- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malwoon
csendes tag
válasz
CyberSoma #13070 üzenetére
A porosodást még csak-csak leszarom, mert csak kikapcsolt kijelzőnél közvetlen napsütésben látszik (természetesen erősen kaparja az esztétikai érzékemet, amikor kikapcsolt kijelzővel ránézek), de ez a nem használom de azért 6 óra alatt kampó egy kicsit megviseli az idegeimet. 3 óráig (kikapcsolt wifi, kikapcsolt mobilnet, összes progi kilőve) csücsült asztalon ma, és amikor feloldom a kijelzőt 30% zutty...
Az az egészben a szép, hogy néhány hónapig nem adott elő semmi ilyesmit, most pedig ömlik csőstül a csoda. Por, aksi, kikapcsolás. -
csolaca68
tag
válasz
CyberSoma #12893 üzenetére
Ha megnézed sok helyen így árulják, áfa nélkül. Használtként kerül behozatalra, így tudják ilyen áron adni. Számlát kaptam róla, személyesen vettem át, előttem bontotta ki a dobozt. Régebben volt egy Samsung Omnia 2-őm, A VIP-nál vettem, szintén 0% áfával, de arra csak bolti garancia volt. Szerintem nem lesz gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest