- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szendo777
tag
Sziasztok,
Tud valaki küldeni nekem custom.bin file-t? Rootolt telefonon a data mappában van. Legjobb lenne l-00 telefoné, de jó lesz az L-10 is. Előre is köszönöm. -
szendo777
tag
válasz
Cunaja #15614 üzenetére
Gyári recovery bejön, de vagy lefagy, vagy újraindul. A TWRP hibátlanul működik.
Pc látja ADB devicesre, flashelések is szépen lefutnak ADB szerint.
Töltést rendben veszi.
Total commander és adb is van.
Recoveryket nem kevertem, mindig az adott romot kicsomagoltam Huawei update extractorral, és abból vettem a 4 img fájlt.
Érdekességképp visszaraktam a Myrom 3.3-at ami mellesleg P7 L10-es alapú rom, és minden funkció hibátlanul működik, kivéve az első sim.
Készülök a reggelre, remélem lesz megoldás.
Előre is köszönöm. -
szendo777
tag
válasz
Cunaja #15607 üzenetére
Sajnos már hozzám is így került hogy össze-vissza flashelték. Még P7 L10-es rom is volt rajta. Romokat az xda-ról és a 4pda-ról töltögettem, gyárit a gyári oldalról. Most gyári B125 van rajta, de nem indul el. XDA-s fejlesztő írt róla hogy az ADB flash után érdemes 3 gombos frissítéssel ugyan azt a romot ráfrissíteni, de anélkül sem indul el, még a recovery sem. Az alaprendszerből megtudhatom valahogy merre induljak tovább? Sok romoláson vagyok már túl, de ilyennel még nem találkoztam.
-
szendo777
tag
Sziasztok, P7 L00, már írtam hogy nem érzékeli az első simet. Most ott tartok hogy letöltöttem hozzá gyári 125 romot, kicsomagoltam.
ADB-vel flash boot, recovery, system, cust. Telefon gyökerébe dload mappában update.app. Újraindítom, 3 gombos frissítés, de nem fut le, vagy lefagy, vagy újraindul. Megcsináltam a folyamatot másik rommal, másik kábellel, másik géppel, és másik ADB-vel is, mindig ugyan ez az eredmény. Ha visszaflashelem a TWRP-t, bármit fel tudok vele tenni. Mi lehet a hiba?Tudtok rá valami használható megoldást?
-
szendo777
tag
válasz
Cunaja #15592 üzenetére
Kb 2 hete van nálam, közben rájöttem hogy gyári 851 rom volt rajta, ezzel egyik simet sem látta. Rootoltam majd tettem rá Myrom 3.3-at, ezzel már látta a második simet, és jól is működött. Azóta gyári romot nem tudtam rátenni, és az első simet egyik TWRP-s rommal sem érzékeli. 5.1-es androiddal a második simet sem. Előre is köszönöm a segítséged.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen házat vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest