- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JDMKid
tag
A b815 már egész jó lett. Viszont az az érdekes bug még mindig bent van hogy egyszer húzással, egyszer gombbal lehet hívást fogadni.
-
JDMKid
tag
B815-ben javították azt a bugot, hogy a média hangereje vitte magával a csengőhang hangerejét is?
-
JDMKid
tag
Ma volt időm egy wipe-ra, és érdekesség képpen mondanám, hogy utána a youtube app hibátlanul működik b805-ön.
-
-
JDMKid
tag
egy újabb bug, egyszer csak kidobta magát teljes képernyőre a tárcsázó. eltűnt a navisor, meg a felső ikonsor is. csak újraindítással tudtam kilépni belőle
meg egy másik érdekesség, ha mp3-at állítok be csengőhangnak, akkor a hangerejét a média hangerejével, és nem a csengőhangéval tudom beállítani. Furcsa volt, hogy teljesen fel volt hangosítva a csörgés és mégsem hallottam a ha hívtak. (mert a média hangerő meg le volt véve)
-
JDMKid
tag
válasz
#86973952 #10624 üzenetére
kipróbáltam többször is, de nálam ez nem segít sajna
(#10630) sinak
A felsorolt hibák közül nekem az 1. és a 3. szintén jelentkezett.A hívásfogadásos bug elég érdekes (eddig azt hittem csak én nézek be valamit
). Miután frissítettem, az első 1-2 hívásnál még simítani kellett a fogadáshoz. Majd újabban kicsit más grafikát is mutat, és elég csak rábökni a fogadás ikonra.
Van még nálam egy olyan hiba, hogy bekapcsolás után kell legalább 2-3 de van, hogy 5 perc is mire talál hálózatot. Pedig a térerő nem szokott ingadozni nálunk.
Viszont pozitív, hogy az üzemidő így érzésre jobbnak tűnik.
-
JDMKid
tag
a youtube app másnál is befagy kb. 30 mp után emui 3.1-en?
néha amikor indítom az appot villog a kijelző, de azt hamar abbahagyja. viszont a lejátszás mindig beakad ill. 3.1-en a böngészőből sem hajlandó youtube videót lejátszani.
Tapasztalt ilyet még valaki? -
JDMKid
tag
az xda-ról letölthetős emui betát, hogy lehet feltenni? nem akar sikerülni.
a letöltött .zip-et kitömörítettem az sd-re a dload mappába.
3 gombossal újraindítom, először kiírja, hogy installing, majd pár másodperc múlva írja, hogy nem sikerült, kapcsoljam ki a telót. mindegy, hogy a b621-et vagy a b805-öt próbálom-e. (a b805-öt csak kíváncsiságból próbáltam először, miután a másik nem ment fel)Mit nem csinálok jól?
-
JDMKid
tag
válasz
Atlantisz48 #10565 üzenetére
Regisztrálni kellett hozzá. Azt nem tudom még lehet-e. Pár hozzászólással feljebb van egy xda-s fórum link, onnan le lehet tölteni.
-
JDMKid
tag
ha az xda-ról letölthető emui 3.1 betát akarom feltenni, akkor jól olvasom, hogy előbb a b621-et kell feltenni, és utána mehet a b805?
-
JDMKid
tag
aki jelentkezett az emui 3.1 bétatesztre az hogy tette?
Ebben a hozzászólásban leírt módon? -
JDMKid
tag
ehhez a frissítés és wipe témához hozzátenném, hogy a negyedik emui verzió van a telefonomon, mindegyikre OTÁ-n frissítettem, és egyszer sem csináltam wipe-ot, mert nincs kedvem az alkalmazásokat újra felrakosgatni. ennek ellenére tökéletesen működik, nem lassú, semmi probléma nincs vele.
-
JDMKid
tag
válasz
#86973952 #4663 üzenetére
Ez így van, a p7-ben a forma + az anyaghasználat volt az "extra" más telókhoz képest. Azért talán a p8-hoz is kitalálnak valami kis pluszt.
/a zafír edition is nagyon tetszik belőle. Az már hétköznapi körülmények között megkarcolhatatlan. Egy upgradelt hardverrel jó ajánlat lenne.
-
JDMKid
tag
válasz
#86973952 #4657 üzenetére
Nekem speciel a mate7 formavilága is tetszik, és a g7 sem csúnya. A mate7-nél egyedül az ujjlenyomatolvasó rondít bele a hátlapba szvsz.
Ha valami hasonló formájú lesz a p8 akkor tetszeni fog. Csak ebben az esetben a huawei is itt fog tartani, hogy mindegyik telefonja ugyanúgy néz ki, csak más méretben. -
JDMKid
tag
válasz
#86973952 #4652 üzenetére
Én is úgy tudtam (több helyen is olvatam), hogy a ces-en fogják bemutatni a P8-at.
Vártam a sajtóeseményt, de nem látok róla hírt sehol sem.Kár érte...nagyon kíváncsi vagyok már a formájára, a legjobban az érdekel, hogy megtartják-e a fém keret+üveg elő- hátlap kombót.
-
JDMKid
tag
Most összejött egy ilyen, viszonlag kevés wifivel és mobilnettel.
-
JDMKid
tag
válasz
philoxenia #4521 üzenetére
milyen fényerőn használod?
nemsokára lesz nekem is üzemidős képen, csak megvárom, hogy 8% alá menjen
-
JDMKid
tag
Valaki akinek emui 2.3 van, az megtenné, hogy a Dream nevű gyári témát feltölti?
A belső memórián lévő HWThemes mappában kellene lennie.
3.0-ra frissítésnél eltűntek a gyári témák, de szeretném a Dream ikonjait használni.
Köszi! -
JDMKid
tag
válasz
pixelmester. #3956 üzenetére
ha ez így van, akkor a te telóddal valami gond van.
-
JDMKid
tag
válasz
pixelmester. #3910 üzenetére
Akkor ott a telefonnak hardveresen van baja.
Ezt a vásárlás helyén lenne érdemes megreklamálni.Tehát a telót csak kikapcsolt állapotban tudod tölteni?
-
JDMKid
tag
válasz
ricsi8800gt #3635 üzenetére
sőt, töltés közben még a töltője is melegszik...
-
JDMKid
tag
Végre nekem is feldobta az emui 3.0 beta frissítést. Este teszem is fel.
/csak 600 MB
-
JDMKid
tag
-
JDMKid
tag
válasz
fogkefe1 #3146 üzenetére
nálam anno a galaxy s4 és a p7 volt az opció. és egy percig sem bántam meg, hogy a p7 lett. tudásban ugyanott vannak, kamerában a p7 jobb, az anyaghasználatot és a kidolgozást meg kár is emlegetni.
a melegedésen meg nem értem miért lovagolnak egyesek, ha megterheled a chipsetet, nyilván melegedni fog, ezzel nem lehet mit tenni. olyat meg még nem láttam, hogy valakinek a telefon megégette a kezét
-
JDMKid
tag
- 2 gombos 1. (hangerő - és power gomb) = Biztonsági üzemmód.
ez a lehetőség valakinél működik? mert nálam nem
-
JDMKid
tag
válasz
eladogeppc #2620 üzenetére
"A konnyusege miatt nagyon muanyag hatasa van, mintha egy darab muanyag lapka lenne a kezemben."
Szerintem a műanyag hatást még tovább fokozza az üveg hátlap és az alu keret is...igen-igen...
XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest