul-e a helyzet, ha az oldalamon a leírásból leszedhető "nemhivatalos" patchet felteszed. Igaz, azt még az előző FW-hez kaptam ideiglenes megoldásnak, de mivel a neve "clearcache.apk" lehet, hogy itt is segít (idelinkelem azért, akinek megvan ez a marketes gond, az próbálja ki ezt: KLIKK, de feltétlenül várom a visszajelzéseket, akár segít ez a patch, akár nem.)
-
KPistike
aktív tag
"Van olyan opció néhány rendszer programomban, hogy telepíett program áthelyezés SD kártyára, de ez tulajdonképpen akkor a kétfelé osztott 8GB-os területen mozgatja át az állományokat?"
Igen, mert annak az egyik fele szerepel a rendszerben sdcard hivatkozás alatt.
"Itt most azt a villantást nem értem, hogy 32GB-ig bővíthető ....."
Ez annyit jelent, hogy a 8GB+32GB tárterületet képes megcímezni a készüléken alkalmazott rendszer. Azt, hogy ez a gyártó (értsd Huawei) programozói által került a Froyoba, vagy a Google által készített alap tulajdonsága-e, nem tudom megmondani.
Magát a kártyát egyébként valóban általános tárolásra - zene, film, doksik, képek, etc. - tudod inkább használni, mivel a telepíthető / telepített progikban valószínűleg nincs olyan kérdés, hogy sdcard vagy sdcard2 legyen-e az adatok tárolója.
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy egy esetleges következő frissítés tartalmazhatna olyan opciót a rendszer beállításaiban, hogy a csatolási pontot lehessen választani rootolás nélkül - ha már leválasztható a belső SD is. -
bakter24
őstag
"A TTY a teletypewriter (távgépíró) kifejezés rövidítése. Ismert még szövegtelefon vagy TDD (telecommunication device for the deaf – távközlési eszköz siketek számára) néven is. Ez a készülék lehetővé teszi, hogy a siket, beszédkárosodott vagy nagyothalló személyek telefonvonalon keresztül szöveges üzenetekkel kommunikáljanak bárkivel, aki rendelkezik TTY-eszközzel."
Hátha ettől okosabb leszel. Nem kapcsoltál be valamiféle "kisegítő lehetőséget" ?
-
Nara19
aktív tag
A bluetooth-szal én is így jártam. Xp-vel ment gond nélkül, de két androidos kütyüm (tablet + one touch telefon) között nem. Csak érdekességként akartam megnézni, mert nyilván GB-nyi anyagokat nem így akartam másolni. A wifi-s file elérés ES File expl-rel megy szépen, a vezeték meg mindig kéznél van, így nem hiányzik a BT.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged