- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomtombat
tag
Sziasztok!
Sajnos mostanában olyat produkál a készülék, hogy mikor engem hívnak, "nem vagyok elérhető" üzenetet kapnak. Talán az utóbbi két hétben produkálja. Nálam a térerő ezen alkalmakkor rendben van, én tudok hívást indítani, ezután már engem is fel tudnak hívni. Sőt az aznap még meg nem kapott sms-ek ( főleg banki tranzakcióról) áradnak befele.
Más készülékemnél is volt már hasonló, csak ott egy hívásindítás nem hozta helyre, a készüléket kellett újraindítani.
A készülék nem mókolt T-s és a 3.0-ás emui van fent a teljes verzió három gombos telepítéssel.
természetesen telepítés ellőt és után is wipe data és factory reset is megvolt.
Most még ilyen gyári visszaállítást nem eszközöltem, de félő hogy ezt a problémát nem oldja meg.
Véleményetekre lennék kíváncsi, és valakinél volt-e már ez a hiba? -
tomtombat
tag
válasz
pixelmester. #4119 üzenetére
Nekem előző telefonom volt úgy hogy bármilyen zenelejátszóban az ékezetes karaktereknél kínai ákom-bákom figurákat jelenített meg.
Kaptam ötleteket, hogy az ID3 tag kódolással, meg a bánat tudja mivel van baj nálam.
Egy ideg erőlködtem átírogattam, szerkezgettem, átkódoltam, de nem változott semmi.Majd hagytam úgy ahogy van és kész.
Most ugyan az az SD került ebbe a telóba, majd ugyan azok a zenék is.
Itt hála istennek nincs ez a probléma, nincs kínai karakter. -
tomtombat
tag
Ti találtatok lehetőséget arra hogy a béta 3.0 alatt tapasztalt hibákat hogy és mi módon lehetne a tesztet indítók tudomására hozni.
Nálam például a widgetek újraindítás utáni nem működése nem oldódott meg oly módon sem, hogy visszatelepítettem a 2.3-at (133) 3 gombossal és ezután rögtön a beüzemelés után OTA-n felajánlott 3.0.-t feltoltam, és előtt, közben, utána, nem spóroltam a wipe data / factory reset alkalmazásától.
A gyári (Huawei) widgetekkel nincs gond, nálam a gmail, gogle naptár, és poweramp widget lesz üres
És ez biztos való probléma attól függetlenül, hogy porterocka fórumtársnál nem jelentkezik.
Mint a gyorsítás utáni fagyás egy darabig Zeon.hu fórumtársnál. -
tomtombat
tag
Hali!
Mint írtam pár napja (3583sz. hozzászólás) rögtön miután OTA-n frissítettem 3.0-ra, hogy mi a bibi.
Wipe/Factory reset megvolt, hirtelen úgy tűnt megoldódott. Sajnos nálam csak előfordul hogy újraindítás után a widgetek elszállnak.
Senki másnál nincs ilyen probléma, csak nálam? -
tomtombat
tag
Sziasztok!
2.3 alatt a galériában a képeken szereplő személyeket el lehetett nevezni, vagyis címkével ellátni.
Legalábbis azokat, akik arcát bekeretezte, és felajánlotta. majd a később készült képen a már megcímkézett emberke nevére alapból rákérdezett.
3.0 alatt ez a funkció nincs, legalábbis én nem találom. -
tomtombat
tag
Hali!
Én is beüzemeltem az új 3.0-ás béta felületet.
A frissítés OTA-n történt, utána nem csináltam semmi gyári visszaállítást.Hirtelen ami hibát tapasztalok:
Telefonkezelőben a: "ne zavarj funkcióban" az engedélyezett kapcsolatok menüpontba lépéskor a
"Sajnáljuk a telefonkezelő alkalmazás sajnos leállt."
Újraindítás után a probléma megmarad.
Valamint újraindítások után például: gmail wdget és poweramp widget elszáll, csak a működésképtelen helye látszik. -
tomtombat
tag
Sziasztok!
Csatlakoztam a P7 táborhoz, egy hete vettem a T-nél 68000ft-ért
Nagyjából átfutottam a fórumot. Gyorsan tokot is vettem hozzá.
Inteligens tokot akartam venni de figyelmetlen voltam, így nem az, csak kinézetre.
Persze már mikor átvettem akkor jöttem rá, de nem baj. Egészen jól használható.
És tetszik is, ugyan is a készülék nem sokat vastagodik általa.
Ha minden igaz megy a kép róla.
Ezt a linket most találtam.
[link]
Hozzáértő megnézné, hogy a mi telónkra is való ez az új emui?
(vagy hogy a bánatba kell írni...)És a nuance TTS.
Szerintem a 4.4 android átka hogy még nem sikerült működésre bírni őket, előző android verziókon nem okoztak gondot, pedig már mindent másoltam mindenhova, elérési útvonalat írtam át, de nem akar összejönni.[ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Spórolós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest