Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Ma felraktam a gépezetre kipróbálás céljából a GTAIII-at és elég keményen szaggat, ez csak nálam van vagy a gép nem bírja a játékot?
-
eladohardver
őstag
Pirate_1.0.1_optimized.zip Ez az utolcó amit lawrence Csinált?
-
pusihusi
addikt
-
Rabidsnail
senior tag
Nagyon leültünk!!!
Lawrence valószínűleg nagy kotyvasztásba fogott!
Legalább pihen egy kicsit a hangerő le,fel gomb!!
Szép napot mindenkinek és Anyáról nem megfeledkezni!!
-
C0mman
tag
Akinek már sikerült futtatni az ubuntut, vagy netán hozzáértő az meg tudná mondani, ezt mi okból írja nekem a VNCviewre amikor csatlakozni szeretnék?
ERROR VNC CONNECTION FAILED Localhost/127.0.0.1:5900 - CONNECTION REFUSEDAz ubuntu fut! a VNC-vel van valami gikszer!
PLEASE segítsen valaki mert már 2 hete ezzel kínlódok!
Köszönöm előre is -
C0mman
tag
Ubuntu probléma még mindig
A terminálban ez látható:
$ export PATH=/data/local/bin:$PATH
$ su
# cd sdcard/ubuntu
# sh ubuntu.sh
Loop device exists
mount: mounting /dev/block/loop255 on /data/local/mnt failed: Device or resource busy
net.ipv4.ip_forward = 1
Ubuntu is configured with SSH and VNC servers that can be accessed from the IP:
eth0: No such deviceNow enter the screen size you want in pixels (e.g. 800x480), followed by [ENTER]:
Itt jön egy enter....
TightVNC Server version 1.3.9Usage: vncserver [<OPTIONS>] [:<DISPLAY#>]
vncserver -kill :<DISPLAY#><OPTIONS> are Xtightvnc options, or:
-name <DESKTOP-NAME>
-depth <DEPTH>
-geometry <WIDTH>x<HEIGHT>
-httpport number
-basehttpport number
-alwaysshared
-nevershared
-pixelformat rgb<NNN>
-pixelformat bgr<NNN>See vncserver and Xtightvnc manual pages for more information.
* /dev/null is not a character device!If you see the message 'New 'X' Desktop is localhost:0' then you are ready to VNC into your ubuntu OS..
If VNC'ing from a different machine on the same network as the android device use the 1st address below:
inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
inet addr:192.168.0.188 Bcast:192.168.0.255 Mask:255.255.255.0If using androidVNC, change the 'Color Format' setting to 24-bit colour, and once you've VNC'd in, change the 'input mode' to touchpad (in settings)
To shut down the VNC server and exit the ubuntu environment, just enter 'exit' at this terminal - and WAIT for all shutdown routines to finish!
root@localhost:/#
Vaalakinek van ötlete mi a gond
-
dionaea
őstag
rakd ujra a romot.szvsz
-
duncan66
csendes tag
Sziasztok
Baj történt, a Playről nem tudok letölteni semmit. Hibaüzenet: android process media váratlanul leállt.
Kerestem a guglin, aztán mivel értelmesebb megoldást nem találtam Factory reset.
Persze most sem tudok letölteni semmit reset után, látszólag letölt de nem mozdul a folyamatjelző.
Ötlet? -
C0mman
tag
OMG
A napokban írtam, hogy oda lett a töltőkábelem, amit orvosoltam azzal, hogy a csatit lekaptam a végéről és beiktattam egy másik USB kábel végére (amin az elött mini usb volt)
....szóval, most az imént össze szerettem vona kötni a tabot a pc-vel, de sajna nem reagált semmit
Megpróbáltam a nokiám adatkábelével összekötni, de ekkor elkezdett pittyegni mint amikor értesítés jön. (hozzáteszem nem 1-2 "pittyenés" volt és eközben hol eltűnt, hol megjelent a kép)
Eredmény: csak a micro sd kártyámat látom a pc-n a belső SD-t nem! Valami hibát ki is írt a tab!
Nem tudom a nokia adatkábel miatt van, vagy a pirate bajlódik
....bár, én a ROM-ra gyanakodok, hiszen ha kábel rossz nem látnám a külső sd kártyát sem.
....szerintem
Most feltolom az optimalizált pirate-t és majd meglátom...
Csak gondoltam megosztom ezt veletek
...és még valamiÍme a hibaüzenet: Error creating notification: Java.lang.NullPointerException null
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
Pirate 2.0 Skype kb 4 perc beszélgetés után restartolta a rom-ot... TRZ rom-al több órát beszéltem hasonló dolog nélkül
-
bakter24
őstag
válasz
ekrisztian #10685 üzenetére
Opera mobil. Alapból tudja a flasht.
-
mpierre
veterán
válasz
ekrisztian #10683 üzenetére
Market (Play) -> adobe flash 11.apk letölt / telepít, majd élvezkedik...
-
C0mman
tag
HELP!!
Még mindig problémám van az UBUNTU-val!
A 10490 és 10492-es hsz.-ban már említettem!
Amit letöltöttem ubuntu.zip filet azt pc-n kell kicsomagolni? Mert én egyből a tabra szúrtam le és TC-vel kicsomagoltam az mnt/sdcard/ubuntu mappába. Ez lehet probléma? Esetleg a pirate 1.0.1?
Nem tudom mi lehet a gond, mert mindent úgy csináltam ahogy BalanceR leírta.
....és már nagyon bossssszant!
Aki tud segítsen"....lécci"
-
KTU
addikt
Újabb 7" ócsó tabi a láthatáron:
M-Tech aTab7erre se cserélném el a slimet
a support meg gondolom még f@szább mint a miénkhez[ Szerkesztve ]
-
Nara19
aktív tag
válasz
bakter24 #10650 üzenetére
Az ár/érték aránya nagyon jó és jól is használható a gép, nekem(ünk) ezért van belőle kettő. Amire én használom (olvasás, net, néha film), arra nekem tökéletes. Valószínűleg itt a fórumon sokan vagyunk így vele, ezért van meg még sokunknak. A gondolatmenet indítása az volt, hogy kinek mire kellene egy új rom. Összeszedtük, leírtuk (lehet, hogy az oldaladra is fel kellene tenni valami zanzásított részt: mit hiányol a nép a slim-ből..
)
Egy jót agyaltunk a dolgon, aztán felébredtünk.. -
KPistike
aktív tag
válasz
ekrisztian #10673 üzenetére
Szia!
Nekem MX Player remekül lejátsza
Szerk.: Megelőzött insido
Tanulság: előbb újra frissíteni, aztán katt a válaszra
[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
válasz
Esetleg Adobe flash player 11?
-
insido
tag
válasz
MX Player nekem viszi, ingyenes.
-
ekrisztian
őstag
sziasztok!
tudnátok segíteni,hogy a rákba lehet rávenni a tabot flv lejátszásra?vagy a flash felejtõs?thx!
-
KPistike
aktív tag
válasz
dionaea #10671 üzenetére
Targus-ék iP@d-hez kiadott terméke működik Slim-mel - megfizethetősége forgalmazótól függ
Legalábbis tavaly októberben ezt sikerült beszereznem - mai napig jól szolgál -, s egy 10"-os tabhoz való "zsákkal" együtt 3500 Ft körül volt a számla
[ Szerkesztve ]
-
dionaea
őstag
létezik tabunkhoz ceruza megfizethető áron egyáltalán van olyan ami működik is?
-
KPistike
aktív tag
válasz
V.Stryker #10665 üzenetére
"Egyébként is kinyírna a párocskám a sok kütyüért, mert ezt a tabot is úgy vettem, hogy a gyereknek és a gyerekről készült videókat majd ezen mutatom a családnak.
(Jah, azt elfelejtettem mondani, hogy augusztus 22-re vagyunk kiírva szülni.
)"
Erről a részről egy régi reklámra asszociáltam, ahol digitális kamerát vett a fazon a gyermeknek
Nekem annyiból egyszerűbb a dolgom, hogy elég idősek már Lánykáim, s ifjabbik a Neumann János Szakközépbe jár - az előző tabletemmel azonos gyártmányút kapott tavaly, s három hónappal azt követően lett meg a Slim
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
bakter24 #10659 üzenetére
Hát igen, ennyi. Fogyasztói társadalom.
Egyébként is kinyírna a párocskám a sok kütyüért, mert ezt a tabot is úgy vettem, hogy a gyereknek és a gyerekről készült videókat majd ezen mutatom a családnak.
(Jah, azt elfelejtettem mondani, hogy augusztus 22-re vagyunk kiírva szülni.
)
-
gabo89
senior tag
Felszeretném rakni a Pirate romot, de nekem nem tiszta az, hogy mit csináljak miután fent van a recovery, és a magyarítás sem.
-
pusihusi
addikt
Én is megkaptam volna ingyen ha!- net, telefon, tv előfizetésem 6800,-ft. Azt mondták kapok egy tabot ingyen, de +2 év hűség, s mivel ez kedvezményes előfizetés ez nem maradhat, akkor felemelik piacira, ami12500,-ft/hó! Hol itt az ingyenesség? Kb. 140000,-ft-omban került volna a tab! Ja T-home
[ Szerkesztve ]
-
gabe96
aktív tag
válasz
DataTraveler #10649 üzenetére
én ingyen kaptam a tv előfizetés mellé, de a TV-t meg nem nézem, csak emiatt kértem, tehát ha úgy nézzük, hát...még akkor se rossz +1200 Ft a net mellé
-
bakter24
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
V.Stryker #10656 üzenetére
Lényegében ez így igaz...
(#10657) pusihusi: Illene, de ez sok esetben pont a PC/mobil-piacon nem így történik.. Nem ezt frissítik, hanem kiadtak egy új terméket, (itt pl Huawei MediaPad asszem) ha újítást szeretnél, vedd meg azt. PC piacon sincs ez másképp. Ez csupán marketing, semmi több.. Nem megfelelő? Pedig évek óta ez megy, főként az Alaplap/processzor/memória/videokártya, sőt még a táp, tehát lényegében az egész PC piacon is.. Mobil piacon is ez van, főként az alsóbb kategóriában, pl. ha ICS kell, vedd meg az újabb kiadású készüléket. Akkor ez itt miért ne lenne másképp?.. Ez van, el kell fogadni, ha tetszik, ha nem...
[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
válasz
V.Stryker #10656 üzenetére
"Tehát elvárni nem várhatjuk el semmi jogon, csak jól esne.Az egy másik kérdés, hogy pont mivel informatikáról és szellemi termékről van szó, ezért illene kicsit tovább foglalkozni a termékkel és egy jó supporttal megnyerni az ügyfeleket, nem pedig egy újabb(mediapad) eszközt kiadni a legújabb rendszerrel,hogy ha azt akarod használni, akkor vedd meg az új kütyüt. Lehet így is, de nem hiszem,hogy ez a megfelelő piaci magatartás" Tulajdonképpen ezt taglalom, mert hol beszélnénk meg ezeket a dolgokat ha nem itt a fórumban
-
V.Stryker
nagyúr
Ejj de most aztán azt a kutya pikuláját neki!!!
Itten két dolog van és bármi legyen is, de bakternek van igaza.
A huvej mikor kiadta ezt a tabletet, akkor kiadta egy akkor még elfogadható szoftverrel, ami úgy ahogy a javítás után tökéletesen alkalmas arra, amire használjuk. A leírásban és az általános szerződési feltételekben nincs benne, hogy adják mellé X ideig a frissítést. Pont. A 2.2-vel kiadták, működik, kuss! Ha veszel egy autót és egy év múlva ugyanabba a típusba már eggyel fejlettebb, környezetkímélőbb motort tesznek, nem kérheted alanyi jogon a cserét.Szerintem ez érvényes a szoftverre is,mint szellemi termékre.
Az egy másik kérdés, hogy pont mivel informatikáról és szellemi termékről van szó, ezért illene kicsit tovább foglalkozni a termékkel és egy jó supporttal megnyerni az ügyfeleket, nem pedig egy újabb(mediapad) eszközt kiadni a legújabb rendszerrel,hogy ha azt akarod használni, akkor vedd meg az új kütyüt. Lehet így is, de nem hiszem,hogy ez a megfelelő piaci magatartás.
Minél tovább taglaljuk ezt, annál nyilvánvalóbb, hogy a nagyobb cégek drágább termékei többek közt ezért is drágábbak ennyivel.
Tehát elvárni nem várhatjuk el semmi jogon, csak jól esne.
-
pusihusi
addikt
http://www.hwsw.hu/hirek/45244/tablet-piac-apple-ipad-samsung-lenovo-amazon-barnes-and-noble.html?utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_source=hirlevel&utm_content=hir Látjátok ők nem szarakodnak hanem állandóan frissítenek, s napi toppon vanak! Ez nem vita generálás, csak megállapítás! (tudom, drága, más" millió érv ellene, melette, de 1 év alatt nem engedik el a kezét a terméknek!)
-
KTU
addikt
válasz
bakter24 #10644 üzenetére
samsungot?!
2010 okt. vagy novemberbe vettem G3 at, 2.1-es droiddal
2011 év elején már 2.2-vel adták az új készülékeket
Kártyafüggetlenül vettem, hivatalos samu viszonteladótól, nem olcsón
és b@sztak a frissítésre
vissza is hordtam mindenféle hibával, a végén megelégelték és visszaadták a teljes vételáratfogyasztói társadalom, vegyéújathanemteccik
-
dlor
tag
válasz
akkor ez se ingyen volt :-)
én nem szólok egy szót se 12000 + 24 x 1800 100% lebeszélhető
-
bakter24
őstag
válasz
Án úgy tudom, hogy utána vagy plusz egy év, és a tied, vagy 12eft és a tied, vagy visszaadod. Ezt konkrétan az Invitel pontban mondták, igaz még tavaly, azóta változhattak a dolgok
-
dlor
tag
válasz
C0mman #10643 üzenetére
majd.... megpróbálod elmagyarázni mit akarsz honnan is jöttél ... megmutatod a térképen.... erre ők bocsánatot kérnek mert azt hitték az ott egy légypiszok a térképen :-) majd eszükbe jutt hogy itt egy gyáruk meg majd esetleg raktárnak is használják a fél országot:-) te lobogtatod a számlát erre ők nevetnek és tovább fejlesztik a mediapadot :-)
-
bakter24
őstag
válasz
hege1989 #10642 üzenetére
Hali
Első hsz, ott van leírás mindenről, a pirate 2.3.7 az nem nyerő, csak egy kezdeti próbálkozás, az alapja valamelyik CM. A korábbi pirate-k jól, az 1.01-hez Lawrence74 csinált magyarítást, 5-6 oldallal ezelőtt találod!
C0mman: Ahogy Hofi mondta "Járni jár, csak nem jut" /ha nem Ő mondta, akkor bocs/
Amúgy 70k-ért tényleg szívás, viszont annyiért nem vettem volna meg, inkább samsungot, vagy hasonlót. Viszont előfizetésben (Invitel) 40k lesz a vége, és ha nem tetszik a 2.év végén simán visszaadom. De már korábban sokan írták, hogy amire elég a vas, azt bőven kiszolgálja a 2.2 is. Főleg, hogy megy az OTG is, és a kezdeti bugok is a múlté.
pusihusi: A listaár mindig az egekben van, a reális értéke új korában sem volt több 50k-nál, és ezt a szolgáltatók is tudták. Bónuszként mindegyik szolgáltató függetlenül adta el!
[ Szerkesztve ]
-
C0mman
tag
válasz
bakter24 #10639 üzenetére
Világos és értem amit mondasz!
A négy szemüveges fazon (akik pókereznek) pedig tuti, hogy léteznek
Pont rá is tapintottál az egyik lényeges részre... Ha majd megszalad, és nem tudok 4.0 nélkül élni, akkor ezt szépen eladom ...bár hozzátetted jól tartja az árát mégis, azt gondolom, ha valaki kicsit ért androidhoz megkérdezi milyen rendszer van rajta.
-...hááát.... 2.2 .....
Kinek adom el, ha 30k -ért ICS-vel ellátott tabot kap?
Kihangsúlyzom közel 70k volt a bevezető ára a slimnek!
Nem csak azért vettem meg mert szartig vagyok lóvéval, de valahol az ára garancia volt számomra, hogy ez nem csak egy "tab a sok közül"
...lehet tévedtem
Mindenesetre nem akarom felpaprikázni a hangulatot, de azért csak bosszantó!
Talán itt már nem is a frissítéssel járó pozitívumokról van szó, hanem inkább az elvi része a dolognak!PS: knock-knock...
- ki az?....kérdi a 4 szemüveges pókerozós tag egyike
- A MobilAréna S7 slim fórumozói!
- Az ajtó kinyílik majd.. .... CENSUREDHege1989:1 HSZ.. ..redlinepc sir Bakter oldala mindenben segít
[ Szerkesztve ]
-
hege1989
tag
Sziasztok!
Tulajdonosa lettem egy ilyen masinának.
Olvasgattam a fórumot kb 4000 hsz-ig de aztán
elegem lett.
Szeretném rootolni a gépet és főzött romot felrakni.
A rootolásról találtam egy leírást de a rom cseréhez
nem értek. Valaki el tudná mondani, hogy hogyan is
megy ez vagy valami leírást mutatni? Úgy láttam most
a Pirate nevűből van a legfrissebb.
Köszi! -
pusihusi
addikt
válasz
Szia ez
nem siránkozás és
állás kérdése hanem tisztességtelen játék a vevőkkel, mert végül is a rendes árát nézzük, az kérem kemény 80000,-ft! http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=315063&langId=-11 http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=405068&langId=-11 S ezeket az árakat kell néznünk! S nem kimentünk a divatból, hanem a gyártónak tisztességtelen a morálja és a szemlélete!
De ha olvastad előbbi hozzászólásaimat, akkor láthatod a tabbal meg vagyok elégedve, csak a szájíz, hogy egy fika kis tabbot egyből ICS-vel, egy jó tabnak meg lófa..t!!!
[ Szerkesztve ]
-
dlor
tag
válasz
mindennek az oka a téglapixel :-) ha nem lenne torz a kép vették volna mint a cukrot:-) de már nem fogják, kár bármit is beletenni még, válogatosak nyugatabbra még ha több pénzük is van ésolcsóbban kapják, de már 1 éves lassan a cucc , maradékot kiszorni, frissités no, új készüléket promózni
-
bakter24
őstag
válasz
C0mman #10637 üzenetére
Igen. Ahogy dlor is mondta. Kimentünk a divatból.
Az tény, hogy nem öreg készülék (még informatikai léptékkel sem) tehát lehetne rá frissítés. Ez jogos.
Viszont ez egy alap tábla, emiatt én megfordítanám az állításod: Én örülök, hogy ennyi pénzért (én nem 70k-val számolok, mert teszveszen akár bontatlanok mennek 35k-ért, garral) ilyen tudású készüléket kapok. Ha majd megszalad, és nem tudok 4.0 nélkül élni, akkor ezt szépen eladom (jól tartja az árát, pont a felszereltsége okán, 2.2 ide vagy oda) és veszek valami ütősebbet, de drágábban. Ami most jön ki, és 4.0 val jön ki, az azért nem meglepő, az lenne a szomorú, ha ma még 2.2 vel jönne ki egy új fejlesztés is. A Slimnél az első szoft használhatatlanul bugos volt. Kijavították. Ennyi. Azért ez nem a windows, hogy kidobnak naponta 4-5 patchet, ha úgy van kedvük.
A fizetésüket felveszik. Valóban, de nem hiszem, hogy lenne egy iroda, ajtaján tábla: S7 Slim FW frissítők, és bent 4 szemüveges fazon pókerezik.
Nem számoltam, mi az állás?
-
C0mman
tag
....beszállok én is
Valóban felesleges "sírni" a frissítés miatt, mert azzal nem lesz ICS a slimen! (0:1 oda)
Azonban helytálló és abszolúlt egyetértek azzal, hogy: mivel a tabom közel 70k volt, illene foglalkozni a frissítéssével!!! Legalábbis szerintem ez elvárható! (1:0 ide)
Mert, míg egy (ha csak árat nézzük) alacsonyabb kategóriájú tab alapból 4.x ROM-mal jön ki, nem hiszem, hogy olyan nagy erőfeszítés lenne a tabunkra is optimalizálni egy frissítést!!! (1:0 ide)
Kérdem én a fizetésüket fel tudják venni?? (1:0 ide)
Egy szó mint száz, nem kéne magasról le @ azt amit eladtak!
Másrészt (nem mintha annyira hiányozna) de jön vagy már van is a google chrome androidra... persze csak 4.x rendszerre!(1:0 ide)
Akkor most mi diszkriminálva vagyunk? Vagy kimentünk a divatból?
Ha jól számolom 4:1 a javamra/javunkra! -
dlor
tag
frissítés témához: szerintem a slim életciklusa lassan a végéhez közeledik, nem hiszem hogy lenne majd frissítés. inkább személy szerint annak örülök hogy épp ezt vettem - ennyiért- hosszú távra nekem tökéletesen megfelel így ahogy van , tehát majd egy új aksira beruházok ha lejár a garancia :-)
-
bakter24
őstag
válasz
pusihusi #10631 üzenetére
A lényegét nem érted a mondanivalómnak. A kérdésem tömören: Mi értelme azon siránkozni, hogy amarra van, erre meg nincs. Ettől lesz rá frissítés? Pont annyi értelme szerintem, mint a benzinárakon siránkozni... Vagy nincs igazam? A negatív gondolatok nem viszik előrébb a világot.
mpierre: ott a pont!
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
válasz
pusihusi #10631 üzenetére
Mert a termék árában kifizeted a supportot is, többek között. Alacsony vételár mellett ilyenről - android 3.x; 4.x - ne is álmodj. Tesztelni kell, babrálni a szoftot, skinezni, optimalizálni, stb. A garanciális teendőket abszolválja a gyártó, de itt vége is.
Analógiaként felhozhatom a Bladet is. Olcsó, jól sikerült belépő telefon. 2.2 androiddal megállt a tudomány a gyártó részéről. (Nem is skinezett semmit se, mindenből fapad.) Ezen a készüléken a konyhamesterek segítettek.
Szerintem a gyártó rápróbált a tablet piacra az s7-tel és meglepődött, de ahhoz már nem eléggé, hogy a supportot is meghajtsa... ez a messiás nem fog eljönni, kár is foglalkozni vele.
[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
válasz
bakter24 #10627 üzenetére
Szia ez nem sírás, csak bemutatása annak hogy egyes gyártók csak azzal foglalkoznak, hogy egy termékből, csak minél több profitot szedjenek be, de utána nem érdekli a termék támogatása! Meg hát ez a termék nem mindenkinek 10000,-ft került, volt és vannak sokan akiknek 60-80 ezerbe került, s hasonló árú termékeknek van támogatása!! Pl. Wayteq, Concorde, tudom erre az lenne a válasz miért nem olyat vettem? Voltak olyanok is, de végül ennél kötöttem ki, s nem bántam meg, mert végül ez 2.2-vel +Pirateval jobb mint a Wayteq 4.03-al!!!!!
mpierre:miért az érdemli meg, miért nem ez? Azon az alapon akkor minimum 3.0 Andridot megérdemelnénk!
[ Szerkesztve ]
-
Nara19
aktív tag
válasz
bakter24 #10627 üzenetére
Az tényleg bosszantó, hogy (a procin kívül) azonos vagy gyengébb hardverű Go tabon megy egy optimalizáltabb oprendszer (ICS). Pedig az csak 30k és nem 117k mint a "nagy" huvi.
Hogy miért kellene nekem újabb rom?
A Slimem nem csinálja az újraindulás, mint V.Stryker-nél (képernyő be, wifi be) hanem lefagy.
Az újraindulást már én erőszakolom ki, mert már unom az akksit kiszedegetni.
Ezen kívül az energia-felhasználás optimalizáció is jól jönneDe az is lehet, hogy néhány hónap múlva nem lesz mit letölteni a Market/Playről, mert nem megy majd a 2.2-n
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DataTraveler #10577 üzenetére
Hát, ugye itthon vásárolható, tehát érvényes itthoni garancia biztos van rá..
(#10621) V.Stryker: WTF?! Ott van a wifi hálózatokban olyan menü, hogy Wifi hálózat hozzáadása. Szal, nem tudom ki mondta, de túl sokat nem tud az android-ról, az biztos... Ott meg lehet adni az elrejtett SSID-t, plusz a hozzá tartozó adatokat.. Titkosítás típusa, psk, stb.
[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
http://techline.hu/nagyitas/2012/5/3/Itt_az_Android_40_frissites_a_Huawei_MediaP_1HCW52#rss Ez disznóság, v. nem?
-
C0mman
tag
válasz
BalanceR #10619 üzenetére
Remek app! Azonnal a szívembe is lopta magát
Már csak azt árúld el miért nem fut az ubuntu nálamV.Stryker:Én meg az hittem látja az egyébként rejtett hálózatokat, amikre rá lehet cuppanni
Őszintén szólva nekem 3G-s a vasam és ez nem hoz lázba, mert ahol nincs vifi megy a 3G. Ha, nem így lenne (és ki tudja mit hoz a jövő) akkor biztos piszkálná a csőrömet!
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
válasz
bakter24 #10605 üzenetére
Halvány emlékeim szerint free wifi-hez történő kapcsolódás esetén android 2.3.3. előttieknél egy biztonsági rés miatt felhasználók autentikációs kódjai illetéktelenek számára is hozzáférhetők ([link]). Ez minden 2.3.3 előtti verziót érint, tehát ez az egy dolog ami miatt érdemes lehetne frissebb androidot felrakni.
Az ics szerintem felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
Na és mit csinálnátok vele ha 26 cm lenne? Talán
ICS-ét
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
válasz
V.Stryker #10603 üzenetére
És akinek eleve 20 ?!
Amúgy a listából a legszebbek sajnos marketingszagúak. Persze örömmel fogadnám mindet, de pont ezt mondom, hogy nem életbevágó, emiatt nem cserélnék készüléket (Az eredeti felvetés ez volt)
-
Bela52
tag
Én nem bánnám,ha 20cm lenne.Legalább jól elverném vele a mamát.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
bakter24 #10589 üzenetére
De csak neked:
(A 2.3-tól felfele vegyesen)
-Új felhasználói interface
-Javított energiagazdálkodás, hosszabb üzemidő
-Optimalizáció (gyorsabb, hatékonyabb működés)
-Átméretezhető widgetek
-Beépített adatátviteli naplózási funkcióDe ezeket csak neked, hogy kötözködjek.
Ez olyan, mint amikor 17 cm-es a pöcsöd, ami tökéletes minden nőnek, de azért jó lenne ha 20cm lenne. (Ha másra nem, ütni is tudnád vele.
) Ne vedd magadra, csak most nagyon vicces kedvembe vagyok.
-
bostone
addikt
válasz
C0mman #10597 üzenetére
Szótárat mindenképp telepíteni kell. A pontos beállításokat nem tudnám felsorolni. Én gyakorlatilag analfabéta vagyok a számítástechnikához, valahogy mégis sikerül összehozni. Qwertz, osztott tab billentyűzetet használok.
Az általam talált legjobb megoldás fizikai billhez az External Keyboard Helper, ami fizetős ugyan, viszont van "í" és "0" gomb támogatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Steam Deck
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest