- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
bundy000 #14852 üzenetére
Az kitkat és nem lolli, sajnos a kis ablakot még nem tudtam megcsinálni. Ez a rom is azért készült ilyen sokáig, mert állandóan kívánságokat teljesítettem. Jelen pillanatban most is priviben egy honor 6 élesztésén dolgozom.
A v3-at nem fogom kiadni, csak 4 embernek. Zeon és még 3, közülük legyen facebookos is.
És készüljetek fel, ti 4-en, mert kínaiul kapjátok meg. Gondolom sejti mindenki, ki az a másik 3 ember. Addig hozzá se kezdek fordítani, amíg nem látom értelmét.
Nekem letöltött állapoban kellene és nem a play-ról telepítéssel szeretném megkapni. Az én telefonomon sosem volt és nem is lesz facebook.
Más!
Nem tudod véletlenéül adb-n keresztül hogyan lehet az id-t lekérdezni? Ami meghalt honor, zárolt a bootloader és nem lehet flash módszert alkalmazni. -
Cunaja
addikt
válasz
bundy000 #14849 üzenetére
Mivel sajnos nincs időm, szerintem töröljétek a chromot, és rakjátok fel újból. Nálam nem jelentkezik a hiba. Valaki viszont felrakhatná a face appot valahova amit használtok, mert szerintem az zavarodik össze a Chrommal. Folyamatosan Chromot használok. Viszont nem kell a romot újrarakni, ha megtalálom a hibát, majd mondom mit cseréljetek ki.
-
Cunaja
addikt
válasz
bundy000 #12603 üzenetére
[Bootloader locked]
De igen!
A linknél olvasd el! Porterocka leírása. -
Cunaja
addikt
válasz
bundy000 #12594 üzenetére
win 8, 8.1, 10, [adb driver]
Ez a gond, nem látja a telefont, vagy az usb hibakeresés nincs engedélyezve, illetve az RSA ujjlenyomat.
Az enyém szintén ugyanaz! 100% a rom működése!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
bundy000 #11166 üzenetére
sajnos több link hibás már az összefoglalóban és a topik húzóembere sajnos nincs itt mostanában.
amint tudom, rendbe rakom, addig itt kérd, ha valami hiányzik.van aki várja, én nem igazán
sajnos a lolli sok olyan programot rosszul vagy egyáltalán nem kezel, amik nálam a legfontosabbak. -
zeon.hu
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest