- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Nara19 #13299 üzenetére
Igazából pár napja van nálam és hard reset mindjárt az elején megvolt.
Az a baj, hogy ezekhez a kütyükhöz teljesen laikus vagyok, így a rom cserét sajnos én nem tudom megoldani, hacsak nem találnék egy teljesen szájbarágós leírást valahol.Programot nem nagyon tettem rá csak az áruházból letöltöttem pár ingyenes játékot.Egyedül a navigációt cseréltem le, mert a gyári teljesen használhatatlan volt.Ami felkerült rá az meg pöpec.Lehet akkor az rakoncátlankodik talán...ennek nem örülnék.
A háttérben futásról jut eszembe.Azt is érdekesnek találom, hogy időnként több dolog magától elkezd futni a háttérben.Kilépek belőlük aztán idővel mindig fut valami, akár játék is.
Köszönöm a tippet.
-
napocska2
senior tag
válasz
Nara19 #13000 üzenetére
Még négy év ezzel a tempóval és jöhet a második menet az ötvenezredik után.
Ugyan nem volt Humán Tippmix, de egy másik topicban olvastam a jó hírt, így egyúttal gratuláljunk V.Stryker fórumtársnak gyönyörű babucijuk világra jöttéhez. Szóval sok boldogságot és jó egészséget nekik!
Remélem nem haragszik meg érte, hogy szétkürtöltem itt a hírt...
Szerk: egy kis javítás
-
dionaea
őstag
válasz
Nara19 #12742 üzenetére
én is bérlem. Igazából ahogy észre veszem vannak gondok apróbb problémák vmikor lemerül 4 óra alatt valamikor nem múködik egy antenna sem normálisan úgy hogy nem mókoltam vele semmit, és az android varázsa már véget ért tehát nem telepitgetek minden baromságot fel, csak azokat amiket megvettem vagy ingyenes de kellenek
Nekem is 10 hónapos kb remélem nem Hw gondok mert akkor nem birja ki a 2 évet a gari egyébként meddig szól? -
mjani1172
addikt
válasz
Nara19 #12123 üzenetére
Bár írtam, hogy részemről vége,de úgy látom nem csillapodnak a kedélyek.
Sajnálom, hogy amit írtam az ennyire nem érthető biztos bennem van a hiba,hiszen mindenki engem szíd.
Teljesen mást magyarázol bele mint amit írtam.
"Nem vagyunk egyformák, így lehet, hogy a Te igényeidnek nem felel meg."
Nem vártam tőle HD felvételt,tűéles képet,Gorillaglass üveget,unibody házat,stb....
Nem az igényeim túl nagyok.Amit kéne tudjon minimális dolgot sem tud.Nem nagy igényű játékokat,vagy grafika programot akartam vele futtatni,csak azt amit írtak, hogy tud alapból.
Eladtak nekem egy "táblagépet". 2012 07 hóban szerintetek az nagy elvárás hogy:
-A gyárilag feltelepített Aldiko ne fagyjon le?Nem lefagy hanem,soha nem indult el.
-Lejátszon MP3-at? Mert lefagy kb 20 másodperc után.Mindig.
-Fényképeket lehessen rajta nézni? Ez is lefagy kb 20 másodperc után.Mindig.
- Létrehozzon WI-FI kapcsolatot?
-Hogy letöltsön 10MB -nál nagyobb dolgokat?
- Hogy elforduljon a képernyő, kapcsolgassam?Mi ebben ami teljesíthetetlen 2012-ben?Nem itt tart már a számitástechnika.Nem beszéltem továbbfejlesztésről meg ilyenekről.Nem várok ICS-t.De a 10 éves telefonomon nézhetek fényképet,hallgathatok zenét.Kb 3 hónapja vettem szintén a T-től egy olcsó androidos telefont.(ugyanez az árszint). Egyik dologgal sincs baja.Persze 3 hetente valamiért újraindul,meg ehhez hasonló Androidos dolgok.De egy fényképnézés,egy MP3 nem megy?Ez vicc.Először azt hittem valami hibás dolgot fogtam ki,aztán utánaolvastam és láttam hogy sokan küzdenek ugyanezzel.Ezért írtam amit írtam.Ennek semmi köze az árhoz.Ha vesz az ember valamit akkor elvárhatja, hogy működjön.Az hogy én bütykölöm,hogy jobb legyen,többet tudjon mint a gyári állapotban az legyen az én gondom.De a gyárilag előírtat tudnia kell,nemcsak ennek hanem bárminek.
Ha nem tetszik az álláspontom akkor nyugodtan vitatkozzunk,(kiváncsi lennék ha bárkit megkérdeznénk így arról hogy jónak nevezhető -e egy szerkezet ami ennyit sem tud gyárilag mit mondana) de ne személyeskedjünk.
-
direwolf
őstag
válasz
Nara19 #12054 üzenetére
És akkor most hogy egymás mellé tudod tenni a két eszközt, légyszi írd le Te is hány fényév a különbség az E-Ink és az LCD közöttEgyébként irigyellek. Én egy DPS E800-al tolom, aminek a támogatása a 0 alá csökkent, pedig maga a hw igen jó. Ilyen szempontból kicsit olyan mint az S7 Slim, csak még moddolt firm sincs rá
-
Frusztréthy
tag
válasz
Nara19 #11350 üzenetére
Köszönöm kedves érdeklödésedet - mint jeleztem arrol az ezotérikus problémárol, hogy ha automatizált telefon központocskába érkezik a tabrol inditott hivásom, akkor lehetetlen "a nyomja meg a hármas gombot" tipusu utasitások követése, mert csak az on/off kapcsolo tudja megint életre hivni a képernyöt, de az egyben bontja is a hivást.
-
Lawrence74
tag
válasz
Nara19 #11282 üzenetére
Nem, nem így kezdődik, ha téglát akarsz vedd ki az SD-t miközben flasheled a gyári romot.
Neki csak megzuhan a rendszer, amire a megoldás hogy recovery-ből feltesz egy új romot, vagy SD-ről a gyárit. Ha ügyes készít egy update csomagot, amibe beleteszi a kedvenc launcher-ét, és recoveryből helyre is hozza vele a rendszert.
Hírek: Elkészült a Pirate 2.0 magyar nyelvű változata. Nem külön telepíthető, hanem rendes rom. Még a tesztelés folyik, illetve grafikailag is megújul. Hétvége felé várhatóan kész lesz.
-
direwolf
őstag
válasz
Nara19 #11226 üzenetére
Ez titkos, az újoncok nem tudhatják meg! Nem lenne mit kérdezniük
@Prof01#11222: Én is navigálok vele, nekem a műholdfogás mindig gyors, és pontos. Ami sokkal zavaróbb, az az lcd minősége. Sajnos ha nem pont feléd áll a kijelző (márpedig egy ekkora cuccnál elég nehéz a sofőr felé beállítani) akkor nagyon rosszul látszik. Ha rásüt a nap, akkor leginkább semennyire.
-
Ailton
tag
válasz
Nara19 #10992 üzenetére
Nem akarok kamugépnek tűnni
de higgyétek el nekem amit most mondok
42"-os LG TV-m van
attól félek nincs olyan hosszú hdmi kábel, ahol nem süti ki a szemem a TV, ha nyomkodom. A másik egy kisebb samu gép lenne.
A 42"-os tablet ötlete több, mint szép, kérdés van-e akkora ember, aki abba a kabátba belefér
-
napocska2
senior tag
válasz
Nara19 #10502 üzenetére
Óóó, van ez így, reggel bennem is volt még fogalmazásgátló rendesen!
Nekem az utolsó T-Home-os 3G-s van fenn, de nagyon-nagyon ritkán indul újra. Ezért aztán nem is nagyon érzek kísértés a Pirate-tel való kísérletezésre. Olyan jól belaktam már, hogy nincs kedvem tölteni vele az időt.
-
-
-
bakter24
őstag
válasz
Nara19 #10140 üzenetére
"A WiFi Direct a 802.11 a/g mellett támogatja a 802.11n szabványt is és akkor is működik, ha a két összekapcsolni kívánt eszköz közül az egyik nem rendelkezik WiFi Direct minősítéssel."
Mondjuk a Wifi Directről semmit sem tudok, csak ezt, amit találtam róla, de már érdekel. Hogy is menne ez a valóságban?
-
napocska2
senior tag
Emlékszem, hogy tőled láttam először tévére kirakva a tabi képét, ezért is ecseteltem apának ezt a megoldást. Már csak türelemmel ki kell várnom míg ideér az átalakítómmal a postás és kipróbálhatom, hogy milyen lesz a kép 50"-on. Mondjuk 4" nem nagy difi.
Már ha tévéről van szó... -
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem sincs. Sim csak akkor van benne, ha megyünk valahova, amúgy ki van véve. Mivel ugye unokaöcsém is játszik rajta néha, és nehogy véletlen telefonáljon, vagy ilyesmi.
Így a biztos.
Viszont rájöttünk, hogy ugye a cellákat attól használja, ha nincs benne sim..
Nem tudom, hogy mi eszi.. Azóta van ez, amióta benne volt a kártya, előtte nem volt. Majd most repcsi módban kiderül... Du. feltöltöm, aztán majd kiderül...
-
bakter24
őstag
Na én idáig nem megyek el.
Illetve egy szabályom van csak, de azt nem szegem meg: Az én módszerem, hogy két kategóriára van bontva az életem: egy személyes, és egyben nem-Online élet, és egy Online, de kevésbé személyes életem is van. Előbbibe soroltam: Telefonszámok, privát mail, mailcímek, egyéb személyes kontaktok -> Ezeket a fejemben illetve nem-Online eszközökön tartom. A másik ág a többi, facebook, fórumok, könyvjelzők, ilyesmik. De ezek megosztását sem viszem túlzásba, és itt eleve nincs pl a telefonszámom sehol meg, így nem tudnak nekem mindenféle kiváló terméket megvételre ajánlani marketing vonalon túlképzett humán életformák
És ez utóbbi oldal ha veszik, veszik.
Minden online regisztráció pótolható. (Azért ha lesz majd itt egyéni avatarom, akkor a PH jelszavamat átsorolom az első csoportba
) De egyébként nem hagyom keveredni a kettőt. Ahol ez nehézséget okoz, ott azt vállalom. (Pl az általad említett névjegy szinkron kicsit macerásabb, de szerencsére Nokiám van
Plusz a névjegyzékem megvan .xls-ben, baj esetére.) Viszont így csomó kényelmi funkciót használhatok, anélkül, hogy aggódnék az adataim miatt.
-
Cindercone82
tag
Ezzel teljesen egyet tudok érteni!
Értékesítés során sokszor belefutunk abba hogy nincsenek SIM-re mentve az adatok vagy éppenséggel a 250 hely kevés az emberkének. Ilyenkor jön a mókolás meg a kábelezés, és az egyes készülékek között még a formátum is eltérő ahogy tárolják az adatokat. Például egy Sony Ericsson-ról egy Samsungra történő másolás után érhetnek meglepetések, és sokszor írhatjuk át egyesével a neveket hogy azok a megfelelő formátumba kerüljenek.
De még mindig az a tapasztalat, hogy az Android felhasználók elenyésző része él azzal a lehetőséggel hogy a névjegyeket és naptárat a google fiókba mentse. Vagy azért mert lusták vele foglalkozni, vagy azért mert nem tudják hogy kell. De az adatvédelmi szempont az ami legutolsóként felmerül.Volt szó a napokban kiegészítőkről, töltőkről. Ehun egy hely ahol lehet venni 2A-es töltőt:
http://webker.smartel.hu/product_info.php?products_id=34630
http://webker.smartel.hu/product_info.php?products_id=34635 -
V.Stryker
nagyúr
Persze, egyből újraindítottam, de semmi. Egyszerűen ez a trz nem szeret engem. Biztos azért mert fikáztam.
mkRoland - Nem random indul újra. Általában ébresztés után. Én nem nagyon kapcsolom ki, mindig megy. Bekapcsolom a kijelzőt, rányomok a wifi be-re, aztán ott megakad, majd restartol. Csak úgy magára nem szokott, hogy ott fekszik vhol és újraindul.
Nálam is avast van....
-
mkRoland
senior tag
A router saját kezelőfelülete naplózza az összes eszközt - elvileg - az újraindításig.
Ha csak az androidos eszközöddel kapcsolatban érdekelnek statisztikák, azt a 3G Watchdog-gal (az újabb változatokkal) is megteheted, ami a nevével ellentétben nem csak a mobilhálózatokon lebonyolított forgalmat számolja, hanem a Wifi-n keresztül haladókat is (le- és feltöltés külön-külön, napi/heti/havi/összes bontásban). -
hackeeeee
Jómunkásember
Játékra annyira nem kell, szintén net, olvasás, esetlegesen kép nézegetés.. Amit játszok, az meg elmegy rajta gondolom, ha már egy Samsung Mini-n mennek.... Szal annyira nem fontos a 3D.
Mint írtam korábban, egyedül a szoftverrel voltak kétségeim, de ha azt mondjátok, hogy szépen, jól működik 2.2-vel.
(#6527) bakter24: Igen, ezt a kondíciót mondták bent a T-nél.
Sim-es kellene majd mindenképp.
Izé, esetlegesen adatkábeles net megosztás működik vele, vagy hotspotként használható?
-
Luissimo
veterán
mermég nyavalyás 990 forintod sincs egy 100 gigás mobilnetre, vazze.
koldulod a a wifit a korcsmahivatalokban ?
nemszégyelledmagadat ?
jellemző a magyaremberekre -
Sanyaman
tag
Ez a családi béke titka
Lehet itthon is csökkene a feszültség, ha szereznék egyet a fiamnak. Pedig először azért szereztem, hogy kiváltsam a "ki olvas a Kindlén" problémát a feleségemmel, de erre meg a 6 éves gyerek startolt rá, mióta megvan. Úgy látszik, tőlem mindig elszedik a játékaimat.
-
direwolf
őstag
Pedig küldtem már két virtuális Kindlet
@V.Stryker: én távirányítónak is használom a PC-hez (Unified Remote) meg az XBMC-hez.
-
mAtThEw0319
senior tag
Nekem teljesen megfelel a File Expert.
Tud magyarul és ugyan úgy tudok csatlakozni a géphez. Csak mivel én nem vagyok valami gépzseni ezért segítséget kértem. Meg ügye evvel a programmal a tabletet is megtudom osztani és a gépről tudok csatlakozni. Azt hiszem maradok ennél a programnál.
Amúgy nagyon szomorúan fogok másfél év múlva búcsút venni ettől a tabtól azt hiszem... (kivéve ha lesz pénzem egy jobbra majd akkor
) De tényleg megérte kölcsönözni az inviteltől ezt a kütyüt havi 2,1k-ért 1gb-os mobilnettel. Suliban szünetekben jó vele szórakozni néha-néha, meg az unalmas elektronika órán, ahol a tanár is le*za*ja, hogy mit csinálsz..
-
KPistike
aktív tag
Üdv Sir!
Azt hittem egy ideje, hogy csak nálunk van "nócc"
Anno Symbian rendszerben még kapcsolódni sem tudtam a Domino szerverhez, ezért tablet vétele után - mostanáig - fel sem merült, hogy keressek megoldástDe holnap megkeresem Notes-ban nagyobb tudású Kollégámat, hátha van megoldása a gondunkra
Mondjuk, az igazi megoldás egy droidos kliens lenne, ahogy Linux-hoz már kaptunk korábban is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged