Hirdetés
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- iPhone topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
napocska2
senior tag
válasz sagesz93 #1522 üzenetére
Igen olvastam rólad, csak azt gondoltam, hogy azóta már megkaptad.
A rendelésem másnapján le is ellenőriztem a MyT-Home-on, hogy beírták a +2 év hűséget az internetre, okulva a korábbi esetekből és bőszen reménykedtem. Ezek szerint nem marad más csak a türelem.Szerk: Elfelejtettem off-ba tenni.
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
-
napocska2
senior tag
válasz sagesz93 #1531 üzenetére
Bakker, most tettem le a 1412-t, ott is DHL mondtak. Nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal.
Azt tanácsolták, hogy hívjam fel a DHL-t. Röhej.Szerk: Újfent egyeztettem apával, tényleg Szuperszerviz lesz az. , De őket, hogy a csudába lehet utolérni? A titkos webshopos számon kezdtük, most hol folytassuk a nyomozást.
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
válasz wasabi69 #1540 üzenetére
Igen, köszi! A férjem tegnap egy kicsit félrehallotta a dolgot, amikor a Webshoppal beszélt, de azóta már egyeztettünk a Szuperszervizzel és maximálisan korrekt tájékoztatást kaptunk.
Én megértem, hogy a 1412 nem tud információt adni e tárgyban, de mondja ezt és minimum ne vezessen félre azért, hogy lerázzon! Eddig mindig csak jó tapasztalataim voltak velük, ez a tegnapi viszont elég csúnya baki volt a 1412 túlvége részéről szvsz.
-
napocska2
senior tag
válasz wasabi69 #1548 üzenetére
De durva! Rögtön meg is mutatkozott a szakmai "mélység". Probléma kezelése=0 No mindegy, más választásunk nem lévén örüljünk azon fórumtársaink örömének, akik ezen a problémahalmazon túllépve örömmel tapicskolják a gépüket, reménykedve abban, hogy egyszer csak hozzánk is eljut egy példány belőle.
-
napocska2
senior tag
válasz sagesz93 #1721 üzenetére
Még mindig nem kaptad meg?!:-( Azt hittem, hogy már lelkesen nyomogatod, ezért nem írsz ide. Az enyém már kezd hozzánőni a kezemhez, pedig még csak 4 napos. Ismerkedünk ezerrel, de a hangszóró klattyanást még nem hallottam.:-)
Szerk: Változatlanul csak T-Pont látogatással lehet aktiválni a Web simet. Adhattak volna 2 hetet is az 1 giga elfogyasztására, mert még csak a negyedét tudtam elkölteni.:-)
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
válasz mAtThEw0319 #2053 üzenetére
Nekem is ugyanazt írja!- így nehezen fogunk szinkronizálni.
-
napocska2
senior tag
-
-
napocska2
senior tag
Ma reggel bekapcsolás után nálam is jelentkezett a nem reagál a kijelző hiba. Este kikapcsoltam volna, de a kikapcsolás után a gombok világítottak és a kijelzőn is látszott némi fény. Nosza nem estem kétségbe, aksi ki-be és ment szunyókálni a töltőre. Aztán amikor reggel bekapcsoltam és kezdett magához térni, először megjelent az asztal szépen rendben, aztán hirtelen eltűnt minden bigyó, a háttér maradt és csak a feladatkezelőt lehetett előhívni meg a három gomb működött semmi más. Ezt még egyszer eljátszottuk, aztán megint lebontottam a hátulját, hogy kivegyem az aksit. Azóta szerencsére minden rendben, de volt néhány kellemetlen percem emiatt, hiába vagyok felkészülve az ilyen esetekre az általatok már közzétett tapasztalatok által.
rakloo (#2138): Örülök, hogy sikerült!
-
napocska2
senior tag
válasz advocat #2180 üzenetére
Szia! A kolléganőmnek van ilyen mini BT billentyűzete, amit kipróbáltam a múlt héten, de sajnos nem tudott egymáshoz csatlakozni a két kütyü. Már a párosítás sem jött össze, pedig többféle módszert is kipróbáltunk. Persze ez nem jelent sokat, mivel nem szántunk órákat a kísérletezésre, ez csak az én tapasztalatom.
-
napocska2
senior tag
válasz sagesz93 #2272 üzenetére
Annak azért örülök, hogy alapvetően nem a "géppel" van bajod.
Az enyémet az utóbbi napokban valamelyik háttérben futó valami rendszeresen fagyasztja, de még nem sikerült rájönnöm, melyik a bűnös. Reggel sem ébredt fel amikor levettem a töltőről, aztán küzdöttem a hátlappal és közben magához tért, pedig alig mozdítottam el a takaróját.
Másnak is elég ilyenkor a hátlap nyomkodás? -
napocska2
senior tag
válasz shift+ő #2485 üzenetére
Pont ilyet rendeltem, a múlt héten jött meg. Nagyon pöpec, tökéletesen méretpontos. Csak még a fóliát nem cseréltem ki, bírja a gyári.
Ja, a fekete bélés néhány helyen nyomot hagy a fehér hátlapon, de ezt sikerült eltávolítani, mert hamar észrevettem, ezért alábéleltem fehérrel. -
napocska2
senior tag
Tépőzár az enyémen sincs, de igazán nem is hiányzik. Ha belegondolsz az egy újabb felület a kopásra.
Az igazi bélésnek valót még nem találtam meg, így most egy vékony fehér kartont alakítottam méretre. Nem is látszik, hogy alatta van. De ez csak átmeneti állapot, mert valami nagyobb tapadású anyagra lenne szükség, mivel így 1-2 mm-t lecsúszik, ha ki van támasztva állóra a tok, bár ez nem korlátozza semmiben a használatot. -
napocska2
senior tag
válasz krisz12071 #2502 üzenetére
Napokig hezitáltam, hogy melyiket is válasszam a sokféléből, aztán a withglobal-os mellett döntöttem 16,99 USD-ért a plusz fólia miatt és kevesebb, mint két hét alatt ért ide.
-
napocska2
senior tag
válasz shift+ő #2510 üzenetére
Most akkor meg is nyugodtam!
Tényleg nem egyszerű látatlanban eldönteni, hogy melyik is lesz amelyik tényleg beválik, de nagyon megéri beruházni egy tokra. Eleve sokkal elegánsabb lesz a kis drága megjelenése és egyúttal sokkal kevésbé lesz sérülékeny. Ha jobban el lennék eresztve és bátrabb is lennék, akkor a pirosat rendeltem volna (akkor még nem volt fent a zöld, pink, stb.), de teljesen elégedett vagyok a feketével is. -
napocska2
senior tag
Egy napig kínlódtam az új Markettel, de nem tudtunk összebarátkozni. Ráadásul a további véleményeknél mindig hibát jelzett és kilépett. Aztán kikerestem a Telepített alkalmazások mappából a régi Market.apk-t és visszaraktam. Ha root-olt a géped, akkot már csak a MarketUpdater.apk-t kell átnevezned, mondjuk .ap-re és a probléma megoldva.
-
napocska2
senior tag
Wifivel csakis Dolphin HD-t használok, nagyon jók a kiegészítői és a gesztusok is. A Mini elég fapados mellette, de mobilnethez megteszi.
A T-Home a Domino Web Quick-hez adott 7 napra 1GB mobilnetet. Biztos olvastad itt a topicban, hogy az aktiválása kicsit nehézkesen ment augusztus tájékán...
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
válasz bakter24 #3373 üzenetére
Oké, vettem az adást, körülnézek!
Más: Nincs valami tippetek, hogy újraindítás (indulás) után miért jelzi olvasatlannak az összes sms-t a tabi? Kb. azóta, mióta az új T-Home-os FW-t feltettem, egyébként Launcher pro-t használok. Másnak is van ilyen szerencsében része, vagy csak én vagyok kitüntetett?
-
napocska2
senior tag
Azért ne ess emiatt kétségbe, nekem havi 500 Ft (100 MB) van előirányozva mobilnetre és bőven kijövök belőle úgy, hogy otthon természetesen wifizek. T-Mobile oldalán feltöltöttem 1500 Ft-ot a kártyára és ezt dorbézolom el 3 hónapon keresztül.
A Web Quick-es Domino kártyáról nem lehet telefonálni, fel sem lehet hívni a számát és Domino lévén havi díja sincs.
Ha T-Mobile-os konstrukcióban akarod megvenni a tabletet, ott már más a leányzó fekvése, de az általad említett T-ből nem jön át, hogy T-Home vagy T-Mobile. -
napocska2
senior tag
válasz direwolf #3780 üzenetére
Nekem is a "kéthüvelykes" gépelés vált be! Ezért is szeretem az AnySoft tabletes elrendezését. Gombok szépen sorban, mint egy normál klaviatúrán, így nem kell keresgetni és pont hüvelyknyi távolságra esnek. Középen meg a ráadás. Nehezen viselem, ha írás közben keresgélni kell a karaktereket.
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
válasz eladohardver #3992 üzenetére
Úúúúhh, értettem! Köszi az infót, majd intézkedem!
-
napocska2
senior tag
válasz addamka #4018 üzenetére
Mióta felraktam az új T-s fw-t, nagyon-nagyon ritkán fordul elő, hogy újraindul. A korábbival rendszeres volt az aksi ki-be, de szerencsére ez is megszűnt.
A wifis kapcsolódási probléma is megoldódni látszik, mióta az alvó mód beállításánál a soháról a soha, ha kapcsolódikra állítottam. Előtte állandóan azzal kínlódtam, hogy a képernyő feloldása után megakadt az IP-cím lekérésnél, most meg úgy működik, ahogyan a nagy könyvben meg van írva.
-
napocska2
senior tag
válasz bakter24 #4089 üzenetére
Engem is idegesítenek a maguktól induló, számomra felesleges gyári appok, de még nem voltam elég bátor kigyomlálni. Most, hogy megint belaktam a tabit, nem szeretném gallyra vágni egy elhibázott törléssel. Talán össze kellene gyűjteni, hogy mitől lehet büntetlenül megszabadulni.
-
napocska2
senior tag
Én úgy csinálnám, hogy a VOB-okat gépre másolva egyesíteném Total Commanderrel, majd a kapott fájl típusát átnevezve mpg-re, lehet másolni a tabletre, így az androidos lejátszók is képesek megjeleníteni a tartalmát.
Szerk: Némi további infó az egyesítéshez: Méret szerint kiválasztod a legnagyobb VOB-okat, mert azokban van a lényeg, azokat kell bemásolni a DVD-ről a gépre. A file-név tartalmazza a sorszámukat is, de a végéről a _1-et csoportos átnevezéssel le kell vágni. Az egyesítéshez pedig csak az elsőt kell kijelölni.
Kicsit bonyolítja, ha több film van a dvd-n, mert akkor ezt a műveletet filmenként kell eljátszani.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest