- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kokler
aktív tag
válasz
Kobun1980 #23004 üzenetére
Megoldás a pixelhibára, nem 100%, de 90%, hogy bejön. Nekem ilyen volt.
1. Telefon kikapcsol.
2. Fedlap le, akku ki, SIM ki, microSD ki.
3. Fedlap vissza.
4. Keresel egy kajásdobozt, ami vízmentesen zár és raksz bele egy jó nedvszívó papírtörlőt. Ha van silica gel csomagod akkor mellérakhatod.
5. Beleteszed a telefonod, majd lezárod a dobozt.
6. Beteszed a dobozt a hűtőbe minimum 12 órára.
7. Kiveszed, hagyod kicsit átmelegedni hátlap nélkül, majd visszarakod az akkut és bekapcsolod H-Boot-ig. Ott a fehér háttéren látod a pixelhibákat. Gyaníthatóan kevesebb lesz már most, de még marad bőven.
8. Folytatod addig, amíg el nem múlik mind.Én 24 órákra tettem be és 4-5 napig tartott. A végén még 30 perc - 1 óra fagyasztót is kapott. Akkor nem fog visszajönni, ha elmúlik az összes fekete pixel!
GL!
-
Iomega
addikt
válasz
Kobun1980 #12109 üzenetére
Csak nekik pont emiatt rizikós kicserélni garanciálisan, mert el kell számolni a gyártó felé, hogy mit miért cserélt. Lehet, hogy nem nagyon tudnák igazolni, nem lenne hiteles az a leírás a javítás elvégzése után, hogy porosodás miatt cserélték a kijelzőt, miközben el van repedve.
Vagy elhinné a gyártó, hogy az ügyfél nem a repedés miatt vitte szervizbe, vagy nem.
Későbbiekben a szerviznek lenne gondja emiatt, magyarázkodniuk kellene a gyártó felé.
Ezért nem biztos , hogy garban fogják cserélni, ha odaviszed a szervizbe, hogy cseréljék a kijelzőt porosodás miatt. -
-
Something_
őstag
válasz
Kobun1980 #9547 üzenetére
Gondolom ezek mind a superwipe miatt voltak, mert abortedet írt. De gondolom most az új superwipe zip-pel jó.
Nekem elsőre sikerült anno, igaz én nem superwipe-pal csináltam, hanem cwm-ből 3 wipe.
TB-hez hozzá se kezdtem, nem volt értelme, mert nem volt olyan programom, amire nagyon nagy szükségem lett volna, mármint mentésre. Kicsit kínai volt
Plusz valaki figyelmeztetett, hogy okosan, mert el lehet bszni a visszaállítást.
-
mumk1
addikt
válasz
Kobun1980 #9417 üzenetére
A radiot nézd meg, ha ez van fent, akkor jó: 10.58.9035.00U_10.15.9035.02_2
Lehet hogy a CWM-al van a gond tedd fel újra azt is. Szedd le innen SD gyökérre teszed és ugyan úgy tudod mint a radiot csináltad. Ha kész, később töröld le, vagy nevezd át.
A senseay flashelése elött csináljál egy data, cache, dalvik wipe-ot.Szerk:
Ha visszatetted a gyári romot, egyszer indítsd újra és csak utána flasheld a root zippet. -
pap
senior tag
-
mumk1
addikt
válasz
Kobun1980 #9410 üzenetére
TB=Titanium Backup
A custom romok mind rootoltak, azokat már nem kell csak a gyári romot kell, hogy az appokról tudjál mentést csinálni. -
-
WiZARD
addikt
válasz
Kobun1980 #4478 üzenetére
ebayen 30$ körül van új üveg.
ez az első amit találtam, de azért nézz szétkeress valakit aki ért ilyesmihez, műszerész, stb és pár óra alatt megcsinálja.
gari ami necces, bár azt lehet érvénytelenítik akkor is ha e-care-be viszed, nem tudom hogy működik ez ilyenkor....
-
Nikk
senior tag
válasz
Kobun1980 #4481 üzenetére
A gari nem ugrik, csak erre nem terjed ki... Ez az egyik. A panel LCD nélkül olyan 15-20 környékén van. Ebből ki kell fizetned még a szervízdíjat is...
A szervíz egyébként begyorsítható + 5000 pénzért már aznap vagy másnap visszakapod, attól függ, hogy van-e alkatrész...
-
-
nbg
senior tag
válasz
Kobun1980 #1723 üzenetére
koszi, de nem a varosok szamaval van a bajom, hanem a valasztekkal: egyszeruen nem ajanlja fel azokat a varosokat, amiket siman behuz aktualus helynek, ha eppen ott vagyok. 1.6 alatt meg meg lehetett adni helyeket maps-bol, de 2.1 ota nem, es ez eleg idegesito, nem is ertem...
Frissitest neztem persze ott is, de azt mondja aktualis vagyok, megpedig: 1.34.111.1 . szoval 1.35.xxx-et nem nagyon talal... -
Gólya.
tag
válasz
Kobun1980 #1613 üzenetére
Én a legelső androidomnál átpakoltam minden számot a gmail névjegyzékbe. E51-ről költöztem át HTC Legend-re. Ha új telóra költözök csak bejelentkezek gmail fiókomba és ott az össze tel szám. Ebbe szenzációba van egy olyan átvitel varázsló! Én rá is ugrottam hogy húzza át dolgokat a Legendről és olyat pofára estem, mivel csak névjegyeket volt hajlandó áthúzni és utána kiírta hogy a régi telóm nem támogat mást!!! Ennek az lett következménye hogy minden név 2x szerepelt (legendáról olyan formátumba másolta számokat xxx-xxx-xxxx), majd az a automata kapcsolódás varázslóval párosítottam össze a névjegyeket.
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Kobun1980 #1598 üzenetére
Na most már végképp nem tudom mi van:
Az utolsó hozzászólásom óta intéztem 2 hívást, most meg mindenki megvan a híváslistában, aki a SIM-en szerepel!
Nagyon úgy érzem én vagyok a balfék...
Bár az előbb kerestem a Nevek közt sem voltak meg azok akiket nem jelenített meg, most meg ott vannak -
Xaels
félisten
válasz
Kobun1980 #1571 üzenetére
ROM-ot nem kell cserélned, mert 1.35 van már OTA-n is és a telefon felajánlja(de ha nem akkor Beállítások/Telefon Névjegye és frissítések keresése).
Igazából komolyabb első lépések nincsenek mivel mindenki másképp használja a telefonját. Érdemes nézelődni Market-en esetleg kérdezni itt egy-két alkalmazással kapcsolatban.
-
scapegt
őstag
válasz
Kobun1980 #897 üzenetére
Igazad van, a voda ezt írta fb-on:
"A készülék költséghatékonysági okokból nagyobb mennyiségű karakterszám begépelését követően átvált MMS módba, és erre figyelmeztet is. A telefonban a szükséges módosításokat te tudod elvégezni."Voda irányba 1000 sms ingyen van havonta, és ez nekik költséghatékonyság..számukra tényleg az, mert csak egy sima szöveges mms is 3x annyiba kerül mint egy sima sms...nem értem ezt a beállítási módot, miért vámolják le az embert ilyen durván
-
BennyRay
tag
válasz
Kobun1980 #837 üzenetére
Háát, iPhone-hoz képest az oprendszer kissé kusza, bár nagy gond nincs vele, pár nap után kezdem megszokni. Az építési minőség is gyengébb, de szvsz azért egész jó. A 4,3" képernyő viszont érezhetően nagyobb, mint a 3,5", legfőkébb azért választottam ezt a kiváncsiság mellett egy újabb iPhone helyett.
Máshoz nem tudok viszonyítani, mert az előző telót 3 évig használtam, a cégesek meg említésre se méltó alapSamuk, bár azokból elhasználtam 4-et 4 év alatt
-
Xaels
félisten
válasz
Kobun1980 #769 üzenetére
Egyelőre még működik a chainfire3d nevezetű cucc amivel lehet a tegrás játékokat is futtatni, de ez ugye nem biztos, hogy örök életű megoldás lesz.
Én igazából csak ajánlani tudom a Sensation-t, de játékok terén nagyon nem vagyok tapasztalt ebben a szegmensben. Nagyon nem tudnak lekötni.
-
scapegt
őstag
válasz
Kobun1980 #769 üzenetére
FB=Facebook
Közben megkerestem neked egy ilyen bejegyzést FB-n:
Hello Vodafone! A Samsung Galaxy SII mikorra várható? Vagy egyáltalán várható?
június 13., 17:36 · Tetszik ·Flórián Szabó Nem tervezik a készülék forgalmazását ... by Vodafone
június 13., 18:45 · TetszikGergő Nyilas Eejj.. Pedig szerintem sokan terveznék a megvásárlását, kedves Vodafone;D azért köszönöm!
június 13., 18:47 · TetszikVodafone Hungary Szia Gergő! A készülék forgalmazását valóban nem tervezzük, az érkező készülékekről itt olvashatsz: http://www.vodafone.hu/hamarosan
Remélem így már tényleg elég hihető a dolog mindenkinek
-
scapegt
őstag
válasz
Kobun1980 #751 üzenetére
A Galaxy S II-re ugyan várhatsz, a Voda soha nem fogja forgalmazni
(érdemes őket nyomon követni a FB-on, ők írták) Szerintem ne várj, vedd meg a Sensationt. Programok meg miért ne lennének a HTC-re? Android ez is, nem?
Mindkettőre ugyanazok a progik vannak, max van 1-2 saját, de úgyis azt raksz mindkét telóra, amit szeretnél.
-
hami31
csendes tag
válasz
Kobun1980 #751 üzenetére
Én is ezen gondolodom már 2 hete csak várnom mikor lesz a T-nél.A haverom most cserélte ki 3 napom belül a vadi új samsung g 2 mert egy vékony csík volt a szürke színnél a kijelzőn. Elég sok a panaszt olvasok a samsung fórumokon. Sőt már valaki cserélné Htc re. Szerintem jobban jársz a htc sensation-nal.
-
Xaels
félisten
válasz
Kobun1980 #751 üzenetére
Egyelőre nem tudom, hogy áll, de a GAMELOFT megígérte, hogy a Sensation felbontására is feljavítja a játékokat. Legutóbb mikor próbáltam egy Real Football-t az nem jelent meg helyesen a kijelzőn. Minden másban helyén van a telefon. Ha a játék nálad elsődleges szempont akkor lehet egy Tegra-s masinával(Android OS) esetén jobban járnál hosszútávon illetve a Vodánál ott az i4 amire fényévekkel szebb játékok vannak mint Android alá, az már más kérdés milyen a tartalmi részük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest