- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
válasz
batabe #14894 üzenetére
Az is lehet. Sajnálom a madarat, aki megvette tőle 4G-s 4.04-es gépként. Csupa négyes... Azt nem értem, minek kamuzott, simán is elvitték volna annyiba is szerintem tőle, nem adta drágán.
Amúgy nekem nem volt szerencsém, hiába dugtam fel, azt mondta a készülékem, hogy naprakész vagyok a 2.2vel. Hiába mondtam (írtam be indonézul) hogy már nem vagyok naprakész, nem dobott semmit a gép...
-
C0mman
tag
válasz
batabe #14525 üzenetére
CM10 volt fent legutobb, azonban ha jól tudom JB-hez nincs illetve megszünt az Adobe flash támogatás.
Ezért gondoltam, hogy megpróbálom a CM9-et. Mivel Bakter is ezt használja és neki sikerült olyan flash oldal megnyitása is amit nekem CM10 alatt nem sikerült
Ez volt a legföbb ok.
CM10 alatt is akadtak azért problémák.... nemhogy gyorsabb hanem lassabb illetve inkább akadozott a rendszer. Említették, hogy bizonyos launcher-el gyorsabb, de nekem a Holo bevált és az ajánlott launcher nem is vált be annyira és a problémát sem orvosolta 100%-ban.
Elõfordúlt az is,hogy rendszer újraindítás perceket vett igénybe mire betöltötte az asztal tartalmát.
Effektive nekem olyan pluszt nem adott amiért érdemes lenne megtartani.
Sajnos inkább volt az az érzésem cm10 alatt, mikor kezembe vettem a vasat, hogy nem akarom sokáig nyúzni mert lassú az op rendszer....
Persze nincs kizárva, hogy felrakom a legújabb cm10-et, de ha továbbra is gond lesz vele akkor maradok a pirate rom-nál.
Ohh és a fizikai gombok müködésének problémáiról nem is beszéltem.
Természetesen nem Asturel munkáját ócsárolnám, de megjegyezném ha valami nem mükszik elfogadhatóan akkor nem kellene feltenni a letōltésekhez amíg nincs javítva.
Lehet most ezek után majd kapok fejmosást, de ha valami nem tökéletes akkor én azt is megosztom.
Azért köszönet Asturel-nek a ROM-ért és fáradságáért amiért egyáltalán elhagyhattuk a 2.2 világát! -
bakter24
őstag
válasz
batabe #14449 üzenetére
Eddig szerencsém van, mert még nem szóltak. Mindent áttettem már oda, mert a tárhelyemen kicsit költséges tárolni annyi adatot. A 3 gyári FW magában vagy 500mega. Mondjuk a szabályzatot nem olvasgattam, hogy milyen korlátozások vannak a használatát illetően... Lehet meg kéne tennem
-
batabe
senior tag
válasz
batabe #13328 üzenetére
aki esetleg nem olvasta volna, vagy nem írta alá, de megtenné:
köszönetnyilvánítás Asturelnek az ICS portért
csak érdekességképp, eddig már van 43 köszönet, Magyarországon kívülről Kínából, Dél-Afrikából, Új Zélandról, Németországból, Szerbiából, Romániából, Lengyelországból, Sri Lankáról...
-
insido
tag
válasz
batabe #13314 üzenetére
Üdv.
Én ma reggel szereztem tudomást a helyzetről, személy szerint vártam egy ICS-hez hasonló dolgot a készülékre, reménykedtem és egyszer csak feltűnik asturel kolléga és íme fel tudom tenni a tabira, a chrome böngészőt. Jólvanna, szerettem volna kipróbálni tabon és bocs mán', hogy ezért nem akartam min. HARMINCEZRET kiadni másik tabletért pláne valami kínai sz*rért. Engem nem zavar, hogy kísérletezni kell, letörölni újra felrakni, szeretek mojolni vele. De most már úgy látom nem kell vele foglalkozni. Én is éreztem, hogy talán a te kezed is benne lehet a dologban haragudtam is rád egy darabig (de már megbocsátottam
) ezzel nem akarlak bántani, de jó hogy így felvállalod, MO- kevés van az ilyen emberekből.
Részemről benne vagyok batabe kolléga felvetésében, hogy indítsunk egy online petíciót, hátha felfigyel rá.
Tehát +1 -
batabe
senior tag
felraktam a kövektező pirate verziót, ami tegnap jelent meg, 140-es density-re állítva, meg a leírás szerint sony bravia engine integrálva. de semmi különbséget nem láttam, azon kívül, hogy nagyobb lett a kép, és kisebbek a dolgok rajta (még a notification bar is keskenyebb, mint a képernyő), úgyhogy ugrott vissza az előző állapot mentésből.
-
pusihusi
addikt
gépre csatlakoztatva "adb reboot recovery" parancs kiadása az adb könyvtárában.
valamilyen „shutdown-restart” alkalmazással, amelynek van recovery mód indító funkciója. (pl. Quickboot)
én személy szerint az Elixir2 widget shutdown funkcióját használom. Ezekre mi szükség van? -
Lawrence74
tag
Megtaláltad amire gondoltam
Első próbálkozásom az UOT kitchen-nel, még nem tökéletes.
Amúgy ez a VTL.Launcher 1.7.0 általam magyarítva, sajnos nem oszthatom meg mert az már wareznek minősülne.
Ja és kijött közben az 107 Setac-tól.
V.Stryker azt az egy wifi kapcsolódási hibát leszámítva eddig tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest