- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Mostantól Sherlock-nak hívlak
Sztem odavitték a telefont, nem kapcsolt be, nem töltött. Kipróbálták egy aksival, azzal sem volt jó, kezdték a tápcserével és azzal jó lett. Ha az sem lett volna jó, gondolom alaplap és nincs gondom.Azért vagyok felháborodva, mert a főzött romnak nincs köze, hogy behalt a tápom.
-
Something_
őstag
Nem tudom, hogy ez most gariba megcsinálták vagy sem.
Csatoltak egy fényképet a telómról, ahol látszik HBoot-ban az S-Off, plusz azt írták, hogy elkészült, vihető.
Szóval ezért passzolom, hogy most kell-e fizetnem, vagy ezt még "grátiszba" bevállalták gariban. Gondolom, hogyha engem terhelne a számla, akkor valahova írták volna.A T még nem hívott, gondolom nem érkezett meg hozzájuk a telefon.
Azt hiszem 4 hónap alatt a felére csökkent minimum a telefonom ára emiatt
-
ge.k.ko
tag
Ezt bárhonnan nézzük, ÁFA csalás. A 0%-os ÁFA olyan, használt termékek értékesítésére vonatkozik, melyek esetében elméletileg már egyszer meg lett fizetve az ÁFA. Hiszen használt, ergo már egyszer el lett adva. Tehát, ha egy cég úgy értékesít, hogy használtnak állít be olyan készülékeket, melyek után nem keletkezett még ÁFA befizetés, úgy elcsalja az ÁFA-t.
Ez nem kiskapu, csak kis tétel. És nehézkes bizonyíthatóság. Ha még sokáig megy, az lesz a megoldás, hogy a NAV simán kivezeti ezt a kedvezményt, és akkor ha én, mint cég eladom a használt cuccaimat, újra ÁFA-zhatok...
Ezzel nem ítélkezni akarok, nyilván mindenki tudja, hogy az adókhoz való hozzáállásunk okai legalább is összetettek:-)
-
szegto
senior tag
Ki kell kapcsolni az animációt, aztán jó lesz a kép.
Elég nehezen jutottam túl a kezdő oldalon ahol be kell állítgatni a dolgokat, aztán rögtön mentem a beállításokba ahogy írták, kiszedtem az animációt és ment minden faszán.
Az egy másik dolog hogy van még vele gond.
Amit én észrevettem amíg fent volt:
- mozgás szenzor nem mindig fasza mikor forgatom a telefont netezés közben, nem mindig fordul vissza.
- kamera nálam jó volt, bár írták xda-n hogy azzal is van vmi para.
- exchange nem müxik pedig az is jólenneMás komolyabb gondot nem találtam, egész gyors és ha lesz hozzá normális kernel amikben ezek a problémák megoldódnak.... főként az animáció és a szenzorok akkor frankó lesz, de erre még sajnos várni kell.
-
Something_
őstag
Ööö, ezt hogy érted? Engem azért érdekel a gariztatás, mivel ha nem csinálják meg gariban, akkor kerülne pénzbe a javíttatása. Gondolom garin kívül egy alaplapcsere 30e körül mozoghat. Még nem is ez a 30.000 ft aggasztana annyira, hanem hogy fél éves a telefon és ha elszáll a gari akkor még a másfél év alatt előjöhet akármi baja és azt is zsebből megcsináltatni egy felsőfelsőkategóriás készüléknél, azért az gáz
Ha esetleg elszáll a gari, megcsináltatom saját zsebből és ha el akarnám adni, gari nélkül mennyiért tudnám? 60e ft? Azaz kifizettem 130at, elszállt a gari, kifizetek 30e-et alaplapra, 30e-ért adnám el a 130e-es telefont
davidcsaba93: hát igen, ez nagyon érdekes.
-
törölt tag
Akkor lehet rendelek ma a biztonság kedvéért 2db 2430 mAh Gold akksit 2x10 dolcsiért ebayről
Ennyiért tuti megéri és eredeti is
-
nimfas
addikt
esetleg egy strapabíró tok... (munka közben) ?
Egynek jó a Meteor... csini... hétvégén és munka után, nekem lehet kéne egy golyóálló tok is...
fólia... érdemes ezt: Inv. shield örök gari... karcolódik, feladod postán küldik az újat.... vagy vmi olcsóbbat, ha igen akkor melyiket és honnan érdemes rendelni?
-
tgb
senior tag
Iomega kolléga hisz a gyári romban,mert az evo3d-n hibátlanul fut neki a 2.3.4,ami a sensation-ről nem volt elmondható,és hangsúlyozom gyári romról van szó!mellesleg én is meggyőződtem eme dolog valódiságáról,mintha két különböző rendszer lett volna a két telón,pedig hát hardveresen nem sok a külömbség.
-
Iomega
addikt
A hivatalos verzió az érdekes ebben az esetben. Szerintem, amíg nem rakod vissza a gyári GB-t, neked nem fogja felajánlani az OTA frissítést.
kolivanov777: Azt be tudod állítani, hogy a telefon mit listázzon. Nekem is olyan volt, miután szinkronizált, de átállítottam, hogy a kontaktokat listázza be.
Lépj be a tárcsázóba-->>menü-->>emberek-->>menü-->>nézet, ezután vedd ki a pipákat, és hagyd meg azt, amit látni akarsz listázva, mondjuk telefon, vagy sim. ezután már jó lesz.
-
Tegnap 41%-ig ment le.
Ma már újra használatban van. Pestre megyek, bekapcsolt bt a headsethez és SE órához, folyamatos wifi, hsdpa lesz állandó szinkronizációval, majd Pestről irány Pozsony, ahonnan vissza Győrbe egy találkozóra, majd este kilenckor haza. Ha ezt végigbírja, akkor megfelel. Majd elmonom, hogy bírta. -
HIJ
őstag
Hát nem tudom ki hogy van vele, de nekem néhány ficsör nem nagyon jön be a sense 4 -ből... Bár még csak videók alapján mondom ezt. Mondjuk ezzel az ICS -nél is így voltam. Pl nekem a GB alsó (telefon) menüje jobban tetszett olyan ívesen.
Természetesen ha már napi szinten használható lesz a sense 4 -es ROM, akkor kipróbálom...
-
Something_
őstag
Hát nem tom, én alapból felraktam a rom-mal és valami eszméletlen, hogy milyen jó ez az IC. Senseay óta nem voltam megelégedve ICS rom-mal, de ez most übereli a senseay érzést.
Baromi gyors, stabil, eddig még nem volt gondom vele, semmilyen téren.
(talán az, hogy esti filmnézésnél, töltőn, headset-tel, max képernyőn baromira felmelegedik, de ez a felsorolt tényezőknek tudható be)szegto: sorry, azt hittem, hogy neked 3.30-as fw kell. Amúgy miért kell nagyobb procis kernel? Nekem 1.2-vel iszonyat gyors.
-
Iomega
addikt
Elégedett vagy a sebességével, nincs zavaró tényező?
Mint kiderült, talán telefonba előnyösebb a class 6-os, őszintén szólva én ezt nem tudom.
Class 10-est szeretnék venni, abból is lehet, hogy a 32GB-ost.
Elbizonytalanodtam a class 6, class 10 közötti különbség miatt, ami a telefonban lévő kártyának a kezelését illeti. -
Something_
őstag
Magyarul az kell nekem?
Mármint erre célzol a végiggörgeti dologgal?
hülyegyerek: Akkor mi a különbség az ultra és a super között?
Akkor nekem e kettő közül kellene választanom5x5_SSRosie_StockBG_NoPage, 5x5_USRosie_StockBG_NoPage
A removed text az gondolom azt takarja, hogy nincs ott a neve a proginak, azért mert 5x5-be nem fér el?
-
Something_
őstag
Az alap rom szerintem nem tartalmazza azt a mod-ot, szóval sztem külön kell beflashelni. Habár én még nem álltam neki. [ENG.DEV.] Sony Bravia Engine -Sensation- HQ IMAGE/MOVIE Quality Improvements
Iomega: tegnap neked nem olvasta el a srác a hsz-edet, most te nem olvastad el a srác hsz-ét
Mondta, hogy irodában dolgozik, és az asztalon van a telefonja. Habár én sem értem, hogy az a gond, hogy a bekapcs gombbal való feloldáshoz kézbe kell venni a telefont. Telefonálásnál nem kell kézbe venni?
-
Zirowe
nagyúr
-
csipuka
senior tag
Nekem szinten elveszti a wifi-t a cegnel. De nem mindig.
Mar rutinbol ranezek, ha visszajovok a kantin-bol, mert ha elfelejtem, akkor szivja az akksit rendesen a probalkozassal, hogy visszakapcsolodjon.
Eddig a wifi ki/be segitett, de marhara erdekelne egy automatikus megoldas. -
Kobun1980
aktív tag
Most olvastam HGabor, hogy vissza akarod tenni a Senseay-t, és azt is, hogy miért.
Én pont ma/most akartam rárakni az Insertcoin ICS-t (4.5.0.), így rögtön kérdeznék.
Érdemes-e azt tenni, vagy próbáljam meg valami régebbivel? (Bár ahogy olvasom a kérdésem elég hülyének néz ki) Az elvileg full ROM.
HGabor: neked melyik Insertcoin van fent?
Ahogy látom a többieknek nincsenek problémáik...
De sajnos amennyit szívtam a Senseay-el, tuti, hogy itt is belenyúlnék valamibe.. -
Something_
őstag
-
Something_
őstag
Tescos?
Az már hamisítvány, mert rajta volt a HTC felirat. Ez meg eredeti, jelöletlen
Amúgy teljesen meg vagyok vele elégedve, teszi a dolgát.Nem használok fóliát, ebben a tokban hordom és nincs rajta karc. Vagy legalábbis nem látom. Ha pedig nincs a tokban, mert asztalon van, akkor fogom, rárakom a tokra és még a hátlapja se kopik
Ergo hálózsák és matrac is
Felraktad amúgy az IC-hez a gyorsbeállítások mod-ot?
-
-
hát egyrészt a cég sem tud bárkinek bármikor egy 150k-s i4s-et adni, és nem az apple-nek fejlesztek iphone-ra...
van egy i4, azt a vezető iphone fejlesztő használja, van egy 3gs a szekrényben, de az nem tetszik (kijelző és sebesség ügyileg sem, bár szívem mélyén amúgy is maradtam android fejlesztő), és két 4. gen ipod touch, amiből az egyiken ios 4.3.3, a másikon ios 5 fut (fejlesztésre tökéletes eszköz, és fele annyiba kerül, mint az i4... én az esetek 90%-ban a 4.3.3-as ipodon(-ra) dolgozom...
mondjuk akármekkora android párti is vagyok, ios-re elég jó és könnyű fejleszteni. az objective c rugalmas és gyors, elég logikus és kényelmes általánosságban a fejlesztés rá, csak ugye ha nincs olyan ui elem, ami épp kéne, akkor gyakorlatilag vonalak rajzolgatásával csinálhatsz sajátot (képeket nem használunk csak ahol nagyon fontos, hogy csökkentsük a progi méretét). amúgy programozás tekintetében nagyon jó platform, nem is csoda, ha azért gyakran látni egy minőségbeli különbséget a két platform programjai között...
-
MerLinh
senior tag
annyi az alap. aztán belépsz a telódon dropboxal, és feltöltesz valmit fájlt, és kapsz egy emailt hogy ingyen 3gb plusz (sense 3.5 kell hozzá), csak meg kell csinálnod a linkhez tartozó feladatokat (regisztráció után végrehajtható tour)...én párat megcsináltam és úgy lett 3gb pluszom...aztán jött az ics leak az már semmit sem kérdezett csak jelezte a gépem hogy kaptam 48gb bumpot....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Parfüm topik
- SSD kibeszélő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest