Hirdetés
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2025: Dübörgő basszus a Soundcore-tól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
padre666
tag
-
Bela52
tag
Űdv mindenkinek . Milyen a Pirate 2,0. rom? Vannak már ,vélemények? 1,0,1 Piráte nekem nem volt hosszú életű. Vissza ment a gyári.
-
bostone
addikt
Az 1.0.1-ből át lehet emelni a dolgokat, hogy tudjon ez is magyarul?
-
Rabidsnail
senior tag
Valamiért nem tudom kilőni a képernyőzárat a pirate 2.0-án! Ügyetlenkedek,vagy tényleg nem lehet?
-
eladohardver
őstag
pirate 2.0 dropboxon> [link]
-
bostone
addikt
Fent van a pirate 2.0, jelentem az aldiko probléma megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
Oliegino
csendes tag
Hát ez már nekem is eszembe jutott, de teljesen mindegy, hogy a tájolás be vagy ki van kapcsolva. Lehet hogy a legfrissebb Firmware megoldja, de arra most nincs sajna időm.
Ps.: fennt volt az FX Camera progi, nos azt is leszedtem a tabról.
[ Szerkesztve ]
-
Oliegino
csendes tag
-
peter0504
csendes tag
Hello tudd nekem valaki segíteni? Van egy tabletem Hauwei elnyomta a kis öcsém a gépet a billentyűzárat ilyen kombinációs volt olyan mintha egy kígyót kell lerajzolni és most meg nem tudok belépni mert azt kéri hogy adjam meg a Google fiókomat de hiába adom meg nem lép be aki tudd nekem segíteni írjon köszönöm!!
-
bakter24
őstag
válasz
Rabidsnail #9876 üzenetére
Az APK Batch Installer felvéve a "bármikor jól jöhet" listára!
[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
válasz
Lawrence74 #9863 üzenetére
Oké jó ez nagyon, príma
-
Rabidsnail
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
Sajnos a Quick App Install nekem nem működött jól,viszont az Apk Batch Intaller remekül megy! Néhány ékezetes karaktereket tartalmazó appot kihagyott,de villámgyorsan telepített!! Mikor még jó volt a rendszerem a gyökérben lévő Telepített alkalmazások könyvtárat kimásoltam a Pc-re! Tabin USB hibakeresés bekapcs és csatlakozik a Pc-hez. A lenti link alatt letölthető progit elindítom a Pc-n. Betallózom az átmásolt könyvtárat és go! Automatikusan és nagyon gyorsan feltelepít mindent!!
BalanceR! Jó volt a tipp!
Ballu! Sajna a Quick App Install nekem nem keresett a külső SD-n! Átmásoltam A könyvtárat a belsőre,de mindössze 7 appot látott a 110-ből! Valamit rosszul csináltam? Ha működne,örömmel venném,mert Pc nem mindig van a közelben,amikor beüt a zizi!
[link][ Szerkesztve ]
-
ballu
tag
válasz
Rabidsnail #9870 üzenetére
Itt egy link [link]
-
BalanceR
addikt
válasz
Mobilismen mintha láttam volna batch apk installert...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Tudtommal nincs..
Ugye a TB ezt csinálja, de ott is szépen sorban, egyesével kell kézzel leOKézni a telepítéseket, amikor visszaállítod az alkalmazásokat.
-
Rabidsnail
senior tag
Valami módszer van arra,hogy a kártyán lévő alkalmazásokat csoportosan telepíteni lehessen?? Köszi!
-
Rabidsnail
senior tag
Ha esetleg gyorsabb a letöltés,felraktam a Data.hu-ra a Pirate2.0-t!
[link] -
gabe96
aktív tag
olyan nektek is van, hogy h állítva van a atab, és bal oldalról nézed a kijelzőt, akkor hihetlenül eltorzul a kép, és színeit veszti?
-
eladohardver
őstag
válasz
hmm közbe fent van 2.0 WoW
még a számozáson is válltoztatott xD
-
bostone
addikt
válasz
Ez a gyógyír mire gyógyír? Melyik változattal kompatibilis? Vagy mindegyikkel?
-
Lawrence74
tag
válasz
Lawrence74 #9862 üzenetére
Ez meggyógyítja, plusz van benne egy két jó dolog.
-
gabe96
aktív tag
flash playert hogyan lehetséges telepíteni pirate romon?
sőt, most látom, hogy play-ben szinte semmit nem talál meg, ez miért van?
ez az update 4 hibája?[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Korábban írtam, hogy az aldiko nem települ.
Bemásoltam rootexplorerrel az apk-t a "gyárilag" beépített appok mappába.
Így sem oké.
Elvileg újraindítás után ott kellene lenni a többi közt, de mégsem.
Valamit rosszul csinálok? -
gabe96
aktív tag
válasz
Rabidsnail #9854 üzenetére
és az előzőt fel tudnád nekem tölteni valahova?
-
Lawrence74
tag
válasz
eladohardver #9855 üzenetére
Egyszer már sikerült beindítani a romot ami a Pirate romból készül, csak még tele van hibával.
Még sokat FC-zik. Szóval nem update csomi lesz hanem kész rom.
Csak sikerüljön, drukkoljatok.
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
válasz
Lawrence74 #9782 üzenetére
Köszönjük, ez tök jó meg minden
, de szerintem meg kéne beszélni a fökalózzal, hogy tegye már be a room jába a fordításod.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
pusihusi #9707 üzenetére
Ha a recovery telepítve van,akkor a hangerő le és a bekapcsolás gomb egyidejű folyamatos nyomása recovery módban indítja a gépet! Nyomod,amíg megjelenik a kinai szöveg,de akkor sem engeded el és pár másodperc múlva,másik kínai ablak jelenik meg pontocskákkal az alján. Akkor felengeded a gombokat és máris recoveryben vagy! Bocsi,ha köztudott a dolog!
-
gabe96
aktív tag
valaki tudna esetleg egy alternatív letöltési linket adni a pirate romhoz?
nekem max 52kb/s-mal jön, és az se folyamatos -
Rabidsnail
senior tag
válasz
eladohardver #9835 üzenetére
Egy napot szívtam az Update4 miatt és most még telepíthetek is újra egy csomó cuccot!
Esetleg van valakinek mentve az előző verzió??? Megköszönném,ha elérhetővé tenné! Köszi előre is! Már hiányoztatok!!
-
imiapek
csendes tag
válasz
eladohardver #9844 üzenetére
Semmi...
-
imiapek
csendes tag
Sziasztok!
s7 slim, unokatestvéreméké. Lekódolta, hogy a kistesója ne nyomkodja, de annyiszor nyomkodta, hogy elrontotta a kódot. Erre Ő meg nem tudja, hogy milyen e-mail címről regisztrált (nem is értem), lényeg ami lényeg, hogy nem tudjuk feloldani.
Jó, gondoltam semmi gond, úgyse frissítették még soha, dobunk rá egy új firmware-t. Csak hogy a folyamat kb 40%-án elkezdett villogni a 3 oldalsó gomb, majd kikapcsolt és most se kép se hang. Nem reagál semmilyen kombinációra (power+le, power+fel), se a töltőre (látszólag). Akksi kivesz, betesz (5+percre is) megvolt, de semmi.
Ötletek? Vagy szervíz? Előre is köszönöm a segítséget!
-
insido
tag
válasz
hackeeeee #9828 üzenetére
Nekem csak most lett szükségem rá és azért vettem meg, mert kell a felvétel lehetősége és hogy tudjam frissíteni. Egyébként nem vettem volna meg, ha nincs rá szükségem. Értem én, hogy vigyáztok a pénztárcámra (luissimo kollégával együtt) és köszönöm.
Az a kétszázegynéhány forint higgyétek el nem vágott a földhöz.
-
Oliegino
csendes tag
Hali! Skype közben az előlapi kamera képe (a másik félnél) el van fordulva 90°-al. Visszaolvastam itt a fórumon, annyit találtam, hogy "egy-két újraindítás után visszaáll". De nekem többszöri használat után is változatlan. Esetleg valaki tapasztalt már hasonlót?
(Gyári a rom, csak Rootolva vagyon a drága) -
Lawrence74
tag
válasz
Az újat várom amit reggelre igért, meg közben elhalálozott a memóriakártyám (16Gb Sandisk C4)
úgyhogy beruháztam egy Samsung 32Gb Class10-be, kicsit félve mert azt olvastam hogy bizonytalan hogy jól kezeli a 32Gb-os kártyákat, de eddig szuperül müködik.
-
batabe
senior tag
válasz
valószínűleg a 140-es density miatt... olyan, mintha más felbontása lenne az eszköznek, azért nem kompatibilis...
rakd vissza az előzőt, a szakács is visszarakja a végső verzióban, ami tegnapi info szerint mostanában kerül ki. -
Jabby
őstag
válasz
Etikusz #9834 üzenetére
Két órát ment az iGO, az eredmény:
Bekapcsoláskor: akku 57%, hátralévő idő 11:05
Két óra múlva: akku 43%, hátralévő idő 11:23Az eredmény érdekes,töltöttségi színt csökkent 14%-ot, a becsült idő pedig nőtt 18 percet, szerintem így, 1A-es töltéssel nem nagyon tudja pontosan használni a bat.kalibrációt.
Én a lenti töltőt 980 Ft-ért vettem szintén Vaterán.
-
eladohardver
őstag
Ki dobta meg fel legujbb piratet meg? Update4.zip Mert nalam ritka gany gps nem talal muholdat google play szinte az osszes progira azt irja nem kompatibilis... pl gmail dropbox stb
-
Luissimo
veterán
Az ELSŐ hozzászólásban jártál már körülnézni ??
Gyanítom, hogy még nem. -
giigz
veterán
Sziasztok!
Van egy ilyen tabletem, és azt szeretném kérdezni, hogyan lehet megoldani, hogy pl. pendrive-ot tudjak vele használni az OTG kábelen keresztül.
A segítségeteket nagyon köszönöm!
Üdv.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Luissimo
veterán
válasz
hackeeeee #9822 üzenetére
énsem , inkább az FM rádió hiánya okán olyan adókat, amik az éterben is elérhetők.
magyarul FM rádiópótló alkalmazás
(sok magyar adó van benne, olyanokat is tudsz hallgatni , ami a földrajzi helyzeted miatt egyébként nem elérhető, helyi adók,GONG rádio, Sunshine FM, stb stb. ez jó pl.)juteszembe, 4.0.4-es ICS-re, 4:3-as képarányú Concorde tabletre nem ad fel a market TuneIn radiot, amit nemtudok hirtelen hovatenni, melyikkel van baja a két dolog közül ??
[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
-
Luissimo
veterán
a TuneIn Pro a Getjar-on még mindig ingyenes.
(az ez PDF Reader is szokott ingyérlenni ) -
Etikusz
tag
Sziasztok!
Ez jó lehet autós töltőnek?
-
padre666
tag
első impressziók a pirate romrol nem túl kedvezőek....szinte nincs alkalmazás ami nem FC-zik.
tobbszor feltettem a romot, ahogyan kell...de nem javult.
megvarom meg a legutolso verziot, aztan ha nem lesz jobb, visszamegy a gyari, roottal, es majd magam gyomlalgatok
-
insido
tag
válasz
hackeeeee #9805 üzenetére
Én is web kártyát használok (bank nevét most mellőzném). Ha kell valami, annyi zsetont tolok rá amennyi kell és nincs para... Éppen tegnap próbáltam ki, elsőnek a tune in-t vettem meg, másodiknak pedig az ez pdf reader lite-ot. Jó dolog, csak tulzásba ne vigye az ember mert rábiggyesztik a googleplayPLÁZAásza címet (márhogy ne pláza cicát írjak...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest