- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
drmotto
őstag
válasz
mpierre #15681 üzenetére
Random.
Csak a gyerekeknek van rajta játék, semmi extra, Talking Tom meg a többi, Angry birds, ilyesmik.
De nem is használat közben csinálja, hanem amikor eszébe jut.
Itt van az asztalon előttem, és azt veszem észre, hogy megy a bootanimáció. Pedig tegnap este óta senki sem nyúlt hozzá. -
napocska2
senior tag
-
molnartom
aktív tag
válasz
mpierre #15660 üzenetére
Én a T-home-os ajánlatokra gondoltam. Bár lehet, hogy a media pad is 3G képes? Minden féle képpen olyat szertnék. Az internet + tévé+telefon is onnan jön, remélem augusztusra lesz valami jó akció!
Mert ez 2 éve piszok jó vétel volt. Egyszeri 9900 Ft. + havi semmi + Dlink router(amit eladtam 3500 Ft.-ért)
-
B3AST
tag
válasz
mpierre #12640 üzenetére
Hat automata nincsen. Vegigprobaltam az osszes lehetseges verziot, de tovabbra is csak az alapbol fent levo progikat engedi wifire. Erdekes, hogy az alap bongeszobol sem engedi megnezni pl a google plus-t, de a youtube neg megy. Mintha blokkolva lenne alapbol az oldal.
Jelenleg csak a mobilhalozaton hajlando rendesen netezni. Pedig a wcdma a preferalt. Ha csak wifire van allitva, egyaltalan em megy :-(A routeren nincsen semmi sem blokkolva, amint visszateszem a gyari romot, minden ok.
Furi :-S -
napocska2
senior tag
válasz
mpierre #12465 üzenetére
Áááá dehogy, ennyire azért nem vagyok fanatikus! Korán kezdtünk, így buli után olvastam. Viszont csoda, hogy viszonylag épkézláb hozzászólást sikerült összehoznom az éjjel.
Aki esetleg még nem értesült volna róla és lenne kedve hozzá: 8. Prohardver tábor
Tabiról nem tudtam már beszúrni a linket tegnap...
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
mpierre #11953 üzenetére
Köszi a hasznos infót!
Csak mivel a keleti tok komoly lenyomatokat hagyott,melyeket Amodent fogkrémmel sikerült eltüntetnem,most egy folpack darab vigyáz a hátlapra. Na ez a kis fólia néha önálló életre kel. Ezt megakadályozván gondoltam arra,hogy alá csíptetem a hátlap széleinél így képezve egy bevonat szerű felületet.
A vízhűtés érdekelne! Az érintésvédelmi szabványnak az enyém megfelel. Olcsó és nem ráz! Az jó,nem?
-
Lawrence74
tag
válasz
mpierre #11595 üzenetére
Próbáld ezzel
Ez jobb.
-
meddox1
csendes tag
válasz
mpierre #11316 üzenetére
ezeken tul vagyok már telenor üzletben sem tudták beállitani...
az sms-t saját kártyámról szeretném küldeni ami 70 es.a netet szeretném a 20 asal használni, telenor azt igérte felhívnak de még nem hívtak beállitások miatt.
ezért gondoltam hogy átalakítóval az egész usb sticket felrakom ugy menne? -
Tex
senior tag
-
atus_boy
csendes tag
válasz
mpierre #10924 üzenetére
köszi! szinkronizációt hol állítom át erre. próbáltam törölni a fiókot, de nem engedte azt mondja erre a fiókra szüksége van néhány alkalmazásnak és csak úgy távolíthatom el
ha visszaállítom a gyári beállításokat. Sorban töröljem azokat a progikat ami nem kell
és hátha egyszer csak engedi törölni vagy van még más lehetőség. Androidhoz nem igazán értek. -
bakter24
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Medence topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest