Új hozzászólás Aktív témák
-
Iomega
addikt
válasz
fateless #13941 üzenetére
Fateless, Monstre:
Köszönöm a válaszotokat!
Azt tudom leszűrni a hsz-ekből, hogy vegyesek a tapasztalatok az ICS-vel kapcsolatosan, van akinek bevált, és jól szuperál, viszont van aki ennek az ellenkezőjéről nyilatkozik.
Igaz, végleges következtetést korai lenne erről levonni.
Na majd az idő eldönti mindenki számára, hogy jó-e, jobb-e a GB-hez képest. -
válasz
fateless #12098 üzenetére
No, megvan az eredményem:
gyári szoftverrel használtam, nem más rommal.
Egész nap BT kapcsolat a headset-tel, 24 telefonhívás, összesen 84 perc, kb 40 perc GPS (google maps), kb 50 perc net, kb 30 e-mail, kettőnél nagyobb csatolmány is, amit letöltöttem és átfutottam, párra válasz is ment (kb 6-8), egész nap sok utazás autóban (Pápa-Bp-Pápa-Pozsony-Győr-Pápa), ami alatt értelemszerűen sokkal többet fogyaszt maga a hálózati kapcsolat is. Folyamatos e-mail és naptár szinkronizáció is be volt kapcsolva. Reggel fél hatkor keltem, akkor indult a merülés. Délután fél háromkor vettem ki az első akksit, ami akkor 23%-on volt. Most a második 20%-on van. Szóval kb úgy bírja ez az olcsó kínai, mint a gyári akku (ilyen használat mellett délutánra az is lemerül).A legjobban a Google Maps (folyamatos kijelző-világítás, hang a headset-en, HSDPA-n kapcsolat) zabálta az akksit, de alapvetően a kijelző világítása emészti fel a legtöbbet.
27-én érkezik a drágább akksim, csak véletlen az angol címre kértem. Ha megjön, letesztelem és elmondom, milyen az. Ezek nagyon jók lesznek az ilyen napokra, amikor mindenképpen kell a tartalék akku.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest