Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bakter24

    őstag

    Humán-Tippmix Final: Eredményhirdetés:

    A pontos időt senki nem találta el, de nem is ez volt a cél, mivel ez egy komolyan vett poén volt. Ennek szellemében a dobogósok:

    1. legközelebbi tipp: Icecool20 második tippje, ami 0,55 napra, vagyis 789 percre volt a születéstől.
    2. legközelebbi tipp: Rabidsnail tippje, ami -1,16 nappal, vagyis 1671 perccel tippelte későbbre az eseményt.
    3. legközelebbi tipp: BaLee, akinek 1,5 nappal, azaz 2154 perccel korábbi tippje a harmadik helyre volt elég.

    A súlyhoz BalanceR jutott legközelebb, mindössze 490 grammot tévedett. És az érdemét az sem kisebbíti, hogy egyedül ő tippelt súlyt is :D Ezért nevezhetjük különdíjasnak :D

    Megemlítendő még Nara19, aki utólag kiszélesítette a hibatűrést a tippjén, laza +/- 3 nappal, emiatt szintén különdíjas, mivel Ő az egyetlen a versenyben, aki egyszerre tippelt nagyon jól, és nagyon rosszul is :D

    Köszi mindenkinek, aki szorított, követte az eseményeket, és remélhetőleg jól szórakozott a héten :D A tippversenyben való részvétel bizonyítja, hogy az illető rendelkezik az élet elviseléséhez szükséges humorérzékkel, és ezért már megérte a dolog :D A nyerteseknek gratulálok, és aki igényt tart a féldeci beígért erdélyi házi szilvára, az erkölcsi győzelem érzése mellé, az írjon privátot, és megbeszéljük a dolgot, én állom a szavam. Ezt mi sem bizonyíthatja ékesebben, mint hogy a tegnapi nap folyamán Icecool20-al már sikerült is berúgni, mivel vele személyes ismeretséget ápolok.

    Még egyszer köszi mindenkinek, mind jó arcok vagytok, és vevők a jó poénokra :D Jó ezt látni manapság, ebben a szürke világban!

    [Végezetül egy fotó, kvázi bizonyítékként :D

    "Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."

Új hozzászólás Aktív témák