Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
válasz
noxika72 #16242 üzenetére
Annyira nem szedted szét, hogy meg tudd mondani, hogy simán szalagkábellel van csatlakoztatva az a *** hangerőszabályzó?
Sajnos itt nincs torx csavarhúzóm
. Igaz, hogy csak 2$ ebayrol egy ilyen, de örülnék, ha elsőre jót rendelnék
Esetleg nagyobb/több képet tudsz megosztani? -
csabi10
senior tag
-
noxika72
tag
válasz
noxika72 #14102 üzenetére
Asturel, lehet hogy neked mondanak valamit, most a gyári 2.2 van a gépen, de a Te rendszereden is ugyanezeket írta.
https://www.dropbox.com/s/i8lepptvk5gdyq4/shot_000002.png
https://www.dropbox.com/s/5hlyab7l2tly1ox/shot_000004.png
https://www.dropbox.com/s/s6gbttbkletof1v/shot_000005.png -
-
-
asturel
őstag
válasz
noxika72 #13028 üzenetére
Pontosan, viszont ha szeretnel google appokat (pl. play) akkor a gapps-ot sem art felrakni (cyanogenmodbol a google miatt el kellett tavolitani)
(gapps-ot a rom utan kell felrakni)
Install utan viszont wipe data szukseges.update: uj romban mar a gpu rendereli az ui-t, szerintem erezhetoen gordulekenyebb
-
bb.bocs
őstag
válasz
noxika72 #12007 üzenetére
aha. hát ez érdekes.ezzel meg az a gáz hogy most azért fizessek hhogy netezzek és tvzzek..wifi nincsen mindenhol,meg olyan amilyen, meg hát az akksit is kicsit meriti
(#12006) freddirty
sajna szerver pcre nincs pénz...( az msi smart card readerem emg már ano tönkremet, leszakadt rola az usb csati meg a forrasztott kábe. elvileg meglehet csinálni, gyakorlatilag én hiába próbáltam...megforrasztottam, elkezdte beolvasni a memkártyákat, és 2 másodperc mulva eltünt minden.
-
skynet666
tag
válasz
noxika72 #9088 üzenetére
Hát ennek azért nem örülnék, mert pont az lenne a lényege a dolognak, hogy egy helyre szinkronizálok.
De egyébként mintha oda vezethetném vissza az egészet, hogy frissült a Market Play-re. Érdekes, hogy az arc S-en új logója van a Playnek és a logó alatt "Play áruház" megnevezés szerepel, a slimen meg az új logó alatt maradt a "Market" megnevezés. Ez is több mint érdekes...
-
BalanceR
addikt
válasz
noxika72 #8246 üzenetére
Feltöltöttem IDE
A zipben két file van, mindkettőt rootolt slimen a /system/etc mappába kell másolni a régit felülírva (persze elötte érdemes backupot csinálni róluk)
A két file:
hosts - Általam összeválogatott reklámoldalak blokkolására
gps.conf - Magyar NTP szerver a gyorsabb GPS pozícionáláshoz ( csak akkor működik, ha netet is kap a tábla) -
Luissimo
veterán
válasz
noxika72 #6402 üzenetére
Tévézni ?
Tableten ?
Bárhol ?
Antennanélkül ??
Töltsd le EZT , és máris nézhetsz -
napocska2
senior tag
válasz
noxika72 #5321 üzenetére
Az irányítópultban szerintem tudsz szerintem intézkedni.
Szerk:
Most, hogy egy kicsit olvasgattam, egyáltalán nem egyszerű törölni egy androidos készüléket a fiókodból. -
-
bakter24
őstag
válasz
noxika72 #2915 üzenetére
Hát, ezt találtam, igaz ez mini-USB-s, de ezis azis 5láb, gondolom jó. De ha valakinek van, és kimérné, az lenne a tuti.
Viszont nem lenne hülyeség rendelni együtt többet, azután szétdobni postán, vagy összefutni a keletiben pl, vagy ilyesmi.
-
bakter24
őstag
-
Nara19
aktív tag
válasz
noxika72 #1768 üzenetére
Noxika72
A tok linkje: Bucy 1072 hsz.
A tok képei: foxi69 1126,1131,1132,1134,1135 hsz.
A direkt link: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220829604060&ssPageName=STRK:MEWAX:ITA tok tényleg jó, én kaptam egy s7-hez való fóliát is pedig (tudtommal) nem rendeltem
Rendelés menete (thx Sagesz93):
1, PayPal account (ha nincs)
2, Ha van kártyád jó, ha nincs utalsz mint én
3, 3 munkanap alatt PayPal feltölt
4, e-bay account (ha nincs)
5, megrendel és PayPal fizet
6, türelmesen vár (aug 22 - szept 5)
7, kipróbál és örülBakter:
A HDMI kábel szept 18-re lesz itt, a TV-kről utána tudok info-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PlayStation 5
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest