- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok. Stabil romot keresek a telóra, ami nem CM 11-es ileltve nem Kitkat rom, hanem JB és elég nekem a 4.2.2-es verziók.
Az alábbit találtam, => CyanogenMod 10.1 Build R22 [02/10/14]
Szerintetek jó lesz vagy ajánltok mást?
A telefont már nem én használnám, mert útközben leváltottam egy jobbra, így átlag használatra lenne, nevezésre, telefonálásra, stb.
Segítséget előre is köszönöm!
-
stigma
addikt
Sziasztok. Y300-on van 4.4.4-es romom, ami nekem megfelelő sebességű is
, szeretném frissíteni a régi CM 20140731.-i verzióról a mostani 20140822.-re mit kell tennem?
Átmásoltam sd-re, majd belépek recovery-be:
-Wipe Dalcik Cache
-Clear data partition vagy Factory Reset
-Install to zip card..=> kiválasztom az új fájlt.Ebben a sorrendben jó lesz, vagy egyáltalán ez a helyes megoldás?
Segítséget előre is köszönöm.
-
stigma
addikt
válasz
mttssz #15015 üzenetére
Köszi. Igen mikor olyat csinál az ember, amit nem szokott és bepánikol akkor nem tud gondolkodni.
SD-re ha feltoltam a custom rom-ot ,majd CWM/ install zi, és láss csodát máris megoldodott a bajom..igaz ehhez kellett 40-50 perc kellett de most már nyugodt vagyokAzért köszönöm a segítséget!
-
stigma
addikt
Hi. SOS-ben tudna valaki segíteni. Sikerült úgy törölnöm a Recovery-ben a telenot ,hogy backup-ot nem készítettem, és ameyik romot akartam feltenni azt nem másoltam át az SD-re...Tudtok segíteni mit is csináljak?...
Igen, vannak hülye emberek
-
stigma
addikt
Hi. Látom ajánlott rom lett a Black Rom, én is szeretném feltelepíteni, és kérdésem a következő.
Itt megtalálom a rom + gapps-t amit szedjek le tegyek fel, és írtátok ajánlott a CeXestel 0.62 kernel amit leszedek, de hogy frissítem a Kernel-t le tudjátok írni?
Illetve gondolom 10.1-es kernel lesz a megfelelő azt szedjem le.Köszönöm segítségeteket!
-
stigma
addikt
válasz
q012345 #14273 üzenetére
Tehát akkor az itt fellelhető linkek közül elég ha az alábbiakat leszedem és felteszem:
-Y300 ROM
-GAPPS : Slim GApps valamelyik verziója
-Chil360-kernel v0.39A kernel frissítése ugyanúgy megy mintha rom-ot frissítek?
1. wipe data/factory reset
2. wipe Dalvik Cache
3. install zip from SD card (Betallózom sorban)
3.1 . SlimKat ROM
3.2 . GAPPS
3.3 KERNELBocs ha hülyeséget kérdeztem.
-
stigma
addikt
Hi. Valaki tud abban segíteni nekem , melyik az ajánlott 4.2.2-es (CM 10.1) ROM ami ahsználható nem fagy és stabil is?
Jelen esetben 4.4.2-t használok (Slimkat 5.2), ami eléggé sz*r mert sokszor ujraindul.
Ebből gondolkodom kipróbálni a SlimBean változatot ami 4.4.2 vagy a ti általatok javasolt CM 10.1 Exper V4-et.
Ki mit javasol ( lehet más ROM is)?Segítséget köszi előre is.
-
-
stigma
addikt
Sziaztok. Adott egy Y300-ra feltett Slimkat rom, amihez jött egy újabb frissebb rom és jelezte is a Slimkat. Leszedés után elég csak ha simán install zip to SDcard-ra megyek és kiválasztom a legfrissebb romot amit leszedtem és felfrissítem?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
stigma
addikt
Szaisztok, valaki tett már fel újabb CM 11.-et a telójára?
Nekem eddig az itt linkelt verziók közül a 2014.03.15-ös nightly van de sokszor resetela telom, megéri a mait feltenni?
Amúgy ha csak frissíteni szeretném a ROM-om akkor recovery-ben mit kell tennem?
Dalvick cache törlés és csak simán simán install zip to sdcard?Bocs, hogy ezt kérdezem de nem szoktam sűrűn romot cserélni.
-
stigma
addikt
Hi, lehet láma kérdésem lesz de 2 problémám lenne amit nem tudok kiküszöbölni.
1. CWM recovery van fenn , 6.0.4.x és abban nem igazán tudok navigálni, nincs olyan opció, hogy ,,go to menu" vagy back, mint visszavépés az előző menüre, ez normális?
2. FusionX rom esetén hogy kell a gyorsboot-ot kikapcsolni, hogy recovery-be tudja belépni rendesen? -
stigma
addikt
Hali, sikeresen telepítettem a FusionX-et csak egy apróságot szeretnék javítani, ami a recovery frissítés.
Egyenlőre BL nyitás után TWRP helyett CWM-ot tettem fel 6.0.4.4 de valahogy nem volt olyan menüpontom mint régebben, hogy go back így sokat szívtam a telepítéssel is.
Ehelyett most CWM recovery-be nem tudok belépni a Hangerő + LE gombbal, lehet azért mert a fastboot be van kapcsolva?Illetve másik kérdésem az lenne elég recovery módban egy "install to Zip " metódussal az újabb cwm recovery 6.0.4.5-öt feltenni?
-
stigma
addikt
Hi, tudna valaki gyorshelpet szolgáltatni?
Most rootoltam a Y300-at, BL-t nem nyitottam és próbáltam feltenni a de nem jött össze, mertaz alábbi hibaüzenetet kaptam:
fastboot flash recovery recovery.img ..
sendig recovery ..7xxxOK
writing recovery Failed (Remote: command not allow)Lehet én vagyok a béna, de az UnlockTools mappát a gépen hagytam nem a telón, lehet hogy át kell másolni a teló gyökérkönyvtárába?
Bocs a láma kérdésért még nem csináltam ilyet.
-
stigma
addikt
válasz
TonyIsBack #12769 üzenetére
És gondolom az már mindegy ha megvan a BL nyitó kód, célszerű ezt a fajta műveletsort elvégezi=>
ROOT, Bootloader nyitás és recovery flashelése (1.hsz)Ennek szerintem csak sajnos vasárnap fogok nekiállni, addig meg marad a mostani sajnos.
Köszönöm a segítséget! -
stigma
addikt
Hi, érdeklődni szeretnék ki mit ajánl custom romban, eddig a gyári verzió volt , valahogy meguntam és valami újat szeretnék rá tenni. Ki mit ajánl, ha kérhetem linkkel együtt küldjétek plz
A Root + BL nyitás az elején tiszta az 1. hsz-ben viszont ahogy olvasgattam érdemes a legújabb CWM vagy TWPR -t feltenni(ami ha jól néztem 2.6) és utána már csaka ROM a kérdéses.
Én FusionX B199-re tippelek az a jó elvileg amit már ajánltok, de ez megfelelő link hozzá?
Átlag felhasználásra kellene, játékokat nem igazán szoktam rá tenni, de bármilyen más ROM ajánlását szívesen fogadom.
Lényeg hogy relatíve stabil legyen és jó aku idővel rendelkezzen.Segítséget előre is köszönöm!
-
stigma
addikt
Hali, valami stabil 4.3 - 4.4.2 ROM-ot tudtok adni, ajánlani?
Igazat megvallva böngészni szoktam néha, meg pár egyszerűbb alkalmazást használok, játszani nem nagyon szoktam. Írtatok FusionX romot is meg CM 11.-et is hogy elfogadható már, illetve írtátok még, hogy nem merül gyorsan tőle a teló.Segítséget előre is köszönöm.
-
stigma
addikt
Hi, Y300-ra milyen stabil , működő 4.3-as ROM -ot ajánltok?
Tervezem jövőhéten venni egyet ilyen típusú telefont, Blade-m helyett lenne majd.
512 Ram mennyire kevés neki, tapasztalatokat tudna valaki megosztani?
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kikristályosodik a Razr 60
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest