Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Újabb belépő Meizu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
Üdv!
Azt hittem már csak én használom ezt a kövületet. Mikor valaki meglátja az autóban úgy néz rám mintha egy véres kés lenne nálam.Nos a gondom az, hogy meghalt a gyári töltő+kábel. Lehet én vagyok vak, de a világon sehol nem találok. Valaki tudna segíteni hol találok?
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Ferike81
senior tag
válasz napocska2 #16696 üzenetére
Köszönöm, Már azóta végigböngésztem a téma egy részét, kerestem és lám meg is van. Ezek jó minőségűek? Bár 300 ft-ért max rendelek 2-3 db-ot, és csak jó lesz. 2 Amperes töltőfejben mi az ajánlott? Eddig ennek a fejével töltöttem mindent, de a gyerek kitörte az usb aljzatot belőle.
-
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
A gyerek valószínűleg leejthette a tabletet, mert a kijelző néha nem érzékel. Képernyőzár be-ki után újra megy. Mit érdemes vele kezdeni? Tegyem el levélnehezéknek? Navira használtam a nagy kijelző miatt, de már pár éve nem tudom frissíteni, mert kevés hozzá a rendszer, így lehet veszek valamit, ha nem lehet vele mit kezdeni.Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Ferike81
senior tag
válasz Luissimo #16715 üzenetére
Ez amolyan nosztalgiakacatnak van még meg. Gondoltam még valamit elkövetek vele, de már nem nagyon van esély rá. Nem akartam kidobni, mert elég régóta megvan már, azóta már 5 telefont meg 2 tabletet végeztem ki, ez volt ami mindent kibírt. Sajnos a fiammal már nem boldogult. Egyébként most is megy csak imitt amott érzékel. Ezt elnézem neki az előzőkben említett dolgok miatt. Bezzeg ha az S7 ujjenyomat nem old elsőre, már kiakadok.
-
Ferike81
senior tag
válasz fap333 #16727 üzenetére
Pffff passz.
Én egyedül a snapszerezésre használom. Áttettem volna már másik eszközre, csak elvesztem a pontokat. Próbáld meg mit ajánl fel az áruház.Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro billentyűzet tok
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest