Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
Frusztréthy #8995 üzenetére
ha nem nevezed át a slim 7-en akkor csak a tunein pro játssza le és csak így látja
ha átnevezed bármi más is lejátssza, de ekkor már a tunein nem látja, nem jelenik meg a listádban[ Szerkesztve ]
-
Lawrence74
tag
Setac új verziót adott ki, itt
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
hackeeeee #8987 üzenetére
Azt lett megállapítva,hogy 2A-es kéne. Írtam is pár napja, csak nem figyeltétek, hogy én a Köki centerben lévő tesco-ban kaptam 1700 forintért ilyet. Sőt, két usb kimenete van, az egyik 2,1A-es, a másik 1A-es.
A 2A azért kell, mert eleve a működéshez kell neki legalább 1A és akkor még nem tölt semmit.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, beszélgettünk itt a szivargyújtós usb adapterekről a minap, akkor ehhez legalább hány amperes adapter kéne?
-
Frusztréthy
tag
Wow!! Megyek a getjar-ra! A Tunein Radio remek!! De azért tettem át a kártyámat a táblára, hogy zenélés közben is elérhető legyek. Rejtély, hogy miért nem ugrott be a hívàs. Lehet, hogy a recording volt az ok? Ciki lenne. Egyébként azt se tudtam még kifurkeszni, hogy a call forwarding opcio-e? De ha a kártyás gépek ritkák, akkor hiába kérdezgetek....
-
Totis
aktív tag
Bakter, gratulálok a babához!
A miénk 6 hónapos lesz, de most látom csak előnyét a tablet-nak. Nem kell gépet bekapcsolni. Kajáltatásnál - ami az első pár hétben akár 1 óra is lehet/alkalom - nagyon jó. Kicsi, könnyű és pelenkázásnál SMB-n vagy Youtube-on lehet neki nyomni Aladdin-t vagy bármi más zenét.
-
KTU
addikt
válasz
Frusztréthy #8973 üzenetére
Az enyém is csak wifis, de a telefonomon a tunein pro elhalgat és simán csörög rádiózás közben, Getjáron arany-app, most free a pro verzió is, amivel szintén rögzíthetsz.
A rögzített fájlokat ha más lejátxzóval akarod hallgatni, .mp3 kell átnevezni. -
Nara19
aktív tag
válasz
Frusztréthy #8973 üzenetére
Nekem wifi only gépemen (nyílván) ilyen problémám nem volt. Nagy valószínűséggel a fórumtársak sem találkoztak ilyennel vagy akik igen, éppen nem jártak erre.
Biztos nem azért hagytak válasz nélkül, mert nem tetszik az avatárod. -
Frusztréthy
tag
Nagyságos Uraim!
Ezt kérdeztem pár napja:
"Zenélés, videózás közben jövő hívást észlelem? Gondoltam igen, aztán két tengerentuli hívást kihagytam ma netradiozas alatt. Közben felvétel is folyt a Resco Rádióval. Normális?"
-
bakter24
őstag
Köszönöm a sok gratulációt srácok, mind tök jó arcok vagytok, tisztára meg vagyok most hatódva, ez egy jó közösség, örülök, hogy a része lehetek !
Tényleg köszi !
-
hackeeeee
Jómunkásember
AMúgy, megjött a 7" autóstartó is.. Elég jónak tűnik, elég nagynak tűnik a vákumos rész.. Majd kipróbáljuk valamelyik nap, h vajon megtartja-e az S7-t.
-
napocska2
senior tag
válasz
pusihusi #8957 üzenetére
Pl: AnySoftKeyboard + Magyar nyelvi csomag
Feltelepíted, beállítod - van fekvő teljes billentyűzete ékezetesekkel - és kész is.
-
pusihusi
addikt
Sziasztok, hogy lehet a tabra varázsolni hosszú magánhangzókat? Köszi
-
mkRoland
senior tag
válasz
bakter24 #8929 üzenetére
Gratulálok! Amikor húgom szült, akkor a kórházi tartózkodásának idejére kölcsön adtam neki a tabletemet, így folyamatosan tudott online képes és videós élménybeszámolót tartani az egész családnak. (Ezt a második részt csak azért írtam, hogy ne csak OFF téma legyen).
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Ez ám a szakmai topik...
-
csoki46
senior tag
Gratulálok a kisbakternak!
Nem semmi méretekkel rendelkezik
-
pusihusi
addikt
Gratulálok Péternek, sok egészséget!
-
szedo149
csendes tag
Gratulálok! A kis srácnak és az anyukájának jó egészséget, neked jó ünneplést. Utána meg boldog apai órákat.
Ja és most aludd ki magad míg a kórházba vannak.
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
Bréking nyúz!
2012. március, 26, 12:09 perc, 3650gramm, 62 cm, Péter
Részletek később, most megyek berúgni, mert nagyon le vagyok maradva
-
pusihusi
addikt
Emtec az Usb, Valaki, valami megoldást?
-
mkRoland
senior tag
USB OTG használata Q5 Manager-rel (nem a legjobb minőségű videó, nincs folyamatos autofocus a telefonomon videózás közben).
-
Tex
senior tag
válasz
V.Stryker #8915 üzenetére
Azért írtam hogy TRZ féle, mert nincs benne hüvely cuccos semmi sem, a gyári vékony statusbar köszönt bennünket. Magyar nyelv az nincs benne, nálam az ML2 magyarít.
Egyébként CWM-el 5 perc felrakni. Én wipe cache/dalvik után raktam fel és megmaradt minden ami előtte rajta volt. -
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Szeretnék mac címet változtatni, odáig eljutottam h rootoltam és h ez alapján kellene, dolgoznom.. [link]
de sajnos SU beütése után, permission denied-et ír ki...
Busybox is fent van, super user kint van....
Egyébként terminal emulatorba írom be, ezzel lehet a baj?
Hogy érem el a rendes terminált ha igen?!Köszönöm előre is...
-
bostone
addikt
Ó, pedig számos dolgot lehet csatlakoztatni a slimre. Kipróbáltam usb elosztóval, egyidejűleg: egér, billentyűzet, pendrive. A radír is csak egy lehetőség. És az egeret sem kedvelte túlzottan.
-
V.Stryker
nagyúr
-
mkRoland
senior tag
válasz
bostone #8903 üzenetére
De ő wifi-only készülékről beszél, amihez csak OTG-kábel közbeiktatásával lehet maximum külső vezetékes modemet csatlakoztatni. Csakhogy 2.2 alá kevesebb driver van ezekhez, mint mondjuk amennyi a HoneyComb-ba integrálva van. Felvetettem a kérdést az "android alkalmazást keresek" topicban, hátha egy progival megoldható, de az egyik fórumtárs lezárta annyival nagy bölcsen a témát, hogy "nem OTG-képes".
-
BalanceR
addikt
válasz
eladohardver #8900 üzenetére
Milyen új funkciókat kapsz vele? Mennyivel gyorsabb? Nemhiszem, hogy bármiben többet nyújt a gyárinál... Ha lesz rá 2.3.7, lesz értelme váltani, addig csak egy mókolt 2.2....
-
Tex
senior tag
válasz
eladohardver #8900 üzenetére
Pontosan ahogy írod. Egyébként TRZ féle felpattintottam eddig minden frankó. Bővebben holnap. Arról írok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest