- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
Menthirist #10877 üzenetére
Nna tessék, még a végén az offból is kamatoztathat az ember valamit.
"konkrétan talán xp-ről az új iphone/ipod tölteni sem hajlandó"
dropopi: Király, kösz hogy szólsz. Nagyon király kis telefon, szerintem ez most marad egy ideig. A rendszer is jobban bejött, mint gondoltam, a telefont pedig pont a magam fajtáknak találták ki.
-
randras
veterán
válasz
Menthirist #10873 üzenetére
Szerintem azért tudnál ha akarnál valamilyen virtualizációval, és azon belül az eredeti developer eszközökkel, vagy rosszul gondolom?
Amúgy megértem..
-
pap
senior tag
válasz
Menthirist #10871 üzenetére
Én az iPhone helyébe nem adnék választási lehetőséget milyen telefont nézzen ki a dolgozó, kapjon egyet az ő termékükből azt jónapot.
randras Na ,igen nem egy hátrány az sem h.mennyi
-
randras
veterán
válasz
Menthirist #10871 üzenetére
Ja igen, írtad is. Jó, hát ahhoz nem kell, hogy 0-24-ben elérjenek, én pl. webfejlesztő vagyok, és skype-on meg emailen kell elérhetőek lennem főleg. Ha ezt telefonon keresztül akarnám tenni, akkor nem a gyorsabban merülőt választanám.
-
randras
veterán
válasz
Menthirist #10867 üzenetére
Értem. Céges telefonnak választva a kettő közül feltétlenül az SGSII-t választanám, mert a nagyobb akksival nagyságrendekkel jobb az üzemideje, mint a Sensation-nek, és akkor az előbb leírtaktól teljesen elvonatkoztattunk.
Habár nem tudom milyen munkát végzel, de a céges telefonnak szerintem ki kellene bírnia minnél többet. Az USB on the go is jól jön, ha pl. teljeskörűen ki akarsz váltani egy laptopot vele...
pap: Ne meg persze ha nem para 2x annyit fizetni érte.
-
Sasal1ty
tag
válasz
Menthirist #10867 üzenetére
Ha a fonokodnek is sensation van amondo vagyok belopnad a szivebe magat ha azt vennel, ics el szarnyra kap a telo, legalabbis en azt vennem mar a fonok miatt is
-
keIdor
titán
válasz
Menthirist #10855 üzenetére
Úgy éghet be, mint egy plazma TV. Ha órákig állókép van. Ilyen telefonnál meg ritka.
-
randras
veterán
válasz
Menthirist #10859 üzenetére
Túlságosan is túl.
Windows Phone 7, és nem lesz erőforrás problémád jó ideig. (Ráadásul bőven 5 számjegyű összegből megúszod, hogy legyen egy jó készüléked...)
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Menthirist #10854 üzenetére
Igen, írtam is hogy van ilyen, de egyrészt garanciális probléma, másrészt meg egyáltalán nem olyan gyakori, min sokan írják...Nekem másfél éves az SGS-em , és nyoma sincs beégésnek.
-
rizso
addikt
válasz
Menthirist #10855 üzenetére
Öcsém 1,5 éve használ egy Wave-et, ami szintén SAMOLED kijelzős. Beégésnek eddig szerencsére nyoma sincs. Ha meg valakinél előjön a beégés: vigye szervizbe. Ugyanaz, mint a Sensationnél a porosodás: volt akinél porosodott, volt akinél. Akinél porosodott, az elvitte szervizbe.
Ha teheted, nézd meg mindegyik kiszemelted élőben, és csak azután dönts. Lehet, hogy 10-ből 6 ember az S2-t választaná, de lehet, hogy te pont a másik 4 véleményén leszel... -
rizso
addikt
válasz
Menthirist #10842 üzenetére
Ugyan még csak pár napja van meg az SGSII, illetve a Sensaton is "csak" 4 hónapig volt nálam, de 1-2 gondolatot tudok írni.
Van amiben a Sensation, van amiben az S2 a jobb. Fogásra nekem a Sensation jobban bejött, jobban kézre állt, az S2-t egyszerűen nem tudom egy kézzel használni.
Anyaghasználaton fölösleges vitázni, a legtöbb embernek sokkal jobban bejön a fém (nekem is), viszont az S2 jobban össze van rakva, egy nyikkanást nem lehet belőle kicsalni (míg Sensationnél a hátlap kialakítása miatt voltak gondok).
A Sensation kijelzője nagyon szép, az S2-jé meg egyenesen gyönyörű. Szerintem itt egyértelműen S2. Hiába a Sensaton nagyobb felbontása, a SAMOLED technológia többet pluszt ad.
Kamera. Ha nem is olyan sokkal, de az S2 jobb. A vakut sokkal jobban kezeli, fókuszáláskor is villan, míg ezt a Sensation nem tudta, így sötétben nem nagyon tudott rendesen fókuszálni. A fényerőt tekintve viszont jobb a Sensation, meg a vakus képek színvilága is jobb volt. Az elkészült fotók valamivel részletgazdagabbak, kevésbé mosottak az S2 képei (mondjuk normál halandó embernek mindkét telefon tökéletesen megfelel, úgysem 100%-os nagyításban nézegeti a képeket). Videó közben a Sensationnél "touchfocus" van, míg S2-ben autofókusz. Mindegyiknek megvan az előnye: touchfókusz gyorsabb, autofókusz kényelmesebb. Az S2-nek a videofelvétel közbeni hangja is jobb.
Filmlejátszásnál szintén az S2 a nyertes. A gyári lejátszó sokkal több mindent visz, illetve azokat az mkv filmeket is gond nélkül vitte, amit a Sensation diavetítésként játszott le. Arról nem is beszélve, hogy nem kellett külön hangerőbuherához fordulni, alapból sokkal hangosabb volt, mint a Sensation (még mindig filmeknél vagyok). Zenéket még nem próbáltam.
Telefonálás közben a hangerő kb. megegyezik, olyan nagy változást nem tapasztaltam. A térerőre leszek majd kíváncsi, hogy lesz-e olyan hely, ahol eldobja a jelet.
Wifi talán egy kicsit erősebb az S2-ben, de számottevő különbség nincs.
GPS-t még nem teszteltem.
Böngészésben eddig vegyesek az érzelmeim. Az S2 gyári böngészője iszonyat szmúúúsz, viszont valamiért nem tördeli a szöveget. Sensation kicsit lassabb volt, viszont nagyon szépen tördelte a szöveget, akármennyire zoomoltam. És ami még fájóbb: Dolphin HD sem tördel az S2-ben, holott Sensationön tökéletesen működött. Szóval nem százas a böngészés az S2-nél sem.
Ami hiányzik az S2-ből, az a Sensation-féle USB-kezelés. Rádugom USB-re, akkor nem dob fel semmi opciót, simán csatlakoztatja a géphez. Külön be kell menü egy eldugott kis menüpontba, be kell kapcsolni az USB háttértár csatlakoztatását, majd rádugni a gépre, ott leokézni...szóval körülményes.
Viszont az S2 támogatja az OTG-t, rendeltem is hozzá egy OTG kábelt, hamarosan megjön. Ez a fííícsör számomra pozitív.Így néhány nap használat után azt mondom, hogy az S2 (számomra) valamivel jobb. Támogatástól meg nem kell félni, mindkét készülék mögött olyan konyha van, amit még egy első osztályú étterem is megirigyelne
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Menthirist #10850 üzenetére
Ez nagyon off téma. Az SGS topik többszáz aktív posztolója közül kb. 5-nek égett be a kijelző, azt is cserélték gariban. Szóval igencsak fel van fújva ez a dolog...
-
dropopi
aktív tag
válasz
Menthirist #10844 üzenetére
Evo 3d nem jöhet szóba?
-
keIdor
titán
válasz
Menthirist #10842 üzenetére
Hali.
Nos nekem a Sensation gyári rommal nagyon nagy csalódás volt, főzve elmegy, bár reggel óta azon agyalok eladom. Az SGS2 egyszerűen jobb, szebb, gyorsabb és mindezt gyárilag. Volt az is, és lehet az lesz a Sensation helyett megint.
Felbontása valóban kisebb, de mivel Androidról beszélünk és a 800x480 jobban támogatott így ezt nem feltétlen írnám le hátránynak. A 16:10 is sokkal ideálisabb, mint a 16:9.
Egyébként a 768MB gyári rom mellett szintén kevés lesz, mert folyamatosan be fog zárni a Sense. Én azt mondom neked, ha nem akarod ezt is pátyolgatni, akkor nem ez a Te készüléked. Ha esetleg porosodás lépne fel szervizbe is viheted, bár én eddig megúsztam azt a hibáját. (kopp-kopp)Arc S sem rossz, sebességre olyan, mint az SGS1. Motorola-t nem vennék a rossz support miatt, Atrix-ot főleg nem, elég laggos.
Én SGS2-re szavazok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest