Hirdetés

Huawei IDEOS S7 Slim - valahogy így kell ezt

Hirdetés

Bevezető

Hogy táblagépre (tabletre) van igény, az már eldöntött tény. Hogy ez az igény mennyire valós és megalapozott, az mostanában elég gyakran felbukkanó kérdés, jelentősen függ a felhasználótól, illetve a felhasználás módjától. Sokadik tablet a Huawei S7 Slim nálunk, minden hasonló teszt fórumában előkerül a téma, hogy mégis kinek és mire jó ez a típusú kütyü, de egyre többen tudják maguknak is megindokolni, hogy miért ruháznának be egy ilyen eszközbe. Jelentem: mi is megtaláltuk azt az embert, akinek a tablet ideális, ez pedig hírszerkesztőnk, aki jellemzően egyébként is mindenféle tömegközlekedési járatokon gyártja a Mobilarena híreit.

Huawei S7 Slim
[+]

De amikor egyik nap hazavittem az S7-et, s baromira nem volt kedvem előtúrni a táskámból a notebookot és a töltőt, úgyhogy a tableten néztem meg a tévéműsort, a BKV menetrendet, meg valami akvarisztikai infót egy halról, s erre a célra tökéletes volt ott, akkor. Nyilván ez megint az a kérdés, hogy egyébként kiadnék-e ennyi pénzt (akármennyi pénzt) egy újabb kütyüre, de lassacskán talán kezd körvonalazódni, hogy a tablet milyen szerepet tölthet be egy átlagjúzer életében. Otthon van a tablet az asztalon (ami egy „t“ híján szintén tablet), az ember felkapja gyorsan, ha le akar csekkolni egy-két levelet és weboldalt, esetleg játszogatna kicsinykét, s nem kell ehhez semmi extrát buherálnia. De mindegy is, nem akarom itt megindokolni a tablet létjogosultságát, nem is tudnám hitelesen, mert nekem szükségtelen egy ilyen cucc, a lényeg az, hogy megint itt van a szerkesztőségben egy ilyen masina, s most nem azzal a tudattal görnyedek fölötte, hogy egy használhatatlan vacakról kell cikket írni. A Huawei S7 Slim ugyanis patent.

Huawei S7 Slim
[+]

Ugyanakkor érdemes figyelni, S7-ből több verzió is létezik. A korábbit úgy lehet megkülönböztetni a mostanitól, hogy egyrészt ennek S7 Slim a neve, másfelől nincs a hátulján kitámasztó kar. Persze több más paraméterben is eltérnek a készülékek (processzor, memória, ilyesmi), S7 Slimből viszont ez az egyféle létezik, ez kerül bevezetésre hamarosan a hazai piacon, a többi S7 csak import útján bukkanhatott fel hazai felhasználók kezében. Az árszint is más, a régi S7 nem volt egy különösebben drága cucc, a Slim azért inkább középáras, előreláthatólag 85 ezer forintot kell majd érte perkálni, persze szolgáltatói ajánlatok esetén ez lehet kevesebb.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei U8500 - árbajnok

    Rendkívül kedvező áron kelleti magát a Huawei androidos telefonja, talán a legolcsóbb alternatíva a piacon. Hogy megéri-e? Nos, ez ki fog derülni.

  • MWC2011: androidos Huawei-dömping

    A Huawei rengeteg androidos készüléket mutatott be, melyek között táblagép is található.

Hirdetés