- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Snapdragon lapkára épülhet a következő Samsung strapamobil
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundX
tag
Srácok, én most újítottam be egy Xperia SP-t. Csak dicsérni tudom. Még ezen is vannak laggok, de kifejezetten jó a helyzet.. Engem a legkisebb laggal is ki lehet kergetni a világból, és lincseljetek meg, de az iOS is iszonyatosan tud laggolni (i3gs i4s i5 tesztelve).. Eddig utáltam az androidod, de amit mostanság a sony művel, azt be kell vallani nem rossz. Viszont szerintem még mindig WP a bestbuy annak akinek a szeme iszonyat érzékeny bármilyen laggra.
[ Szerkesztve ]
"Sose higgy az interneten lévő idézeteknek, sokszor átverés." (Petőfi Sándor)
-
q012345
tag
válasz Biggeszkij #10496 üzenetére
Elvileg ez az:
https://mega.co.nz/#!IYUSBCSC!Ukx0wS0W_JgJLWiOsKKA2zaxousu8e6EJMPz48cq1aw -
Biggeszkij
aktív tag
Én úgy oldom meg a névjegy-hurcolást különböző platformok között, hogy mentem a jegyzéket egy nevjegyek.vcf fájlba az SD kártya Contacts könyvtárába. Ezt a legtöbb platform (pl. még az LG Arena zárt oprendszere is) képes felismerni és kezelni-importálni. Ez sokkal jobb módszer a SIM-es hurcolásnál, hiszen az extra adatok is megmaradnak nem csak a név és a szám... (Csak az őskorban tettem névjegyet a SIM-re, elnézést, ha azóta javult a helyzet és nincs igazam...)
(UI: vagy netán pont az a baj, hogy a CM-es rom-ok nem ismerik a .vcf-et? - nem ismerem őket, nekem B196 van... Tud valaki zip-es B199-et?)
[ Szerkesztve ]
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
c.z.
csendes tag
Nem csak android-os telón használom, és nem nagyon akarok bajlódni, hogy melyik telón mely névjegyek nincsenek meg.Ha nincs rá megoldás akkor marad a gmail a biztonság kedvéért,csak gondoltam ha ment a gyárin akkor megoldható!
Jelenleg AmarilluzB2 van fent azon van minden sim-es cucc,csak szeretnék még más rom-ot is kipróbálni! -
c.z.
csendes tag
Sziasztok!
Kipróbáltam a CM-es romokat, és a Fusion-t is, de zavar hogy a névjegyzéket csak a sim-ről importálva tudom behozni!
A kérdésem az lenne, hogy melyik program kell hozzá hogy ne kelljen importálni, hanem a sim-ről közvetlenül hozza(olvassa) be?
Köszi a válaszokat! -
kezman
őstag
válasz Szépfiúúú #10484 üzenetére
Hát épp ezt akartam írni de visszatartottam magam, nekem mondhatnak bármit, az alap lett elrontva mostmár nem tudják javítani ez van, még van fél évem ezzel aztán megyek vissza WP8-ra
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
ducsidu
senior tag
válasz x1port #10489 üzenetére
Persze, de más koncepció a két rendszer. Az iOS-t nem tudod akármin futtatni, nem igazán tudod testreszabni, de cserébe nagyon stabil és folyamatos a működése. Az Android meg pont az ellenkezője, nyílt, de cserébe nem fog úgy futni, mint egy iPhone.
Majd ha az iOs nyílt lesz elvárom, hogy az Android is tökéletesen fusson egy gyengébb hardveren
(#10491) x1port: Én is befejeztem.
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
-
yuri90
tag
Na az lenne a kérdésem,hogy vettem a telóra sima és matt fóliát végül a próba után maradtam a mattnál.Az lenne a kérdésem,hogy mindegyik matt típusú fólia pixelesíti a képernyőt vagy csak amit én vettem az ilyen?
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Na jó akkor had zörögjön.
-
FaKing
csendes tag
Sziasztok !
Bugyuta kérdésem van , de mindent nyomtam , kerestem de nem jöttem rá ...
Hogy lehet mappákat létrehozni a telefonon ? Amibe a felesleges dolgokat bepakolhatom ?
Köszi -
fricy81
tag
válasz stigma #10472 üzenetére
@stigma: Cynomodgen 10.2 van 4.3.1 alapon, de ez nem számít stabil verziónak, csak akkor rakd fel ha van kedved szívni a fejlesztői verzióval együttjáró problémákkal. Fontos: ha úgy döntesz, hogy kipróbálod, akkor CWM/TWRP-ből a legújabb verziót rakd fel, és formázd a system, cache és data partíciókat, régebbi verziók nem kompatibilisek! Ezt csak a 4.3-ra és 4.4-es romokkal kell eljátszani, 4.1 és 4.2 működik régebbi recoveryvel is, és formázni sem kell.
Valószínűleg jobban jársz egy főzött rommal, a b199-ről nagyon jókat hallottam. Az 512 ram pedig éppen elég, durva böngészés vagy játék kifektetheti a telefont, de normál használatra épp elég.
@Kütyü: Nem törtél le egy pöcköt véletlen? Nekem nem zörög... Ja, fémházas biztos erősebb, de azt nem vágják hozzád két marék borsó áráért.
[ Szerkesztve ]
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Hello!A hátlapja kopog mikor megérintem a kamera lencse alat kb:5cm-re.Eddig nem csinálta.Tipp?
-
stigma
addikt
Hi, Y300-ra milyen stabil , működő 4.3-as ROM -ot ajánltok?
Tervezem jövőhéten venni egyet ilyen típusú telefont, Blade-m helyett lenne majd.
512 Ram mennyire kevés neki, tapasztalatokat tudna valaki megosztani?
Segítséget előre is köszönöm.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
kezman
őstag
válasz KamuMazsola #10469 üzenetére
Ha jól emlékszem a System--Media--Audio-- és itt értelemszerüen ringtones-alarm--notifications
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
-
peestike
őstag
sziasztok!
kicsit lemaradtam az olvasással.
érdeklődnék, hogy közben a beállított/hozzárendelt csengőhangok PC-vel való konnekt, akksi kivétel utáni visszaállására van esetleg valami megoldás?
vagy esetleg valami működő app?
amiket anno próbáltam elfelejtette a beállított hangokat.
köszönöm!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
mckangi
senior tag
Poco F3
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz #64315648 #10462 üzenetére
Ismerem azt a csengőhangot, magam is használtam. Csakhogy én a hívókhoz rendeltem különféle egyedi hangfájlokat (amiket már megszoktam, s még azelőtt tudom ki hívott, hogy a telót elővenném), s ezért értelemszerűen ez nem megoldás a problémámra...
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
Biggeszkij
aktív tag
Ugyanazokat a hangfájlokat (mp3) használom immár vagy a negyedik különféle készüléken. Volt közte pl. Huawei (U8500) is. Ez - nekem - túlságosan halk minden eddigi telómhoz képest. (Lehet, hogy öregszem? ) A PC-s hangerő fokozást is próbáltam már (Nero Wave a barátod), de ha ugyanazt a hangerőt kívántam elérni, akkor már torz lett maga a hangfájl. Szóval tuti van benne valami nem kívánt korlátozás (főleg, hogy ez a probléma sok embernél előjött már.) Arra meg továbbra sincs magyarázat, hogy néha magától lehalkítja magát... Ja, két Y300 van a családban, mindkettő egyforma ilyen szempontból.
-
Bass
addikt
válasz #64315648 #10462 üzenetére
Enyém is hangos és nem állítgatja magát vissza.Ha meg valakinek halk akkor vagy keressen magas hangú csengőhangot vagy pc-n emelje meg a hangerejét,tény hogy kollégámnak volt xperia L-je és bazi hangos volt viszont iszonyat torz(el is cserélte egy Alca 997D-re több ok miatt ),ez meg telefonhoz képest normálisan szól.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
törölt tag
válasz Biggeszkij #10460 üzenetére
Nyilván a kiválasztott csengőhangon is múlik, de nekem nagyon is hangosnak tűnik a sajátom, amikor éppen nem szabályozza vissza magát. Egy ősrégi "old phone" nevű/típusú csengésem van, szépen, és hangosan is szól.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz #64315648 #10442 üzenetére
Valahogy ki kéne pedig deríteni. Nekem már csak ez az egy bosszantó dolog van ebben az egyébként kiváló készülékben. Alapból is halk a csengőhang (nem emlékszem, hogy írt-e már valaki erre megoldást), de néha valóban azt veszem észre, hogy nem fogadott hívásom volt (nem hallottam csengőhangot), s megvizsgálva a hangerő kb. a felére-harmadára állt vissza MAGÁTÓL. Gyanítom, hogy valamelyik app szórakozik velünk... na de melyik???
-
kezman
őstag
válasz SoundX #10453 üzenetére
Hát igen, nekem is előző telefonom Lumia 710 volt, most feleségem használja nagy megelégedéssel, volt egy E72-őm azt cseréltem y300-ra gondoltam a 4.1 már jó, anno 2.2 vel kínlódtam, sajnos a 4.1 sem sokkal jobb, ne értsetek félre nem trollkodni akarok, jó telefon a maga módján de laggol rendesen ez is, úgy látszik az androidot nem tudják javítani, az alapoknál lett valami elrontva, a L 710 már egy elavult rendszert futtat de még így is ezerszer gyorsabb mint az android, ha valamire rákoppintok akkor az ott van nem kell rá várni másodperceket, ez engem idegesít , bosszantó hogy ezt nem tudják javítani.
-
kicsizee
aktív tag
válasz #64315648 #10451 üzenetére
igen, ezexerint valószínűleg szervíz lesz belőle, de már majd csak az ünnepek után mert nem hiszem hogy most így pont ezt javítanák. de nem mondom hogy mindig ezt csinálja, 3 napja simán kibírta a 11-12 órát(ez alatt nonstop ment a wifi, ha hálózaton voltam ha nem, úgyhogy elfogadható), az én átlagos használatommal, az meg már számomra is elfogadható. de néha " átkattan" neki. hogy lassabban tölti be a launcher az ikonokat, feljebb írták, hogy ez ezzel jár. lefogadom, van plussz 7-9 másodperc az életemből ezt megvárni még betöltődik.
nem tudom a Vibert használja e valaki, de mintha azért az is kicsit bekavarna a rendszernek, úgy vettem észre a legutolsó (néhány nappal ezelőtti) frissítést követően. valaki tapasztalt ilyet?Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
SoundX
tag
válasz #64315648 #10451 üzenetére
Ezt a "munkát" én is szívesen vállalnám
Nem mellesleg jót nevettem ezrn
Igazából nekem csak az elején jelentkezett aku hiba mind két telefonon... Majd lassan magától megoldódott.
Jelrnlrg a fagyás dühítő néha (iphone 4-ről a sok fahyás miatt váltottam) olyankor légyszívesebben az ablakon vágnám ki.. Remélem nem lesz ennyi "gond" ha rá teszem a 4.4-et... Bár amiket írtak róla, kezdek félni...
Talán eddigi legjobb telefonom a Lumia 710 volt, amit iphone - ra cseréltem
-
NoMagix
addikt
Én is azon felhasználók közé sorolom magam, aki megelégedéssel használja gyári állapotban minden hiba nélkül!
Semmi fagyás, újrahívás (erről még nem olvastam itt a fórumon), halk hangszóró és rossz akku, stb!
Mázlista vagyok már több mint 6 hónapja! -
törölt tag
-
Bass
addikt
válasz kicsizee #10449 üzenetére
Jó teló hidd el Se,Samu,LG és sorolhatnám is csinálnak hibás terméket.Enyém hibátlan április/május óta,hibás termék mindenhol van,most írjam hogy az új 3 napos LG optimus one telóm egy gyári frissítés után se kép se hang,a szerviz komplett panel cserét csinált mert állítólag egy nagy sorozat hibás flash memóriát ültettek ennek ellenére nagyon szerettem utána a telót és sikersztori is lett az LG-nél.Engem nem fizet a Huawei de a teló kiváló és akik ismerősök vettek ők is meg vannak elégedve vele.Ár/Érték arányban senki nem nagyon tud ráverni erre a telóra.Ha két hetes irány a szerviz gondolom kifogtál egy hibásat,ne csüggedj,javítják vagy még inkább cserélik egy hibátlanra és már örülhetsz is,de ettől még jó a teló,én már szét romoltam
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
kicsizee
aktív tag
(#10445) saca23
mondjuk azért panaszkodnak, köztük én is, mivel van egy 2 hetes telefonom, és ezidáig több vesződséget okozott,mint az eddigi telefonjaim együtt véve. az kicsit azért zavaró, hogy a mai nap már 3. kell töltenem, és még nincs vége a napnak. múltkor úgy lefagyott, hogy csak aksi ki-be után indult újra. hogy halk a hangszóró, az szoftwer-hardware hiba, azzal sajna sok mindent nem tudun csinálni. de mikor még a képernyőt se kapcsolod be és 30 perc után 6-7%ot merül a teló töltőről frissen lehúzva, az azért így a 21. században kicsit zavaró. most én nem tudom, hogy akik itt értékeléseket írtak róla, azok a huaweitől egy tökéletes gépet kaptak, aminek semmi hibája, vagy pénzt kaptak hogy azt írják semmi hibája. vagy csak minden második, harmadik ember kapott hibás darabot, és te pont azon szerencsések közé tartozol, akik kifogtak egy hibátlan készüléket. itt embere nem "panaszkodnak" inkább megoldást keresnek, illetve hasonló sorstársakat, akiknek a készülékei ugyanazt produkálják, ezáltal megnyugtatni magukat, hogy a hiba nem csak náluk van, valamint okosabbaktól és tapasztaltabbaktól tanácsot segítséget kérni. én is ezt teszem, mert eddig nem volt ilyen telóm. huwei tablettal rendelkezem, azzal nem volt gondom ezidáig, egy két fagyást leszámítva, és már közel háromnegyed éves. inkább csak tanácstalanul állok ilyen kitűnő értékelések után kezemben ezzel a nagyszerűnek mondott készülékkel. üdv
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
TonyIsBack
csendes tag
OK. Én a gyári, hivatalos ROM-okra gondoltam (lehetőleg a Rendszerfrissítés alkalmazással és nem manuálisan telepítve), mert ezek telepítése elvileg nem jár garanciavesztéssel és gyorsabb megoldás lehet, mint a szervizre várni, viszont abban igazad van, hogy a szerviz a biztonságosabb megoldás.
-
MIG21
tag
válasz TonyIsBack #10446 üzenetére
Én először szervizbe vinném (főleg, ha garanciális), mielőtt ROM-okat telepítenék rá.
-
TonyIsBack
csendes tag
válasz saca23 #10445 üzenetére
Szerintem a tulajdonosok nagy része elégedett a telefonnal (én is az vagyok), csak ha előkerül valami probléma, akkor lesz egy időre ez a téma a fórumon.
Akinek valamilyen problémája van a készülékkel, ezt tudom javasolni (a sorrend is fontos):
1. Összefoglaló (első hozzászólás) elolvasása
2. Visszaolvasás a fórumon (másnál is előfordulhatott, lehet rá megoldás)
3. Gyári beállítások visszaállítása
4. B196 vagy B199 frissítés telepítése (olvass vissza)
5. SzervizHa szoftveres a probléma, akkor az első négy lépés biztosan megoldást nyújt.
Amennyiben hardveres a probléma, a szerviz legyen az első - erre ez a fórum úgysem tud megoldást nyújtani. -
saca23
aktív tag
Helo mindenkinek
Mi ez a rengeteg nyüg a teloval amiket it olvasok hogy merül meg elhallkul stb nekm gyári a telo semmi piszka nincs rajta ès hibátlanul megy már fèl ève egyetül a launchert cserèltem le a novára.Tènyleg nem èrtem mi ez a rengeteg panasz -
maglew
aktív tag
Meg tudnátok mondani, miért csinálja mostanában a telefonom azt, hogy beszélgetés befejezésekor lenyomom lerakja majd újrahívja? vagy lerakódik de 1 másodperc múlva újra azt jelzi hogy folyik a beszélgetés?
-
meoindil
aktív tag
Köszönöm a válaszokat! Igazatok van. Lehet akkor ezt valami más okozta.
-
SoundX
tag
válasz meoindil #10440 üzenetére
Most próbálom, de eddig nekem ez egyszer sem jelentkezett... Két készüléket próbáltam. Ez nagyon érdekes "bug".. Ezt csak úgy tudom elképzelni ha használsz bármilyen lockscreen-t. Ez esetben töröld azt.
-
kicsizee
aktív tag
válasz SoundX #10438 üzenetére
na reggel nyolctól mostanáig(13:00) 30 %-ra merült. ahhoz képest "jól bírja" de volt közben egy újraindítás, mert hát tűrhetetlen volt a gyors merülés
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
SoundX
tag
-
kicsizee
aktív tag
válasz SoundX #10433 üzenetére
Hát igen, azert is érdekes mert előző nap nyúztam a telót 12 órat vitt, most tizedannyit sem használom és mindjart dughatom is a tápra. Na de reménykedem egy frissítésben, a huawei tabletem tegnap kapott uj szoftwert, reménykedésre ad okot
-
törölt tag
válasz meoindil #10431 üzenetére
Sajnos nem kell ahhoz megnyomnod az oldalsó hangerőgombot, hogy lehalkuljon a csengés, megy ez neki magától is. Nekem sokáig nem volt vele gondom, mostanában pedig ismét tapasztaltam néhányszor a halkulást.
Legutóbb azt vettem észre, hogy a home screen-t nézve is a média hangerejét szabályozta, pedig ott elvileg a csengőhangot kellene. Kisöpörtem a futó alkalmazásokat (azaz, találtam egy értelmes okot a seprű használatára ), és máris vitte a csengőhangot az oldalsó gomb.
-
SoundX
tag
-
kicsizee
aktív tag
3 ora alatt 50%os merüles. Kezd dühíteni a dolog...
-
meoindil
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni a készüléket nálam jobban ismerőktől, hogy van-e valamilyen lehetőség a hangerő gomb konfigurálására gyári firmware-rel. Magyarul, hogy ne fordulhasson elő véletlenül, hogy ha rosszul fogja meg az ember, akkor sikerül úgy lehalkítania a csengőhangot, hogy a következő hívást már nem hallja meg.
Előre is köszönöm a segítséget!Üdv!
meoindil -
kicsizee
aktív tag
Hali, az normalis, töltöről levéve 35 perc alatt 6% ot merült, úgyhogy még a képernyő sem volt bekapcsolva,wifi futott csak a háttérben.szerintem ez azert a semmi működésért sok
-
faiocsi
csendes tag
válasz whiskeys #4600 üzenetére
Szervusz,csak ma olvastam, hogy hívásfelvevőt keresel......
Sajnos nem fogsz találni, vagy voip kliens (sipdroid, csimp...play.google) alapból van bennük recorder.
Külön felteszel egy másikat a bejövő hívásokra. Pl Call recorder v1.4.2.apk. /download by torrent.
Nem tudom milyen telóra kell, de kb .50 variációt kipróbáltam már y200-ra. y300-at most tesztelem , de elég gyatra ezen a területen
Üdv FábiÜdv Fábi
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz Viktor0610 #10400 üzenetére
Sajnos nem nagyon jött be mert úgy vettem észre hogy a böngésző stb beállításokat törölte.
-
sanyek2
senior tag
válasz Melack #10412 üzenetére
Gyári ROM van fenn, huawei-es, nem mókányoltam semmit.. még... De már kezd elszállni az agyam ettől a sok b_szakolódástól.
"Tehát hard reset után minden jó volt, majd egyszercsak megint nem volt helyed?" Így van. Bár hely híján mindig szűkösen volt a teló, de ennél sokkal több progi is felment már rá. Meg is adtam neki hogy az SD kártya legyen a telepítés helye, de úgy se műkszik. -
lacee90
tag
Van arra valami megoldás arra , hogy az app-ok ne szóródjanak szèt gyári launcherrel számítógèpes kapcsolat után?
-
060asgabi
csendes tag
Sziasztok!
CyanogenMod 10.2-vel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Én a tegnapit(1204) próbáltam rárakni a 1129-re, de valamiért nem bootol be. Nektek már működött a verzión belüli frissítés adatvesztés nélkül?
-
pischta
csendes tag
Sziasztok!
Be akartam frissíteni egy appot, ami utána nem indult el, mindenféle hibaüzenetet adott. Azt mondta a fejlesztője, jogosultsági probléma lehet, próbálkozzak a program könyvtárának felülírásával. Nem ment. Kiderült, hogy úgy jelzi, mintha nem lenne szabad hely, pedig bőven van a belső memóriában is, és a kártyán is. Próbálkoztam egy kis fájl átmásolásával a fájlkezelővel asz sdről a belső tárhelyre, de arra panaszkodott, hogy nincs elég szabad hely. Megpróbáltam a Software Data Cable-el is, ugyanúgy nem engedi a másolást. Más appokat sikerült azóta frissítenem egyébként.
-
törölt tag
-
fdavs
tag
Én most jelenleg joestone CM10.1-ét használom. Eddig semmi gondom nincs vele. Van benne FM rádió is báár én nem használom inkább netrádió. Nem indult újra se semmi tényleg jó. Csak most áttettem a kamera alkalmazásba, hogy az sd-re mentse a képeket és azóta mindig leáll. Vissza se tudom állítani. De majd teszek rá másik kamera appot akkor gondolom nem lesz vele gond.
@joestone: Kérdezném, hogy az alkalmazásokban a 3kis pontot jobb felső sarokba valahogy el lehet tüntetni?
-
Exian
addikt
Most végül is mi a jelenlegi stabil, használható főzött rom a készülékre? Gondolkodom rajta, hogy lecserélem a gyárit, de unstable állapotút nem szívesen raknék fel. Szóval melyik most az ajánlott egyedi rom?
Köszönöm!
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
nalam eleg gyakran magatol bekapcsol a gps! valakinel elofordult mar ilyen?
udv
b. -
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni szoftveres cseszekedés miatt.
Egyszerűen nem hajlandó semmit sem feltelepíteni, legyen szó egy játékról, skype-ról, vagy egy mezei programról.
Volt egy rendszervisszaállításom mert összeomlott a rendszer, és úgy döntött hogy kizár a készülék hozzáféréséből, ezért nem fogadta el a képernyőfeloldó mintát.
Ezek után újrakezdtem a személyre szabást, majd egyszer úgy döntött hogy nem fogad el semmilyen programot.
Mit tegyek? -
SoundX
tag
Tudom, picit értetlenkedem, kérlek nézzétek el nekem, még kezdő vagyok ilyen dolgokban... Arra kérnélek, hogy kicsit fejtsd ki, hogy ezek a belassulások mennyi időre, milyen időközönként, mennyire zavaróan tudnak elő jönni? Illetve hogy értve alig szabható testre?
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz Viktor0610 #10400 üzenetére
Megnézem. Köszi.