- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
válasz
JDMKid #10623 üzenetére
Igen, de találtam rá megoldást.
Nem csak a Youtube -val volt gond, hanem más videónál is böngészőkön vagy saját videó app -on keresztül.
Alkalmazás kezelésébe lépj be, majd töröld két cucc adatait:
1. Médiatároló
2. YoutubeUtána mehet egy újraindítás. Nálam már működik mindegyik rendesen.
-
törölt tag
válasz
JDMKid #10295 üzenetére
Az az ázsiai béta (Malajzia).
Ezt a hozzászólást nézd (olasz). Ott van, hogy milyen adatokat kell megadni.
Tompie:
Kis részében van némi logika, a többi hülyeség. -
GSPLR
senior tag
Csak kérdezek, nem vagyok szakértője a témának. De olyat lehetne csinálni, hogy ekkora felületen megfelelő fényviszonyok mellett (normál, hétköznapi) nyerjenek annyi energiát, hogy ne merüljön a telep? Nem kell tölteni, csak ne merüljön. Szerintem már ez is fasza lenne. Én már nagyon várom, hogy valaki tényleg valami újat csináljon. A számháború engem nem érdekel (mag,felbontás,stb.), ezzel nem én vagyok a célközönség, hasznosabb dolgokra lenne szükségem. Mellesleg a jelenlegi szint felett én pont lesz@rom a kamerát. Nem vagyok fotós és amit a P7 csinál, az is bőven jó/elég számomra.
(#8469) porterocka: Köszi, már olvasom is. Ez alapján valóban a kamera a legesélyesebb (végül is a videó is erről szól, ha ezzel a magyarázattal nézzük), de én titkon reménykedem valami meglepetésben is. Azért jó volt kicsit filózni, mi lenne ha témában. Hátha
-
törölt tag
Nem azért kell wipe, mert biztos rossz lesz minden, hanem mert meg van a lehetősége. Ez meg már elég ahhoz, hogy nem hozzáértőket megkíméljünk 30 perc plusz munkától. Meg a sz...r az egész írkálásoktól, amit őszintén megmondom minden témában nagyon unok.
Minden frissítés után, minden témában megy a sz..rozás. Bármilyen telefonról is legyen szó, vagy bármilyen frissítésről.
-
daveh
tag
Igen, be van kapcsolva az ébren tartás. Nincs háttéradat forgalom korlátozás sem.
Nálam sajnos akadozik a dolog, illetve a páromnál is (Ráadásul más a szolgáltatónk is)(#4739) porterocka: Mindkettő engedélyez. auto Szinkron bekapcsolva.
Most ki-be kapcsoltam, hirtelen meg is kaptam pár üzenetet tegnapról a viberen, de sajnos nem hinném, hogy ezzel megoldottam a problémátMár próbálkoztam az appok újratelepítésével is.
Amúgy a P6-nál is ugyanez volt a problémám..
-
törölt tag
Elég lájtossal, 39% készenlétivel.
------
4 óra kijelzőidővel, kb. 95 % -ka nettel együtt (mobilnet, aztán váltottam wifi -re - letöltés, böngészés, BIA3, WOT, téma letöltés)
+46 perc telefonálás:jencsik0:
Attól ez még hirdetés. ÉS továbbra is törölni fogják, mert philoxenia -nak (MODERÁTOR) is P7 van, és rendszeresen jár fel. -
törölt tag
Az egy dolog. Egyébként tényleg nem rosszak.
A probléma csak az, hogy ha a P7 -re ránézel, azt nem kevered össze egy telefonnal sem. Az újabb Huawei készülékeket viszont igen. Sajnos. Ettől még lehet szép, de nekem pont ezért jön be a P7. Nagyon el lett találva külsőre, szerintem.
Merseyside:
Nem bonyolult, benne van az összefoglalóban. Persze ettől még csak saját felelősségre.Meg arra is készülj fel (ha felteszed), hogy a 2.3 backup nem fog működni 3.0 alatt.
-
törölt tag
Én kételkedtem benne, és továbbra is így vagyok vele. Nem ez lenne az első false állítás a szakmai oldalak részéről. Az információkat persze eddig is megosztottam róla, illetve azt még vegyük figyelembe, hogy ott a még csak 2015. 01. 07. reggel 8 óra van (UTC-08:00), most kezdődik a második nap (sajtóesemény nem számít bele). Így tehát még bármi lehet.
-
törölt tag
Képen lévő navi gombokról eszembe jutva (mármint a stat bar legördítő hiányáról):
Érdekes dolog azt látni, hogy egyre több telefonon/szoftveren segítik az egykezes használatot (pl. gombok, billentyűzet oldalra csoportosítása), ugyanakkor egy jó nagy légüres teret hagynak a stat bar ikonok alatt. Ahol a BT -t, GPS -t...egyebeket lehet kapcsolgatni.Nekem nincs kis kezem, de ha direkt egykez csoportosításra fogom a telefont, akkor a felső gombokat esélytelen kapcsolgatni, alatta meg ott a felesleges üres rész.
Szerk.: Az mondjuk pozitív dolog, hogy az értesítési és az ikonsor között simán csúsztatva tudok váltani, amit a képernyő alján is érzékel.
Szerk.2.: Akinek hiányzik a használható tudással bíró lebegő gomb 2.3 -ból, annak ajánlom a Lazy Swipe nevű ingyenes, és egész korrekt kis programot.
Én nem hasznlom, de egyik ismerősömnek kerestem, nála nagyon bevált. Ráadásul alapjáraton nem látható, az érzékelési felületét pedig lehet állítani.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
törölt tag
Van a blogom alatt egy bejegyzés EMUI 2.3 - Saját téma szerkesztése manuálisan (update: 2014. 11. 27.) névvel. Ott találsz egy témacsomagot (tömörített fájl), amiben benne vannak a "régi" P6/P7 témák.
Persze egyszerűbb csak azt letölteni, de hátha a többi is érdekel.
(legalábbis azt hiszem benne van?)
A korábbi EMUI -ban is csak számokkal jelöli a téma fájlt, nem a nevével. (ha jól emlékszem)
-
bubus66
nagyúr
(#3994) JDMKid
Vagy szerintem valami mással is nem csak a teloval.
(#3995) pixelmester.
Ajánlom figyelemedbe ezt amit a (#3996) porterocka fórumtárs linekelt neked..
ITT vagy ITT tálsz az akkumulátorról leírást. Érdekes olvasmány , érdemes elolvasni.
Első sorban pedig ezt Android kezdők.. ajánlom figyelmedbe aggleány leírásából
-
pixelmester.
aktív tag
az a lényeg, hogy a fullHD kijelző+wifi+youtube együtt többet fogyaszt, mint amennyit az 1 amperes gyári hálózati töltő tölt.
ugyanez kocsiban is, a jelenlegi szivargyújtós USB-s megoldás is lassabban tölt, mint amennyit mondjuk a kijelző+mobilnet+WAZE fogyaszt. de powerbank-ról már az előbb leírt navis használat mellett is tölt. Szóval majd kell vennie egy 2A-s szivargyújtós töltőt, azt csá -
törölt tag
ROOT nélkül csak letiltani tudod. Törölni nem.
Androidnak meg van az a "szépsége", hogy attól még hogy valamit nem használsz, simán futhat tovább és fogyaszthat is. Egyébként engem sem zavar. Akit meg igen, az vagy kilövi vagy törli.
Zotya21:
Benne van az összefoglalóban. Elsősorban a 3 gombost javaslom, ha nem vagy akkora "szakértő" (még). Az egyszerű és biztonságos. Legfrisebb FW itthon, hivatalos forrásból a B133 (a letöltője is ott van az összefoglalóban). Ettől eltérő lehet Vodafone -os készülékeknél, ahol jellemzőbb inkább az egyedi FW (B123-B127). Utóbbi esetben OTA frissítés lesz. -
törölt tag
-
-
törölt tag
Nálam anno egy háttérkép/csengőhang kezelő/letöltő okozott problémákat a telefonnál, illetve a fogyasztásnál. Minél több program elérhető egy készülékre, minél több a változó, annál nagyobb a hibalehetőség is. Ezért nem lesznek igazán okosak a telefonok, mert ha valaki nem ért hozzá, akkor az csak egy butafon marad. (Persze ezzel senkit nem akarok leminősíteni, csak e nélkül nem megy)
Főleg, ha ilyen szuper módon összerakott programokkal van tele a net, vagy a Play.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest