- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
q012345
tag
-
TonyIsBack
csendes tag
válasz
stigma #12767 üzenetére
Az a leírás a SIM unlock-ra vonatkozik (ha ez alapján akarod csinálni, akkor a Wait till DC-Unlocker fully detects phone részig kövesd csak és a login-t hagyd ki). Egyébként írtam egy magyar nyelvű leírást ( ami még mindig nem került be az összefoglalóba, pedig már elég sokszor hivatkoztak rá
-
DeniL
tag
válasz
stigma #12760 üzenetére
- Illusion van B197 és B199 alapú
- FusionX ( jó a linked, de az összefoglalóban ott a link, a gyűjtő oldalra, vagy ha beírod a keresőbe, hogy "huawei y300 modaco" akkor is kiadja")
- CM romok közül sokan dícsérik a 10.1-et és a CM11, utóbbi még nightly.Igazából nincs jobb, vagy legjobb. Szerintem ritka az az ember, aki BL nyitás után megfeneklik egy romnál, mert sokan sokfélét ajánlanak itt a fórumon is, és felraksz egyet, tetszik, majd olvasod, hogy 2-3 ember ajánl valami mást és piszkálja a csőröd, hogy "de lehet az jobb". Többünk így van vele, tesztelget, folyamatosan, mivel ez is fejlődő világ, örökké vannak az ismertebb romokból frissebb kiadások.
Legyen mentésed a rendszerről és ha valami gebasz van, visszaállítod. És mehet minden a régiben.
Később, ránézhetsz a kernelekre is (CeXstel). -
fricy81
tag
válasz
stigma #10472 üzenetére
@stigma: Cynomodgen 10.2 van 4.3.1 alapon, de ez nem számít stabil verziónak, csak akkor rakd fel ha van kedved szívni a fejlesztői verzióval együttjáró problémákkal. Fontos: ha úgy döntesz, hogy kipróbálod, akkor CWM/TWRP-ből a legújabb verziót rakd fel, és formázd a system, cache és data partíciókat, régebbi verziók nem kompatibilisek! Ezt csak a 4.3-ra és 4.4-es romokkal kell eljátszani, 4.1 és 4.2 működik régebbi recoveryvel is, és formázni sem kell.
Valószínűleg jobban jársz egy főzött rommal, a b199-ről nagyon jókat hallottam. Az 512 ram pedig éppen elég, durva böngészés vagy játék kifektetheti a telefont, de normál használatra épp elég.
@Kütyü: Nem törtél le egy pöcköt véletlen? Nekem nem zörög... Ja, fémházas biztos erősebb, de azt nem vágják hozzád két marék borsó áráért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest