- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
napocska2
senior tag
válasz
insido #15999 üzenetére
Az újdonság varázsának elmúltával nyilván elmegy az ember kedve az állandó buherálástól, de e-book olvasására még mindig nagyszerűen alkalmas a tabink. Ahhoz meg tapasztalataim szerint bőven elég a gyári ROM és néhány célalkalmazás.
Használd boldogan az új kütyüdet és néha gyere vissza nosztalgiázni!
-
bakter24
őstag
válasz
insido #15995 üzenetére
Köszönöm/Köszönjük a kedves szavakat
Visszavárunk (ha addig nem fog elnéptelenedni a korábban oly népes tábor
) Nekem még azért megvan a tab, igaz jelenleg nem is használom, mert nincs mire. Komolyan, már elmúlt az újdonság varázsa, melóhoz nem kell éppen, szóval parkolóban van.
-
Voice24
őstag
válasz
insido #15063 üzenetére
Nem tudom a részleteket, ahogy kollégám sem. Kint volt öccsénél a gép Németben, most kapta vissza, és semmit nem tud arról, mi lett bütykölve a gépen. Nem is nagyon ért hozzá, de a recovery-s dolgokhoz én sem.
Így nem tudom, hogy milyen ROM volt/van rajta.
Erről a két sorról még kikapcsolni sem lehet, csak az akksi kivételével...Akkor elvileg a gyári ROM újrarakásával orvosolható a dolog? Ugyanaz a menet, mintha szoftvert frissítenék? Ebbe nem zavar bele, ha esetleg belenyúltak a gépbe?
-
bakter24
őstag
válasz
insido #14667 üzenetére
Nekem pont a fordítottja tűnt fel, én CM9-et használtam 2 hónapig, amiatt kellett visszatennem a gyárit, mert kellett a netmegosztás, és az nem ment a CM9-ben. És azt vettem észre, hogy CM9 alatt szinte alig ment e 80% alá az akksi, most a gyárival meg 50-60% körül, azonos szokások mellett. Ez is csak egy megfigyelés, meg a programoktól is függ, csak megemlítem
Szilvás Unikum? Pro és Kontra?
Nekem bejön
-
punisher1
aktív tag
válasz
insido #14180 üzenetére
Szétszedtem és az összes csatlakozót lehúztam majd visszadugtam,utána összeraktam betettem az aksit próbáltam bekapcsolni de mindig csak felvillant a kép és ennyi.Gondoltam egyet betettem a gyári romot aksi ki és rádugtam töltőre akkor is csak villant egyet majd 10-20x ki/be húzva a töltőkábelt elindult a telepítés és szépen fel is tette a gyári romot.Miután feltette visszaraktam az aksit és bekapcsoltam szépen be is jött a rendszer kérte indítsam újra mert beállította a dolgokat, restart bejött a rendszer minden oké,na itt kiabáltam el a dolgokat.Ezután elkezdtem tesztelni minden működött de azt vettem észre ha bekapcsolom a képernyőzárat elsötétül a kép rendesen de ha újra megnyomom a bekapcs gombot akkor nem jön be csak villant egyet.Na megint aksi ki/be többszöri próbálkozásra megint bejött a rendszer,ezt aksival és töltőre dugva aksival és anélkül is produkálja.Most ott tartok hogy megint bekapcsoltam a képernyőzárat és azóta megint nem hajlandó bekapcsolni most még próbálkozom de már kezdem eléggé unni mert nem találok rá magyarázatot.Úgyhogy most megint ugyanott tartok mint pár napja nem akar bekapcsolni sehogyse,ezt nagyon elkiabáltam.
-
KPistike
aktív tag
válasz
insido #14180 üzenetére
Ahogy Lawrence74 is írta, működik a Class 10 is - egyet volt szerencsém kipróbálni -, csak amikor én vettem, annyi volt a keretem, hogy Class 4-et tudtam vásárolni - valamint kellettek a konverterek is
Ráadásul a mostani ár kedvezőbb, mint amikor én vettemSzerk.: Igazából 32 GB-ig egyetlen Kingston sem volt problémás a Slim-ben, 8 GB-os és 16 GB-os is rendben működött Class 4 (sajátok, másik eszközök kapták meg az idők folyamán), valamint Class 10 (időszakos kölcsön, volt, amelyiknél magát a kártyát kellett tesztelni) sebességűek is.
Viszont csak így alakult, hogy én ezeket próbáltam; Lawrence74 esetében Samsung vált be, valamint van, Akinél Nokia. -
KPistike
aktív tag
válasz
insido #14155 üzenetére
Köszönöm, működik
"Ja arra nem emlékszem pontosan, hogy le kell- e választani vagy sem a belső sd-t."
Akit még érdekel: le kell választani, addig inaktív a formázás menüpont. Mivel a firmware visszatelepítése után nem állítottam semmit, hanem egyből a formázáshoz mentem, a menüben látszik, hogy "Internal SD card" - ennek ellenére én is azt javaslom, amit insido: vegyük ki a microSD-t.
Valamint a menüben durván kerekít a méret beállításánál: egyik pontnál "0/8 GB", a gyárinak megfelelőnél pedig "3/5 GB" szerepel.
Esetemben egyszerű volt betartani, ugyanis a firmware telepítője van a kártyán - ha nem követem a javaslatot, végtelen ciklusban nézhetem a rózsaszín csíkot -
KPistike
aktív tag
-
direwolf
őstag
válasz
insido #13322 üzenetére
Ha még elbír a fórum egy off bölcselkedést a nem túl magasröptű középkori hasonlatom mellé, ezt még ideszúrom, mert úgy érzem ezt is jobb ha megfogadják akik most farkast kiáltottak:
“Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” YodaAztán most már én is kussolok...
-
asturel
őstag
-
KPistike
aktív tag
válasz
insido #11896 üzenetére
"Szerintem a sms központ beállításával nincs gond mert megkapod az sms-t."
Újra teszteltem, hogy jól emlékezem-e:
Egy gyári alapra állított E71-esbe raktam a céges kártyámat, és a beállításokban kitöröltem az üzenetközpontot - azért így, mert T-s firmware-rel működő Slimben én sem találtam, hol állítható. Így azt értem el, hogy az E71 fogadni tud, de küldeni nem - azaz a központ jó beállítása csak a küldéshez szükséges ( valamikor '99-ben volt erre sűrűn precedens, akkor gyakran kellett a családba kerülő mobilokat beállítanom ).
Ezt kérem sima pontosításnak venni - valamint már én is tudom, hogy sok év alatt az SMS rendszer működése csak a kódolásokban változottluckyboy999: Sajnos, várható volt vodkafon ilyen hozzáállása, bármilyen segítőkész is volt az ügyintéző Veled - nem az általuk forgalmazott készülékek egyikében kértél segítséget ( pl. Smart Tab 7 ).
-
-
KPistike
aktív tag
válasz
insido #10931 üzenetére
Köszönöm kérdésed, dolgozom, és gyári firmware-rel + 87 alkalmazással elégedetten használom a Slimet.
Bár, ahogy e számot leírtam, elkezdtem azon filózni, hogy a délutáni pihenőt szelektálással töltöm.
Emiatt a Pirate változatokhoz nincs mit írnom
Valamint azon hsz-ek reagálásánál megelőztek, amiknél képben vagyokSir Nara19, megtisztelsz véleményeddel
-
Nara19
aktív tag
válasz
insido #10931 üzenetére
Napocska itt van velünk, Hackeeee lehet hogy blogot ír
, Bakter kolléga kispapa, így lehet hogy próbál aludni
. KPistike ritkán ír, de akkor oda kell figyelni, DireWolf lehet hogy olvas a Kindlén
....
Én minden nap többször megnézem a fórumot, de én öreg vagyoka rom fel-le vissza témákhoz.
Szerk: elírás, bocs
-
gretzky77
veterán
válasz
insido #10544 üzenetére
Teljes mértékben egyet kell értenem veled!Amire szántam a tabot arra tökéletesen megfelel hiába csak 2.2! Persze örülnék ha jönne frissítés de hogy egy erősebb újabb szoftverü tabra cseréljem nem látom értelmét amire nekem kell arra tökéletesen elég meg vagyok vele elégedve!Video,net,egy kis játék,olvasás meg ilyenek,ehhez nekem nem kell 100ezres tab tökéletesen megelégszem ezzel!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Luissimo
veterán
a TuneIn Pro a Getjar-on még mindig ingyenes.
(az ez PDF Reader is szokott ingyérlenni ) -
Rabidsnail
senior tag
V.Stryker barátom segítségével belevetettem magam az Online Kitchen rejtelmeibe! Köszönet Neki érte!!
Ha van kedved és elolvasod a lenti link alatt található leírást,amelyhez frappáns videó is párosul,olyanra szabod pld.a notification hátterét,vagy mondjuk a statusbar ikonjait,amilyenre csak akarod!! Sok szerencsét!!
[link] -
dlor
tag
a youtobeon a lap alján ott van hogy " próbálj ki valami újat" ha ott beállítod a kisérleti html5 funkciót akkor már nem lehet kinagyítani mert nem flash ként játsza le hanem a videólejátszó játsza le... azért probáltam ki mert a flash be be szaggatott néha... így meg 1 órás lejátszás után se volt semmi ilyesmi ... csak a fent említett statusbar zavar egy picit:-)
-
bakter24
őstag
USB-s adapter sokkal olcsóbban is van, sőt, ha van barkácskedved, akkor tudsz csinálni kábelt is, ugyaninnen veszel megfelelő csatlakozót, és egy sima USB kábelt elvágsz, végére rárakod. Ebben a nehéz, hogy találj pontosan belevaló csatlakozót, mert elég sokféle van. De nem lehetetlen csak bajos. Viszont ha találsz, akkor olcsón megúszod!
-
Goatman
aktív tag
Köszi a választ, nálam gyárilag így jött a holmi.
T-szerződés, T-garlevél, T-Domino mobilnet SIM, de a Slim-en figyelt az Invi 3G-s firmje. Ha nincs különbség a frissebbek közül is az Invi-t választom, kedvelem a kontinuitástLuissimo: köszi, teszek vele egy próbát..én az alvó mód irányelvnél kijelzőkikapcsnál altatom a Wi-Fit..ezt is képes menedzselni az app?
-
-
-
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem mostanában nagyon a Mobo Playert ajánlották, mint legjobb lejátszó. Bár én max flash videót nézek rajta. Ha gondolod próbáld ki és mondj véleményt.
direwolf: Én agyban a torrent vezérlésre kezdek ráállni,de még a megvalósulás várat magára. Talán ma foglalkozom vele, de asszony már kivan,hogy csak a tabletet nyomogatom leginkább.
-
-
bakter24
őstag
Hirtelen ezt találtam:
Második ötlet, habár ez lehet kapufa, de hátha
Most nem volt időm végigolvasni, vagy kipróbálni, mert hasonló állapotban vagyok, de hátha valamelyik bejön
-
bakter24
őstag
Egyedi háttérkép: KPistike most írta az oldalamon:
"Ezen a linken - http://blog.sancho.hu/2010/11/android-hatterkepek.html - a következő információt találtam:
"Mivel az Android háttérképe úgymond elmozog, ezért a 480x800px méreten a használt háttérképméret 960x800px."
Remélem, használható, még nem teszteltem."Már ha persze nem oldottad meg azóta! Meg másoknak is!
-
KPistike
aktív tag
Ezen én is, ugyanis az imént néztem csak WiFi és BT mellett egy repülőgép módot.
Ahogy direwolf esetében, nálam is lekapcsolta.direwolf@2312: Tegnap este másik (céges) hálózatból kipróbáltam, le is töltötte
1.:Többet nem hiszek a böngésző minden hibaüzenetének vakon
2.: Stimmelt az üzenet, arra a napra és IP-re, vagyis Regular módban csak az az egy lehetőségem volt, ami megszakadtMég egyszer köszönet a firmware-ért
, még tartalékolom - a jelenlegivel eddig hibamentes minden, a hivatalos elérhetősége esetén is pár napig hagyom még
-
mkRoland
senior tag
Nekem kikapcsolja a wifit, ahogy az összes eddigi androidos telefonomon.
Gondolom, hogy tudjátok miről beszéltek, de azért rákérdezek: véletlenül nem csak az |i| betűre kattintva kapcsoljátok ki a "Mobil" és az "Adat" kapcsolatoknál?
Nekem a (') = ki-/bekapcs gomb hosszanti nyomására előjövő "Repülőgép Mód"-ra és az értesítő sávon a térerő jelzésre kattintva beugró "Repülőgép Mód" melletti csúszka OFF-ról ON-ra billentésével is kilő MINDENT ami vezetéknélküli adattovábbításra alkalmas (wifi, gsm, BT), a mobilhálózati térerőt jelző ikonon pedig megjelenik egy repcsi (9/11 fíling 4 toronnyal).C207B010 (nem hivatalos gyárinál frissebb invis ROM-om van) a 201u-n (3G + wifi)
-
bakter24
őstag
Már harmadszor kérdezed, ha jól számolom, nem siklottam el felette, de nem tudom sajnos, mi a pontos méret. Szerintem a pontos számot más sem tudja, mer már bedobták volna ide. Értem a kérdésed, a 10 oldal lapozása miatt jóval szélesebb kép kell, mint 800px, de hogy mennyivel azt nem tudom. Én úgy indulnék neki, hogy csinálnék egy 800x480px jpg-t amin függőeges csikok vannak (kb mint egy mérőszalag) és abból látod kb, mennyit tol el/1oldal. ez a szám * 10 + 800px. Első próbának jó, és onnan már lehet finomítani.
-
Cabrio
aktív tag
Eddig telefonon csak az Opera Minit használtam, mert az volt a leggazdaságosabb. Most fent van a dolphin hd és a mini is, de azok sok adatot generálnak...
1gigás netem van és sokat netezek vele, ezért lenne jó az operamini.
Amúgy meg tényleg jó a delfin, azt használom wifin. -
bakter24
őstag
Arról nem beszélve, hogy: első hsz, ott egy link, a weboldalamon egy kb 10 oldalas komplett leirás a cuccról, BENNE van, hogy független a cucc a Tmobiltól is. (idézem: "Mindkét szolgáltató kártyafüggetlenül adja a 3G-s verziót, és normál mobil sim-kártyával telefonálni is lehet rajta.") És még száááámtalan hasznos infó! Olvassatok már emberek! Nem magamnak írtam, és már csomóan hozzá is tettek! Hasznos, becsszó!
Grrr--.... az agyamra megy a meleg
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- World of Tanks - MMO
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest