- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ge.k.ko
tag
A predikciót a szövegbevitelnél továbbra sem tudom kikapcsolni, gyári 4.03-as rommal.
Valaki esetleg tudna segíteni?
Köszi,
G
-
ge.k.ko
tag
válasz
KaoszTom #17369 üzenetére
Sajna nálam ez nem muxik. A nyelvvalaszto nem ad fel settings opciót, amennyiben a spech-to-text be van kapcsolva, akkor meg az indul rögtön.
Szóval, továbbra is adott a probléma, es a keyborard settingsben továbbra sem tudom kikapcsolni a predikciot, mert a chk box kipipalva, es az egesz menupont kiszûrkítve...
Tovàbbra is várom a tippeket:-)
G.
-
ge.k.ko
tag
Problémám a következő: egyszerűen nem bírom kikapcsolni a szövegbevitelnél a pediktív funkciót.
Az előző - gingeres - verziónál sima ügy volt, de most újra kezdtem használni, frissítettem is (4.03-as stock ROM), és egyszerűen a Settingsben disabled a predictiv menü, nem lehet kivenni azt a .... pipát.
Köszi, ha van tipp.
G.
-
ge.k.ko
tag
válasz
Zirowe #15152 üzenetére
Igen, megy is szervizbe. Rettenetesen idegesítő, hogy állandóan bekapcsol a kijelző. Ha dolgozom, állandóan odakapom a fejem, ha tárgyalok, erre figyelek, ha zenét hallgatok (BT-n) megakasztja / kikapcsolja.
Nálam nehezítés képen random dokkoló üzemmódba kapcsolt, míg le nem tiltottam ezt a lehetőséget - bár ez lehet, hogy független hiba. Majd a szerviz megmondja. Vagy nem.
-
ge.k.ko
tag
Ezt bárhonnan nézzük, ÁFA csalás. A 0%-os ÁFA olyan, használt termékek értékesítésére vonatkozik, melyek esetében elméletileg már egyszer meg lett fizetve az ÁFA. Hiszen használt, ergo már egyszer el lett adva. Tehát, ha egy cég úgy értékesít, hogy használtnak állít be olyan készülékeket, melyek után nem keletkezett még ÁFA befizetés, úgy elcsalja az ÁFA-t.
Ez nem kiskapu, csak kis tétel. És nehézkes bizonyíthatóság. Ha még sokáig megy, az lesz a megoldás, hogy a NAV simán kivezeti ezt a kedvezményt, és akkor ha én, mint cég eladom a használt cuccaimat, újra ÁFA-zhatok...
Ezzel nem ítélkezni akarok, nyilván mindenki tudja, hogy az adókhoz való hozzáállásunk okai legalább is összetettek:-)
-
ge.k.ko
tag
Sziasztok. Lentebb írták többen, hogy a T-s készülékükre megjött a frissítés. Ezzel kapcsolatban van közkézen bármi konkrét info? Mikortól lesz tömeges frissítés pl.? És persze, milyen a gyári stuff?!?
Köszi, G.
-
ge.k.ko
tag
válasz
mario28 #7386 üzenetére
Az unibody fémház sajnos fétis lett. Így a mérnökök mindenféle trükkel vért izzadva próbálják az antenna kérdést megoldani, de sajnos vesztésre állnak, mert az elektromágneses hullámok jobban tudják a fizikát, mint ők.
Így aztán két megoldás közül választanak: a készüléket bezárják egy Faradey kalitkába, avagy, a fémház is részt vesz az indukció képzésben.
Itt az utóbbi megoldást választották, viszont így igen csak szar lett a méretezése, plusz, a testünk eltérő vezetési képessége is befolyásolja a vételt.
Magyarán, szar az antenna érzékenysége és vételi stabilitása.
Bírom nagyon a telót, de ahogy kijön a Galaxy Nexus, cserélem. Annak műanyag a háta, és így faszán tud érvényesülni a méretezett antenna. Mert mégis csak egy telefon.
-
ge.k.ko
tag
Az első telóm, ami gyári ROM-val megy. Ez nagy szó, mivel HTC Uni óta pakolom a ROM-okat. Még a Nexus S sem maradt érintetlen.
DE! Ilyen rigid, érzéketlen antennát. A legkisebb érintésre is összerezdül, mint egy ócska ribi. Nem értem, nem tanultak az iPhone körüli mizantériából? Meg úgy alapon, fizikát? Pedig az elektromágneses hullámok terjedésének sajátosságai már régóta ismertek....
Szóval, mint PDA kurva jó, mint telefon csapnivaló. Sajnos:-(
-
ge.k.ko
tag
Sziasztok,
du. óta lakom be a telót. Serious issue: a térerő csak nekem ennyire gyenge vagy ez általános jelenség. Ahol lakom ott nem jeleskedik a szolgáltatóm, de azért Nexus S, Omnia 7, Spica, meg egyebek amik kallódnak, mind használhatók. Na, ez simán elveszíti a kapcsolatot...
Szóval, pls, konkrét infókat / összehasonlításokat, hogy vigyem-e vissza generálozni, vagy adjam el simán?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest