Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
válasz
V.Stryker #13874 üzenetére
Eddig semmi, igaz nekem 2.2 alatt is szuper volt minden, mégis azt mondom: MEGÉRTE VÁLTANI! Még a Wifi-t se dobta el és maradt bekapcsolva 1 napja, engem csak a Wifi Tethering funkció hiánya zavar (aki esetleg külsős programot használ CM10-el, mi az az app, ami működik megfelelően, wpa2-s egyedi kódolást beállítva?). Merülés is korrekt, 6 órája húztam le a töltőről, 86%-on vagyok, igaz, sokat nem használtam, de azért amíg vonatoztam, addig beleolvasgattam a topicba. A Google Csevegő megújult, kezel több fiókot is (nekem úgy van, hogy az alapértelmezett fiókom mindegyik droidos eszközömhöz egyedi, pl.: mkroland.s7slim, stb., de így a fő email-címemmel is bejelentkezve lehetek, eBuddy nélkül). Amúgy most láttam, hogy van CM9-ből is
maitegnapi kiadás! Aki arra izgul, CM-ekre letölthető a Google Chrome Play-ről (bár én maradtam az Opera Mobile - Boat Browser párosnál).stabilitás:
Goo Manager jelzett, hogy vannak elérhető frissítések, wifin elkezdtem letölteni, a tegnapi CM10-es frissítést, gondoltam, közben ránézek Play-re, jelzett is 5 frissítést, ezeket is nekiálltam párhuzamosan letölteni, ezek közben pedig még a holnapi időjárást is lecsekkoltam időképpel. Ránéztem közben a futó alkalmazásokra, vagy 10-et ki is tudtam volna lőni (Boat Browser, Wifi Manager-rel, Facebook, Böngésző, K-9 Mail, stb. futott a háttérben). -
max-pain
senior tag
válasz
V.Stryker #13506 üzenetére
Ugytunik Froyo: https://github.com/asturel/
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
V.Stryker #13357 üzenetére
Én úgy jártam,hogy valami hülye app,random ki,be kapcsolta a kijelzőt! Észre sem vettem,csak ez a gyors merülés jött. Amikor nem használom,a tok fedele le van csukva és a kis sunyi meg kapcsolgatott. Éjjel vettem észre,hogy a résen fénylik néha a kijelző. Ilyen nem lehet Nálad? Csak egy ötlet!
-
max-pain
senior tag
-
max-pain
senior tag
válasz
V.Stryker #13007 üzenetére
Szerintem sokan hajlandoak kompromisszumakot kotni olyan funkcioknal amiket egyaltalan nem is hasznalnak
(Persze csak ha a tobbi dolog megfeleloen mukodik.) Le mernem fogadni, hogy asturel altal felsorolt nem mukodo dolgok fele a tobbsegnek nem okozna problemat, csak ugye mindenkinek mas az a fel amit nelkulozne
-
asdf_
veterán
-
bakter24
őstag
válasz
V.Stryker #12735 üzenetére
Többeknél csinálja, szóval nem cserélik gariban, még nem jöttem rá, mivel függ össze, mert nekem volt, hogy lehúztam a töltőről, majd vissza, és elmúlt, jó volt egy ideig, később megint nyomkodtam a töltőn, és megint nem érzékelt (egy töltési cikluson belül!) Szóval ez van, feature
Töltés közbeni biztonsági érzékenység-csökkentő technológia
-
saphancs
aktív tag
-
saphancs
aktív tag
válasz
V.Stryker #12733 üzenetére
Hát nekem nem! 30* kattintok mire egyszer érzékeli.
Egyébként redline leírásába is megtalálható: - K: A kijelző néha nehezen reagál az érintésre, ha a készülék töltőn van. Miért? V: Ez normális, nem hiba, Az oka nem ismert, de más készüléknél is tapasztaltam már ezt a jelenséget (Pl.: HTC Wildfire)
Csak annyi, hogy nálam mindig csinálja! De ha van megoldás homályosíts fel légyszi, mert idegölő.. -
eladohardver
őstag
válasz
V.Stryker #12615 üzenetére
ha már úgy is backup progiról van szó, mit érdemes használni amihez nem kell root? És használlható... HTC telefonhoz kéne, kéne rajta szoftvert újra pakolnom... netán van külön backup progija htc-nek? Csak azért kérdem mert nincs nálam még készülék és nem néztem utána, és gondoltam hátha van htc tulaj itt
-
ha3fis
tag
válasz
V.Stryker #12610 üzenetére
Én múlt héten raktam újra a gyári romot, a biztonság kedvéért 3 progival csináltam backupot. A Go-s a 24 mentett alkalmazást kb 2 órán keresztül "próbálta" helyreállítani, aminek a végén csak annyit írt, hogy valami adathiba miatt nem sikerült...
Ugyanezeket a TB-pal, kézzel egyesével kb. 15 perc alatt megcsináltam és minden adatom megmaradt. -
napocska2
senior tag
válasz
V.Stryker #12558 üzenetére
Inkább ne próbáld ki a magassági kormányt...
Az idő elég kellemes itt Vas megyében, egy kis eső nem probléma. Az már jobban fáj, hogy net nélkül kell lennem. Még jó, hogy nem töltöttem föl a webstickemet előre, pedig fel sem tételeztem volna, hogy térerő nélkül kell lenni egy viszonylag nagyobb település kellős közepén, pár száz méterre a mobil toronytól. Na nem rinyálok tovább, húzunk vissza a fehér foltba. -
Lawrence74
tag
-
bakter24
őstag
válasz
V.Stryker #12458 üzenetére
Szerencsére mindig is spórolósan piáltam, így alacsonyan van a limit
Anyagilag nagyon megéri
Énis párszor már ráfutottam, hogy okosra ittam magam. A régebbi időkben írtam duplán a DVDet tévedésből, mostanra modern idők, már winyók formázódtak le hihetetlen módokon. Na akkor hoztam pár háziszabályt.
Éljen a péntek este így csütörtökön
-
bakter24
őstag
válasz
V.Stryker #12456 üzenetére
Attól nem is félek, hogy cserbenhagy. Egyéb okokból nem kezdek már most bele (holnap reggel indulunk, ma most hétkor értem haza, és fél üveg Egri Bikavérnél tartok, mert már sok volt a hétből
Namost a "részegen nem fórumozunk" házi-szabályomnál sokkal fontosabb szabályom a "részegen nem flashelünk"
)
-
drmotto
őstag
válasz
V.Stryker #12314 üzenetére
Nézd meg ezt:
Jorte CalendarSokféle widgetje van, és rengeteg beállítása.
-
drmotto
őstag
válasz
V.Stryker #12291 üzenetére
A TB- nek van egy olyan hülyesége, hogy ha elsőre nem kapta meg az engedélyt, akkor többet nem kérdezi, csak panaszkodik.
Próbáld meg, hogy a beállításokban törlöd a Superuser és a TB előzményeit és kényszeleállítod mindkettőt. Utána indítsd el a TB-t, elvileg megint kérnie kell, és engedélyezd. Ez be szokott jönni. -
Lawrence74
tag
válasz
V.Stryker #12283 üzenetére
Az új rom nem tudom még mikor lesz használható állapotú, elakadtam. A statusbart ugyan sikerült összébb nyomni, de így feljebb csúszott az egész értesítési terület annyival amennyivel kisebb lett a statusbar. Nem találtam meg egyenlőre hogy tudnám széthúzni, hogy kitöltse az aljáig a képernyőt.
Szerintem a superuser alkalmazásban néz szét, ott lesz valami bibi. (közben írtál)
3.1.1 verzió van gondolom telepítve, az a legutolsó. Ez nekem is nehezen, többszöri próbálkozásra frissíti csak a su binárist. -
drmotto
őstag
válasz
V.Stryker #12273 üzenetére
Van egy olyan pont, hogy kötegelt mentés/visszaállítás. Itt tudsz mindenféle szempontok szerint menteni, visszaállítani, mozgatni, satöbbi.
(#12274) gabe96:
A beállítások -> Alkalmazás adatainak mentése menüpontban tudod beállítani, hogy az adatokat is mentse.
Rendszerbeállításokat és rendszerappokat egyébként sem illik menteni, mert összeomolhat a rendszer a visszaállításuk után. Kivéve a BT, Wifi, email satöbbi párosítások, jelszavak, beállítások.
-
asdf_
veterán
válasz
V.Stryker #12273 üzenetére
Elinditod, szuroknel beallitod, hogy csak a felhasznaloi alkalmazasokkal foglalkozzon, bar azt hiszem gyarilag van olyan forgatokonyv, hogy csak a felhasznaloit mentse (igy rendszeralkalmazasok beallitasait bukod, de ket eltero romban nem feltetlenul ugyanazok az appok vannak, ezert kihagyod), utana biztonsagi mentes a felhasznaloi alkalmazasokrol, ellenorzod, hogy az sd-re mentve megvan-e a mentes, uj rom fel, root, titanium, muvelet, es visszaallitas.
Nekem ment, igaz nem ezen a tabon, es csak egyszer volt ra szuksegem 2.1>2.2 upgrade utani factory reset utan. -
Lawrence74
tag
válasz
V.Stryker #12264 üzenetére
Simple Calendar Widget.
Remélem nem csak rajtam múlik a jó napotok. -
bb.bocs
őstag
válasz
V.Stryker #12243 üzenetére
húznám a procit, hallgatnám az extra basszust, és nézném azt a szép felületet, és élvezném a gyorsaságot .(a telefonomat leadtam, hogy megvegyem a tabot, de a vicc az hogy a samsung galaxy giovan többet foglalkoznak a fejlesztők mint ezzel...arra minden van agyon lehetett fözni
... na mind1 végül is az olvasáshoz kellett a tablet
) csak hát hiányolom az ics t, ja és az akksi a telón észrevehetően asszem lassabban merült le
-
Lawrence74
tag
válasz
V.Stryker #12238 üzenetére
A másik dolog ami miatt jobb lesz mint a Pirate, hogy eddig semmi hiba ! A gyári böngészőt meghagytam, működik, Facebook frissül, WiFi bekapcsolásnál eddig (kb.3-4 nap) nem indult újra, rögtön csatlakozott (a scriptek jótékony hatása), és végül, a telepítése előtt mindenki azt dob ki, vagy rak bele a romba amit szeretne.
Ja és villámgyors, eddigi legjobb Antutu eredménye 2730 pont. -
bakter24
őstag
válasz
V.Stryker #12041 üzenetére
Én nem igazán nézek TV-t, kb 4-5 éve ilyesmi okból kifolyólag! Amúgy melyik műsorban volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Magsafe töltő eladó
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest