- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz
Luissimo #16715 üzenetére
Ez amolyan nosztalgiakacatnak van még meg. Gondoltam még valamit elkövetek vele, de már nem nagyon van esély rá. Nem akartam kidobni, mert elég régóta megvan már, azóta már 5 telefont meg 2 tabletet végeztem ki, ez volt ami mindent kibírt. Sajnos a fiammal már nem boldogult.
Egyébként most is megy csak imitt amott érzékel. Ezt elnézem neki az előzőkben említett dolgok miatt. Bezzeg ha az S7 ujjenyomat nem old elsőre, már kiakadok.
-
Digger
senior tag
válasz
Luissimo #16673 üzenetére
Szia Lui bácsi! Rég láttalak!
Én is ezt a kis nyavalyást szeretem legjobban navizásra használni! Ha van benne egy SIM kártya akkor nagyszerűen megy vele a Waze és a Traffi Hunter is, viszont a legtöbben a magyar navit használják, azt is online TMC-vel.Láttam mostanában egy más alternatívát is. Bocs az OFF-ért!
Ez annyival tud többet, hogy lakik a hátuljában egy fedélzeti kamera, ami DVR-ként folyamatosan veszi a történéseket az autó előtt és csatlakoztatható hozzá egy hátsó kamera is, ami pedig tolató tükörnek is használható -
-
Schuby
aktív tag
válasz
Luissimo #15911 üzenetére
A kedvedért végig csekkoltam az egészet, hajszálra ugyan az. Az első pillanattól kezdve megy, simán a playról letöltve. volt már hogy meghülyült, akkor kuka, újratelepít és megy. most is rápillantottam, most is elindult előbb a hang majd kb 5 mp múlva a kép is. 2.0.4 es verzió
-
Schuby
aktív tag
-
napocska2
senior tag
válasz
Luissimo #15744 üzenetére
Nálam gyári, nem rootolt ROM-on hibátlanul fut a MindigTV alkalmazás élő adása.
Hasznát is kívánom venni a jövő heti nyaralás alatt. Még ha szerény is a műsorkínálata, de magyar.
A tvonline.blog-on is tudsz élő adást nézni, az sem megy nálad?
-
asdf_
veterán
válasz
Luissimo #15742 üzenetére
Nekem gyári, de rootolt rendszerben megy, de aszinkron, majd' egy másodpercnyi difi lehet a kép és a hang között.
(basszus, a hangszóróit nagyon fogom hiányolni ennek a tabnak, amúgy úgy néz ki, még maradok egy kicsit, mert az utód -hyundai t7s- egy határ szar, most szkanderezek, hogy visszacsináljam a boltot) -
napocska2
senior tag
válasz
Luissimo #11820 üzenetére
Tán szünet van a nagy meccsnézésben? Már azt gondoltam, hogy megöltem a topikot örömömben.
Meglepő módon szerintem viszonylag jól eltalálja amit mondok, csak rá kell érezni a ritmusára.
Nyilván téved néha és beszédhibásoknak sem igazán válhat be, de nekem tetszett.
Az előző hsz-t pl. diktáltam, csak senki se volt erre még a szerkesztés előtt, a linket meg a szmájlikat meg nem tudja szegény beleírni.#11821 eladohardver: Nekem kis gondolkodás után behozta a letölthető nyelvek listáját, aztán a magyar telepítése után beállítottam alapértelmezett nyelvnek, meg kiszedtem a többit és már működött is.
Szerk: Na örülök!
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Luissimo #9463 üzenetére
Fogkefét nem lehet. A reptéren nincs kedvem a basztatásért. Ott is kapni 20 centért, most minek vigyek innen?
Óvszert nem viszek....nem azért megyek. Egyébként is a terhes párom vár itthon. Sajnos már nálam se arról szólnak a dolgok, mint régen.
Pálinka se hiszem,hogy lesz ott. Így inkább sörözni fogok. Jó kis Szent Mihály-t.
-
dionaea
őstag
válasz
Luissimo #9172 üzenetére
érdekesen tehát pl az "á" nem ott van ahol a normál billentyűzeten hanem a . (pont) helyén és ugyan most nincs nálam igy többit fejből nem tudom de küldök képet hogy mi merre van igaz kezdetleges módon van még a jelölés de ez csak teszt. valahogy az anysoft magyar pluginja megoldja az ékezetet viszont pl mivel ékezet a pont helyén van igy a pont megjelenítéséhez az fn billentyűt meg kell nyomni
-
bakter24
őstag
válasz
Luissimo #8056 üzenetére
Rálátási háromszög? Abból szóbeli-vizsgáztam Miskolcon (!), és átmentem
Akkor még tudtam szó szerint. Habár az új F2-ben már nincs benne ugyanúgy az a híres 4 soros mondat, kár érte, béke poraira
A mostani, új kedvencem: F2: 4.3.3 (na legalább emiatt kinyitjátok, Tisztelt Kollégák az utasítást!
)
-
BalanceR
addikt
válasz
Luissimo #8056 üzenetére
Csökkentett rálátási háromszög
Világos, mint a nap... -
-
mkRoland
senior tag
válasz
Luissimo #8051 üzenetére
Ezalatt az évi 2 nap pihenő alatt csinálhatnál valamit.... "Házimunka?" Tudsz varrni? Borítékot nyálazni? Kocsimosási szolgáltatás occsóé a többi autós nagy örömére? Vagy ha villámgyors vagy: szélvédő-javítás/gumicsere/olajcsere!
Én amúgy nem érzek ilyesmit, amit te... Igaz, én a sz0pott f@sz másik végén vagyok többet (nézek a bamba autósokra a vonatról - már amikor éppen nincs térerő a tabletemen).Ki is találtam egy új jelmondatot:
Amik összekötnek minket - Slim és MÁV. -
napocska2
senior tag
válasz
Luissimo #7901 üzenetére
Persze-persze, ez mind igaz, de akkor is pöpec kis cuccra tett szert a kolléga!
Egyébként az én tablettám is (majdnem)bőr tokban lakik, így tudom, hogy nem mindig arra a dőlésszögre van szükség, amit a tok tud, ezért is tetszik ez a szerkezet. (Feltételezve, hogy állítható ez a része.)Szerk:
A link már jó és a feltételezésem is helytállónak bizonyult. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
insido
tag
válasz
Luissimo #7620 üzenetére
Gondolom azért csak ICS mert erősebb hardver van benne és a chrome-hoz kell a nafta. Én Pc-n is chrome-ot használok és azért lenne jó a táblán is ezt használni mert szinkronizálva lennének a könyvjelzőim. Az androidos chrome-ban minden egy programban lenne nem kettőt kellene használni egy dologra.(Pl Chrome marks+böngésző...)
-
Cindercone82
tag
válasz
Luissimo #7605 üzenetére
Na a következő "beruházásom" egy USB host kábel lesz
Az AnySoft Keyboard elvileg támogatja a külső billentyűt:
https://market.android.com/details?id=com.anysoftkeyboard.languagepack.hungarian&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbnlzb2Z0a2V5Ym9hcmQubGFuZ3VhZ2VwYWNrLmh1bmdhcmlhbiJd -
napocska2
senior tag
-
Clemi
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Luissimo #7213 üzenetére
Vagy nem bírta, hogy recoveryből partícionáltam.
Mindegy, én úgy vagyok vele,hogy most egy ezressel drágábban megveszem itthon, van rá gari és nagy eséllyel eredeti is.
Nem döglik be semmi. Nem tudom mi a f.sz baja volt,hogy a TRZ root nem ment. Ma pl leszedtem a legújabb SuperOneClick-et és azzal a gyárit sem tudtam rootolni. Majd leszedtem az 1.9.5-ös verziót és azzal simán ment. De már unom a kisérletezést. Mivel nem segített benne senki, ezért feltettem a gyári romot, írtó agresszív módon kitakarítottam belőle minden szutykot, még a gyári launchert is és most úgy néz ki ,hogy öröm a bódótttá van.
Te ajánlottad ezt a QQ Playert? Jobb, mint az MX Player?
Muszáj azt is leírnom, hogy eddig minden létező ANdroidos telómon töröltem megnézés nélkül a live wallpaperek minden apró összetevőjét is. De mondom,hogy még sose tettem be eggyet se,hogy minek az, biztos csak lassítja. No ma kíváncsiságból betettem egy ilyen live wallpapert és hát b.sszus, ez k.rva szép.
-
Clemi
veterán
válasz
Luissimo #7085 üzenetére
Próbáltam már mindent. Amit leírtál most azt is végigpróbáltam. A tükör szerverekken is visszadob. A minivel viszont megy rendesen. Egyéként számomra ez egy rejtély, mert csak ezen a fórumon, illetve a proharver és a hozzá kapcsolódó fórumoknál csinálja ezt.
Mint említettem, eltávolítás, és telepítés után az első opera ujraindulásig jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged