- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
válasz
hackeeeee #13832 üzenetére
Minden esetre a szavazásomban a Lawrence74 vezet éppen
-
mkRoland
senior tag
válasz
hackeeeee #13828 üzenetére
CM9 = ICS
CM10 = JBEddig csak gyári ROM-ot használtam, rootolva. Aztán kíváncsiságból feltettem a CM9-et, kicsit lassulgatott itt-ott. Gondoltam, egy próbát megér a CM10. Azóta megelégedéssel használom. GPS gyors, pontos, Wifit nem szabad altatni, hangszóró pattog, PenDrive automatán mountolódik. A rendszer kellően gyors, meg vagyok elégedve vele, ajánlom az Apex vagy a Nova Launchert. A rendszer a betöltés után Google alkalmazások nélkül indul, ezt Recovery-ből telepítendő fájllal orvosolni lehet. Ezt követően (én legalábbis ezt csináltam) Play-ről letöltöttem a build.prop.apk-t, aminek root jogokat adva az alábbiak szerint módosítottam:
ro.sf.lcd_density=120
smallestScreenWidthDp=721
forcetabletUI=1Restart után tablethez méltóan indul. Animációkat kikapcsoltam, nekem nem hiányoznak, kezesbárány a rendszer így, megérdemli ez a vas/műanyag/üveg! Csak csodálkozni tudok, mit hozott el nekünk asturel, sajnálom, hogy Lawrence74 ROM-ját kihagytam, ő is megérdemelte volna a belefektetett munkája és szabadideje alapján, hogy megköszönjem neki is, de ez nem zavar abban, hogy emlékezzek Róla is, úgyhogy, fiúk, KÖSZÖNJÜK NEKTEK!
Nem kellene csinálni egy s7 slimes házibulit lassan?
-
bakter24
őstag
válasz
hackeeeee #13826 üzenetére
CM9 ről tudok nyilatkozni: A Wifi megy, 5 nap alatt 3 restart volt, ebből egy random, 2 wifi-restart. Egy könyvet olvastam el ez idő alatt, tegnap sokat netezgettem rajta, mert az invitel úgy gondolta, nem kell nekem hétvégére vezetékes telefon, meg internet, szóval csak a Slim volt.
-
bakter24
őstag
válasz
hackeeeee #13821 üzenetére
Egy próbát szerintem mindenképp megér, főleg ha van mentésed a régebbi rendszerről. Én csütörtökön tettem fel (miután megint arcon factory-reset-eltem magam, a korábbi rendszer mentése ELŐTT, már szinte hagyományszerűen
) és azóta is azt használom. Olvasok, böngészek, levelezek rajta. Filmet még nem néztem. A hang klattyanás viszont teljes pompájában visszatér a CM9-el sajnos
-
bakter24
őstag
válasz
hackeeeee #13819 üzenetére
Igen, nem csalás, feltettem. Nekem bejön, kamera nem megy, wifi néha resetel, de mióta feltettem a Lawrence74 által javasolt System Tuner Pro-t, azóta még nem csinálta. Igaz, nem rég tettem fel... Egyszer volt olyan, hogy sima böngészés közben restart. De ettől eltekintve jó.
szerk.: Még alpha állapotú, szóval ahhoz képest bőven jól megy!
-
bakter24
őstag
válasz
hackeeeee #13815 üzenetére
Mér', mikor jártál erre utoljára? Pedig, hogy vártam, hogy megint kérdezed, hogy mik a hírek, és ugyan azt mondom, amit legutóbb, csak most igaz lesz
Tényleg van ICS!
-
Bucy
aktív tag
válasz
hackeeeee #13547 üzenetére
Ez érdekes, nekem is csinálta tegnap este, előtte soha.
Csak lestem, hogy búg a laptop táska, kivettem, megnyomtam a bekapcs gombot és próbált indulni, majd leállt, mert le volt merülve. Amikor beraktam a táskába 10%-on volt, valószínűleg a lemerülés kavarhatott be neki. -
-
mkRoland
senior tag
válasz
hackeeeee #12894 üzenetére
Nem megy, próbáltam ZTE-vel és a legnépszerűbb modemek egyikével a Huawei E1750-el is.
Segítséget is kértem az "Android programot keresek" topicban, gondoltam egy progi majd megoldja (mint az OTG mountolást a Q5), de azt a választ kaptam a nagy agyasoktól: "Nem OTG képes". Hiába bizonygattam, hogy még külső vinyóról is játszottam le filmet, OTG-kábellel, ennyit foglalkoztak csak velem.
Talán más nagyobb sikerrel jár. -
bb.bocs
őstag
válasz
hackeeeee #12136 üzenetére
akit érdekelszóljon
-
bakter24
őstag
válasz
hackeeeee #12096 üzenetére
Pirate 2.0 by Lawrence74 final
Még nem tettem fel, de már majdnem
-
Lawrence74
tag
válasz
hackeeeee #11694 üzenetére
Nem. Csak hogy váratlanul leállt, kérjük próbálja újra. Innentől én békén hagytam, feltelepítettem a többi programot, mikor legközelebb néztem onnantól működött. Persze én egyből azzal kezdtem, hogy amit a romba tettem 1.9.3-at, abba bejelentkeztem, működik, oké, akkor frissítem, az már kidobott.
-
BalanceR
addikt
válasz
hackeeeee #11466 üzenetére
Na azt biztos nem, a Honeycombnak nem volt nyílt a forrása, míg a 2.3-nak, illetve az ICSnek is teljesen nyílt, nem véletlenül csak a nagyobb gyártóknak van Honeycombos táblájuk (pl a kínai csodapadeken soha nem volt HC)
Ha találtok valamilyen kínai tabot ugyanezzel a hardverrel (100%ig azonos) Akkor van rá esély, hogy lesz egy működő ICStek.
Pl a jelenlegi tabom [Concorde 9.7 IPS] hardveresen megegyezik egy jópár koreai, kínai tablettel [momo Bird 11,Eken A 90...], ezért ugyanaz a rom jó az összes verzióra. -
C0mman
tag
válasz
hackeeeee #11384 üzenetére
Igen, főzött romokra gondoltam, de nem is igazán az ICS a lényeg, mert nem hoz lázba, hanem a frissítés.
Direwolf: Abszolute értem mit akatsz mondani és én már megbékéltem a 2.2 -vel és mint említettem költői kérdés volt
Egy 2.3-al pedig azért lenne mit javítani a gyári romon, azt gondolom....
Hackeeee-t idézve "véleményem szubjektív"Lawrence: Jól néz ki a műved, ha puhára főzted letesztelem! Előre is respect a kitartásodért és igyekezetedért!
-
válasz
hackeeeee #11219 üzenetére
Igen tudom, igazából a kártyára nem volt szükségem, de így tudtam legolcsóbban megúszni.
így fizetem az előfizetési díjat, de mivel használtan nem igen lehet venni, maradt ez a választás.
Persze tegnap már találtam elég jó áron egyet. Ha hamarabb észreveszem meg is veszem.
Smart tabot néztem elsőnek, de a topikot átolvasva, inkább nem vettem meg.
45-50 körül megtudtam volna venni használtan. -
válasz
hackeeeee #11217 üzenetére
Most elfogadta.
Hívtam az ügyfélszolgálatot, ők is azt mondták vigyem be, ha megy S7-be.
Kivettem S7-ből, bele és jó.
Érthetetlen.Most jut eszembe, olvastam a mediapad-al nem is lehet telefonálni. ICS-el már megoldották.
Bár ez neteskártya. Aranytárskártya net vagy mi a turó. -
bakter24
őstag
válasz
hackeeeee #11200 üzenetére
Ja. Én is megvettem a Diablot
De most épp nem megy a szerver
Télleg, közszolgálati jelleggel, kinek a került a birtokába közületek eme nagyszerű játék ? Csak úgy statisztikailag, nameg szivesen játszanék coopban ismerősökkel... Just for Fun, nem atomkeményen, csak amennyit a gyermekem engedélyez
-
KTU
addikt
válasz
hackeeeee #10870 üzenetére
Én is köztük voltam, mármint nem kaptam HHD-t,
de a garancai szerintem más, ha valami rossz cserélik, de inkább visszaadják a vételárat, ami memóriakártyánál nem rossz tekintve a fejlődést, 2 év mulva ugyan ezért az árért sokkal nagyobbat kap
vittem vissza lázmérőt, vételár vissza, készszóval a garival szerintem nem lehet gond,
inkább a becsalogató reklámmal / termékekkel, de ez más Tma -
mkRoland
senior tag
válasz
hackeeeee #10867 üzenetére
Nekem pozitív tapasztalatom volt az ALDI-val, igaz nekem a pulzusmérős karórával akadt garanciáztatós gondom, amit postán cseréltek, a külső MEDION HDD-mmel pedig szerencsére nincs gondom (kopp-kopp-kopp).
Hardverapron szoktam venni 8 gigás microSDHC-kat, 2500 alatt, 1 év nem hivatalos garival, igaz ez class4 csak, de bőven elég nekem, még link2sd-zve is a Telenor OneTouch-omba.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
hackeeeee #10757 üzenetére
Ez olyan, hogyha akarok küldeni levelet akkor ha lesz internetkapcsolat egyből szinkronizál a gmail fiókkal és akkor küldi el...
Meg azt hiszem ez a böngészőhöz van.
(Google Chrome)
Áhh pedig van egy ilyen leírás ([link]) és foggalmam sincs, hogy kell ezt kivitelezni... meg ezt 4 éve írták... kitudja... azóta sokat változott a Google kinézete stb.. de jó volna, ha valahogy meglehetne ezt csinálni... -
C0mman
tag
válasz
hackeeeee #10752 üzenetére
Valóban, nem mindenhol praktikus, de nem is kell mindenhol az ubuntut használni.
Nekem ez pörgés, hogy lássam mit/miket lehet a tabbal csinálni. Hisz ezért vettem.Ballu:
Rálesek videóra! Bár, szerintem -legalábbis amennyire én néztem van olyan ubuntu.zip ami 7 illetve amelyik 2 sőt amiben 3 file található!
BalanceR álltal leírtak szerint 2 file kell, amiben nincs boot file, kvázi, ha terminálban beírom a bootubuntu parancsot nem fogja megtalálni mivel nincs...
Tehát, amit belinkeltél vidit (amiért köszönet neked) ahoz arra a zip file-ra lesz szükségem ami tartalmazza a bootubuntu-t.
Csak nem értem minek a 7 file, ha 2 is elég
Mindenesetre rálesek! -
z00mhead
tag
válasz
hackeeeee #10551 üzenetére
Az Ainol-hoz semmiféle support nincs
Dehogynem: http://ainol.com/plugin.php?identifier=ainol&module=download&action=info&downloadid=96
Ez a 2. rom a cucc januári megjelenése óta, szóval ez ebben a formában nem igaz.
A Pandawill-től rendeltük, volt szerencsém ott garis ügyintézéshez más cuccal: 1 hónap volt cakumpakk, de kérdés nélkül cserélték, és minden költséget álltak. Türelmes típus vagyok.A tapogatás minősége szubjektív, a Slim után egy 10-15 perccel ugyanolyan magabiztossággal tapiztam azt is. (Tény, hogy a Slim érintőképernyője eddig az egyik legjobb, amivel valaha dolgom volt.)
Egyébként max respect a Pirate rom főzőinek és hazai képviseletüknek, remek munkát végeznek, ezt el kell ismernem!
Jó, a becézgetéshez valóban semmi közöm, csak olyan... fura.
-
C0mman
tag
válasz
hackeeeee #10484 üzenetére
Akkor szerncsés vagy.... nekem sajnos a gyári rom-al egyre sűrűbb volt a random újraindulás, ami elég bosszantó tudott lenni! A pirate-val azóta ez megszűnt, szóval ebből a szempontból csak dícsérni tudom. Most, csak az ubuntu fog ki rajtam, mert valószínűleg nem mükszik pirate alatt
-
-
Frusztréthy
tag
válasz
hackeeeee #10157 üzenetére
Gyári - no flac / Poweramp - no SRS. Frusztráló.
MÁS: mintegy 2 hónapja használom a kartyas Slimemet. Eddig nagyobb bajok nem voltak, így nem pepecseltem firmware ügyekben, de az utóbbi napokban surusodnek az ujrainditasok, fagyások, úgyhogy be kell avatkoznom. Mi a szolid jotanacs?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged