Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
válasz
Etikusz #12572 üzenetére
Én ALDI-ban vettem töltőadaptereket, 3 év garanciával, 3500 forintért. Meg vagyok vele elégedve, amióta behalt a töltőfejem, azóta ezzel töltök. A dobozban egy 220V-os és egy 12V-os (szivargyújtós) kifejezetten dizájnos USB-adapter is helyet kapott, a specifikációk szerint mindegyik 2A-t tud kipréselni magából. Mivel az utóbbi időben egyáltalán nem nevezhető az eszközöm használata rendszeresnek, így nem tudom megítélni, hogy valóban bír-e annyit az akksi ezzel töltve, mint a gyári töltővel. Vezetés/navigálás közben a szivargyújtóról táplálom ezzel, HSPA-sebességgel állandóan neten van, full fényerőn, GPS állandóan aktívan (WAZE miatt).
-
bakter24
őstag
válasz
Etikusz #12572 üzenetére
Az első és a 3.ugyanaz, ha megnézed a képet, a második meg nagyon nagy (hosszú) szóval szerintem az 1-3-ik.
(a 3. előnye a Google-fordított leírás a teszveszen, az plusz nevetés, ingyen
)
Csak hogy a többiek is derüljenek:
"Használd az autóban tölteni olyan eszközöket (digitális fényképezőgépek, PDA-k, mobiltelefonok, tartozékok és USB), hogy számíthatnak USB a hatalom! Ez az adapter csatlakoztatható az autó szivargyújtó válni táplált USB port."
"Szabadalmaztatott áramköri lap célja, hogy megvédje az értékes minialkalmazásokat rövidzárlat."
-
KPistike
aktív tag
válasz
Etikusz #12201 üzenetére
Nos, sorrend szerint:
- ha kék színű a műanyag (amin az érintkezők vannak), amelyiken a pozitív tapasztalatod van, akkor USB 3.0 - ha sima fekete, akkor asdf_ által említett lapod lehet;
- sajna, csak úgy, hogy egy idő után a port nem működik - illetve az eszközkezelőben az USB vezérlők vagy felkiáltójelesek lesznek, vagy el is tűnnek;
- valószínűbb, hogy a PC-nek okoz kárt, de az is lehetséges, hogy mindkettőnek.
Mindez lehetőség, így ha Nálad folyamatosan marad a pozitív tapasztalat, akkor tekintsd a gyártó túlzott óvatosságának - és ne szárítsd meg a megázott macsekod a mikróban
-
-
bakter24
őstag
válasz
Etikusz #12195 üzenetére
Ha emlékeim nem csalnak, nem azt tiltja a matrica, hanem a 220v-os, 2A-es töltőbe dugott usb -> microUSB-t. De már nincs meg a matrica
De úgy emlékszem a tiltás tárgya ez volt, nem az általad most foganatosított eljárás. Amúgy van abban is valami, amit V. Stryker kolléga említ!
-
Jabby
őstag
válasz
Etikusz #9834 üzenetére
Két órát ment az iGO, az eredmény:
Bekapcsoláskor: akku 57%, hátralévő idő 11:05
Két óra múlva: akku 43%, hátralévő idő 11:23Az eredmény érdekes,töltöttségi színt csökkent 14%-ot, a becsült idő pedig nőtt 18 percet, szerintem így, 1A-es töltéssel nem nagyon tudja pontosan használni a bat.kalibrációt.
Én a lenti töltőt 980 Ft-ért vettem szintén Vaterán.
-
KPistike
aktív tag
válasz
Etikusz #9385 üzenetére
Üdvözlet!
Bocsánat a megkavarásért, most, hogy már kipihentem, -aludtam magam, rájöttem az okára:
a gyoparosfurdo.hu-t olvasva arra sikerült asszociálnom, hogy Te is orosházi vagy - ahogy születésem révén én is
Ahogy a szállásokat megnéztük, nekünk a faházak tűntek szimpatikusnak - kb egy hétvégéről lesz szó amúgy is.Tartó: ilyet szereztem én is, amilyet Ballu mutatott itt, ugyanazon tapasztalataim vannak vele. Annyi a különbség, hogy nekem Gigatelnél sikerült hozzájutnom.
Sir Nara19@9386: a titokzatosság saját szürkeállományom hibás működéséből eredt
Azóta volt két restart, illetve az energia-ellátást is jobban optimalizáltam -
KPistike
aktív tag
válasz
Etikusz #9374 üzenetére
Üdv Földi!
Nálam csak a fejléccel molyolt el Dolphin HD egy keveset (valamiért itt csak EDGE van), de betöltötte.
Ahogy Sir Bakter24-nél, Opera Mobil szintén csak lassan, de behozott mindent.És ezúton köszi az ötletet, már megvan, hova viszem családot nyáron
- nekem hosszú idő után visszatérés, Nekik újdonság lesz
-
basti2
csendes tag
válasz
Etikusz #7661 üzenetére
Fokeppen egy 4.3-as GPS-t hasznalok benne, de marha erdekes egy cucc. Felcuppan a muszerfalra, sehogy le sem tudod tepni, akarhogyan rangatod, csak ha az egyik sarka ala benyulsz, ugy viszont tok egyszeruen lejon szepen, nem hagy nyomot sem. Ha meg belepottyantod a telefont/pda-t, barmit oda kozepre akkor azt ugyanugy megfogja, teljesen hozzatapad. Szerintem elobb szakad ki a gyari radiom a helyebol minthogy ebbol kimozduljon valami. MAr csak azert sem, mert eleg rugalmas is az anyag, tiszta gumi, ezert van helye kimozogni a razkodasokat.
-
Tex
senior tag
válasz
Etikusz #7148 üzenetére
Értem úgy még nem próbáltam, de nem is látom értelmét. Usb -> mikrousb így tölt lassan (500 mAh), töltőfej -> töltő csati ez a normál töltés. Usb -> töltő csati nincs értelme (max. 500 mAh) és nem is szabványos ergó okozhat gondot akár a számító gépben is.
(#7149) V.Stryker: A Rootoláskor is kell a usb debugging.
Én eddig mindíg simán összekötöttem a géppel és katt install.bat, de nálad elképzelhető hogy úgy lesz jó. Egy próbát szerintem megér. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Etikusz #6675 üzenetére
Akkor viszont a TP link routert ki is vehetnéd a rendszerből és nem lesz akadás. A 11 mbit az a tablet és a router között van? Mert szerintem 11 mbit bőven elég a tabletnek netezésre, de ha a géped is WiFi vel megy a routerre és az se tudja így kihasználni, akkor érdemes cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged