Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bela52
tag
Űdv mindenkinek. most sikerűlt nekem is egy ilyen csodás szerkezetet vennem.. De már a aksi hátlap visszarakásnál elakadtam. Nem csúszik a helyére ,akkár hogy probálkozom. Van ennek valami trűkkje? Segitsen valaki legyenszives. Valamint .jó minnöségű tokot szeretnék venni. Tudnátok segiteni?
-
Bela52
tag
Űdv mindenkinek.Root Csak a elsö oldalon lévö , super one click v2,1,1 megoldás létezik,vagy van valami,jobb is .Mert ez nekem nem működik. Már a viruskeresö is tiltakozik,de kikapcsoltam. Zip kibont , de inicializácios hibát ir ki.
-
Bela52
tag
Űdv mindenkinek. Tudtok mondani.javasolni. Feladatkezelö, programot,amivel bezárni,tisztitani is lehet? Meg egy videó lejátszó program is kellene,ami a avit is tud.
-
Bela52
tag
Űdv, mindenkinek. SPB -tv nekem nem működik.Kapcsolodási hibával ,kiszáll.Wifi működik. Nem tudom mi lehet a hiba. Esetleg egy másik programot tv re nem tudtok ajánlani?
-
Bela52
tag
Nem tudom leszedni a marketröl a daroon playert,nem találom. Nem tudnátok be linkeni?
-
Bela52
tag
Űdv,mindenkinek. A képernyö üveg, az mennyire karcolódik? Használtok rá fóliát,Szeretnék venni ,valami jó kis tokot,de sehol nem találok.
-
Bela52
tag
Űdv mindenkinek. S7 frzmod-v3 rom-t szeretném fölrakni a tabletre. De nem találok magyar leirást a menetéröl.Tudna valaki segiteni?
-
Bela52
tag
Űdv mindenkinek. Billentyűzetes bőr tokot, autós tartót. hol lehetne venni Budapesten? Ebay ról nem tudok rendelni. Már egy hete keresem de nem találok.
-
Bela52
tag
válasz Frusztréthy #8758 üzenetére
Én is a TV -Go Live használom. nekem a tv 2 nem jön be. Eurosport ,az engem is érdekelne.
-
Bela52
tag
Űdv mindenkinek. Vettem egy OTG kábelt, Olvasom a 1sz old, bakter úr leirását,hogy telepiteni kell hozzá a Q5 usb memory stick managert,zippet. Letöltöm ,kicsomagol, telepitem a sd kártyára, de nem tudom föltelepiteni a tabra,mert nem találok inditó filét.Rootol va van a tab.Vagy recoveryböl kell telepiteni? Vagy van valami más megoldás is? Hogy tudjam használni a otg kábelt? Segitsen valaki legyen szives.
[ Szerkesztve ]
-
Bela52
tag
Űdv mindenkinek. Valami jó autós játékot, nem tudnátok ajánlani?
-
Bela52
tag
Űdv mindenkinek.Internetre,csak wifi vel lehet csatlakozni,vagy van valami más mód is? Munkahelyemen nincs ruter.csak usb kábellen tudnék a netre fölmenni, Esetleg van e valami más lehetöség is.
[ Szerkesztve ]
-
Bela52
tag
válasz Lawrence74 #9069 üzenetére
Engem is érdekelne , hogyan kell felrakni a Pirate -romt Recoveryböl. Esetleg valaki leirná ide a kezdöknek.
[ Szerkesztve ]
-
Bela52
tag
válasz Lawrence74 #9072 üzenetére
A Piráte rom , az Angol ? Vagy van benne Magyar is?
-
Bela52
tag
Üdv mindekinek.Operábol melyik a jobbik? Opera mini van fönt de az nagyon lassúnak tünik.Tudtok valamit ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
Bela52
tag
Űdv mindenkinek.Keresek egy programot.Labor eredmény magyarázó. Tudtok segiteni?
-
Bela52
tag
Űdv mindenkinek. Könyv olvasót ,pdf re , tudtok ajánlani?
-
Bela52
tag
válasz Lawrence74 #9399 üzenetére
Hello szia,hogyha kész lessz a forditás én is kipróbálnám.
-
Bela52
tag
Kellemes husvétolást kívánok mindenkinek.
-
Bela52
tag
Űdv mindenkinek . Beléptem a Pirate rom,használok táborába. Minden jónak tűnik,Megy rendesen a wifi,gps. A felsö tasbar az hiányzik.Amit letudok tölteni, az nagyon vastag. Nem megy a TVGO live tv. a régi gyári romon ment.SPB TV sem megy. Tudtok javasolni ,valami Magyar tv nézö progit?
-
Bela52
tag
válasz Lawrence74 #9687 üzenetére
SPB tv letöltöd,telepited.és igényel ez még valami más beállitást is ? Engedélyezni kell e valamit,
-
Bela52
tag
válasz Lawrence74 #9691 üzenetére
Boot animáció.nagyon jó. Van magyar nyelv. Gratulálok,köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Apple AirTag használt , 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest