- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Iphone jailbreak
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Új év, új Moto G széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamcsabi
tag
válasz Szakáczki #4070 üzenetére
Ennek a videónak a leírásában azt írják, hogy sikerült aktiválni az FM transmitter-t egy Huawei G300-as telefonban a Spirit FM alkalmazással (sőt még a készülék hangszórójának a hangereje is megnőtt):
[link]Sajnos még ez az alkalmazás nem kompatibilis a mi készülékünkkel.
[ Szerkesztve ]
-
Korgi4s
csendes tag
válasz descence #4098 üzenetére
Én is örülnék, ha lenne fm transmitter, bár nekem g510-em van.
Másutt is találtam, de a specs-ben már nem részletezik. -
descence
tag
Hy!
Mint Y300 tulaj, szeretnék nektek szegezni pár kérdést, amit személy szerint nem értek a telefon működésével kapcsolatban, illetve néhány furcsaságot is említenék.
1) Root után ugye kilövögettem a fölös programokat. Ha a beállítások felől szeretnék csengőhangot beállítani, akkor ha a helyi zenét választom, akkor konkrétan nem hajlandó beállítani (gondolom a kilőtt google zene/gyári zenelejátszó hiányzik neki).
2) Ugyanez a módszer sms hang beállításánál annyiban változik, hogy a helyi zenére bökve feldobja a "A(z) Üzenetek alkalmazás sajnos leállt" hibaüzenetet. Fájlkezelő oldalról hibátlanul tudok egyedi zenét beállítani csengésnek.
3) Mindenképpen valamilyen fájlkezelő (nem gyári) kell, hogy az ébresztőm csengésének saját zenét tudjak beállítani?
4) Mitől van az, hogy csak 36MB a szabad memóriám? Csak ezek vannak folyamatosan a futók között: Beállítások (17 MB); Poweramp (3,8 MB); Holo Locker (12 MB); Battery Widget ( Lesz bátorságom, átírom a build.prop idevonatkozó sorát, 11 MB); GcmService (Letilthatom? 16 MB); GoogleLocationService (letilthatom? 7,5 MB); Swiftkey (15 MB). Mi foglalja le a maradék memóriát?
5) Ma amikor előszedtem (valamiért nem rakta be a képernyőzárat, és a tárcsázó hangjaira lettem figyelmes) nem a "megszokott" fehér tárcsázó, hanem egy fekete fogadott. Tüzetesebben nem tudtam megnézni, mert siettem :S De határozottan fekete volt.
6) A link2SD-t valaki elmagyarázná/mutatna linket? Nekem valamiért semmi épelméjűt sem talált a google :S
Egyenlőre ennyi. Válaszokat előre is köszi
-
Korgi4s
csendes tag
Vitatkoznék veled abban a kérdésben, ha egy hardver benne van, de letiltják, annak mi az értelme? Bizony több olyan eszköz volt a kezemben (TV, audió eszközök, telefon), amiben a hardver jelen volt, de szoftveresen letiltották. Ennek általában az oka, az olcsóbb és a drágább modell közti különbség. Természetesen egy másik gyártósor beállítása sokkal többe kerül, mint a "fölöslegesen" beépített filléres kütyü. De egy szóval sem állítom, hogy ebben a telefonban van fm transzmitter. Bocsi a kitérőért.
-
törölt tag
sgergi,
Megtaláltam: a "viselkedési beállítások" oldalon vedd ki a pipát a "ne törölje az elmulasztott..."-ból. További lehetőség a "hívásnapló beállításai"-nál a "nem fogadott hívások számának..." kijelölése, ekkor vagy az adott kontakt teljes történetét (kimenő, bejövő, nem fogadott) számolja, vagy csupán a nem fogadottakat.
-
laximus
tag
Aki még nem próbálta ezt, és kalandos természetű, annak nagyon ajánlom:
http://www.modaco.com/topic/363702-cyanogenmod-10alpha-builds-now-available/
Ez egy CM10 port Y300 ra és G510re.
Ezt kell még hozzá felrakni, hogy legyen PlayStore és egyéb alap Google alkalmazások:
http://goo.im/gapps/gapps-jb-20121011-signed.zip
Csak ez a jó hozzá, a többitől összeomlik az android billenytűzet.
Sajnos vannak még benne hibák:
-sim kártyát nem látja
-sd kártyát nem látja
-kijelzőn mosott fehéres színekTehát mindennapi használatra még nem alkalmas.
VISZONT!
Iszonyat gyors a rendszer és sima a görgetes, mintha vízen csúszna! =D
Minden ablak felpattan azonnal. A PlayStore is gyors és nincs lag egyáltalán.
!!!Nincs a külső hangszóró hangerő lefojtva dinamika tartomány tömörítéssel, nagyon hangos, jók a mélyek is!!!
Szóval jól szól nagyon, a csengő hangerő is HANGOS VÉGRE!
Úgy látszik a CM-es fejlesztők megtalálták hol van ez a baromság - dinamika tömörítés külső hangszórón - a JB-ben és kiiktatták! HIP HIPP HURRÁ! =)
És hát minden fa@a fícsör, ami egy CM-dal jár benne van.
Swap is működik!!!!! =D
Fényerő alapból teljes, nem kell buherálni a build.prop-ban
Szóval, HA a bugokat sikerül a fejlesztőnek megoldania, szerintem ez veri majd az összeset.
Próba előtt persze TWRP backup!!!!! =)
Úgyhogy egy nagyon jó kis hardver/készülék a miénk, csak le van szedálva egy csomó minden szoftveresen, nehogy már a végén utolérje a prémium kategóriát... =D =D =D
-
Jamcsabi
tag
Rosszul gondolod. A rendszer build.prop fájlja arról tanúskodik, hogy van benne FM transzmitter, csak le van tiltva különböző (EU-s) engedélyek hiánya vagy a licenccel kapcsolatos problémák miatt.
Ezen okok következtében az európai piacra szánt telefonokra készített ROM-okból hiányzik az ezt kezelő alkalmazás.A Spirit FM még nem támogatja ezt a telefont (vagy a benne lévő chipset-et), ez lehet az oka, hogy nem ismeri fel.
-
Szakáczki
csendes tag
Én is így gondolom, csak akkor ezeken az összehasonlító oldalakon közölt adatokat nem értem:
http://geekaphone.com/compare/Huawei-Ascend-Y300-vs-Huawei-Ascend-G300
http://www.compare-cellphones.org/Huawei-Ascend-Y300-vs-Huawei-Honor
http://smartphones.findthebest.com/q/580/2871/What-features-does-the-Ascend-Y300-smartphone-offer -
st6969
őstag
Csoporthoz lehet csengohangot rendelni?
-
vzoli1987
aktív tag
hol tudnék utánajárni milyen szenzorok vannak benne? mágnes szenzor nem müxik nálam
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
mikros
csendes tag
Kösz aki segitett(senki) Már megoldottam!
-
mckangi
senior tag
Na kideritettem Az én gyári független vásárolt B178-as romom eredetét.
Mint kiderült, ez csehország száma gyártott rom (gondolom ott ezért függetlenül is árulják).De nem is ez a lényeg amiért írok, hanem a rom verziók miatt.
Jobbanmondva az összefoglalóban leítakhoz lehet plusz információ.
A lényeg az hogy ha valaki egy újabb gyári romot telepít a telefon saját ota frissítését használva, illetve az ôsszefoglalóban leírt "a gyári rom telepítése " módszert használva az készüljön fel arra, hogy ha nem válik be az új rom, akkor a gyár eredeti romot nem fogja tudni visszaállítani ugyanezzel a módszerrel,mint a leírás is utalt rá.Ha egy frisebb gyári verziót telepítesz akkor egy adott partición levő helyre beír a telefon(amihez csak segédprogrammal lehet hozzáférni).Itt tárolja a legutolsó verziószámot,ezért ha a régebbi gyári verziót visszaraknád,akkor ez nem engedi.
Vagyis mindenki felejtse el a "downgrade" lehetőséget!Ha mégis valaki meggondolná magát akkor csak a TWRP-s módszer marad.
Mindenki készítsen backupot a gyári romjáról ha mégis meggondolná magát.Ha mégis a gyári módszerrel szeretne visszarakni valaki egy régebbi verzióju romot,akkor imei hack néven talál spanyol nyelven leírást hozzá.Ami gyakorlatilag azt takarja,hogy meg kell váktoztatni a telefon imei számát,ami azért elég necces dolog.
Ez a TWRP-s backupokra NEM VONATKOZIK!!!
Találtam a neten egy gyári B182-es romot,amit felrakva és elindítva megjelenik hozzá ota-n egy gyári upgrade B190-re.
Erről azt érdemes tudni,hogy a Huawei javította benne a sokszor emlegetett Viber hangproblémát.Én ezeket nem próbáltam(B182-B190),mindenki csak saját felelőségére próbálja!
Nekem jelenleg a Tilaz féle custom(?) rom csücsül a készüléken.
[ Szerkesztve ]
Poco F3
-
mikros
csendes tag
rootolásba tudna nekem valaki segiteni? Én probáltam a xda forum szerint, de sajnos sehogy nem sikerül!
Pedig mindent úgy csináltam ahogy leírták, usb hiba keresés bepipálva, gyors boot ki, biztonsági módba újra inditva a telefon.
Hogy rootoljam le?
Y300 -as telenoros -
törölt tag
sgergi,
Még mindil Dialer One kérdésem van. Te milyen beállítást használsz a nem fogadott hívások kijelzésére? Nekem most minden egyes nem fogadott hívás után egyel növekszik a kijelzett szám, pedig a hívásnaplóból hívom vissza a számokat. Érthetőbben: az app telepítése óta beérkezett összes hívás számát jelzi ki akár egyetlen, újabb nem fogadott esetén is, nem tudom "nyugtázni" a korábbi eseteket.
[ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
Gondoljatok h beleraknak egy hardvert es letiltjak,mi ertelme lenne. Nincs ebben transmitter ha lenne nem titkolnak az egy nagy szo lenne.Kar vagyni ra. Regebben volt iphone-hoz egy egyes SE telokhoz radughato adapter formajaban,azota sem hallottam gyartot aki rakott volna a keszulekbe :-D
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Szakáczki
csendes tag
válasz Szakáczki #4052 üzenetére
Most találtam egy progit, lehet a fórumon erre gondoltak. A neve Spirit FM unlocked.
Ez egy FM rádió program olyan telefonokra amiben nincs rádió. Letöltöttem, de indulás után sajnos azt írja, hogy nem talál kompatibilis eszközt.
Már kezdem azt hinni, hogy nincs benne FM transmitter, mert ha lenne akkor a custom ROM-ok kezelnék, de még erről sem találtam semmi leírást. -
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Milyen memóriakártyát eszik meg biztosan a készülék? min. 32 Gb-ban gondolkozom. Milyen márka, milyen osztályú kártyájával megy biztosan?
-
laximus
tag
válasz colonell #4057 üzenetére
Köszönöm
=)
Próbáltam már, de nem támogatja a swap funkciót, ezért nem használom.
A Ramexpanderral bővítem a RAM-ot és Y200ra volt is egy jo ROM, amivel lehetett swappolni , de Y300ra nem találtam még olyan kernelt amiben működne is a swap, vagy ha működik, akkor meg a szinek fakulnak ki, a kernelek többnyire G510re íródtak, gondolom azért...
=/
-
Norby5
csendes tag
ja s.o.s lenne mert csak 12 órás hozzáférérst kaptam a cégnél a wifihez
-
Norby5
csendes tag
Valaki segítene.Nem működik a googleplayem nem tudok letölteni a playről azt irja hogy hiba a letöltés közben valami 402 vagy 404 es hibát ir uj 3 hetes teló
-
st6969
őstag
Hát az akksi produkál érdekességeket...
Tegnap 4 nap után 49%-on állt (nem rossz), majd wifivel neteztem 10 percet, lement 27%-ra. Ez 24 órával ezelőtt történt, és most is itt áll...
Én majdnem elégedett vagyok a telefonnal, egy bajom van, de az nem kicsi: eddig 2x fordult elő, de a gyári visszaállítás sem oldotta meg: híváskor nem hallható semmi (még a kicsöngés sem). A hívott fél tökéletesen hall. Nem az ismert Viber-es probléma, nekem sose volt fent, azt se tudom, mi az. Kihangosítva nincs gond egyik oldalon se. A problémát az oldja meg, hogy megütögetem a HUAWEI felirat feletti kis hangszórót (nyilván valami kontakthiba lehet). Gondolkozok a szervízen, de az ilyen "néha előjön" típusú problémákat a szervízben sose szokták produkálni a telefonok... -
törölt tag
válasz zsola32 #4058 üzenetére
Tegnap én is a Balaton partján "teszteltem", és tökéletesen elégedett voltam azzal, amit mutatott. Reggel lenémítottam, szatyorba tettem, majd néhány óra múlva, amikor kijöttem a vízből (a telefon a parton volt) visszahívtam a nem fogadottakat. Újra víz, majd délután megnéztem a F1 végeredményét RSS-en (3G/H mutatkozott), nem fogadott visszahív stb. Egész nap alatt alig merült valamit, én viszont szétégtem (nem a telefon miatt )Elégedett vagyok vele, megtartom.
-
zsola32
őstag
sziaztok nyaralas kozben irom e sorokat a telefonrol. most ismerem meg igazan a keszuleket hogy nem a wifi rol mukidek egy szobaban. azt kell hogy mondjam csalodtam benne. lehet hogy a t.home a hibas de nagyon gagyi a net ranta allandoan ledobal szinte hasznalhatalan. pedig a balaton patjan illene mukodnie. napi haromszor lefwgy nehany alkalmazas ilyenkor az ujrainditas segit csak. A tobbit otthonrol...
-
colonell
senior tag
válasz laximus #4056 üzenetére
parancsolj nekem eddig mind jó volt
-
laximus
tag
válasz colonell #4055 üzenetére
Belinkelnéd hogy melyiket használod? Én is próbáltam - nem tudom melyiket - de nekem teljesen mosottak lettek a színek, mert gondolom a kijelző drivere nem egyezik. Egyébként más különbség nem igazán van az Y300 és G510 között, talán még a proci, de a RAM is ugyanannyi úgy tudom.
-
mckangi
senior tag
Próbált már ki valaki a G510-es való romot?
Ha igen, akkor kíváncsi lennék a véleményére!
[ Szerkesztve ]
Poco F3
-
ducsidu
senior tag
Lesz Firefox OS Érdekességnek mindenképpen jó lesz, de szerintem fényévekkel elmarad az Androidtól.
-
randrew
csendes tag
Nálam nincs gond a hívásokkal, 5-10 perces (vagy hosszabb) beszélgetések alatt sem. Igaz, én nem használok Vibert és csak 2g megy. A 3g térerős probléma más gyártók készülékeivel is előjön (ZTE, Samsung, HTC, stb...), így esélyes, hogy a szolgáltatók hálózati terheltsége is közrejátszik ebben. Belegondolva, egyre több okoskészüléket (telefont és tabletet) használnak és mostanában a szolgáltatók szinte csak az LTE-re koncentrálnak.
A 2g egyébként elég a legtöbb esetben, Viberen szöveges üzenetet lehet így is küldeni, a legtöbb widget is elvan a kisebb sávszélességgel. 3g inkább csak a Voip, böngészés, Youtube és a hasonlóan nagyobb adatforgalmat igénylő alkalmazások miatt kell. 2g/3g közötti gyors váltásra pedig több lehetőség is van (pl. widget).
Viberből pedig tegyél fel egy régebbi (2.3-ast írtál te is a hsz-ben) változatot és próbáld meg azzal pár napig. Azt ne felejtsd el, hogy miután a régebbi verzió felment, ne hagyd, hogy a Playből automatikusan frissüljön...[ Szerkesztve ]
--- Elégedett Huawei Ascend Y300, Huawei Mediapad T1 8.0 LTE és LG Leon 4G LTE tulaj---
-
Ayla
csendes tag
válasz peestike #4049 üzenetére
Mivel "ragaszkodom" a viberhez, ma és holnap még tesztelem a telefont viberrel és anélkül is. Egyébként köszi a tanácsot a 3 napos cserével kapcsolatban, már mondták mások is hogy válasszam ezt az opciót.
Amit még észrevettem a jobb felső sarokban, gyakran nagyon gyenge térerőt jelez, sokszor teljesen el is tűnik. .. :/ -
peestike
őstag
már többször leírtam, hogy NEM csak a viber a probléma....
ha viber uninstall után megjavul, akkor lehet örülni, ha nem, az baj...
bár eddig főként tmobil-os telóknál jött ki, ott se mindenkinek.
ezek szerint más szolgáltatónál is vannak bajok.
de ha idegesít 3 napon belüli cserére vidd vissza, hátha a következő jó lesz.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Ayla
csendes tag
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!
-
-
Ayla
csendes tag
Tegnap előtt vettem ilyen telefont és a problémám a következő:
Minden egyes hívásnál probléma lép fel! Néhány másodperc után a másik fél nem hall engem, csak hallóznak folyamatosan a telefonba, majd lerakják, mert engem nem hallanak, de én hallok mindent. Miután visszahívnak minden rendben van, de kivétel nélkül az első hívás mind ilyen!
A telenor online ügyfélszolgálatán azt mondták nekem, hogy minden hívás előtt állítsam át a hálózatot 2G-re és ha internetet akarok használni, állítsam vissza... Most komolyan minden egyes hívásnál és internetezésnél állítgassam ide-oda??????Itt azt olvastam, hogy "... vannak készülékek, ahol telefonálás közben fél-1 perc után elmegy a hang és a mikrofont csak kihangosítással vagy újrahívással lehet életre kelteni. Eddig nem derült ki a hiba oka. Viszonylag kevés embert érint. Úgy tűnik, hogy a probléma megoldása az, hogy régebbi Viber verziót (pl. 2.3) kell feltenni, vagy teljesen törölni a Vibert "
Én a vibert nem használom telefonálásra, csak írogatok. A normál hívásnál van ilyen problémám, akkor is lehet gond a viber? A telefonom 2 napja van meg...
Köszönöm a segítségeteket ezzel kapcsolatban! -
Senquist
tag
Hali!
Nem tudtok valami olyan programot amivel hangosabbra lehetne állítani a telefon csengőhangját?
..."Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!"...
-
törölt tag
Ha már fejleszt, akkor megemlítettem a dual SIM-es készülékeket is, de azokról nincs jó hír: Unfortunately dual SIM devices are not supported by Android SDK (software development kit). Each manufacturer implements dual SIM by itself, there is no formalization. So it's hard (and even impossible) to fully implement each variant by third party developers.
[ Szerkesztve ]
-
-
NoMagix
addikt
Nekem nem tetszett az Lg Camera, nem érdekel a nagyobb felbontása.
Ha nagy szükségem van videóra, elég a gyári is, de nem ezzel fogok egy kisjátékfilmet forgatni.
Remélem lesz gyári frissítés, ahol orvosolják a kijelző fényerejét, a hangot és a fókusz a kameránál!
De, az is lehet, hogy nem várom meg, pedig szeretem ezt a telefont.[ Szerkesztve ]
-
mckangi
senior tag
válasz 0xmilan #4030 üzenetére
Hát komolyan mondom én nem értem.
Mondja meg már valaki aki custom romot használ,hogyan lehet twrp-vel feltenni ezt a b190-es Tilaz féle romot?
Elinditottam a TWRP-t wipe-oltam majd Install.Kikerestem a Tilaz féle rom zip-et.majd install.
Erre kiirta hogy nem tudja mountolni a system-et .
Reboot és csak a HuaweiAscend Logo-ig jutott a teló.Kénytelen voltam kiszedni az akksit majd TWRP-t indítani és visszaraknia gyári rom mentést.
Nem tud valaki egy normális MAGYAR nyelvű használati útmutatót TWRP-hez?
Félszavakból én nem értek.Poco F3
-
törölt tag
Megoldottam. Töröltem a szükségteleneket a SIM-ről, a néhány valóban fontos névjegyet pedig átneveztem, egy extra y karaktert böktem a valós nevek elé, úgysincs sok y nevű ismerősöm. Fapados megoldás, de nem tudok jobbat (azaz, írtam emailt a fejlesztőnek, de nem bízom válaszban, vagy esetleg az app módosításában).
[ Szerkesztve ]
-
Méh-hész
csendes tag
válasz 0xmilan #4026 üzenetére
nem az a gond, illetve lehet én fejeztem ki rosszul magam!
tehát:
-Ki választok egy képet a galériából. (felbontás most lényegtelen)
-Nyilván előhívom a menu-t, beállítás háttérképként, bla-bla...
Előugrik a kék keret, a kép közepén, amivel elvben beállíthatnám, stb..
És itt a gond! A keretet csak kicsinyiteni tudom, meg össze-vissza csúsztatni a képen, nagyítani nem! A keret kb alig fele lehet a kijelzőnek. nyilván így képtelenség épkézláb képet beállítani, illetve csak marha nagy felbontásúakból tudom kicsippantani! OFF telókon ez úgy működött, hogy pl: kerestem a kijelzőnek megfelelő felbontású képet, majd a "keretet" egyszerűen kinagyítottam maxra, a szélekig, s így nyilván volt értelmes háttérképem! -
ducsidu
senior tag
-
mckangi
senior tag
válasz ducsidu #3991 üzenetére
Letöltöttem ezt a romot. Nem találok rendes magyar leírást, hogyan kell TWRP -el telepíteni?
Elég lenne egy link is !
Az összefoglalóban csak a gyári rom telepítés van leírva, TWRP -s custom rom telepítés viszont nincs.
Jó lenne kibőviteni egy kicsit az összefoglalót egy magyar nyelvű részletes leírással.Poco F3
-
Méh-hész
csendes tag
válasz #64315648 #4012 üzenetére
Köszi, ezt vágom
Más a gond, feljebb írtam. Vicc az, hogy 2.3.6-ról, és egy Samsung-ról váltottam. Ott ezek a gondok alapból mentek! Feltelepítettem a "Dialer-t" is, egy fokkal jobb a helyzet, de képek még mindig nem látszódnak a névjegyek mellett! Pedig mint opció létezik, ott van, szinkronizálás is ok, de mégsem!Más is van
Lockscreen belőve a topikban olvasottak szerint! Viszont magát a gombokat nem lehet cserélni, állítani valahol? Pl: semmi szükségem a gyári beállításként szereplő google, fényképező... ikonokra![ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
törölt tag
válasz #64315648 #4011 üzenetére
Ez hihetetlen, de egyszerűen nem találom, hogy hol tudnám kikapcsolni a SIM-en lévő számok megjelenítését a DialerOne-ban. Azt kijelzi, hogy a megjelenített szám honnan van, (google, illetve egy SIM formájú ikon, benne egy egyessel), de ennyi... Használja valaki ezt az alkalmazást?
-
törölt tag
-
Méh-hész
csendes tag
Köszi Srácok
Most már csak a háttérkép beállítására kellene rájönni, hogy mi a bibi? Tehát pl nem tudok a telefon kijelzőjének felbontásával azonos, -semmilyen más felbontásút sem- képet kitenni. Megjelenik a "vágókeret", de teljes képernyőre kitenni, nagyítani, egyáltalán nem lehet vele. Csak mozgatni, kicsinyíteni! -
törölt tag
válasz colonell #4008 üzenetére
Nem tudtam, csak a "Névjegyzék" alkalmazásinformációi között láttam meg az exDialer-t, amit éppen a Méh-hész által feltett kérdés miatt néztem meg. Amikor eltávolítottam az exDialer-t, a "Kontaktok" nevű gyári app alatt továbbra is láthatóak maradtak a kapcsolatok képei.
-
törölt tag
válasz #64315648 #4006 üzenetére
Az exDialer ingyenes verziója csak 7 napig működik, de a Dialer One is jó alternatívának tűnik. A tárgyhoz kapcsolódóan: ez is képes bekapcsolni a képek megjelenítését, és emellett nagyon sok beállítási lehetősége van. Egy próbát megér, pláne, hogy alapértelmezett nézetként választható többek között a gyakran hívottak megjelenítése is.
-
theo_76
aktív tag
Két kérdésem lenne...
Olvasgattam, és láttam, hogy elvileg fm transmitter is van a telefonban... azt hogy lehet beüzemelni azon kívül hogy a build.drop-ba engedélyezem?
A másik a cifsmanagert hogy tudom használni? Pontosabban a cifs.ko-ra lenne szükség, mert ez a kernel modul kell, hogy rendesen működjön...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA