-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.b.
csendes tag
Remélem a végleges EMUI 3.0 -ban visszatér az az opció ami a 2.3 -ban már megtaláltam, mégpedig, hogy le lehetett blokkolni bizonyos appokat , hogy ne induljanak el bekapcsoláskor (asszem indításkezelő néven futott).
Tudom, le lehet tölteni mindenféle kezelőket, hozzá, de ha már egyszer benne volt akkor azt erőltetnémBeszerzésről személyes tapasztalat:
Én a speedshopban vettem valamikor november végén akciósan 99.900-ért egy-egy fehéret és feketét.
Azt mondta az ember, hogy teljes gyári garis és vihető márkaszervízbe gond nélkül (remélem soha nem lesz rá szükség).
Hozzáteszem soha nem is csinált semmi váratlan dolgot, pedig volt szoftverfrissítés ide-oda-amoda.
Hibátlanul és flottul megy minden rajta, ahogy a telefontól el lehet várni.
Csak sajnos már nem forgalmazzák, legalábbis a neten már nincs rá opció az oldalukon... -
p.b.
csendes tag
OTA frissítés volt több lépcsőben B133 -ra, de utána wipe -> 3 gombos B133 fel -> wipe -> OTA 3.0 .
Szóval alaposan legyáriasítottam.
Most nekem is megtalálta a jelet gyorsan. Majd figyelgetem, amikor ismét megakad akkor ismét ráeresztem a tesztet. Ha akkor is akad szabad ég alatt akkor kétségbe leszek esve. Olyan lehet, hogy egyszer működik, máskor meg nem ?! -
p.b.
csendes tag
Azt hittem ez sosem fog előfordulni, de csak nem úszom meg , hogy hibaelhárítási tanácsot ne kérjek.
Már a 2.3-nál is előfordult, hogy a navigációnál nem találta a GPS a jelet, de most a 3.0 alatt ez már jobban kicsúcsosodott. Odáig fajultam, hogy letöltöttem GPS testert a play-ről és láss csodát nem talál jelet, csak keres ( az iránytű az működik). Navi közben csak áll "egy helyben a helyzetem". Bár én haladok, ő csak masszívan egy ponton áll.
Ha csupán a térképen nézem a helyzetemet haladás közben mikor jó napja van akkor 10 másodpercenként ugrik a pozíciómat megközelítő pontra a kis piktogram.Nem szoktam a szerviz menűben járkálni, így nem is tudok róla, hogy van-e ott egy saját rendszertesztje ami megnézi, hogy szerinte működik-e a hardver vagy csak úgy ott van?
Ugye van mód arra, hogy a google-ben megnézzem a helyelőzményeket és ott a vonulási útvonalam: cikk-cakk. Ahol érzékeli a jelenlétem ott elhelyez egy pöttyöt és azokat köti össze.
Ez így egy nem szeretem szituáció ...
-
p.b.
csendes tag
Remekül muzsikál nálam a rendszer.
Tegnapelőtt délelőtt regeltem, de ma megismételtem mert első alkalommal a szoftver típusához képes voltam annyit írni, hogy "EMUI 2.3". Tudom banális, de tegnap reggel elküldtem a teljes szoftver verzió számot és délután már meg is jött. Mondjuk nem vártam, hogy jelezzen, hanem nézegettem, hogy van-e elérhető frissítés.Alapos gyalulás után feltéve csak úgy hasít.
Észrevétel:
-Talán a B123-ban volt a beállítások között az Indításkezelő vagy valami hasonló, na azt hiányolom egy kicsit.
-Volt arra lehetőség,hogy a lezárt képernyőképre el lehetett helyezni widgeteket. De jó lenne ha lenne...
-A mappában elhelyezett ikonok valami érthetetlen módon 3x3as osztásban jelennek meg az eddigi 2x2 helyett, ami szinte láthatatlanná teszi abenne lévő elemeket alapnézetben.
-Szöveg kijelölésnél más a lehetséges műveletek megjelenítése és a számuk is bővült.
-A Fejlesztői lehetőségek-ben van egy menüpont frappáns elnevezéssel: "Statisztikák a futó folyamatokról kockáknak". Az van benne amit a neve takar, szóval nem tudom az ott található százalékok mit takarnak :-)
-Csak apróság (bár nekem fontos lenne) , hogy a lezárt képernyő háttérképének nem tudok betenni saját képet, úgy mint ezelőtt ... vagyis sehogy. -
p.b.
csendes tag
Az csak nekem újdonság, hogy a 2 gombos módszernél is megújult a felület?!
-
p.b.
csendes tag
Én is most raktam fel próbából, de inkább wipe-olok, vissza a B133 és onnan újra OTA 3.0-ra.
Inkább belakom megint, mert nem bízok ebben a biztonsági mentésben.Amúgy tetszik, nem kicsit ...
-
p.b.
csendes tag
válasz
#86973952 #3479 üzenetére
Huhh, nem tudom mi volt előtte, talán B126.
Már kb egy hete frissítettem, de még van ami megakasztja egy pár másodpercre
Természetesen volt újraindítás és a programokat rendszeresen bezárom, szóval a háttérben sem futtatok millió dolgot.Azt lehet tudni, hogy kb mennyi idő múlva küldik a frissítést?
Sejtésem szerint ha kiküldték a megfelelő számú frissítést akkor lezárják a lehetőséget a feliratkozásra.
Bízom benne, hogy nem nyitva maradt a regisztráció, de a lista már megtelt ... -
p.b.
csendes tag
Én is regeltem a béta teszternek.
Már várom, hogy kolompoljon a masina, mert megcsináltam a 3 gombos frissítést B133-ra. Wipe is volt meg biztonsági mentés és visszaállítás,de nem vagyok maradéktalanul elégedett az eredménnyel.
Akadozik olyan dolgoktól amit eddig simán megcsinált, volt olyan alkalmazás amit nem sikerült visszatennie rendesen és el sem tudott indulni és a GPS jeleket sem szedegette valami flottul. A beállításokról meg ne is beszéljünk.Szóval már rendesen ki vagyok hegyezve az új rendszerre, bár tudom, hogy béta.
Csupán annyi a kérdésem, hogy ha wipolom az OTA telepítés előtt akkor nem korábbi verzió fog visszakerülni rá , ugye (gondolom, nem)? Azért kérdem, mert ugye azt írtátok, hogy a csak a B133-ra megy fel ilyen módon és annyira nem tudom mélyen rendszert átlátni.
Köszi -
p.b.
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 1 hónapja vettem készüléket magamnak és beszéltem rá a páromat is egy ilyenre.
Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek aki hasznos hozzászólásával építi fórumot, de főként az összefoglaló összeállításáért jár a max. respect. Ezelőtt OTA frissítettem a telefont B133-ra , de meggyőztetek és a 3 gombos megoldáshoz folyamodtam. Lépésről lépésre követtem a leírást és minden úgy történt ahogy ott olvastam, nem ért meglepetés. Manapság ritka az ilyen ...
Kis apróságokban már látok eltérést a kétféle frissítés eredménye között, de még csak pár órája csináltam meg, úgyhogy nem figyelgettem ki annyira pontosan.Nálam is előjött az akku gyors merülésének a problémája. Igaz, folyamatosan be van kapcsolva a wifi meg a mobilnet, de leginkább a navi program használata tudja nyírni az energiacellákat. Ha este feltöltöm és éjszakára lehúzom, akkor másnap délben már muszáj tölteni. Ebben csak egy max.1-2 órás navigálást kell érteni , az is alkalmanként. Muszáj lesz finomhangolnom egy kicsit rajta.
Még egy kissé bosszantó dologba futottam. Lehet, hogy ez más androidnál is így van, de sms írásnál az ékezetes betűket nem küldi el, hanem behelyettesíti ékezet nélkülivel. Az meg hogy Ő, Ű és az Á betűk (mondjuk ez az utóbbi a 7-bites optimalizálásnál nem) mínuszolnak 91 karaktert sms írásánál, az meglepett. Esetemben nem gáz, mert szerencsére ingyen küldöm, de azért az okára kíváncsi lennék.
Ezeket leszámítva nagyon bejön, nem bántam meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged