Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Nálam olyan van hogy ha "sokáig" hagyom a képernyőt lekapcsolva,akkor ha bekapcsolom a pover gomb-al akkor mindig újra indul.
Este lekapcsolom a pover gomb rövid nyomásával,reggel bekapcsolnám és ...reboot.Mi lehet a gond,a gyári újabb soft van fent.
Üdv!
-
Surmi69
tag
válasz
Lawrence74 #10818 üzenetére
Hogy állsz a főzőcskével kedves Lawrence? Nagyon várjuk már a műved
-
C0mman
tag
válasz
bakter24 #10886 üzenetére
....de szigorú
Én, kicsit optimistább választ adnék... soha nem lehet tudniMás: Nincs 2 hete, hogy visszaraktam a gyári ROM-ot a vasra és azóta volt kb 6 random reboot!
Azért, legalább erre adhatnának ki valami javítást, mondjuk egy Android 3.2 formájában
Mert, ha már arra késztetnek, hogy ha újjabb verziós android kell, vegyél másik tabletet, akkor azért gondoskodjanak legalább arról, hogy a régi gond nélkül fusson![ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
-
szedo149
csendes tag
Nézte már ezt valaki? Milyen tab-ot próbálnak így elpasszolni?
[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
válasz
HuaweiU8500 #10892 üzenetére
Nekem nem. Ez nekem ténylegesen 0 Forint
De ez tényleg offtopik téma.[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
válasz
HuaweiU8500 #10890 üzenetére
Láttam.
Nekem 0 forintba van, és a sajátom. Igaz nem is Inviteles. -
drmotto
őstag
válasz
HuaweiU8500 #10887 üzenetére
Ez mekkora már, hogy 24 havi bérletre.
Utána mi lesz? Megvehető? Vagy mindenképp vissza kell adni? -
HuaweiU8500
senior tag
Ezt lattatok mar?
http://www.invitel.hu/limitalt_adsl_tablet_akcio?utm_source=maximize_adwords&utm_medium=cpc&utm_campaign=adwords[ Szerkesztve ]
-
Kowa
tag
erre a tabletre ICS frissités lesz valaha?
-
gretzky77
veterán
Táblamagazin esetén a könyvekkel nincs gond de pl képregényt ha letöltök mindig kilép,ez mitől lehet? Kösz
-
Nirvatti
tag
Hol tudom beállítani, hogy a tablet NE kérjen pin kódot?
Voltam már egy csomó menüpontban, de egyszerűen nem találom.Rájöttem, hogy
a) csak az időt húzza, ha netezni akarok
b) ha ellopják, vagy bármi baja lesz, tökmindegy... -
KTU
addikt
válasz
hackeeeee #10870 üzenetére
Én is köztük voltam, mármint nem kaptam HHD-t,
de a garancai szerintem más, ha valami rossz cserélik, de inkább visszaadják a vételárat, ami memóriakártyánál nem rossz tekintve a fejlődést, 2 év mulva ugyan ezért az árért sokkal nagyobbat kap
vittem vissza lázmérőt, vételár vissza, készszóval a garival szerintem nem lehet gond,
inkább a becsalogató reklámmal / termékekkel, de ez más Tma -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
mkRoland #10868 üzenetére
Nekem végülis 8.. Van erre egy topic, hogy mekkora gáz volt ebből..
-
mkRoland
senior tag
válasz
hackeeeee #10867 üzenetére
Nekem pozitív tapasztalatom volt az ALDI-val, igaz nekem a pulzusmérős karórával akadt garanciáztatós gondom, amit postán cseréltek, a külső MEDION HDD-mmel pedig szerencsére nincs gondom (kopp-kopp-kopp).
Hardverapron szoktam venni 8 gigás microSDHC-kat, 2500 alatt, 1 év nem hivatalos garival, igaz ez class4 csak, de bőven elég nekem, még link2sd-zve is a Telenor OneTouch-omba.
[ Szerkesztve ]
-
szedo149
csendes tag
Sziasztok!
Az ALDI most kínál 7.000 HUF-ért egy Medion fedőnevű, 16 GB-os, class 6-os micro sd kártyát, 3 év garanciával. Esetleg vett már ilyet valaki? Ár/érték arányban megéri?
[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
válasz
Gaborka30 #10863 üzenetére
Töröld a beállításokban a Play adatait, és a frissítéseket is, valamint a kényszerleállításra is nyomj rá.
Utána indítsd el, és megint lefrissíti magát, hátha ettől megjavul.
Play beállításaiban pedig nézd meg, hogy mire van állítva a "Tartalomszűrés". Régebbi romokon ez szokott nekem sz*r*kodni, és emiatt nem megy a telepítés. -
bakter24
őstag
-
molnartom
aktív tag
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
A köv lenne a problémám: ha webről töltök le bármit a play-ről, odáig eljut, hogy közli, hogy az app nemsokára letöltődik a slimre--
na.. ez nemhogy nemsokára, de semmikor nem történik meg. wifi be van kapcsolva, net van. Mi lehet a gond? Egyébként azért lennék kénytelen így telepíteni, mert a market nálam sehogy sem megy. Hogy tudnám újra telepíteni?Köszi: Gábor
-
-
molnartom
aktív tag
Ezt[link] ismeritek?
Most tettem föl és nagyon tetszik a gyerekeknek is.
-
KTU
addikt
válasz
bakter24 #10844 üzenetére
így van
oldaladról:
Inviteles Wifi only: S7-201w
Inviteles 3G-s: S7-201u, ebbe mehet a SIM, persze csak akkor ha nem cseréltek Firmware-tszóval ha s SIM helyén fekete-szürke szivacs van, és nem lát SIM érintkezőt,
nem lehet belerakni[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
-
KTU
addikt
válasz
janika0908 #10841 üzenetére
Invitelesbe ne is próbáld belerakni mert nincs benne érintkező meg a többi.
ill. volt aki lesarkazott valamit a SIM kártyával ahogy megpróbálta beledugni!!! -
V.Stryker
nagyúr
válasz
janika0908 #10841 üzenetére
Sehogy....az csak wifi-s.
-
janika0908
csendes tag
Nekem van egy Huawei Ideos Slim S7-201w az inviteltől és az a kérdésem hogyan lehetne bele T-Mobilos sim kártyát rakni
-
Patriarch
tag
Üdv:! Ne haragudjatok, olvastam korábban is a topicot, találtam is párat, de vett valaki mostanában jó áron autos tartót, esetleg autos tltőt is? Szeretnék egyet venni mindkettőből, ha lehet ! Köszi a segítségeket előre is!
-
C0mman
tag
Öhömm...
...csak nem bírtam ki, és végűl sikerűlt felrakni az ubuntu-t
Ballu-nak meg, még egyszer -
V.Stryker
nagyúr
Ha már rom nincs. Valaki nem tudna megszponzorálni a Casco-t akarok! Casco-t akarok! Casco-t akarok kötni! - c. csengőhanggal?
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Na mi ez a csend? Mik a hírek? Új romok? Mi a legfrissebb, legjobb, legszebb?
-
gabe96
aktív tag
nekem most egy olyan problémám van, hogy egy ZTE Skatet szeretnék csatlakoztatni. Miután rányomok, hogy fájlok csatolása, a Skate már olyan mintha gépen egy sima háttértár lenne, de a Q5 manager sda1 helyett sdb-t vagy sdb2-t írki.Skate-ből kivettem a memóriakártyát, és betettem egy pendrive alakú USB-s kártyaolvasóba, de ugyanaz a heylzet, tehát nem az a baja, hogy a telefonról csatlakoztatom.
Az USB-s olvasóval egyébként már sikerült így használnom, azt a kártyát, ami a Slim-ben egyébként a belső olvasóban van. -
batabe
senior tag
válasz
Lawrence74 #10824 üzenetére
Pirate...
-
batabe
senior tag
válasz
Lawrence74 #10822 üzenetére
kicsit guglizgattam a témában, és az alábbiakat találtam:
settings --> Sd Card alatt meg kéne (vagy bizonyos eszközöknél megjelenik) jelennie, hogy unmount u-disk. hát nálam nincsde azt is írták, hogy az SDcard unmounttal az usb disk is unmountolódik. de mintha ezt sem akarná
szóval ez nem vezetett eredményre
[ Szerkesztve ]
-
batabe
senior tag
válasz
Lawrence74 #10818 üzenetére
nem lehet megcsinálni, hogy a leválasztás, mint egy parancsikon a windowsban lefuttassa a megfelelő unmount parancsot?
-
ballu
tag
gps.conf -ról vélemény ?
-
ballu
tag
A búcsúzkodások helyett .
Egy Indonéz fórumon [link] találtam az alábbi információt.
rootexplorer használatával a system/etc/vold.fstabfájl utolsó sorát módósítva az alábbira:
dev_mount udisk /mnt/udisk auto /devices/platform/msm_hsusb_host.0/usb2Újraindítás után nincs szükség a Q5_USB_Memory_Manager programra .
A tablet az otg kábellel automatikusan csatolja a pendrive-t(udisk mappába),cserélgetni is lehet, nem kell unmountolni.
Egyedüli probléma hogy a saját file kezelővel filmet megnyitni nem lehet, de másolni törölni, programot telepíteni igen.
Rootexplorer vagy Es File Explorer viszont tökéletesen kezel mindent.Kipróbálva működik.
És még egy módósítás, találtam másik gps.conf fájlt amellyel gyorsabban talál műholdat a tablet.
A system/etc/gps.conf filet kell lecserélni.
Az alábbi linken letölthető a módósított vold.fstab és a gps.conf.[link][ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
válasz
Surmi69 #10813 üzenetére
XDA-ról:
Dear Customer,
Thank you for contacting Huawei device.
Sorry about that the Android 2.2 is the latest version to the S7-201U. so you cannot upgrade to the Android 2.3 to your S7-201U.
Once again thank you for contacting Huawei device
Best Regards
Huawei Device Customer Care TeamEnnyit a frissítésről.
-
Surmi69
tag
válasz
HuaweiU8500 #10809 üzenetére
Ha elég sokan kérjük hátha lesz valami belőle....
-
Surmi69
tag
válasz
HuaweiU8500 #10809 üzenetére
Ha elég sokan kérjük hátha lesz valami belőle....
-
kj007
tag
válasz
HuaweiU8500 #10803 üzenetére
Kösz! Mindenesetre oda is feltettem a kérdést, hogy remélhetünk-e valami frissebb hivatalos ROM-ot.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
eladohardver #10805 üzenetére
Csaktán.
-
HuaweiU8500
senior tag
http://www.facebook.com/HuaweiDeviceHungary most indult a hivatalos FB oldal...
-
Bela52
tag
Úraim, én is el köszönök. Eladom a hűvelyt, Köszönök mindent,a sok okosságot.További minden jót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest