Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bela52
tag
válasz
Lawrence74 #9399 üzenetére
Hello szia,hogyha kész lessz a forditás én is kipróbálnám.
-
pusihusi
addikt
válasz
Lawrence74 #9396 üzenetére
Szia ezt a romot honnan lehet letölteni, s tud-e magyarul, ja látom fordítás alatt: Légyszíves majd ha teljesen készen lesz akkor linkeld be, köszi előre! S mennyire stabil?
-
napocska2
senior tag
válasz
gretzky77 #9391 üzenetére
Nekem a gugli mondta meg, hogy melyik oldalon van online közvetítés. Csak akkor a notimat kellett feláldoznom a szent cél érdekében. No ekkor döntöttem el, hogy égető szükség van egy ilyen HDMI átalakítóra.
De örülök, hogy másnál már működött slimől, így nálunk sem lehet gond.
Arról nem beszélve, hogy fel is pörgettem kissé a topicot. -
-
törölt tag
A Pirate 108-as kap egy lehetőséget. Megnézem mit tud.
-
Nara19
aktív tag
Na, hogy pörögjön a topic.
A múltkori Slim összekötése Slim-mel OTG-n keresztül folytatása:
Androidos OneTouch telefonom képeit mentettem a Slimre (OTG, Q5 USB Manager).KPistike - Etikusz
Húúú, milyen titokzatosak vagytok -
KPistike
aktív tag
válasz
Etikusz #9374 üzenetére
Üdv Földi!
Nálam csak a fejléccel molyolt el Dolphin HD egy keveset (valamiért itt csak EDGE van), de betöltötte.
Ahogy Sir Bakter24-nél, Opera Mobil szintén csak lassan, de behozott mindent.És ezúton köszi az ötletet, már megvan, hova viszem családot nyáron
- nekem hosszú idő után visszatérés, Nekik újdonság lesz
-
Etikusz
tag
Akkor, hogy felkavarjam az álló vizet.
Ezt a weboldalt mivel tudnám tökéletesen megnézni a slim-en?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Cabrio
aktív tag
Most kipróbáltam a HiSpace letöltést és onnan rögtön lejön és telepít bármit...
Ez nagyon rejtélyes számomra -
Sanyaman
tag
válasz
napocska2 #9320 üzenetére
Igen, T-Home-os Cisco HGW csodarouteren, de fix ip-vel sem megy. Egyik napról a másikra hülyült meg, először azt hittem a gyerek állított el vmit a tableten, de ezt kizárta a gyári szűz rom újrahúzása, mivel ez sem segített. Újraindítás után pár percig jó, aztán meghülyül. Most megnézem még egy új gmailes címmel, hátha az segít ahogy itt javasolta vki tegnap.
-
Sanyaman
tag
válasz
mkRoland #9343 üzenetére
Én még [kérdeztem] itt a fórumban egy hónapja, hogy próbálta-e már vki, de azóta elfogyott a gyári akksi készlete. Mivel nem jött rá válasz, gondolom senki nem próbálta milyenek a paraméterei
[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
válasz
pusihusi #9342 üzenetére
HB4G1H kifejezésre rákeresve ezt adta ki találatként (ez egész jónak tűnt):
ebay 1 - elfogyott -
pusihusi
addikt
válasz
V.Stryker #9338 üzenetére
Jó reggelt, igen tapasztaltam, itt volt az asztali PC-émnél s eljátszotta párszor mikor kezeltem a pc-ét, igaz infra egeres. Más, akkor olyan pót akkut nem tudtok ami a tabba való? Más: Olyan launchert keresek, amit nem kell egyenként felrakni a képernyőre az ikonokat( SPB)-hez hasonlót, de ezzel nem kompatibilis, és működjön vízszintesen is.( Nem az indító, go stb.) S minimum angol, v. magyar nyelvű!
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
V.Stryker
nagyúr
Valakinál volt már olyan, hogy idle állapotban az asztalon lévő tablet x idő múlva egyszer csak újraindult?
Tegnap nézem, hogy már két órája hozzá se nyúltam és mégis világítani kezdett a kijelző. Megnéztem a rendszerállapotoknál és mutatja,hogy akkor kapcsolt be az idő szerint, tehát tuti újraindult. Önálló élet?Ti milyen rendszerinformációs progit javasoltok? (Elixir 1-2 nem járja)
-
dionaea
őstag
hát ez inkább nagyon szükség megoldás, tartalék akksi sztem meg nehézkes a karbantartás, tehát ki be rakosgatni, egyiket lehet csak egyszerre tölteni. legjobb ha mindig van az embernél töltő. Azzal 10 perc alatt annyit tölt mint a külső akksi 30 perc alatt és a töltö legalább könnyebb,
persze ha van 220V :
-
pusihusi
addikt
válasz
Frusztréthy #9330 üzenetére
"hordozható töltőkészülék iPhone**-hoz, iPad**-hez, iPod**-hoz, valamint minden USB-töltőfunkcióval rendelkező készülékhez, mint pl. mobiltelefonokhoz, tábla PC-khez, digitális fényképezőgépekhez" Termékismertető!
-
pusihusi
addikt
válasz
Frusztréthy #9325 üzenetére
Belinkelnéd nekem ahol vetted az akkut!?
-
napocska2
senior tag
válasz
Frusztréthy #9325 üzenetére
Végszükség esetére a táskámban mindig van egy USB-microUSB kábel, ami kb. 15 cm és egy alap Nokia teló tartozéka volt. Egy ilyen neked is biztos jó lenne.
-
Frusztréthy
tag
Lenyegeben a slim7 kabelenek rövid szimpla valtozata lenne jó. Lenne....
-
pusihusi
addikt
válasz
Frusztréthy #9321 üzenetére
" Ezért érdekelne a microUSB töltés opcio használhatosaga." Érzékeltem hogy az usb-én keresztül nagyon lassan tölt, s ha használod akkor nem tölt :
én inkább pótakkut vettem volna, ha lehetne kapni hozzá
[ Szerkesztve ]
-
kiszu
senior tag
válasz
Frusztréthy #9316 üzenetére
Megért 10.000 ft-ot?
Én is gondolkoztam,hogy vegyek e,csak kissé bizonytalan voltam a márkát illetően. -
pusihusi
addikt
válasz
Frusztréthy #9316 üzenetére
Nem értek hozzá, de biztos kompatibilis a tabbal, néztem a leírását a mi tab
unk nem szerepel, talán úgy tölt csak mint a PC.
[ Szerkesztve ]
-
-
Frusztréthy
tag
Nahát kérem, vettem április 1. - én egy u.n. Power Bank-et. Tevion / Aldi. 7400 mAh lithium-polimer. Kisebb mint a fele tablet. Úgy tűnik hasznos lesz. Ami frusztral az a dili gyári kabel, tablet-tevion viszonylatban. Állítolag a microUSB-en is lehetne tolteni a tabletet, ehhez lenne egy csinos kis rövid kabel mellékelve a tevionhoz. Csatlakoztattam, ugy tűnik tölt, de a toltes ikonon ez nem látszik. Velemény?
-
Kamikazeman
aktív tag
Nekem 1-2 napot bír használattól függően, de ha a gyerkőc játszik vele egész nap akkor estére off, de ez már extrém igénybevétel!!!! 2 napig úgy bírja, hogy netezek rajta sokat(1-2 óra) wifin+játék kicsit. Filmet 2-őt már néztem meg, de nem szólt, hogy merülne, viszont nem néztem meg mennyi "enerdzsi" maradt!
-
Sanyaman
tag
válasz
Kamikazeman #9292 üzenetére
Nem rootolt, ma megint újrahúztam, de most nem állítottam vissza rá semmit, hátha vmelyik program csinálhatja, de sajnos nem
Se play letöltés, se frissítés, még a gmail-t se frissíti magától, csak ha kerestetek vele levelet. Földhöz fogom vágni.
A Xperiám meg vidáman elvan, frissít, letölt, tehát nálam van a gond.
-
ha3fis
tag
válasz
mkRoland #9311 üzenetére
Köszi Neked is.
Facsén nem vagyok és nem is leszek, látom mivé válnak az emberek a hosszabb használat során... mármint a nagy gyermekeimen látom, hogy mennyire "függők", vagy kockák...Számomra ráér napi egyszer megnézni a leveleimet az asztali gépről, még nem érzem annyira fontosnak a netet, hogy telón használjam, itthon meg jó a wifi, meg sok más helyen is. Ha meg nagyon fontos dolgot várnék, akkor ott az asztali gép és figyelem azon.
Egyelőre még a szolgáltatók nem kínálnak olyan csomagot, ami az én internet-használati szokásaimhoz igazodna és megérné előfizetni rá. Igaz van Instant Net kártyám, usb stickem, D100 3g routerem, de ezeket most tettem fel hirdetésbe, mert nem használom ki.Gondoltam, ha kimegyek lógatni, oda elég csak egy-két logikai game, meg esetleg a kedvenc sorozatokból pár rész. Ha annyi kapás lenne (de jó lenne), akkor meg úgy se venném elő. Millió fajta és méretű műanyag zárható doboz van, egybe betenném tokostól és még az eső ellen is védve lenne. A hátizsákban meg van hely általában.
Mennyire szoktátok nyúzni, film-net-zene után mennyire éhes az akksi? Esetleg érdemes belőle egy tartalékot beszerezni és felváltva használni, ha valaki több órákat utazik töltési lehetőség nélkül.
-
mkRoland
senior tag
Úgy nyilatkozok, hogy nincs és nem is volt androidos Samsung-om (párszor futottam össze pár óra erejéig Galaxy Mini-vel, ACE-ekkel, amikor rootolni, navigációs és egyéb software-t telepíteni hozták hozzám). A Samsung androidos cuccai külföldön is népszerűek és kelendőek, emiatt nem kevés főzött ROM van hozzájuk. Viszont ha mobilnetezni akarsz vele, akkor egyszerre két eszköz fog merülni (ami szórja a jelet wifi-n és a wifi-only tablet, amivel fogod és amit használsz). Egyelőre még sejtem, hogy nem opció ez számodra, de ha belegondolsz, hogy a Telenornál kötelezettség nélkül 3 hónapig kipróbálhatod a Klikk!-et, úgy már megéri fontolóra venni egy telenoros vagy djuice-os SIM-kártya beszerzését és ezáltal horgászat közben értesülhetsz a világ legfrissebb híreiről, időjárás-előrejelzésekről, extrém esetben a wikipedia-n a kifogott hal fajtájáról, amit egyből posztolhatsz facebook-ra stb...
Ha az előbb pozitívumként hoztam fel a főzött ROM-okat a Samsung-nál, akkor az S7 slim tabletnél meg kell jegyeznem, hogy a gyári szoftver szinte kifogásolhatatlan, az egyetlen negatívum, hogy a 2.2 android alá 1-2 modernebb program nem hajlandó települni (így maradtam le pl. a Sprinkle-ről, amikor akcióban voltMarketenPlay Store-on). Ez a Huawei-es tablet biztosan képes OTG-re (bár lehet, hogy a Samsung S 5.0 WiFi is). Ami szerintem kiemelendő negatívum: a téglalap alakú pixelek. Nem annyira zavaró, hogy mindenképpen emiatt most azonnal lecseréljem a tabletet, de a legközelebbi vásárlásánál erre figyelni fogok.
Ismerősi körömben eddig öten vettek ilyen táblát, amióta kipróbálták az enyémet, és mindannyian megelégedéssel használják.[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz
Kamikazeman #9303 üzenetére
a wifi keep alive-ot próbáltad már a markecről ?
nekem segített. -
ha3fis
tag
válasz
hackeeeee #9304 üzenetére
Szerintem meggyőztetek
.
Engem nem nagyon zavar, ha a képernyő pihentetésével kikapcsol a wifi, mert mondjuk este böngészés közben "elpilledek", akkor nem fogyaszt. De a képernyő világítási idejét csak lehet állítani, nem? A mostanimon a wifi beállításainál lehet választani, gondolom ez is soft-függő, talán majd javítják, ha ez hibának számít.
Max nézek egy mérethelyes műanyag dobozt, amibe a horgászcuccok közé tudom rakni tokostól, az majd ad egy plusz védelmet. -
Kamikazeman
aktív tag
válasz
hackeeeee #9304 üzenetére
Húzen-trógert neki!
Most komolyan, nekem a HTC-m 4"-os, de mióta megvan a 7" slim azóta csak azon böngészek, mert nagyítás nélkül is tökéletesen olvasható.
Szerintem az a samu nem ad több élményt, mint egy 4" os teló az az 1" nem sokat javít.....szvszEgyébként azért vettem S7-et, mert gondoltam ennyit áldozok rá, hogy megtudjam kell-e nekem tablet a HTC mellé vagy nem és ha igen, akkor majd lecserélem egy drágábbra......
Nos nem akarom lecserélni, mert nagyon elégedett vagyok vele. Főleg a zenei teljesítménye miatt akár kihangosítva akár erősítőre dugva.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kamikazeman #9303 üzenetére
Meg le is húzza rólad a nadrágot.
Egyiknek ez az előnye, a másiknak az. Kompromisszum kell, h melyikre van szükség. Ha már tablet "szintű" használatról lenne szó, akkor tény, h inkább a Slim. Ez nem kétség.
[ Szerkesztve ]
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz
hackeeeee #9302 üzenetére
Farzsebben simán elfér!
Én a kijelző méret, illetve a kihangosítási hangerő miatt tuti nem is gondolkoznék a samun! Szoftveresen sem biztos, hogy jobb! Nekem volt samum és utáltam szoftveresen ezzel pedig semmi bajom, kivéve, hogy a wifi elalszik a képernyővel![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Politika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sweet.tv - internetes TV
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest