- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malwoon
csendes tag
Hali!
Ugyanez van nálam is, mostanában kezdte el. Stock ROM, stock aksi, és nem telepítettem az elmúlt időszakban semmi új progit, ami nyíghatna. Mondjuk gyors bootot még nem néztem...
Előveszem a zsebemből, és lám, ez a dög kikapcsolt. VIsszakapcsolom, 20-30%-kal, néha 60%-kal alacsonyabb töltöttség. És néha rögtön visszakapcsolás után megint kikapcsol, visszakapcsolom megint, akkor 10%-kal több töltés...
Egyébként ezen felül iszonyat elkezdett merülni a telefon. Leveszem töltőről és hopp 3 perc múlva már csak 98%. 2 óra múlva már csak 70%. Úgy, hogy wifi bekapcsolva, 0 perc telefonálás, kb. másfél perc kijelzőhasználat. WTF? Mostanában kezdtem rájönni, hogyha wifi nincs bekapcsolva, akkor nem merül ilyen őrülten, mobilnettel sem, játékkal sem...
Úgyis elkezdett porosodni a kijelzőm, megy szépen majd lassan ecare-ékhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest