Huawei IDEOS S7 Slim - valahogy így kell ezt

Bevezető

Hogy táblagépre (tabletre) van igény, az már eldöntött tény. Hogy ez az igény mennyire valós és megalapozott, az mostanában elég gyakran felbukkanó kérdés, jelentősen függ a felhasználótól, illetve a felhasználás módjától. Sokadik tablet a Huawei S7 Slim nálunk, minden hasonló teszt fórumában előkerül a téma, hogy mégis kinek és mire jó ez a típusú kütyü, de egyre többen tudják maguknak is megindokolni, hogy miért ruháznának be egy ilyen eszközbe. Jelentem: mi is megtaláltuk azt az embert, akinek a tablet ideális, ez pedig hírszerkesztőnk, aki jellemzően egyébként is mindenféle tömegközlekedési járatokon gyártja a Mobilarena híreit.

Huawei S7 Slim
[+]

De amikor egyik nap hazavittem az S7-et, s baromira nem volt kedvem előtúrni a táskámból a notebookot és a töltőt, úgyhogy a tableten néztem meg a tévéműsort, a BKV menetrendet, meg valami akvarisztikai infót egy halról, s erre a célra tökéletes volt ott, akkor. Nyilván ez megint az a kérdés, hogy egyébként kiadnék-e ennyi pénzt (akármennyi pénzt) egy újabb kütyüre, de lassacskán talán kezd körvonalazódni, hogy a tablet milyen szerepet tölthet be egy átlagjúzer életében. Otthon van a tablet az asztalon (ami egy „t“ híján szintén tablet), az ember felkapja gyorsan, ha le akar csekkolni egy-két levelet és weboldalt, esetleg játszogatna kicsinykét, s nem kell ehhez semmi extrát buherálnia. De mindegy is, nem akarom itt megindokolni a tablet létjogosultságát, nem is tudnám hitelesen, mert nekem szükségtelen egy ilyen cucc, a lényeg az, hogy megint itt van a szerkesztőségben egy ilyen masina, s most nem azzal a tudattal görnyedek fölötte, hogy egy használhatatlan vacakról kell cikket írni. A Huawei S7 Slim ugyanis patent.

Huawei S7 Slim
[+]

Ugyanakkor érdemes figyelni, S7-ből több verzió is létezik. A korábbit úgy lehet megkülönböztetni a mostanitól, hogy egyrészt ennek S7 Slim a neve, másfelől nincs a hátulján kitámasztó kar. Persze több más paraméterben is eltérnek a készülékek (processzor, memória, ilyesmi), S7 Slimből viszont ez az egyféle létezik, ez kerül bevezetésre hamarosan a hazai piacon, a többi S7 csak import útján bukkanhatott fel hazai felhasználók kezében. Az árszint is más, a régi S7 nem volt egy különösebben drága cucc, a Slim azért inkább középáras, előreláthatólag 85 ezer forintot kell majd érte perkálni, persze szolgáltatói ajánlatok esetén ez lehet kevesebb.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei U8500 - árbajnok

    Rendkívül kedvező áron kelleti magát a Huawei androidos telefonja, talán a legolcsóbb alternatíva a piacon. Hogy megéri-e? Nos, ez ki fog derülni.

  • MWC2011: androidos Huawei-dömping

    A Huawei rengeteg androidos készüléket mutatott be, melyek között táblagép is található.

Hirdetés