- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
drmotto
őstag
válasz
HuaweiU8500 #10892 üzenetére
Nekem nem. Ez nekem ténylegesen 0 Forint
De ez tényleg offtopik téma. -
drmotto
őstag
válasz
HuaweiU8500 #10890 üzenetére
Láttam.
Nekem 0 forintba van, és a sajátom. Igaz nem is Inviteles. -
drmotto
őstag
válasz
HuaweiU8500 #10887 üzenetére
Ez mekkora már, hogy 24 havi bérletre.
Utána mi lesz? Megvehető? Vagy mindenképp vissza kell adni? -
Surmi69
tag
válasz
HuaweiU8500 #10809 üzenetére
Ha elég sokan kérjük hátha lesz valami belőle....
-
Surmi69
tag
válasz
HuaweiU8500 #10809 üzenetére
Ha elég sokan kérjük hátha lesz valami belőle....
-
kj007
tag
válasz
HuaweiU8500 #10803 üzenetére
Kösz! Mindenesetre oda is feltettem a kérdést, hogy remélhetünk-e valami frissebb hivatalos ROM-ot.
-
spat
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #9418 üzenetére
Ésszerű áron engem érdekel (gyári akku), és szerintem egy idő után tömegesen fogjuk keresni.
-
pusihusi
addikt
válasz
HuaweiU8500 #9418 üzenetére
Szia, mennyibe kerülne, s töltővel együtt? Amibe belehelyezhető az akku!
-
cicabababa
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #9252 üzenetére
Már vagy 2 órája töltőn van, de még csak nem is melegszik, szoba hőmérsékletű az aksi
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
HuaweiU8500 #9173 üzenetére
Elvileg annak nem kéne méretbeli eltérést okoznia, főként ha a tartalom ugyan az.
Ezt úgy lehetne kiszűrni, hogy ki kellene csomagolni mind2 romot, és átnézni a fájlokat, hogy hol van ez a pár kb eltérés.
-
BalanceR
addikt
válasz
HuaweiU8500 #8845 üzenetére
Nem, telóról... (a Slimen WalkingDead Ment...)
(#8846) AcélAgyar :
Nem tudom milyen leírást találtál, de valószínüleg jó..
A /system/build.prop filet kell megnyitni text editorral, és ezeket a sorokat átírni:
ro.product.model=HTC Vision
ro.product.manufacturer=HTC -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
HuaweiU8500 #8745 üzenetére
Megtölti azt, csak bitang lassan..
A PC usb-je is amúgy tölti, csak kegyetlen lassan...
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
HuaweiU8500 #8729 üzenetére
És vadásztatok már valahol ilyen 2A-es usb-s autóstőltőt?
-
gretzky77
veterán
válasz
HuaweiU8500 #8499 üzenetére
Értem köszi a gondom az,hogy én mobilnettel szeretném hasznàlni!
-
duncan66
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #7928 üzenetére
Nem mindig értékeli a kísérletező kedvemet :-)
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #7905 üzenetére
Szerintem legyünk optimisták. Csak annyi kell,hogy más országokat is teleszórjanak a cuccal. Elsősorban keletre gondolok. Sokkal gagyibb vasakhoz gyúrnak cyanogent! Majdcsak kiokoskodják a miénkhez is! Remélem :-)
-
hoby36
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #7770 üzenetére
Remélem hamarosan.Írtam mailt a t-nek,de még nem válaszoltak,hogy mikor lesz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
HuaweiU8500 #6902 üzenetére
Szolgáltatónál rákérdeztem, ott nem lehet ilyet megoldani.. Nemzetközi hívásokat tudnak tiltani, de mást nem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
HuaweiU8500 #6900 üzenetére
Csak Flight módban meg nincs mobilnet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
HuaweiU8500 #6894 üzenetére
Jah, hogy erre gondoltál, ezt tudom.
Csak inkább valami olyan megoldásra gondoltam, ami simán tiltja az összes kimenő, bejövő hívást, aztán kész.
-
GRaul
őstag
válasz
HuaweiU8500 #5559 üzenetére
Szia!
Nem launchert nem tettem rá.
CSak pár játékot, meg egy Task killert.
Az történt.
Micro sd be és ment is fel egy soft rá.
Ezt mindig végig lehet játszani ha vmi gond van vele és nem tölt be?Üdv Misi
-
bakter24
őstag
válasz
HuaweiU8500 #5353 üzenetére
Hát nem olcsó, de legalább már a pannonosok sem maradnak ki a Huawei-érzésből
Kiváncsi leszek majd a "vatera-árra". Ez ugye 3.0 val jön/jött?
-
generic
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #4666 üzenetére
T-mobile
-
duncan66
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #4125 üzenetére
Anysoft keyboardot használok.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #3975 üzenetére
Nagyon Köszönöm!!
-
lpepe
tag
válasz
HuaweiU8500 #200 üzenetére
Nekem sajnos nem jött be a masina, úgyhogy megválok tőle, akit érdekel, megtalálja a megfelelő rovatban!
-
Breki
veterán
válasz
HuaweiU8500 #3731 üzenetére
tudom
direkt ezért írtam így
"vagy amit tulajdonképpen keresnék Slim-re is"
tehát pl ilyet keresnék a slimhez - clockwork mod recovery
-
duncan66
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #3595 üzenetére
Ezen már túl vagyunk. Ugyanez volt az Invitel egy telepontjában is. Ott már elhitték.
Most kezdődik elölről.
Az USB sticken sötétkék a jelzés, ki is írja, hogy WCDMA, máskor HSUPA stb. Csak éppen 0,12 a sebesség. -
duncan66
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #3596 üzenetére
Mindent mindennel felcseréltem. Egy biztos, az új kártya lassú. Mindenben. Notebookban, asztali gépben, még egy pda-ban is bekóstoltam mindkettőt. Ugyanazon a helyen.
-
duncan66
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #3591 üzenetére
Igen, a történet arról szól, hogy ugyanazon a helyen, nem csak a tableben, hanem usb sticken is az egyik Telenor kártyán 5-6 Mb a letöltési sebesség, a másikkal meg 0.12.
-
KPistike
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #3591 üzenetére
Bocsánat, hogy belekotyogok, de úgy olvasom a problémát, hogy ugyanaz a tablet, ugyanaz a szolgáltató, ugyanaz a hely, csak a SIM (és ahhoz tartozó szám) külömbözik. Azaz ha térerő miatt lenne a jelenség, akkor a másik SIM-mel is ugyanolyan gonddal kellene küzdenie ...
Ha valahol tévedtem, akkor elnézést a fölösleges offért. -
vegyszer
addikt
válasz
HuaweiU8500 #3459 üzenetére
ez az a frissítés ami a nyilvános wifi problémakörébe tartozott?
(nekem az a z igazi bajom, hogy többször láttam a boot képet, mint optimális...
többször újraindult. pl töröltem egy appot, és reboot, le akart merülni, előveszem, és írja az ideos-t, meg hasonlók...) -
bucsupeti
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #3417 üzenetére
Úristen! Ennyire elbeszélni egymás mellett! Katasztrófa ez a topic....
Inkább beteszem a Slayert és azt hallgatom. Igaza volt anno S_E_N_K_I-nek.... -
Bucy
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #3380 üzenetére
Mi a 13MB különbség a T javára, valami app-ok is vannak rajta pluszban?
Na megelőztek, az Opera 13MB, lehet, nem néztem meg, kevesebbnek gondoltam. -
mkRoland
senior tag
válasz
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Itt még nincs! -
csabi10
senior tag
válasz
Én nem találom linkeld pls.
-
Dreimus
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #3111 üzenetére
Ezért is volt furcsa mert annyit láttam mint amikor az x8-n romot rakok fel tehát egy doboz belőle egy nyíl az android figurára alatta pedig egy töltő csik fehér szürke színben és csak szimpla restartolásnak indult. (2 hónap után csinálta tehát app-t is kizárom)
-
batabe
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #2976 üzenetére
de effektív hardverileg azonos? arra gondolok, hogy a két típus firmware-e egymással kompatibilis? mármint kiakad, ha az invisre T-st teszek fel? nem akarok megpróbálkozni, csak egy elméleti kérdés, mivel a hw számomra azonosnak tűnik.
-
HIJ
őstag
válasz
HuaweiU8500 #2953 üzenetére
Hogy érted hogy "net" az APN? Ez alapján lőttem be és nem ment. Bevittem a telenor egyik fiókjába és ott sem ment. Aztán át tette egy Galaxy Tab -be de abba se. Erre azt mondta hogy nem tudja mi lehet és... hát.. tulajdonképpen viszlát. Nem nagyon erőltették a dolgot, mert a tablet mégiscsak T-mobile -os...
Annyi hogy ugyanez a SIM nekem ment egy telefonba... -
Plumpy
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #2953 üzenetére
És azt az APN-t kell bepöttyözni. Ha marad a kijelölés a T-mobile-os APN mellett, akkor a telenoros APN csak egy plusz sor.
-
StGabriel
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #2638 üzenetére
OK! Én kb 3 hete telepítettem az Inviteles 207-est és gond nélkül megy a T-home-os gépen.
Gyárilag a 178- as volt rajta és ezért nem is értem a T-home-os 178-as frissítést, hiszen az van rajta gyárilag is! -
Bucy
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #2623 üzenetére
Érdekes, akkor marad a kiadás dátuma némi támpontnak, már ha megállapítható...
Azért az legalább igaz, hogy C178-asok között a nagyobb build biztos újabb? -
Bucy
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #2620 üzenetére
Ok. Akkor build számok ezek szerint függnek a C számtól is.
Akkor mi a legbiztosabb módszer egy firmware frissességének a megállapítására?
Most ez így tiszta, csak ha custom firmware-t akarnék felrakni mondjuk. -
bakter24
őstag
válasz
HuaweiU8500 #2564 üzenetére
Eleve nem tudom minek van benne. elég idegesítő.. Ha tudnám, hogy azt ki lehet biztonságosan szedni, már csak emiatt is rootolnám.
-
bakter24
őstag
válasz
HuaweiU8500 #2548 üzenetére
Elég pontos definíció!
-
shift+ő
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #2541 üzenetére
-
shift+ő
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #2538 üzenetére
Mi az alapja? froyo, ginger, honey???
-
Tex
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #2538 üzenetére
És Froyo vagy Ginger?
-
shift+ő
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #2535 üzenetére
Mikor és hol???
-
mkRoland
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #2535 üzenetére
Az mikor is fog jönni? T-s 3G-s és inviteles 3G és wifi-only is megkapja?
-
Skynet258
veterán
válasz
HuaweiU8500 #2336 üzenetére
Na, az már jó is, fülemhez nem fogom tenni, de jelenleg simán hallható, még nagyon csönd sem kell hozzá. Mondjuk már egész megszoktam, lehet hiányozni fog...
Csak gyüjjön mán az a szoftver.
-
direwolf
őstag
válasz
HuaweiU8500 #2313 üzenetére
Én se, a battery monitor hazudja
no meg a kisülési időből kalkuláltam...
-
jarisz
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #2192 üzenetére
Köszönöm a korábbi válaszokat. ! Újabb lúzer kérdés. :
1,/ De vajh szükséges a készülékkel történő telefonáláshoz a meglevő Mobil telefon szerződést fenntartani???
A mobilom 95%-ban hívásra használom és azt is ritkán. /1000-2000huf körüli számláim vannak/
2,/ Kocsiban a GPS ről van tapasztalata, javaslata valakinek??Ezt én nagyon fontosnak tartom, mert nem kell külön eszközt venni, ha korrektül Zizeg. -
jarisz
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #261 üzenetére
Elolvastam 250 hsz-át, de nem világos, hogy ki tudom e váltani a 3G-s Inviteles változattal, a 7 éves Nokia telefonomat!!??
Természetesen a többi funkció/szolgáltatás is nagyon hasznos: Különösen az, hogy akár ágyban is olvashatok könyvet.
Az itt megszólalók szakmai szintjét kb 15-20% ban érem el, tehát elnézést, ha lámer kérdéseim lesznek. -
advocat
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #161 üzenetére
Arról van esetleg bárkinek infója,hogy ez a tok mikortól lesz elérhetö? Tegnap sikeresen leejtettem a ketyerét,nem kicsit csattant a parkettán,de szerencsére nem lett semmi baja,még csak újra sem indult.
-
bakter24
őstag
válasz
HuaweiU8500 #1751 üzenetére
Azt lehet tudni, mi akkor a 10 érintkező alul? Lehet erről találni valamiféle leírást, akár "nemhivatalosan"? (Mármint az alsó tüskesorról, melyik láb mire lenne képes értő kezek közt)
-
Plumpy
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #1742 üzenetére
De én mégis szeretnék, egy hozzá való dokkolót, mert abban olyan jól mutatna...
-
bakter24
őstag
válasz
Miért, mit tud konkrétan? Mivel az alján van 10 érintkezési pont, gondolom, nem csak tölti.
-
Surmi69
tag
válasz
A T vagy más miért nem forgalmaz hozzá tokot, tartót, autós töltőt...stb?
Rengeteget eladtak már belőle.
Kérdeztem a gyártót, de ők csak hivatalos forgalmazóval állnak szóba -
direwolf
őstag
válasz
HuaweiU8500 #1680 üzenetére
És milyen úton lesz elérhető a pórnépnek? Huawei support oldalon, vagy témobájl? Utóbbi vicces lenne, mert akkor az azt jelenti, hogy kb. soha
-
bakter24
őstag
válasz
HuaweiU8500 #1677 üzenetére
Amúgy Te mennyire vagy bennfentes? Azt tudod, hogy ami korábban elérhető volt FW, az mennyire volt "kész" ? Illetve amin még dolgoznak, az csak patch, vagy 2.3 vagy "hátha" 3.0 ?
-
direwolf
őstag
válasz
HuaweiU8500 #1675 üzenetére
És az új firmwareről mik az infók?
-
direwolf
őstag
válasz
HuaweiU8500 #1456 üzenetére
Szia!
Ezt meg tudod szerezni? -> S7-201u V100R001C178B018(Hungary T-Mobile)
Akár "nem hivatalos" úton...
Nagy riszpekt járna érte -
oli1985
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #201 üzenetére
Nekem is invis tabletem van, 3g-s verzió, beleraktam a telenoros sim kártyámat és simán tudtam vele telefonálni.
-
direwolf
őstag
válasz
HuaweiU8500 #1015 üzenetére
Alább belinkelte Bikficc11, ott találtam én is.
A biztonsági mentés be volt pipálva, google fiókba is bejelentkeztem, mégse töltött le semmit marketről. -
Molesz86
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #930 üzenetére
Elvinném szívessen Budörsre, de egy kicsit messze van. Az invitelnél kaptam, ahová be is tudnám vinni, csak jobban örülnék egy gyorsabb megoldásnak.
Legutóbb egy Car Locator nevű progit telepítettem rá, azaz telepítettem volna, de már a telepítés sem sikerült. -
foxi69
tag
válasz
HuaweiU8500 #895 üzenetére
Ez tuti eszközhiba, bátran lehet rá keresni a megoldást (sajnos).
-
Szpisti
addikt
válasz
HuaweiU8500 #879 üzenetére
Nekem ma négy napot mondtak megrendeléstől számítva, de szerintem az csak az alap ami papíron szerepel...
Még péntek reggel rendeltem meg, de ma azt tudtam meg, hogy még pénteken felvették hibajavításra, mert valamiért nem akarta a megrendelést rögzíteni a rendszer... "De nyugodjak meg, mert a kollégák hétfőn biztosan megcsinálják és még a héten meg fogom kapni..."
Hát mit mondjak, annyira nem nyugodtam meg, valszeg kedden megint megkérdezem őket... -
Garold
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #878 üzenetére
Már csak meg kell érkeznie....ja és a fehéret rendeltem, sztem az jobban megy hozzá!
-
direwolf
őstag
válasz
HuaweiU8500 #879 üzenetére
Szia! Nem tudsz valami megoldást, vagy kilátásban lévő javítást a G-szenzor problémájára? Tipikusan a Google Sky Map-ban figyelhető meg, de van egy rakás más program is amiben fordítva működik két irány.
-
insido
tag
válasz
HuaweiU8500 #801 üzenetére
Én a belső sd- re nem tudok semmit tenni. Ha jól tudom oda telepít magának alkalmazásokat. Jó lenne ha a belső sd témáját bővebben kifejtenéd nekem/nekünk, mert erről gőzöm sincs. kösz!
-
Garold
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #774 üzenetére
Nekem személy szerint megéri ez is, viszonylag kevés időt töltök a kocsiba, csak azért kell a töltő hogy a navigáció mobil tv ne merítse le az akut. Ez az 1$-os is elég ahoz hogy szinten tartsa a töltöttséget.
Egy negatívuma van, hogy nagyon melegszik, majd kiderül meddig fogja bírni. -
jemy
tag
válasz
HuaweiU8500 #751 üzenetére
köszi mindenkinek!
-
Surmi69
tag
válasz
HuaweiU8500 #601 üzenetére
Igen nálam is jelen van a kamerás fagyás ill. magától újra indul ha fotózni szeretnék. Az idő tartam változó, hogy épp meddig működik, de általában 1-2 percen belül jelentkezik a baj.
-
Surmi69
tag
válasz
HuaweiU8500 #583 üzenetére
Az enyém T-mobilos és a vége C178B011 ez most jó?
-
spat
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #548 üzenetére
Szia!
Inviteles 3G-s gépem van. Sajnos fényképezésre, videófelvételre fagy, de nem mindig. Nem a bekapcsolás óta eltelt idő függvénye, de mintha a futó programok számával összefüggne. 2-3 alkalommal úgy sikerült használnom a kamerát, hogy minden programot és kommunikációt kilőttem, és még 2-3 perc.
spat -
mkRoland
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #558 üzenetére
Én tudok várni... A zöld virtuális szolgálatótól van nekem már, amelyikben a kék szolgáltató kártyája van. Sajnos veletek, magentáékkal semmi kapcsolatom sincs, pedig toronymagasan a legjobb árakat diktáljátok készülékek terén, de sem a céges 20-as, sem a családi flottás piros kártyás előfizetésemtől nem szabadulnék meg csak emiatt (bár amikor ki volt akciózva 60-ért a Nexus S, Dominóval, ráadásul gyárilag függetlenként forgalmazva, akkor majdnem újra csatlakoztam, de pár óra híján arról lemaradtam).
-
foxi69
tag
válasz
HuaweiU8500 #557 üzenetére
T-Mobile.
-
foxi69
tag
válasz
Nálam is 3G-s van és ezen fagy. Valamint a zenelejátszás is akad a képernyő lezárultával.
-
mkRoland
senior tag
válasz
Nekem 3G-s van, jelentkezik nálam is probléma. A múltkor azt vettem észre, hogy ha restart után video-lejátszást indítok, akkor a camera nagy valószínűséggel megfagy, még úgy is, ha nem közvetlenül utána, hanem csak pár nap múlva indítom a videofelvevőt vagy a kamerát. Ha a restart után nem indítottam video-lejátszást, hanem amikor használni akarom, akkor kamerát nyomok, akkor az megy, de ha ezután indítom bármelyik lejátszót, akkor olyan, mintha valami rossz kodekkel nézném: fekete-fehér a kép, szaggat, akadozik.
-
bakter24
őstag
válasz
HuaweiU8500 #343 üzenetére
Hála az égnek! Nem nagyon használnám, de pl a QR-hez jó, meg találtam egy Camera360 Ultimate nevű progit, amiben tök sok effekt, miegymás van, el lehetne vele szórakozni, de nekem is fagy, néha zoomoláskor, néha már indításkor, néha az első képnél. A hanghibát elviselem, de ezt nem bánnám, ha megszünne
Hajrá új szoft!
A másik, amire várok, az a silverlight for android! Nem olyan reménytelen, mint elsőre hangzik, egy OpenSource csapat már rajta van az ügyön, ők csinálták linux/unix alá is, "moonlight" néven, és heggesztik már androidra is! Nemsokára tudom nézni a PH!TV-t is a kütyün
-
Carambola
tag
válasz
HuaweiU8500 #330 üzenetére
Én a 2.3-at nem vetném el, hiszen az akkuidőn jelentősen javít pld, ami a 2.2.2- ben még nincs benne.
3.0 pedig lesz majd egyszer, mondjuk karácsonyi ajándékként...A kis javítás a hangszóró gondra ad majd megoldást? Bár engem nem zavar annyira.
-
Orcsi
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #331 üzenetére
Szerinted működik esetleg Netgear NASal is ?! Mert ahogy néztem ez synologyhoz van ?!
Üdv, -
foxi69
tag
válasz
HuaweiU8500 #316 üzenetére
Köszi. Simán fájlokat akartam másolni. A gép nem ismerte fel, a Hi Suite-ban meg fogalmam nincs, hogy lehet simán másolgatni. Beállításokban az USB debugging be!kikapcsolása után végül összejött.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #285 üzenetére
Köszi. Még nem mertem le resetelni, mert nem tudom, hogy a feltelepített programokat is törli ?? Amúgy tutira biztos, hogy a hardreset nem oldja majd meg ?? Cseréltethetem ki az invitelnél ?? Amúgy csak akkor csinálja, ha használom a hangszórót: zenét hallgatok és le pause-zom. --- "klakk" meg játék közben (ha levan némítva, akkor is). Amúgy e hibáján kívűl teljesen megvagyok elégedve a tablettal.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #316 üzenetére
Most latom, h a Hisuite elérhető az eszközön...
-
bikficc11
tag
válasz
HuaweiU8500 #307 üzenetére
ügyes szórol jutott eszembe:
OFF
eladtam a 3,6" csili-vili kínai hiphone-m telom, személyes átvétel, minden rendben, én a pénz boldog birtokosa hazafele, ficko fel száll a troliba, első fékezésnél nekicsapta a kapaszkodonak, szeva kijelző))
On
na ki lesz az első közölünk aki leejti a lépcsőházban vagy ráborítja a reggeli kakaós tejet?
-
bikficc11
tag
válasz
HuaweiU8500 #305 üzenetére
persze, de már válaszoltak itt meg priviben is igy vágom a dolgot
-
bikficc11
tag
válasz
HuaweiU8500 #295 üzenetére
én egy oldalon néztem de azt a zavaros kockát dobja ki kriszkraszal és nem tom mit kell vele kezdeni, itt feljebb kérdeztem is,... a marketban meg nem tudom letölteni számitogépre hogy átmásoljam a tabletra
-
bikficc11
tag
válasz
HuaweiU8500 #282 üzenetére
ok kösz a tippet))
amugy valaki napelemes töltővel már próbálta?
most akarok egy kinai ilyesmit beszerezni
[link]közvetlen letöltés:
pandaapp
androidmail
slidemeamugy valaki aki ráér magyarázza már el légyszives ez a QR kodos letöltést hogy kell csinálni, amikor azt a fura rajzot adja ki
-
bikficc11
tag
válasz
HuaweiU8500 #279 üzenetére
köszi)))
van ilyen külön ikon hogy gmail és ha elinditom beviszem ugye a adatokat a fiokhoz,aztán kiirja hogy szinkronizácio és ennyi nem lép tovább (félórát vártam)
-
mkRoland
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #276 üzenetére
Ha már ki lehet használni a bejelentkezés-mentességet, az alap dolgok lennének hasznosak:
1, APNDroid On/Off Widget-szerűség
2, bővített funkciójú fájlkezelő (bluetooth-on keresztüli más eszköz elérhetősége, FTP és WEB fájl-megosztással)
3, QR-olvasó
4, EQ-s zenelejátszóMeg egy kifejezetten ehhez a készülékhez kitalált StatusBar eltüntető (1-2 teljes képernyős proginál nagyon zavaró)!
Ki is próbálom gyorsan, mik vannak itt, eddig kimaradt ez.
-
foxi69
tag
válasz
HuaweiU8500 #267 üzenetére
Nem tettem rá, csak ezeket:
Advanced Task Killer
GPS Test
Flash Player 10.3
3G Watchdog
London Travel Guide by Triposo. -
foxi69
tag
válasz
HuaweiU8500 #261 üzenetére
Köszönöm.
Volt egy fagyásom. Készenléti módból akartam indulni, de a képernyő érzéketlen volt. A kapcsoló gombra sem reagált, csak az akku kivétele és visszarakása segített. Tapasztalt valaki ilyet? Mi okozhatja? Van valami megoldás rá?
-
insido
tag
válasz
HuaweiU8500 #253 üzenetére
Köszönöm a válaszokat kivilágosodott minden. És had rebegjek köszönetet az android assistant-ért minden ami a telefon karbantartásához kell egy programban benne van. Még egyszer köszi...
-
LizM
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #230 üzenetére
Nem, nem fordítva...
Közben megoldódott...hibás volt a kütyü. T-Pont szerviz azonnal kicserélte, az új kifogástalanul működik. -
mkRoland
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #203 üzenetére
Nem kell lekorlátozni, az Invitel/Telenor duó megoldja! Ugyanúgy, mint a KLIKK: ha eléred a havi limitet (klikk esetében 100 MB, ezzel az invi előfizetéssel 1GB le- és feltöltés együtt), NINCS TÚLFIZETÉS, csak lelassítják, amíg a következő számlázási ciklus el nem kezdődik!
-
bakter24
őstag
válasz
HuaweiU8500 #200 üzenetére
Azért remélem, lesz hozzá valami igazi dokkoló is, máskülönben minek az aljára 10 érintkező?! Tölteni elég lenne 2 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest