Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Négy Mate 70 mutatkozott be
Új hozzászólás Aktív témák
-
insido
tag
Javítom magam!!!
A Norton commander egy ősi file kezelő dos-ra. A Total Commander amire én utaltam előzőleg Windows Commander (WinCommander) néven futott és Christian Ghisler fejleszti Delphi nyelven a mai napig. Azért lett TotalCommander mert a Windows pampogott, hogy engedély nélkül használja a nevét. Na és ezt csinálta meg derék emberünk androidra is ami ingyenes.
üdv.
[ Szerkesztve ]
...Hirtelen szétrobban minden és rádüvölt az élet. Megszakad legmélyebb álmod, nem szökhetsz meg mégsem... /Lelkes Állatok - Újságos/ A hosszú élet titka: Lélegezz!!!
-
bakter24
őstag
Itthoni router, win7es gépek, munkahelyi hálózatra konfigurálva, majd TotalCommander, LAN plugin a tableten, ott beállítottam a megosztott gépet, azon belül a mappát, és elsőre tudtam tallózni a gépemen a tabletről. A windowsban ki van kapcsolva a jelszókérés. írni nem próbáltam, csak áthúztam egy videót próbából. Kimondottan lassú volt a másolás, de ment.
[ Szerkesztve ]
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
yoyoboy
csendes tag
Végülis talán nem szólnak érte az adminok...
Kicsit wareznak érzem a dolgot, ezért nem akartam megosztani csak úgy itt, de a módszer a következő:Tehát akinek esetleg szintén az a gondja a Gameloft játékok indításával, hogy kiírja a játék, hogy "tedd online módba a telefonod", majd leáll a játék, azoknak a következőt ajánlanám:
le kell tölteni a Games_Launcher_signed_pl_1.1.2.apk nevű alkalmazást (egy kis google-lel könnyen megtalálható).Erről a programról annyit kell tudni, hogy
-sajnos nem angol nyelvű, (bár csak 2 gombból áll az egész, tehát könnyű rájönni a működésére)
- csak néhány játék telepítésében segít (kb 10-15), ennek a listának a bővítését sajnos nem tudom, hogy hogy is kellene megoldani.Ha letöltöttük, és telepítettük a programot a táblára, akkor még nem vagyunk készen, természetesen fel kell telepítenünk az egyik Gameloft játékot (azok közül a játékok közül, melyeket "támogat" a Games_Launcher.)
Ha ez is megvan, akkor a játék telepítése után ne a játékot indítsuk el, hanem a Games_Launcher-t, és ott válasszuk ki a felső sorban a játékot, majd bökjünk rá az alatta szereplő gombra.
Ekkor elindul a játék, és szépen elkezdi letölteni wifi-n a hiányzó fileokat.
Majd miután ez megtörtént, elindul a játék.
Ezután már nem kötelező a Games_Launcherrel indítani a játékot, megy majd rendesen is a játék ikonjával.Így elolvasva sokkal bonyolultabbnak tűnik, mint amilyen, szóval ne aggódjon senki, pofon egyszerű a dolog.
Ha valami nem tiszta, kérdezzetek, és szívesen segítek, ha tudok!
Üdv,
yoyo -
-
direwolf
őstag
Cool... én múlt kedden rendeltem thometól, máig semmi. Pedig a szerződésmódosítást már hétfőn megkaptam királyi postán Megnéztem a webshopot, ott is rajta van a huawei az adsl-en.
Nem vagyok türelmetlen, csak az bosszant, hogy rendeléskor direkt rákérdeztem, hogy ugye nincs készlethiány, és nem kell heteket várnom. Azt mondta a hölgy, hogy nem-nem, 3-4 nap és csönget a dhl.[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Surmi69
tag
Nekem akkor szerencsém volt. Bementem és amikorra aláírtam a papírokat már a kezemben is volt. Nem kellett várnom rá egy percet se
Mondjuk előtte 2 órával egy másik Tpontban szintén csak a futáros dolog működött volna.A munkahelyemen én vagyok az Isten. :) Mindenki hallott már rólam, de még senki se látott. :P
-
Plumpy
aktív tag
Elhiszem, hogy ilyen is van, de nálunk ugye kisváros, a dolgozók is itt laknak, vagy a környéken, itt nem mernek megengedni ilyet maguknak. De szerintem a beszólás sem a céget minősíti, hanem az alkalmazottat, mint embert...
Nekem eddig Invitellel semmi bajom nem volt. Készségeseg, segítőkészek, normálisak...
Bunkó alkalmazottat bárhol ki lehet fogni...Plumpy - A kultúrbölény
-
bikficc11
tag
ez igaz 98 óta van netem, ha néha rövidebb-hosszabb időre nincs akkor elvonási tüneteim vannak pár napig (oda ülök a gép elé bekpcsolom aztán ide-oda nyomogatok, amikor tudatosul hogy nincs net kilépek)...aztán egy idő után elmúlik és vagy könyvet veszek a kezembe vagy olyan balga ötletem támad hogy letakarítom a gazos kertem)))
-
bikficc11
tag
-
direwolf
őstag
-
HuaweiU8500
senior tag
Ha radugod usb kabellel a pcre, megjelenik egy android figura a kepen, meg az usb tarolo elfogadas. Ha elfogadod, aa pcn instalal 3 driveot. Az egyik a pcsuite, ahonnan driverek pcsuit hasznalati toltheto le. Lesz egy tablet nevu, ami a belso sd, ez teljesen ugy viselkedik mint az sd kartya az androidokon es kb 4,7 gb. A harmadik a "kulso" sd, amit beledugsz a kartyahelyre. Igy lehet rairni a pcrol, vagy masolgatni az sd-k kozott. Reset vagy szoftvereles nem torli a belso sd-t!
Ha jol emlekszem reset utan lehet formazni, h belso tarolo (2,75GB)+belso sd(4,66GB) vagy csak egybe belso sd (7,38GB) legyen particionalva.Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
Démonlord
csendes tag
Sajnos nekem se sikerült az aktiválás. A t-pontba annyit sikerült hogy a rajta lévő 1 GB mobilnetet el tudtam használni. Azóta nem ér semmit a kártya De vettem bele egy közönséges Domino kártyát és az tökéletes, még telefonálni is tudok vele, mert sajnos a web quick káártyával nem lehetett.
Egyébként a készülékkel kapcsolatban egyszer fordult elő, hogy nem fordult el a kép. Azóta semmi hibát nem tapasztaltam. A zene is tökéletes nem akad még a képernyő kikapcsolása után se.
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
Aki már feltette az uj FW-t, és akinek előtte megvolt a 3 kedvenc és legfontosabb hiba: Hang "klattyanás" , kamera fagyás, zene szaggatás kikapcsolt kijelzőnél! Elmúltak ezek? Van újabb fajta hiba? Az ördög nem alszik
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
Simán hagytam ahogy megvettem, azaz fat32. Külsőre csak a magyarításon látszik reszelés, egyébként minden a régi.
@bakter24: nekem az előző (S7-201uV100R001C178B011) fw-el sem jelentkezett kamera fagyás. A hang "klattyanás" nem az amikor a médialejátszás be-ki kapcsol, és hallható egy kis háttérzaj? Mert ez a gyenge minőségű végfok jele, és ezen semmi sem segít
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Plumpy
aktív tag
Konkrétan az új firmware-re gondoltam, de azóta lejött... Fel is raktam. Ez a 3G-s verzió firmware-je, és most olyan, mintha 3G-s modell lenne, csak épp ugye nincs benne SIM kártya. Esküszöm kipróbálom, hogy kikaparom a szivacsot a helyéről, mi van mögötte...
Na mindegy, működik, minden ok, csak plusz egy ikon van fent, a térerőnek, ahol ugye azt írja nincs SIM kártya...
Plumpy - A kultúrbölény
-
bakter24
őstag
Na végre egy jó hír a mai nap! Holnap első dolgom lesz feltenni az új FW-t! Mondjuk eddig jó volt, mert nem kellett semmiféle reboot progi, csak elindítottam a kamerát Kicsit lassú volt, de működött Most tehetem fel a FastReboot-ot
-
Szpisti
addikt
Nem kell Wifi a programok telepítéséhez, összekötöd az USB kábellel a PC-vel, és települni akar majd a HiSuite program a PC-dre. Azt telepíted, majd azzal fel is tudod installálni az appokat a tabletre.
A gond akkor van, ha a felrakott progi le akar még tölteni a netről még tartalmakat. ilyenek pl. a Gameloft játékok amik akár 300-1200MB-ig terjedően tölti le magát a netről...[ Szerkesztve ]
-
Bucy
aktív tag
Biztos akkor még nem tudták ők sem, én az elején nem mondtam, hogy tabletes, csak amikor nem sikerült, akkor mondta, hogy kijött egy körlevél, hogy ezeket nem lehet.
Érdekes, hogy megrendelni nem tudtam, a T partner pontban, telefonon kellett, most meg egy regisztráció miatt utazzak 60 kilométert, ha aktiválni sem tudják majd. Holnap kiderül és természetesen megírom, más ne fusson fölösleges köröket. -
bakter24
őstag
Lehet, hogy az Invitel ezért nem ad hozzá routert Mert nem akarnak az aktiválással kinlódni. Illetve az invitel pannonos netet ad, azt meg simán beaktiválták még aznap. A T-mobilnak is pannonos kártyát kéne adnia Azzal nincs vesződség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sweet.tv - internetes TV
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest