Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Elég körülményes visszarakni, de vissza lehet. Próbálkozni kell, nincs más.
Tokra az első hsz-ben keress megoldást, vagy az ebay-n.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
batabe
senior tag
a beállítások / nyelv és bevitel (language and input) alatt válaszd ki a telepített billentyűt, addig az alap androidosat kínálja fel.
meg asszem a szövegbeviteli mezőben a hosszan való ujjlenyomás is előhozza (nálam a swiftkey X van telepítve, és ott ez nem működik)S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
bakter24
őstag
Bezárás tisztítás: Nem szükséges igazán androidnál, de ha mindenképp szeretnél: Advenced Task Killer
Videó: MX Player
Mindenki figyelmébe:
Ma reggelre ez fogadott az oldalamon gabbek tollából:
"Megoldás (Új FW & Új Market esetén jelentkező "Nincs hely" hibára):
Próbáljátok ki a Chache Fixer (https://play.google.com/store/apps/details?id=tk.rede.cacheFixer) progit a Marketből (Playből??).
Sajnos csak root-tal megy, de úgy segít."Már feltettem, elvileg át lehet helyezni, és ezzel együtt át is méretezni a Cache mappát. A változtatás visszaáll újraindításkor, de akkor is haladás. A két opció közül nekem az első (a kevésbé kompatibilis) sikerült, a másikra azt írta, hogy "cache NOT moved"
A művelet után a cache partíció méretét 204Mb-ban jelzi! Most épp azzal küzdök, hogy nem találok ingyenes, 32 mb-nál nagyobb ingyenes letöltenivalót a marketban!
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
BalanceR
addikt
Ha a routeren nincs beállítva a DMZ,és engedélyezve az RTSP, akkor nem is fog menni az SPB...
Én a daronplayert (ingyenes) használom, ott kézzel kell hozzáadni a TV-k Streamjét, de gyönyörűen megy vele az M1/M2/Duna/HírTv....[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
bakter24
őstag
-
bakter24
őstag
Ha zippet töltöttél le, akkor nem voltál elég figyelmes, mert a q5 usb memory manager egy .apk filet tölt le, épp az imént ellenőriztem neked. Az pedig a program telepítője, semmi trükk nincs a telepítése körül.
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
-
bakter24
őstag
Tévedsz. Amit belinkeltem, az egy .apk fájl. Ha fölé viszed az egeret, magad is láthatod alul a statusz-sorban. Mivel szeded le, hogy zip lesz?
http://android.gval.biz/download/Q5_USB_Memory_Manager.apk
Ezt linkeltem korábban is.
[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
NFS Shift, ha döntögetős játék kell. Ha valami egyedi, nem autós, de döntögetéssel irányítós, akkor Dead Runner. Ha felülnézetes tapizással irányítós, akkor Reckless Racing (versenyzős) vagy Reckless Getaway (Driver/GTA-szerű autós törős, menekülős). Ha szereted a tankos lövöldözőst, akkor pedig a Tank Hero-t ajánlom.
Nekem a Raging Thunder-sorozat nem jött be.[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
-
Lawrence74
tag
Sajnos "még" nincs magyar nyelv benne. De a Morelocale2-vel be lehet állítani a magyart. Ezután az utólag telepített és magyarul is tudó programok magyarul fognak megjelenni.
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel...
-
KTU
addikt
Skyfire Web Browser , már 1 ideje ezt használom, próbáltam a Dolphin,
Boat Browser,
Firefox,
Maxthon stb.
de ennél maradtam[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
bakter24
őstag
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
Van, magyar, ingyenes, neve laborlelet kisokos!
[ Szerkesztve ]
-
Cynicelectro
aktív tag
-
-
Lawrence74
tag
Nem csináltam semmit vele, igaz nekem Titanium Backup-ból van visszaállítva de előtte sem volt semmi állítva rajta. Csak azért néztem meg hogy megy-e mert fent van, és írtad hogy nem megy, amúgy ritkán használom.
V.Stryker Ez sajnos ilyen. Remélem a magyart tetted fel.
Pirate 1.0.1 magyarosítás hírek: Framework-res-apk 100% Settings.apk kb. 85 %
A framework-el szoptam rendesen.[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel...
-
-
padre666
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest