Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
válasz tobias40 #5137 üzenetére
Arról nem tudok, de nem bonyolult, gyorsban a következő a lényege:
1. Letöltöd a zipet
2. Kitömöríted PC-re
3. Ha még korábban nem tetted meg, telepíted a Huawei USB drivereket a PCre
4. Engedélyezed az USB hibakeresést a táblán
5. Csatlakoztasd/csatlakoztasd újra az USB kábeled, ha szükséges, hogy biztos legyél abban, hogy az ADB driverek telepítve vannak
6. Futtatod az "upgrade.cmd" -t
7. Kiválasztod a típusod, jelen esetben a "S7-201"-et a sleimhez
8. Követed az instrukciókat a kijelzőn"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
insido
tag
válasz tobias40 #5568 üzenetére
tobias40: Amikor megvettem t-home-ossal ment a net, mikor lecseréltem invisre a firm-et attól kezdve nem ment a net bármit csinálok.
Luissimo: idézem Huawei kollégát : Inviteles a tabod? Akkor uj internet apn-t kell beallitanod, mert az Invitel-hez speci az APN. Ha az apn "net" akkor mennie kell, persze ha a sim-en van adat..
Ebből gondoltam azt amit leírtam.
Viszont én hiába állítok be mást, de lehet velem van a baj...
Mindenesetre holnap cserélem a Firm-et és beszámolok hogyan alakul a netes téma.
Maradtam tisztelettel...[ Szerkesztve ]
...Hirtelen szétrobban minden és rádüvölt az élet. Megszakad legmélyebb álmod, nem szökhetsz meg mégsem... /Lelkes Állatok - Újságos/ A hosszú élet titka: Lélegezz!!!
-
insido
tag
válasz tobias40 #5571 üzenetére
Azért Kellett invisre cserélni mert akkor az volt az egyetlen új Firmware, és a javítások már benne voltak (nem akadt a zenelejátszás lezárt képernyőnél stb.) A T-home-os még nem jött ki akkor. Most ott tartok, hogy időm engedni fogja, hogy mélyebben utána nézzek a dolognak és lecseréljem a firmware-t. Egyébként nem tudom minek magyarázkodom.
Én csak leírtam, hogy én sem boldogulok a nettel és erre gondolok mint ok. Most egy darabig nem leszek netközelben...
Továbbra is maradtam tisztelettel...[ Szerkesztve ]
...Hirtelen szétrobban minden és rádüvölt az élet. Megszakad legmélyebb álmod, nem szökhetsz meg mégsem... /Lelkes Állatok - Újságos/ A hosszú élet titka: Lélegezz!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tobias40 #8618 üzenetére
Elvileg van, csak nem jut eszembe a neve... Bár elvileg futó alkalmazások között is lehet nézelődni, h mi eszi a procit, memóriát. Ezt lehet nézni akár quick system info pro-ban is.
De amúgy, nem egy bizonyos app használata után kezdte el csinálni?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nahajv
csendes tag
válasz tobias40 #8639 üzenetére
Hello!
Mióta nekem is megvan a bill.tokom azóta nekem is nagyon merül.
A tok miatt, mivel az USB folyamatosan kajálja az energit. Ha kihúzod tovább húzza (mármint az aksi).Huawei U8230 + Ideos S7 Slim + Samsung Galaxy Ace + Sony Xperia Sola + Zopo C2 + Homtom HT 20 Pro + Cat S60
-
V.Stryker
nagyúr
válasz tobias40 #8806 üzenetére
Ha felmész a gmail-re a számítógépen, akkor ott is törlődnek?
Ha nem, akkor szerintem csupán annyi van a tab-on, hogy csak egy heti levelet tölt be a kiszolgálóról. Ez nem azt jelenti,hogy törli az előzőket, csupán nem tölti be. A gmail beállításoknál tudod az időintervallumot növelni. Teljesen normális dolog. Nálam vannak nem fontos emailcímek, azok pl 3 napra vannak beállítva.
-
-
KTU
addikt
-
Rabidsnail
senior tag
-
bostone
addikt
-
Rabidsnail
senior tag
válasz tobias40 #10342 üzenetére
Itt egy Quick Settings nevű progi,Stefi68 barátunk által magyarítva ,ami szerintem remek erre a célra. Telepítés után a VTL launcherben beállítom,hogy lefelé húzás esetén ez jelenjen meg ablakban. Szinte minden fontosabb dolgot állíthatsz vele.
[link][ Szerkesztve ]
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
bakter24
őstag
válasz tobias40 #13979 üzenetére
Az első ötletem, hogy rossz a kábeled, vagy az USB port a PC-n. Próbálj másikat, ha van és másik USB-be dugni. Ha van másik gép a közeledben, akkor azzal is megpróbálhatod. (Mivel egy pillanatra villan csak be, és utána kifagy, abból következtetek erre. A drivereket is azért nem találja a meghajtóban, mert megszakad a kapcsolata a tabbal, ahol lennének a driverek.)
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
-
-
Kovan
csendes tag
válasz tobias40 #16247 üzenetére
Köszi a tanácsot,már előtte is próbáltam,bár nem hosszabb időre,mert most csak aksi kivétellel tudom kikapcsolni a tabletet. Hosszabb kivételre se javul semmi. Direkt hagytam hosszabb ideig futni a betöltést,de csak az ideos logó tűnt el,kaptam egy teljesen fekete képernyőn,ami aktív, tehát látom,hogy világít,de ezenkívül semmi. A gép nem látja,nem tudom recovery módba tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Vicces képek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest