- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPistike
aktív tag
Attól tartok, nem fogalmaztunk pontosan - illetve arra koncentráltál, amit idézőjelbe írtam
Nem a cache mérete okoz jelenleg gondot, hanem a módosított felosztása a belső tárnak:
- 160 MB internal storage
- 7,5 GB SDCard ( azaz a /sdcard rész)
ugyanis e helyzetben olyan alkalmazásokra kapom a hibát, amelyek kifejtve tényleg nem férnek a megmaradt belső táron - viszont a cache-be letölti a telepítőt a Play. App2SD-t alkalmazom rendesen, de van, ami nem is működik rendben, ha nem hagyom az első partíción.
Fenti felosztást szeretném a gyári értékekre módosítani, ha van rá megoldás, rendszer újratelepítése nélkül, azaz egy partíció átméretezésre képes alkalmazás kellene. -
ekrisztian
őstag
Szia!
Fastbootba csinált vmit.de egy lecsupaszított gyárihoz hasonlót kaptam, nem tetszett, így feltettem a Pirate 2.0-ÁT
a hun lengvicset meg letöröltem...az hogy angol nem is zavar, csak vhogy nekem a gyári kezemre áll..na mind1 nyomkodom még egy kicsit
Van olyan telepítés amikor full gyári reset van?semmi szemét,mappa,stb nem marad a gépen?Nem nagyon vágom az androidot,így nem értem, hogy miért maradnak meg a mappák fényképek, videók... -
Tex
senior tag
201u rom:
2.2 sajnos, de a jobbik fajtából. Ez is egy gyári rom csak kiszedve a fölösleges sallang és a gyári launcher helyett a Go Ex van benne. Tud magyarul, de nem mindent fordít.
Nekem elsőre szépen települt, de indításkor bootloopba futottam amit megoldottam egy wipe data/dalvik kombóval (pontosabban kettővel bár az első próba csak egy wipe cache/dalvik volt).
Első blikkre elég gördülékeny, időnként dobál fc-ket, de nem vészes.
Néhány kép:
Egyelőre adok neki esélyt, meg kiváncsi vagyok mennyit eszik. -
drmotto
őstag
Én is feltettem.
Iszonyatosan lassú, a BT nem működik. A wifi gyenge.
Egyébként pedig tényleg fogta a Cyanogen romot, és átnevezte Pireta-ra. Benne maradt például még CM menü is, szóval elég egyértelmű a nyúlás.A külső SD-t a CM romokon (egész a tegnapi kiadásokig) az mnt/emmc útvonalon tudod elérni.
-
Lawrence74
tag
1. Antutu 2733 pont, valószínűleg a Samsung 32Gb class10-es kártya dobott rajta egy kicsit.
2. Köszönöm.
3. A recoveryvel annyit csináltam, hogy töröltem a logo.img fájlt mert nem szükséges, illetve az install.bat-ból is azt a sort ami telepíteni akarja. Szóval nem írja felül azt ami a készüléken van. Ha már az előző recovery fel lett telepítve, akkor nem változik semmi, viszont ha gyári romról térsz át, akkor az induló képernyőn marad az IDEOS felirat, ez után következik a bootanimáció ami a telepített romban van. Így csak akkor találkozol kínai szöveggel amikor a recoverybe lépsz. (majd utána nézek hogy ezt hol kell módosítani) -
batabe
senior tag
-
Lawrence74
tag
Pillanat türelmet, mindjárt összeszedem a linkeket.
Itt van róla egy magyar leírás hogy mit kell letölteni hozzá illetve hogy hogyan telepítsd. DE ez a Desire HD-ra vonatkozik. Az S7-ben természetesen kevesebb RAM van (512Mb) szóval a Supercharger beállításakor érdemes a 7-es opciót választani.
-
V.Stryker
nagyúr
-
Tex
senior tag
Jelenleg így néz ki. Raktam új képeket az albumba, nincs benne semmi kínai!
-
batabe
senior tag
szia Tex
azóta lett pulikálva ugyanott egy CWM verzió, ami külön rakható fel.
az androidtablets.net mai egyik hozzászólása szerint működik -
V.Stryker
nagyúr
Surmi69: Bocs, lemaradt az szvsz.... SZVSZ .
-
batabe
senior tag
usb otg megy benne? esetleg külön progi nélkül?
CIFS driver?
ami hirtelen eszembe jut, és nem tudta az alapamúgy a geeksu.info oldalon, amire hivatkozott a srác a AT.net fórumán, van egy leírás a framework-res.apk machinálására, akit érdekel.
-
Tex
senior tag
Néhány kép:
-
BalanceR
addikt
Nálam kb egy hónapig volt TRZ...
Nekem nem jött be.
Az EGL driverek random elszálltak: A videók / YouTube filmek, kamerakép átment fekete-fehérbe, és újra kellett indítani a Tab-ot.
Nem lett gyorsabb, több benchmark tesztet ráküldtem, és gyárival teljesen aonos eredményeket kaptam.
Volt pár random reboot.
Mivel a status bar le lett a TRZben cserélve, nem volt lehetőség kikapcsolni a GSM modult, amit soha nem használtam, illetve nincs benne wifi / BT / Tájolás gyorsgomb a statusbarban.
A Marketen az appinfóba lévő képek nem töltődtek be (fekete kép jelent meg)
Nem volt benne Magyar nyelv...Jelenleg a legfrissebb Gyári Rom van fennt, és semmi bajom nincs vele, sőt, most vettem észre, hogy a "kattanás" is teljesen eltűnt.
Persze erre a tabra is igaz, mint minden androidos kütyüre, hogy nincs két egyforma .Szinte minden eszköz másként reagál azonos romokra, ami az egyiken remekül megy, az a másikon bugos lehet...
-
Milestone-on, Blade-en, Defy-n már jött elő, Slim-re csak a gyári FW-t raktam 1 napos korában, nem tudok nyiltakozni. A battery calibrator meg csak törli a batterystats.bin-t, ami nem minden esetben elég, nekem ezen felül telefonok esetében kikapcsolás, töltőre rádug, aksi levesz, bekapcsol, amikor visít aksira aksi visszatesz, tölt 3-4 óráig módszerrel rázódik csak helyre
-
Jabby
őstag
Ez így nagyon gáz...
Ma akarok rendelni egy ilyen kütyüt, de most megijedtem/elgondolkodtató.A "megoldható" alatt mit értesz?
Androidos pályafutásom alatt találkoztam már sok olyan játékkal (amit te is írsz), hogy a telepítő apk pár MB, viszont első indításkor letölt(het) több 100MB-ot is.
Ezt az akadályt veszi az S7? Ezt már nem a 32MB-os cache-be menti le (hozzászólásodból számomra ez nem egyértelmű)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest