- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABal
őstag
Szerintem ez a 2 gigás ára, csak egybe ömlesztettek mindent, mert ha jobban megnézed, lejjebb 2GB/3GB szerepel, és ehhez társították az olcsóbb változat árát.
Én már megpróbáltam erre rákérdezni náluk, de az automata telefonos ügyfélszolgálatuk nonszensz: miután kiválasztottam, hogy egy készülékről szeretnék érdeklődni, az automata közölte, hogy az érdeklődésemet rögzítették, és megköszönte a hívást, majd megszakította a vonalat. -
ABal
őstag
Köszi, köszi mindkettőtöknek
-
ABal
őstag
Nem igazán pörög ez a topik. Ilyen kevesen vásárolták meg ezt a készüléket? Vagy esetleg annyira hibátlan, hogy senkinek nincs szüksége a fórumra?
-
ABal
őstag
Még azt akartam kérdezni, hogy a telefon felébresztésére a szokásos gombos, és az ujjlenyomat olvasón kívül van más mód?
-
ABal
őstag
Azért kérdezem, mert a tesztelők időnként homlokegyenest ellentétes véleménnyel vannak egy telefon összképéről, ezért én inkább a tulajok véleményét szoktam kikérni. Ebben a tesztben megemlítik, hogy a gyári időjárás app beakasztja a masinát. Valamint, az értesítési sávnál is előfordul. Ezt kipróbálnád a kedvemért? Ha csak ennyi a gond, ez még nem térít el, de jobb lenne, ha ennyi sem lenne.
-
ABal
őstag
Laggal lehet-e találkozni, és ha igen, csak külsős alkalmazásban, vagy a gyáriban is (esetleg már a menüben)?
-
ABal
őstag
A 2GB - 3GB tekintetében érdemes inkább a nagyobb RAMmal szerelt verzióra költeni, vagy a 2GB bőven elég ma mindenre? Ez általában is érdekel nem csak a Mate 7 miatt.
Én a közeljövőben váltani fogok, és a Mate is nagyon bejön, de szeretnék biztosra menni, hogy minimum két évig jövőálló.
Lecs@, te melyik változatot szerzed be? Nagyon megköszönném, ha tudnál egy rövid összehasonlítást írni a OnePlus One és a Mate 7 teljesítményéről, mert a másik, amin még gondolkodom, az az OPO.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 90-es években voltam gyerek
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest