-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biggeszkij
aktív tag
Ugyanazokat a hangfájlokat (mp3) használom immár vagy a negyedik különféle készüléken. Volt közte pl. Huawei (U8500) is. Ez - nekem - túlságosan halk minden eddigi telómhoz képest. (Lehet, hogy öregszem?
) A PC-s hangerő fokozást is próbáltam már (Nero Wave a barátod), de ha ugyanazt a hangerőt kívántam elérni, akkor már torz lett maga a hangfájl. Szóval tuti van benne valami nem kívánt korlátozás (főleg, hogy ez a probléma sok embernél előjött már.) Arra meg továbbra sincs magyarázat, hogy néha magától lehalkítja magát... Ja, két Y300 van a családban, mindkettő egyforma ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Synology NAS
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged