- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Snapdragon lapkára épülhet a következő Samsung strapamobil
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kane23
csendes tag
sziasztok egy kis segitseg kene Huawei Ascend Y300 as telom van es ell akartam inditani a modern combat 3 at es a gameloft logonál ki lépet es csikosá tette a kijelzömet valami megoldas vagy szerviz fuggetlen a telo
-
natë
nagyúr
Helyileg hol lehet a wifi antenna a telefonban? Hozzá lehet valahogy férni?
-
Melack
veterán
Ha valakinek kell képernyővédő fólia, írjon rám. Van 4 db feleslegben.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
törölt tag
válasz Biggeszkij #10995 üzenetére
Én továbbra sem hiszek az adat "csak úgy" történő elfelejtésében, annak vagy ott kell lennie, vagy oda sem került.
Vagy éppen törölve lettek a képek, akár véletlenül is. Kuka nincs, törölni meg több helyről, többféle módon is lehet.
-
axelot74
csendes tag
válasz sanyek2 #10973 üzenetére
Ha rootolt a telo, egyszerű a megoldás.
A /system/media/audio/ui mappában a camera_click.ogg a zárhang.
Ezt törölheted, átnevezheted, kicserélheted. (Ha csak átnevezed, már nem lesz hallható, de bármikor visszarakhatod.)
A fókusznak nálam nem volt hangja.
Ugyanitt találod a VideoRecord.ogg, VideoPause.ogg és a VideoRecordEnd.ogg hangokat, amik a video rögzítésekor hallhatóak. -
Biggeszkij
aktív tag
Megpróbálhatsz egy visszaállítást magán a belső memórián is, ha biztos vagy benne, hogy az adatok sikeresen átmentek. (Gondolom, ez már eszedbe jutott... )
Én továbbra sem hiszek az adat "csak úgy" történő elfelejtésében, annak vagy ott kell lennie, vagy oda sem került. A törléshez emberi beavatkozás szükséges. Persze szóba jöhet még adatátviteli, vagy kiírási hiba is (pl. fizikailag sérült memória), de ezekről általában tájékoztat a TC valamilyen üzenettel...
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz atp_elte #10992 üzenetére
Tippek (egy másik topicon olvastam):
1. "felhívod a T ügyfélszolgálatát,el fogják küldeni email-ben a beállításokat.
Ezután Beállítások->Vez.nélküli és hálózatok->Mobilhálózatok->Hozzáférési pontok neve->itt a T-től kapott email alapján mindent beírsz a megfelelő helyre";2. Ellenőrizd le, hogy a telefonban +36######### formátumban vannak-e tárolva a számok, van akinek ez okozott gondot;
3. Olvasd el ezt
Remélem sikerül...
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
MODERÁTOR
-
atp_elte
csendes tag
válasz atp_elte #10989 üzenetére
A kovetkezok talalhatok az uzenetek beallitasai menuben:
Altalanos beallitasok -> Gyorsszovegek -> Gyorsszovegek kezelese
Tarhely -> Regi uzenetek torlese -> Regi uzenetek torlese a korlat eleresekor
Szoveges (SMS) uzenetek -> Kezbesitesi jelentesek, SIM kartyan tarolt uzenetek
Multimedias (MMS) uznetek -> Kezbesitesi jelentesek, automatikus letoltes
Ertesitesek -> Ertesitesek, uzenet elonezete, csengohang valasztasa.
Rezges.
Es ennyi.
Mas nincs. Uzenetkozpont nincs, es nem mennek el az SMS uzenetek. Az SMS uzenet megjon, de kuldeni nem tudunk.
Toshiba L55, Samsung Galaxy Tab S 8.4, Nokia Lumia 630 DS - mert mobilnak lenni jó...
-
MODERÁTOR
-
Fireman67
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Pár hete vettem egy ilyen telefont és majdnem elrettentett, mikor a tesztelő azt írta, hogy az akku alig átlagos!
Nem tudom, hogy hogy tesztelte, de nekem még nem sikerült 5 napnál hamarabb lemerítenem, pedig nem ritka az 1 órás telefon beszélgetésem sem. Az igaz, hogy játékra nem használom, de soha 1 telefonom sem bírta 2 napnál tovább...Ez még az 5.-ik nap este sem "jajbókol áramért...Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
-
atp_elte
csendes tag
Edesapamnak vettem egy Huawei Ascend Y300-at. Minden mukodik normalisan, csak az sms-t nem lehet elkuldeni. Gyanitom, hogy az uzenetkozpontban rossz valami, de nem tudom, hogy a beallitasokban hol talalhato meg az opcio. Segitenetek?
Toshiba L55, Samsung Galaxy Tab S 8.4, Nokia Lumia 630 DS - mert mobilnak lenni jó...
-
creedszl
senior tag
hali
van valami mód arra hogy a hívó fél képe ne csak fenn egy kis sorban legyen hanem lehetőleg egész képernyőre kitegye?vagy hát legalább nagyobba?
Hulligaaan
-
r3nat0
csendes tag
Sziasztok valaki be tudná linkelni a gyári böngészőt és a gyári android billentyűzetet?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz Biggeszkij #10979 üzenetére
Pedig van, egészen pontosan TC-vel áthelyezéssel raktam vissza vinyóról a belső sd-re a képeket. Meg is csinálta, mivel a zenéket átrakta hibátlanul ( két mappát egyszerre helyeztettem át). Este késő volt, visszaadtam telót, és reggel jön húgom hogy nincsenek meg a képek. Most fut a vinyómon épp egy adat visszaállító program, hátha sikerül valamicskét visszaszerezni az adatokból.
A tc meg nem törli le a vinyómról ha nem sikerül/megszakad az áthelyezés
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Biggeszkij
aktív tag
Olyan nincs.
Tippek:
1. nem sikerült a másolás;
2. nem oda sikerült, ahova szeretted volna;
3. véletlenül letörölted a célkönyvtárat, vagy a benne lévő összes fájlt.A számítástechnikai eszközöknek nem szokásuk maguktól adatokat letörölni (jól is néznénk ki...), sőt, még ha törölsz valamit, alap esetben az sem igazi törlést jelent, csak "töröltként megjelölést" és elrejtést. Ezért működnek pl. az undelete eljárások.
Az első és harmadik esetben próbáld újra a másolást;
a másodikban futtass egy keresési eljárást,Íme egy mód, ami tuti megtalálja (ha tényleg ott van):
ha még nincs meg, töltsd le és telepítsd a Total Commander alkalmazást;
indítsd el, majd bökj a házikó ikonra benne;
menj a "Fájlrendszer gyökér" mappába;
itt nyomd le a telefon (jobb alsó) menü gombját;
válaszd a "Keresés" opciót;
írd be valamelyik kép nevét (pontosan!) a kereső mezőbe, majd indítsd a keresést;
ha a fájlt valóban, sikeresen felmásoltad, akkor ez meg fogja találni, bárhol van a telefonon.(Ha ismered az eljárást, akkor bocs, hátha másnak segít a leírás... Természetesen más hasonló progi is jó lehet, én ezt szeretem.)
-
sagit
veterán
Átmásoltam tegnap újratelepítés után a lementett képeket vinyóról a belső sd-re, reggelre elvesztek.
Mi ez a szarság már?
-
lacee90
tag
HogYha a gyári 194 et lecserèlem 196 ra akkor az kèsöbb frissíteni fogja magát 199 re vagy marad a kèzi frissítès?
-
Bass
addikt
válasz Melafoto #10965 üzenetére
B196 ami nem"gyari" az az ilusion. Cm11 felejtos most hasznalom napi szinten de meg csak kiserletezgeto kedvu embereknek valo akik tudjak h nem a telo a ludas hanem meg a rom,ennek az akku ideje a legkevesebb 8-10 ora alatt a fele zuhan es ejszaka "melyalvasba" is 10% koruli a vesztesegviszont cserebe gyors.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Számomra bosszantó a kamera fókusz, illetve zárhangja. Ezt szeretném megváltoztatni, vagy kiiktatni. Tudnátok ebben segíteni?
-
Kinsiinoo
senior tag
-
MODERÁTOR
-
Kinsiinoo
senior tag
Helló!
Az lenne a gondom ,hogy felvan téve a telóra a StickMount ls ROOT-olva van a teló de nem ismeri fel ígysem USB OTG-n keresztül a pendrivokat! Próbáltam NTFS-t és FAT32 és exFAT de egyiket sem ismeri fel ha annak formázom a pendrivot....
Ötlet??Samsung S23 Ultra 12/512
-
Melafoto
senior tag
És Akkuidőben melyik a legjobb ROM? (első körben a gyáriak közül)
[ Szerkesztve ]
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
q012345
tag
Tudna valaki segíteni abban hogy kel beállítani a FusionX -nél az alapértelmezett tárolási helyet, elvileg a tárhelynél kéne lennie de én nem találom ott.
-
lacee90
tag
Valaki le tudná írni , hogy a b 194 nèl a b 196 ès 198 pontosan miben más , miben több?
-
ducsidu
senior tag
Valószínűleg a telefonon gyárilag magasabb verziójú gyári rom volt, mint amilyet ráraknál, ezért nem engedi telepíteni (nem szereti a downgrade-et). Esetleg az is bekavarhat, hogy az a rom független telefonokra van, de ebben nem vagyok biztos.
Keress egy frissebb verziójú gyári romot, már többször linkelték, de nem emlékszem, hogy hol
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
Sziasztok
Húgom T-s telója már nagyon odavan, nem tudom miért, nicns tele alkalmazással, de fagyogat stb stb, FC-ket dobál meg ilyenek.
Gyári romot újrahúznám neki clean installal, hogy csináljam? Jó úgy ahogy az első hsz-ben van? (felmásolós, frissítős)
-
imcsoo
aktív tag
válasz gbal65 #10950 üzenetére
Nova launchert használok, amit mondtál az nincs be piválva de sajnos ez sem segít elkezdek ölbi és ugyanugy kilép, pedig ki van kapcsolva az adatforgalom minden, azért köszi csak kár hogy nem fut rendesen mert tetszene a játék.
Tudnátok nekem írni játékokat ami szépen fut a telefonon, ha lehet ilyen rpg, versenyzős, várvédős, katonás játékokra gondolok de jöhet bármi ami nektek is bejön?
[ Szerkesztve ]
-
gbal65
aktív tag
válasz imcsoo #10949 üzenetére
Igen, 512MB ram az oka. Ha nem gyári launchered van, akkor vedd ki azt az opciót, hogy 'memóriában tartás'. Anyni ramot zabál 1-2 optimalizálatlan játék, hogy a launchert is kilövetik. Nova launcherrel lehet már vállalhatóbb lesz.
iPod Touch 6. gen., 10.2 <<>>DIY 2x50W Bipolar Transistor AMP w. Infinity Alpha 5 speakers
-
imcsoo
aktív tag
Leszedtem ezt a Soulcraft nevezetű játékot és játék közben szinte mindíg kilép, de valamikor meg enged játszani pár percet. Az 512 ram miatt zárja be a játekot szerintetek? Ha igen akkor mit lehet tenni ellene full gyári rendszer, mert amugy tök jó kis game lenne.
-
zolivep
tag
válasz Melafoto #10939 üzenetére
Az ünnepek után kipróbálom, felrakom ismét.
Azt nem tudod véletlenül, hogy a weben beállított google naptárt miért nem szinkronizálja?
Beállítottam úgy hogy megjelenítse a névnapokat, ismerősök névnapjait stb. De a telón ezek nem jelennek meg. Pedig ki van pipálva a google naptár megjelenítése is.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
Melafoto
senior tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden fórum társamnak!
-
Melafoto
senior tag
Hali!
Lenne egy kérdésem. Mivel elég kevés a memóriája érdemes lenne használni valami progit ami mindig kipucolja a felesleget? pl. AutoKiller Memory Optimizer PRO v8.4.2 ezt ismeri valaki?
Vagy esetleg van jobb is? Vagy elegendő a középső gomb hosszant megnyomni és a seprűre kattolni?Köszi
M-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
Melafoto
senior tag
válasz zolivep #10937 üzenetére
Van egy olyan rész a beállításokban, hogy "Wi-fi amikor a képernyő kikapcsol"
itt 3 lehetőség van. Szerintem amit szeretnél azt is be lehet állítani.
Nem próbáltam, mert nekem pont az kell, hogy kapcsolja a wifi-t, ha kiakcsolom a képernyőt.-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
zolivep
tag
válasz Melafoto #10936 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Felraktam én is, mert láttam nem válaszol senki és gondoltam nem maradt más hátra mint a próba.
De már le is szedtem, pont ezért (mármint a wifi kikapcsolása miatt). Ha itthon vagyok és van wifi, akkor inkább azon generáljon adatforgalmat.
Mikor fent volt ez a program és a teló alvó módba kapcsolt (nálam 1 percre van állítva) megszűnt az internet kapcsolat. Ezzel egyidejűleg nem szinkronizálja az emaileket sem.
Alapjában véve nem rossz a program, de én nem találtam rá opciót hogy alvó módban legalább az emaileket ellenőrizze megadott időközönként. (A gmail app-ról beszélek)
Ha ez megoldható lenne király kis cucc lenne.[ Szerkesztve ]
Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
Melafoto
senior tag
válasz zolivep #10909 üzenetére
Én használom a Green Power-t, de nagy összehasonlítási alapom nincs mivel ezt használom elsőként.
Eddig nem volt vele gond és ami nekem tetszik benne, hogy ki kapcsolja a Wifi-t mikor kikapcsol a képernyő. Így takarékoskodik nekem, és nem kell manuálisan ki-be kapcsolgatnom.....-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
fricy81
tag
@Mozzarella: Ha már egyszer megmókoltad, akkor meg már mindegy, csinálj egy backupot recoveryvel és rakj fel egy másik romot, fél órábal kerül a tesztelés és a visszaállítás, távirányítással senki nem fogja megmondani mi a hiba. Ha marad az újraindulás akkor hardware hiba és szervíz. Itt egy leírás arról, hogy állj vissza "leggyáribb" állapotba szervízeléshez.
http://www.modaco.com/topic/366993-recoveryy300return-to-complete-stock-instructions/@Leito92:
Custom rom - >BL nyitás -> garivesztés
vagy
Huawei rom -> pucolgatás -> gari nem vesztésSzóval a lényeg, hogy ha kinyitod a bootloadert annak nyoma marad, és belekötHETnek a szervízben. Amíg a gyári bootloaderrel pakolsz fel huawei romokat addig úgy tudom nem lehet gond. Abban nem tudok nyilatkozni, hogy mi a jobb a b190-nél. Az viszont biztos, hogy garivesztés nélkül nem tudsz visszatérni régebbi romra, ha bajod van az új rommal.
[ Szerkesztve ]
-
Leito92
tag
Hát valami customromot szeretnék ráheggeszteni már -már ha jobb, mint a gyári romok-. Én is 175-tel vettem, rootoltam, kipucoltam belőle ami nekem nem kellett (~300mb twitter, facebook... ) és így adtam be garira mert elromlott a jackdugója, mármint persze unrootoltam előtte. Csak nem akarnám, hogy ha megint valami baja lesz, ne tudjam beadni mert garivesztős dolgot csináltam.
A gyári frissítések között nagy különbség van? Nekem most a T a gariban a B190-eset rakta fel rá. -
q012345
tag
SlimBean leírása szerint nincs benne bug, eddigi használat mellet eddig nem találtam benne hibát.
-
fricy81
tag
@fdavs Nekem a beépített sötét téma miatt kellene. Meg azért mert nincs túlcsicsázva mint egyes romok, ezért elvileg kevés memóriát eszik. Sajnos még várni kell rá, valami bug miatt nincs kész, addig is marad a CM.
@Mozzarella: Állítsd vissza gyári állapotra. Ha továbbra is újraindul, akkor próbáld frissíteni egy újabb stock romra, de ha eddig nem csináltál blnyitást akkor nehogyd kinyisd most!! Ha új rommal is megmarad a hiba, akkor irány a szervíz.
@Bass: Lol, nightly romhoz ilyen szintű supportot ne várj, azért hívják nightlynak. Guglizz rá arra hogy "better battery stats XDA", és rakd fel az appot, ez segít megtalálni hogy mi eszi az akksit éjszaka. A frissítésel elvileg megmarad minden beállítás ha nem wipeolod a data partíciót.
@Leito92: Gyári T-s romot nem tudom honnan lehet lőni, én b175-el vettem a T-től a telómat, valószínűleg csak a bootanimácóban és néhány csengőhangban tér el az eredeti huaweitől. Ha nem rootolsz és nyitsz BL-t akkor garancia Huawei rommal is meg kell hogy maradjon, ha pedig kinyitod, akkor úgyis marad nyoma, tök mindegy milyen romot raksz vissza. Mi a célod, inkább azt mond.
-
natë
nagyúr
Csúnya balesetet szenvedett az y300-am, ami azt jelenti, hogy ha bekapcsolom a wifit, újraindul. A többi funkciója működik. Ez végleges (fizikai) sérülés lehet?
-
q012345
tag
Kipróbáltam a "By Dark_Nightmare" 4.3.1 -es romot, eddig megbízhatóan működik, gyors nem akad.
-
Bass
addikt
Sziasztok,a 19. datumu cm11-t hasznalaom,de van vele egy kis gond,tudom hogy hivatalosan nem stabil de tesztelem kicsit ea aztvettem eszre hogy ejszaka kb 13%-ot esik az akku mert valami nagyon hasznalja a sima mobilhalozatot,nincs mobilnet ejjel bekapcsolva de mint ha nem aludna a telefon,valami beallitasi gond lehet de mi? A masik hogy oke h letolti a frissiteset a romnak,ujra is indul recoverybe de nem talalom azt amit letolt,es a frissites az frissites vagy ugy mukodik hogy uj romot rak fel teljesen es ugranak a cuccaim?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Leito92
tag
Jól látom srácok, hogy [ITT] a gyári b175-ös rom?
-
fricy81
tag
válasz macsek18 #10918 üzenetére
Először is: szerintem ne frissíts R19-re, gondjaim vannak vele, R17 stabilabb volt. Tényleg ne erőltesd.
Másodszor: Az OTA upgrade nekem nem szokott elsőre lefutni 10.1-en, kétszer-háromszor is el kell indítanom a folyamatot mire sikeresen lefut.
Harmadszor: A hibaüzenet alapján a tippem az hogy hibás a letöltött fájl.Bónusz tipp: Holnapra ígértek Modacon-n Kra1o5 10.1 alapú SlimBean romot. Hmmm.
/edit: Látom megelőztek, nem baj. Cache wipe azért nem árt, szépen össze tudnak azért kavarodni a dolgok ha ez elmarad. Kedvenc ilyenem az volt, hogy eltűnt az egyik szám az óra widgetből ameddig nem wipeoltam OTA upgrade után. Érdekes bugok jöhetnek elő...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
macsek18
aktív tag
válasz Viktor0610 #10919 üzenetére
elég a cache wipe vagy kell a data wipe is? Nem szeretném újra belakni.
-
MODERÁTOR
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
A Kratos féle cm10.1-es van fent. Az OTA jelzett,hogy frissítés van.R17->R19-re. Csak a wipe cache-et pipáltam ki és a következőt írja ki a cwm-bwn.E:faild to open /sdcard/OTA-Updater/dowload/cyanogenmod-10.1.3_R19.zip (No such file or directory)
E: signature verification faildMi lehet a gond?
-
q012345
tag
fusionx rom-nál tapasztaltam hogy megcserélte a memória kártya elérését a belső memóriájéval (micro sd -> sdcard0 és a belső memóriaból let sdcard1) más is tapasztalta ezt aki már kipróbálta a romot?
[ Szerkesztve ]
-
hun620
aktív tag
Elvileg lehetséges nélküle is, valaki írta kommentben itt, hogy sikerült neki BL nyitás nélkül, csak nem írt semmi útmutatást hozzá. Xperia Z-hez van leírás, de ehhez nincs.
>> Galaxy Tab 2 7.0 P3100/P3110 matt/fényes (klasszikus) fólia, Galaxy S WiFi 5.0 fólia >> http://bit.ly/11HvvRU <<
-
zolivep
tag
válasz Leito92 #10908 üzenetére
"(facebook-ra elég ha beírod böngészőbe h touch.facebook.com és ugyan azt kapod mint a facebook alkalmazás...)"
Ez miben különbözik az m.facebook.com-tól?
Kipróbáltam, de így első nekifutásból nem látok semmi változást.
Mondjuk ettől még lehet, csak nem tudom mi.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
Sziasztok.
A [GreenPower-t] próbálta már valaki? Tényleg olyan jó lehet, mint amiket írnak róla?
És volna még egy kérdésem is: Hogyan tudok naptárbejegyzést törölni?
Még mikor először bekapcsoltam a telót, akkor keletkezett valahogy pár napra az időjárás naptárban jó pár bejegyzés. Ezeket szeretném törölni, de sehogy sem tudom.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
Leito92
tag
válasz atti1848 #10907 üzenetére
A gyári rom is tökéletes, ha kitörlöd belőle a facebook, twitter meg a hasonló baromságokat, amik akkor is futnak, amikor nem használod őket (facebook-ra elég ha beírod böngészőbe h touch.facebook.com és ugyan azt kapod mint a facebook alkalmazás...). Na meg a huawei billentyűzet nyelvi fájlait se érdemes megtartani litván meg szlovén hasonló nyelvifájlok... Kipucolás után +300-350 mega áll rendelkezésre és jobban fut a teló is.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Ezt a telefont nézzük párom tesójának( fiú), most egy Lg GT540 -e van. Megéri megvenni a telot, van rá jó kis ROM, ami akadás nélkül fut?
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
Biggeszkij
aktív tag
-
fricy81
tag
-
Melafoto
senior tag
válasz donmackó #10901 üzenetére
Lehet Én vagyok a hülye nem is mondom, hogy nem...
Az első kép amit feltettél nálam is ugyan ez, de a másodikon már nekem csak a waiting for device van )Mind1 boot loader nyitás néélkül ROOT-oltam és egyenlre jó így, mert már jó lenne hasznélni is a telót, mert amióta megvettem még sim sem volt benne
-
Biggeszkij
aktív tag
Valaki, aki már "mindet" kipróbálta, legyen szíves ajánlani valami jó kamera appot. Amiket próbáltam: lgCamera, CameraPro. Jóni jók, de van-e jobb? (Csodát nem várok, csak egyszerű kezelhetőséget, gyors működést. Ja, és ne fagyjon le, mint az lgCamera... Esetleg van-e olyan, amelyiknél nem hullámzik az autofókusz? Vagy ez a hardver hibája?)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...