Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, mi a helyzet errefelé mostanság? Van valami újdonság?
-
bakter24
őstag
válasz
Silent77 #11197 üzenetére
Remélem, írsz majd a Mediapadról valami kis tapasztalatot, vagy akár cikket (az oldalamon is lenne helye egy ilyen cikknek). Én legalábbis kíváncsi vagyok rá! Igaz, nekem elég a Slim, de érdekel, mit tud kihozni a Huawei nagyobb méretben, magasabb árkategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
bucsupeti #11195 üzenetére
Gratula hozzá, én is szemeztem 8.9-el, de márka hű maradok és Huawei Mediapad lesz, pénteken hozzák.
Kinőtték a fiaim az S7-et. Sajnálom eladni, lehet meg is tartom, nagyon szeretem.
Legjobb választásom volt évek óta. remélem a mediapadban sem csalódok, csak az ára lehetett volna alacsonyabb.[ Szerkesztve ]
-
bucsupeti
senior tag
Hát srácok a mai napon meglett az új tabom egy Samsung Galaxy Tab 8.9 személyében.
Érdekes mert az android világát egy Huawei készülékkel (T-Mobile Pulse) ismertem meg akkor amikor még 1.5-ös android volt, majd miután beleszerettem rajta keresztül eljutottam a 2.1-ig. Ekkor váltottam Samsung Galaxy S-re (azóta is ez a telefonom).
Tabok világát is Huawei készülékkel ismertem meg (S7 Slim) és erről váltottam szintén Samsung-ra.
Úgy látszik ez az út nálamNem adom el az S7-et, jó kis készülék, a gyerekek tudnak rajta mesét nézni stb.
A Galaxy azért más világ.... -
bakter24
őstag
válasz
drmotto #11186 üzenetére
A leírásban van link, ahol magad hozzáadhatod az adott játékot a listához. De itt van direkben is a form!
-
drmotto
őstag
A tabon működő, listában nem szereplő játékokat kinek jelezhetem?
Lenne egy pár. -
gabe96
aktív tag
ha fólrakom a gyári frissítést, akkor az tórli a belső sd kártya tartalmát?
-
törölt tag
Magyar Pirate-et hol találok?
-
bakter24
őstag
válasz
L_YKing #11178 üzenetére
Attól függ, mi a célod. A rootolás független a romtól, hogy melyik megy rá. A root jó. Az, hogy melyik romot használod, az meg szubjektív, a gyári is jól használható. Ha annál régebbi gyári romod van, mint az első hsz-ben lévő oldalamon linkelt, akkor mindenképp tedd fel a friss gyárit, mert elég sok bug volt az első gyári romban. Hogy mik, azt szintén a leírásban olvashatod. Jó étvágyat hozzá
-
Zoliaa
csendes tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy problémám.
Van 1-2 játék illetve program amit ha telepítek megáll és azt írja ki hogy az alkalmazás nincs telepítve. Erre van valamilyen megoldás?(Elvileg ezek az alkalmazások kompatibilisek a tabbal) -
bostone
addikt
Aki használja a Beenhow romot elárulná nekem, hogyan tudta a kínai rootexplorer-t magyarra változtatni? Nem engedi lecserélni a tablet. A Totalcommander root jogok ellenére sem képes törölni.
-
-
BalanceR
addikt
-
L_YKing
addikt
http://www.youtube.com/watch?v=xdv7QKWM-zU&feature=youtube_gdata_player ez a fajta játék fut?
csak azért kérdezek ennyit mert szeretnék venni egyet
-
bakter24
őstag
válasz
ekrisztian #11158 üzenetére
Félfüllel olvastam, hogy az elixir2-hez van már admin modul, amivel (ha kompatibilis+rootolt) akkor a 3g-t is tudod kapcsolni. (ha már régóta van hozzá, akkor szorry, idén még nem tettem fel...) A többit meg eddig is tudta, szóval lehet jó választás.
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani Pirate alá, használható multiswitchet?akár widget is lehet.Amiket próbáltam vagy 2-3 funkciót tud,vagy sz.r
Hasonló lenne jó mint a gyári,egy panelen tudjak ki-be kapcsolgatni mindent(gps,wifi,adat,mobil)
Köszi! -
L_YKing
addikt
milyen játékok futnak el ezen a gépen?pl.: gta,need for speed stb...
-
batabe
senior tag
látom vannak itt diablo3 játékosok
ha jól olvastam, van valami meghívós login, ameddig egy keveset lehet játszani vele, megvétel nélkül? szeretném kipróbálni, hogy egyáltalán megbírkózik-e a gépem vele...
tud valaki segíteni?
köszi
-
bakter24
őstag
válasz
ekrisztian #11148 üzenetére
A FW updete nem törli a belső SD részt. Azt kézzel kell törölnöd. Ezért maradnak rajta a cuccok, ez normális jelenség.
-
ekrisztian
őstag
Szia!
Fastbootba csinált vmit.de egy lecsupaszított gyárihoz hasonlót kaptam, nem tetszett, így feltettem a Pirate 2.0-ÁT
a hun lengvicset meg letöröltem...az hogy angol nem is zavar, csak vhogy nekem a gyári kezemre áll..na mind1 nyomkodom még egy kicsit
Van olyan telepítés amikor full gyári reset van?semmi szemét,mappa,stb nem marad a gépen?Nem nagyon vágom az androidot,így nem értem, hogy miért maradnak meg a mappák fényképek, videók... -
Tex
senior tag
válasz
ekrisztian #11144 üzenetére
Sikerült felrakni?
-
kj007
tag
válasz
Quaresma #11145 üzenetére
A HuaweiDevice facebookos oldalán a "További események megtekintése", majd a "Elindult a Huawei Device hivatalos magyarországi Facebook oldala! Csatlakozz hozzánk, hogy mindig első kézből értesülhess legfrissebb híreinkről!" kezdetű szövegdoboz "Mutasd mind a(z) 16 hozzászólást" szövegre kattintva megnézheted az itt közzétett hivatalos álláspontot:
"Az S7 Slimhez nem várható 2.3-as frissítés egyik piacon sem, így sajnos angol nyelvű változatot sem tudunk biztosítani.
május 22., 9:39 " (jelenleg az utolsó előtti bejegyzés). -
Quaresma
aktív tag
Melyik a legfrissebb OS verzió, ami rálehet tenni a készülékre? Szokott még megjelenni frissítés hozzá vagy már nem igen támogatott.( Gondolok itt esetleges ICS frissítésre stb..)
-
ekrisztian
őstag
válasz
eladohardver #11143 üzenetére
közbe leesett a fastboot mód -
eladohardver
őstag
válasz
ekrisztian #11142 üzenetére
omg, én csak azt írtam, hogy rá teszed
és örülsz, hogy nem történik semmi
TEX-biztos tud értelmes választ adni.
[ Szerkesztve ]
-
ekrisztian
őstag
válasz
eladohardver #11139 üzenetére
oké köszi!akkor ez almás, mert nincs otg-m
-
Úgy látszik nem a pirate rom a ludas nálam.
Feltettem a Pirate 1.0.1 romot+ magyarítást, ugyanazok a hibák jöttek elő.
Most felraktam a gyárit, szintén.Titanium: amikor visszaakarom állítani az adatokat, "app + adatok visszaállítása" megáll.
Ha kilövöm, akkor látszik, hogy a programot visszarakta, de az adatokat nem.Astro fájlkezelő: Sdcard2-t nem tölti be, visszadob a főmenübe.
Néhány apk-nál hiba a csomagolt fájlban, ami telefonon megy.
Total commander: Bezárja a programot, pl sd kártya gyökérkönyvára. Bizonyos pontig tudom lefelé görgetni, de utána rögtön kilép.
Valószínű visszarakom a pirate romot, érezhetően gyorsabb.
A végére még 1 kérdés.
Pár napos volt a pirate 2.0, de nagyon belassult, azért is raktam ma újra, mert a keypad, mintha megfagyott volna, nagyon lassan reagált, pedig nem futott semmi ami visszafogná.
A gyári is nagyon lassú volt már mikor lecseréltem.
Task killert természetesen nem használok. -
eladohardver
őstag
válasz
ekrisztian #11138 üzenetére
rámásolod egy pendrive ra, rá teszed a tab-ra a pendrive-ot és voila!
) Nem sör alátét
Komolyan: Szerintem valaki már leírta, vagy ha mégse akkor tévedek....
-
ekrisztian
őstag
Srácok!Légyszi súgjatok nekem, hogy ezt a Beenhow-ot, hogy kell feltolni a tabra, hogy ne söralátétként végezze!
-
direwolf
őstag
-
plejik
addikt
Nem tud valaki egy gyorsabb linket a Pirate romhoz? Mert soha nem jön le...
-
Frusztréthy
tag
Némi öröm: a keyboard programok okozta feketecsik könnyen eltünethető az Operában képernyő forgatással.
-
Quaresma
aktív tag
-
BalanceR
addikt
A Mass Effctet próbálta valaki?
Gyári rommal 12-15 fps...
Sajnos ezigy játszhatatlan... -
dionaea
őstag
válasz
Quaresma #11120 üzenetére
szerintem egyén függő én jó pár könyvet kiolvastam ami zavaró volt hogy pl sötétben még a minimális fényerő is erős, de ha van más világitás akkor jó. No meg jó ebook reader kell amin beállithatos a háttér szint betú szint kontrasztot ilyeneket.Persze aki egy nap alatt ki tudd olvasni egy 300 oldalas normális könyvet annak lehet ez a tab nem jó választás, de én napi 1-2 óra olvasás után nem panaszkodom a szememre. bár 1 év alatt 1 dioptriát ugrott a szemem.
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok
Egy ebook reader vásárlásán gondolkodom. A keresés során találkoztam ezzel a tablettel, ami azért lényegesen több funkcióval bír, mint egy egyszerű ebook. Tudom, hogy nem a főprofilja az ebookok olvasása, de érdekelne, hogy mennyire fárasztó a szemnek illetve kényelmes -e ezen a készüléken hosszabb szövegek olvasása. Egy e-ink képernyőhöz képest sokkal zavaróbb?
-
dionaea
őstag
mintha kezdene halldoklani az akksim drasztikusan csökkent a működési idő. most vettem le a töltőről 1 órája net megy használtam kb 10 percet és most 90% on van nem. este battery calibration lesz aztán meglátjuk de nem örülök
-
Tex
senior tag
válasz
haligábor #11104 üzenetére
Ez attól függ kinek milyen gondja van a gyári rommal, és azt a hibát mennyire tudja elfogadni és milyen sűrűn fordul elő.
Nálam a gyári rommal ezek:
- klattyanás nekem minden gyári romban benne van (nálam minden egyéb romban is), de engem nem zavar
- wifi bekapcsoláskor fagyás na ez már zavar
- random újraindulás nagyon zavar ezért nálam a gyári romok nem játszanak (az eddig megjelentek T-s I-s egyaránt - próbáltam)
- spontán fagyás akku kivéttel zavar.A most használt Beenhow romon a klattyanás kivételével 1 hónap alatt egyik hiba sem jött elő, és nagyon jó a fogyasztás.
[ Szerkesztve ]
-
haligábor
tag
válasz
ekrisztian #11105 üzenetére
Értem, köszi a választ, akkor utána olvasgatok!
-
-
haligábor
tag
válasz
ekrisztian #11101 üzenetére
És szerinted meg éri lecserélni a gyári romot? jobb lesz, gyorsabb lesz tőle a tab? A rom milyen vannak benne úgy nevezett "bug"-ok, hibák?
-
haligábor
tag
válasz
ekrisztian #11101 üzenetére
Habár mindig ott van minden -.-
De remélem senkitől nem kapok semmit
DD
ekrisztian: Köszi
-
ekrisztian
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Apple USB C kábelek - Új
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest