Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Lawrence74
üzenetére
Köszönöm.
És ennek van értelme a TRZ romnál is? -
bizi990
senior tag
Gyári friss rom-al nektek szoktak fagyni a programok (pl.: angry birds space és egyéb alap játékok)? Nem rég óta van meg és rom frissítés óta csak ritkábban csinálja.
-
Lawrence74
tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Közben Batabe linkelte, köszi.
"Röviden a lényeg az, hogy a script változtat az android rendszer multitasking-
működésén, azáltal, hogy a háttérben futó alkalmazások prioritási rendszerét
átírja-a launchert helyezve előtérbe.Ezzel még a multitasking ragyogóan fog
működni, de a launcher-ünk és a system-alkalmazások sokkal
akadásmentesebben fognak futni." - by nteeb -
Tex
senior tag
válasz
Lawrence74
üzenetére
Köszi ha lesz időm kipróbálom.

-
skynet666
tag
válasz
noxika72
üzenetére
Hát ennek azért nem örülnék, mert pont az lenne a lényege a dolognak, hogy egy helyre szinkronizálok.
De egyébként mintha oda vezethetném vissza az egészet, hogy frissült a Market Play-re. Érdekes, hogy az arc S-en új logója van a Playnek és a logó alatt "Play áruház" megnevezés szerepel, a slimen meg az új logó alatt maradt a "Market" megnevezés. Ez is több mint érdekes...
-
bakter24
őstag
válasz
skynet666
üzenetére
Első körben amit kipróbálnék: Router beállítások: Teljes wifi részleg átállítása, kezdve az SSIDtől, másik titkosítás, jelszó, majd router reboot. Így a tab egy teljesen másik wifi kapcsolatként azonosítja a routert. Kvázi mintha máshol lennél. Ha így működik: akkor valami blokkolta valamiért a Play-t a routeredről, az adott konfigurációban. (Ekkor nem lesz meg a sz@ros töltelék, csak elkerül a tányérodról
) Ha ez nem oldja meg, akkor netszolgáltató féle gondra tippelek, vagy problémás routerre (a sz@r még mindig nincs meg ezen a ponton) Itt kéne egy másik próba-router az otthoni neteden. -
skynet666
tag
Sziasztok!
Az egész onnan indult, hogy egyik napról a másikra nem tudok letölteni, sem frissíteni alkalmazást a Google Play-ről. Kipróbáltam mindent. Clear Cache-Data, majd újrahúztam az egész tabot gyári firmware-el. A probléma fennáll azóta is, ha gond van leugrom a routerről, majd vissza és pár percig műkszik.
Menet közben arra jöttem rá, hogy csak az otthoni wifi-vel produkálja a dolgot. 3g-ről, megosztott androidos kütyüvel simán megy a dolog. A többi androidos kütyümön is simán megy a Play ugyanezzel az accounttal.
Ebből arra következtetek, hogy az account jó. Új, patika gyári a firmware, elvileg a tab is jó. Maradna a router, de netezni tökéletes sebességel tudok, az alkalmazások is jól mennek, kivéve a Google Play-t és sajnos (mint utólag rájöttem) az összes Google Szolgátatást (maps alapú programok, google kereső)
Sz@r van a lecsóban, de igazából azt se találom melyik paprikába van töltve... Van valakinek ötlete?
-
BalanceR
addikt
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Lawrence74
üzenetére
Mi ez a Supercharger?
-
-
pusihusi
addikt
válasz
Lawrence74
üzenetére
mindjárt összeszedem a linkeket.

-
Bela52
tag
válasz
Lawrence74
üzenetére
A Piráte rom , az Angol ? Vagy van benne Magyar is?
-
Lawrence74
tag
Úgy látom elment mindenki Supercharger-t beállítani
elnémult a fórum. Ha valaki elakad, kérdezzen nyugodtan. 
-
Lawrence74
tag
Pillanat türelmet, mindjárt összeszedem a linkeket.
Itt van róla egy magyar leírás hogy mit kell letölteni hozzá illetve hogy hogyan telepítsd. DE ez a Desire HD-ra vonatkozik. Az S7-ben természetesen kevesebb RAM van (512Mb) szóval a Supercharger beállításakor érdemes a 7-es opciót választani.
-
Bela52
tag
válasz
Lawrence74
üzenetére
Engem is érdekelne , hogyan kell felrakni a Pirate -romt Recoveryböl. Esetleg valaki leirná ide a kezdöknek.

-
Tex
senior tag
válasz
Lawrence74
üzenetére
Ez még érdekelne hogyan csináltad. Jöhet priviben is.

-
pusihusi
addikt
Melyik a gyorsabb stabilabb a gyárinál?
-
pusihusi
addikt
válasz
Lawrence74
üzenetére

-
pusihusi
addikt
Ezeket a romokat recoveryből, v. hagyományosan kell telepíteni?
-
V.Stryker
nagyúr
-
Tex
senior tag
Aki TRZ-n gondolkodik annak ajánlom figyelmébe a Pirate 105-t.
Nagyon jó kis rom 2.2.3-al.
hackeeeee köszi a kábelt!

-
Etikusz
tag
Köszönöm mindenkinek!!!

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
pusihusi
üzenetére
Valaki épp nekem linkelte tegnap este. Keres rá vissza.
A gyárival nekem is tele volt a csukám és tegnap tettem fel a TRZ-t és nagyon jó. Sikerült a rootolása is és hát nem csak érzetre gyorsabb. Valahogy jobb az egész. Viszont ha esetleg neked fontos, nincs benne magyar nyelv.
-
pusihusi
addikt
válasz
Lawrence74
üzenetére
TRZ rom, tudnál egy linket adni,szia. Milyen?

-
-
BaLee_
csendes tag
iGO My way Androidos verzió létezik.
-
Hopo82
tag
Valaki ha nagyon szépen megkérem tudna segíteni nekem abban hogy s7 slim-re kellene android-os igo8 primo de nem találok sehol és azt sem tudom azt hogy kellene majd telepíteni valaki aki jártas ebben az nagyon kérem segítsen SOS volna a dolog nagyon

-
dionaea
őstag
anysoft a legjobb magyarul is tud kár hogy kevés a skin de nagyon jó és mindent tud. őőőóűűűúúííííí:-)
-
Skynet258
veterán
válasz
Lawrence74
üzenetére
Kiszedte a Google Maps-ot... derék.
Soha nem értettem ezeket a romfőzőket miért zavarja egy ilyen, mikor más meg lehet használja... -
Artika
aktív tag
válasz
Lawrence74
üzenetére
Luissimo:
Nem drága, mert máshonnan "lett" nem marketről...
Lawrence: Én sem tudok vele hosszú Ő t írni...Nekem nem nagyon hiányzik.
De igazad van ha úgy vesszük
-
törölt tag
válasz
Lawrence74
üzenetére
Anysoft-ot használj.
1, ingyenvan
2, van magyar lokalizácio hozzá
3, van benne rendes hosszú magánhangzó
4, azis tud ilyen tabletes (3 csoportos) kiosztást. -
hackeeeee
Jómunkásember
Kábelek postára adva.
-
törölt tag
tyűűű, ilyen drága billentyűt használsz ??

az anysoft ugyanígy néz ki, ingyér .
egyébként belegondolva, nemtom a pénz hány százalékát kapja a program írója a markettől, letöltésenként, de egészen jó számok jönnek ki egy-egy 50- 100 000-es letöltés esetén, ami nemis olyan sok.
-
DM43
őstag
-
Artika
aktív tag
Üdv.
Én ezt a billentyűzetet használom:[link]Szerintem egész jó, és magyarul is tud

-
törölt tag
BAKTERCSALÁD !!!

GRATULA A KÖZÖS PROJEKT ÉRKEZÉSÉHEZ !!

FÖLDLAKÓ -
napocska2
senior tag
válasz
Lawrence74
üzenetére
Nálam is pontosan ez a háttér van most beállítva!

A nagy örömrohamom oka, hogy igéretemhez híven épp az imént dobtam be egy hármast kisbakter Peti és a szülei egészségére.

Kicsit össze is mentek a billentyűk a tabin, nehéz eltalalálni a megfelelő betűt.

-
V.Stryker
nagyúr
A TRZ romhoz valaki valamilyen alternatív linket nem tudna adni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Lawrence74
üzenetére
Kicsit fura, de nem tűnik rossznak... Bár, belegondolva nem túl zsúfolt így, h van kurzor is?
Meg ez a bal alsó sarki esc, meg a capslock helyén lévő ctrl.. az áh.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Lawrence74
üzenetére
Hm..
-
insido
tag
válasz
Lawrence74
üzenetére
Bakter24 Hát még egyszer gratulálok a kis vasgyúróhoz!!! Ügyesen összehoztátok...

Lawrence74A billentyűről dobnál fel képet, ha mód van rá? Köszi!
-
Lawrence74
tag
Eddig tetszik, gyors, sima androidos értesítési sáv van benne, magyar nyelv az nincs, csak angol meg valami arab.
A billentyüzet frankó (Hackers keyboard).
A build.prop-ban még turkálnom kell mert nem látja a marketen egy-két megvett dolgomat. Összeségében nekem jobban tetszik mint a gyári, már csak magyarosítani kellene a rendszert (nem a morelocale2-re gondolok, az már megvan). Beszélni kellene Kelzsocával, õ nagy mágus ezen a téren, még látatlanban is összerakna nekünk egy magyar romot.
-
pusihusi
addikt
Su bináris frissítés. mi az? A tabletem azt kért!
-
bakter24
őstag
Humán-Tippmix Final: Eredményhirdetés:
A pontos időt senki nem találta el, de nem is ez volt a cél, mivel ez egy komolyan vett poén volt. Ennek szellemében a dobogósok:
1. legközelebbi tipp: Icecool20 második tippje, ami 0,55 napra, vagyis 789 percre volt a születéstől.
2. legközelebbi tipp: Rabidsnail tippje, ami -1,16 nappal, vagyis 1671 perccel tippelte későbbre az eseményt.
3. legközelebbi tipp: BaLee, akinek 1,5 nappal, azaz 2154 perccel korábbi tippje a harmadik helyre volt elég.A súlyhoz BalanceR jutott legközelebb, mindössze 490 grammot tévedett. És az érdemét az sem kisebbíti, hogy egyedül ő tippelt súlyt is
Ezért nevezhetjük különdíjasnak 
Megemlítendő még Nara19, aki utólag kiszélesítette a hibatűrést a tippjén, laza +/- 3 nappal, emiatt szintén különdíjas, mivel Ő az egyetlen a versenyben, aki egyszerre tippelt nagyon jól, és nagyon rosszul is

Köszi mindenkinek, aki szorított, követte az eseményeket, és remélhetőleg jól szórakozott a héten
A tippversenyben való részvétel bizonyítja, hogy az illető rendelkezik az élet elviseléséhez szükséges humorérzékkel, és ezért már megérte a dolog
A nyerteseknek gratulálok, és aki igényt tart a féldeci beígért erdélyi házi szilvára, az erkölcsi győzelem érzése mellé, az írjon privátot, és megbeszéljük a dolgot, én állom a szavam. Ezt mi sem bizonyíthatja ékesebben, mint hogy a tegnapi nap folyamán Icecool20-al már sikerült is berúgni, mivel vele személyes ismeretséget ápolok.Még egyszer köszi mindenkinek, mind jó arcok vagytok, és vevők a jó poénokra
Jó ezt látni manapság, ebben a szürke világban! -
pusihusi
addikt
válasz
Lawrence74
üzenetére
S milyen?
-
Nara19
aktív tag
Hátha valakinek két Slimje van

OTG-n keresztül látja a Slim a Slimet. Egyik oldalon OTG kábel + Q5 USB Manager, ebbe a gyári madzag normál usb-je csatlakozik, a másik oldalon a gyári kábel micro usb.
A Q5 file mount után a másik gépen engedélyezni kell az USB csatlakozást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És ennek van értelme a TRZ romnál is?

)
) Ha ez nem oldja meg, akkor netszolgáltató féle gondra tippelek, vagy problémás routerre (a sz@r még mindig nincs meg ezen a ponton) Itt kéne egy másik próba-router az otthoni neteden.

elnémult a fórum. Ha valaki elakad, kérdezzen nyugodtan.