- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy az akksira mennyi gari van? Kb 1 évet bírt ki. Kicsit fel is van púposodva. Már fel se lehet teljesen tölteni és 1 óra kijelző használatot bír. Vettem egy Ankert, az kb 1,5 napig elmegy 2,5-3 óra kijelző használattal.
Egyébként megint azt látom, hogy kicsit porosodik a kijelző, szóval lehet ebből megint gariztatás lesz :S
-
Newlocal
aktív tag
Sziasztok,
ViperS 1.6.3-ra feltettem PYD-X 4.1.9-es kerneljét és azóta nem indul el a teló. A boot képernyőnél megáll.
Eddig probáltam egy wipe-ot és restore nandroid backupból, mivel kernel telepítés előtt csináltam egy backupot. Sajnos ez sem oldotta meg a gondom.Esetleg valami ötlet?
-
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
ViperS 1.6.3-nál hogyan látom, hogy mennyit ment a kijelző? Ez az új Sense kicsit még szokatlan, eddig 3.6-on voltam.
Még 1 kérdés. Melyik az ajánlott kernel hozzá? Most a Bricked van fent, ami a default volt.Köszi előre is.
-
Newlocal
aktív tag
válasz
Newlocal #20350 üzenetére
Ezt a RUU-t tettem fel, mivel ICSen voltam és ez is a az elérhető legfrissebb.
RUU_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.30.401.1_Radio_11.69.3504.00U_11.22.3504.07_M_test_240585.exe
A RUU simán felment, kikapcsoltam a gyors bootot, usb hibakeresést be.
ADBvel bebootoltattam bootloaderbe
fastboot writesecureflag 3
fastboot reboot-bootloaderés a security warning fogadott.
Nyilván nem egy rocket science a leírás alapján, de arra gyanakszom valamit a parancsok kiadása előtt csinálnom kellett volna ami nincs benne a leírásban.
XDA tele van super CIDezéssel meg ilyenekkel ami tök felesleges, mivel a telefonom EU régiós, EU-s RUU felment rendesen és be is bootolt.Ha valakinek van ötlete ne tartsa magában
XDA-n többen írták, h újra S-OFFba kell tenni ilyenkor és másik RUU-val próbálkozni.
Egyébként mikor kaptam a 155ös hibát, ezt a RUU-t is kipróbáltam de ott is 155ös errort kaptam.RUU_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.32.401.5_Radio_11.69.3504.00U_11.22.3504.07_M_release_246089_signed.exe
ezért próbáltam a másikkal HBOOTból. Lehet a legújabb RUU-t kellett volna feltenni?
-
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
megcsináltam az S-ONt. Minden rendben volt. Majd mikor rebootolttam akkor megint a bootloader jött be.
Minden OK, S-OFF lett, viszont a ****LOCKED**** felirat alatt van egy ilyen hogy ****Security warning****
Ezzel mit kezdjek? Gondolom így nem vihetem vissza. -
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
említettem pár hozzászólással ezelőtt, hogy gyári állapotra szeretném visszaállítani a telót, mert megy szervizbe.
Az a kérdésem, hogy a sensation tudástárban lévő S-ON leírás még mindig megállja a helyét? Jó ha úgy csinálom?Most 3.33-on vagyok ARHD 6.8-al, Faux kernellel.
-
Newlocal
aktív tag
válasz
Zirowe #19874 üzenetére
Sajna gyári minden, de egyébként is megy a szervizbe. A fülhallgató csatlakozóm eléggé kontaktos, pedig a füles fullra jó más eszközben. Van még 1 porszem is a kijelző alatt és a hátlapról is érdekesen pattog le a festék, pedig szilikontokban van.
Gondolom érdemes visszazárni+gyári romra visszarakni a kicsikét.
Valakinek tapasztalat javítással, meg javítás időtartamával? Vodához vigyem vagy egyből a szervizbe? -
Newlocal
aktív tag
válasz
enginev3.0 #19871 üzenetére
Lehet rászánom magam Karácsony után, csak cserekészülék nélkül nem lesz annyira jó
-
Newlocal
aktív tag
Igen, sajnos mindenhol csinálja. Már próbáltam Samu töltővel is. Néha jó, de néha teljesen megzavarodik.
Félek, hogy szervizben nehéz lesz reprodukálni a problémát. -
Newlocal
aktív tag
válasz
enginev3.0 #19866 üzenetére
Persze. Fura, hogy autós töltővel nem csinálja. Vagy lehet azzal nem veszem észre, mert nem nyomkodom míg rajta van.
-
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy töltőre rakva a telefont, egy idő után megbolondul a touchscreen? Ha kihúzom a töltőt minden rendben. Ha visszadugom megint elkezdi egy idő után. Ezt újkora óta csinálja néha, gyári és custom rommal is. Mi lehet a gond?
-
Newlocal
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #17443 üzenetére
Köszi
Ez a Viper nagyon izgatja a fantáziám. Az ARHD bejött nagyon. Ezzel a ROMmal mennyi a szabad memóriád átlagban? Viperhez kell supercid?
-
Newlocal
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #17441 üzenetére
ez melyik rommal van és milyen kernel?
-
Newlocal
aktív tag
válasz
csenor #17436 üzenetére
Hello,
én tegnap tettem fel az XE verziót+bravia. A sebastian FM kernellel használom, ondemandon. A gyári romhoz képest ég és föld. Olyan gyors amilyen még sose volt a teló.
Nekem nem is merül, nem melegszik és belakva, stabilan kb 200 mb szabad RAMom van folyamatosan.Összehasonlítási alapom nincs mert ez az első custom rom amit feltettem, de nekem nagyon bejön
-
Newlocal
aktív tag
ehhez vki? #17374
Ez az első ROM telepítésem, nem szeretném elcseszni. Mindennek utána olvastam már de ez az FW dolgot nem vágom. Kell erre most először a 3.33-as univ FW vagy nem? -
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
Eddig stock ROM-on voltam, most megcsináltam az S-OFFot sikeresen.
Most a teló így néz ki:
HBOOT - 1.27.0000
Android - 4.0.3
Sense - 3.6
Szoftver - 3.33.401.6
CID: HTC__32Ezt a romot szeretném feltenni, csak előtte backupot szeretnék a régi rendszerről.
SmartDroidBerserkHa megvan az S-OFF mivel tudok full backupot csinálni?
Hogy tudom letölteni a mostani stock rom RUU-ját és honnan? Restore csak akkor működik ha ugyanaz a ROM van fent mint amiről backupot csináltam ugye?
Az új ROM felrakása előtt kell bármit frissíteni (Pl: firmware vagy CID-et átírni) vagy csak simán az XDAn levő leírást követni?
Bocs a sok béna kérdésért, de most csinálom először.Köszi előre is a választ!
-
Newlocal
aktív tag
Megpróbáltam az S-OFFot de nem sikerült. Szerintem azért mert a sodort érpáras vezetékkel nem igazán lehet ezt jól csinálni. Gemkapcsom meg nincs itthon
Ha megint megpróbálom, a temproot-ot meg kell majd megint csinálni az elején? Most nem removoltam a temprootot, szóval nemvágom mi van. A teló S-OFF maradt az tuti.szerk: közen próbáltam bekapcsolni és faszán bootloopba került.
SystemUI váralanul leállt....
ez fogad folyamatosan. Most mit csináljak? -
Newlocal
aktív tag
válasz
bodoraudio #17329 üzenetére
A Viper vagy amit te linkeltél?
Egyébként amit linkeltél azt át lehet skinezni? Nekem az nagyon elvont -
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
Kb. fél éve használom a sensationt, eddig gyári rommal, ami az ICS frissítés utána kezd tetűlassú lenni. Kb 70 alkalmazás van fent és átlagban 100 MB alatt van a szabad memória (ez egyébként normális?). Elég sokszor csinál Sense restartot is.
Eddig nem mertem főzött rommal kísérletezni, viszont már nagyon unom, hogy ennyire lassú.
Tudtok valami jó főzött rom-ot ajánlani ami gyors és nem zabálja a ram-ot?Köszi előre is.
-
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
valaki tapasztalt már olyat, hogy egy könyvtár tartalmát annak ellenére is beindexelni a gyári zenelejátszó, hogy a .nomedia fájl benne van?
Ha igen ezt hogy lehet megoldani, h ne tegye? Nagyon idegesítő -
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
ICS update óta kb napi szinten előfordul, hogy a gyári böngéző használat közben kilép a főképernyőre. Nem a sense indul újra, csak kilép simán a browser. Ez elég idegesítő tud lenni
Valaki tapasztalt már hasonlót? Mi okozhatja ezt?
-
Newlocal
aktív tag
válasz
kissandras20 #14494 üzenetére
nekem van most itt pesten 3 db. nem a legjobb, mert kicsit vastag és szenvedni kell vele a felrakásnál, de szivesen adok egyet ingyen
ha érdekel keress priviben -
Newlocal
aktív tag
amióta ICSre váltottam (gyári rom) azóta nem működnek a lockscreen után az időjárás animációk. Persze a hangát nem hiányolom, de ugy megszoktam már
Hogy lehet ezt visszakapcsolni? Sehol nem találtam a lehetőséget rá.
szerk: még 1 dolog. Az miért van, h eltűnt néhány névjegyem az ICS frissítés óta?
-
Newlocal
aktív tag
Nekem nagyon bejött ez az ICS. Kellett egy FR, de azóta tökéletes. Az akkuidő elég jó lett
-
Newlocal
aktív tag
Még 1 kérdés. Frissites óta nincs mobilnetem. Elvileg be van kapcsolva, mégsem megy egyáltalán. Valami ötlet?
-
Newlocal
aktív tag
Feltetem az ICS-t. Minden franjo, egy dolog kivételével. Itt van mellettem a WiFi router és eddig a jelerosseg kijelzes működött rendesen az allapotsorban. Most csak az alsó jelig megy fel. Ez miért lehet? Factory reset nem volt. WiFi legjobb teljesítményre van állítva.
-
Newlocal
aktív tag
#13874 -re valaki? Pls.
-
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
Aki frissített meg tudná mondani mennyire nyúl bele a rendszer az SD tartalmába? Érdemes róla csinálni egy backupot? Esetleg jobb formázni az SD-t az ICS update után egyből?
-
Newlocal
aktív tag
válasz
Something_ #12953 üzenetére
uhh, ez kemény
Sajnálom
Akkor esélyed nem volt semmire. Mondjuk nem gondolnám, hogy a főzött rom hibája ez.
-
Newlocal
aktív tag
válasz
Something_ #12944 üzenetére
Csak egy gyors kérdés. Mielőtt visszavitted fullra visszaállítottad a gyári állapotot?
S-OFF, gyári RUU, stb? -
Newlocal
aktív tag
válasz
Something_ #11905 üzenetére
KÖszi
Nem siettem el, mert eléggé el vagyok veszve ezekben a dolgokban.
Ez az első Androidos telóm, ami csak kb 2 hete van megSzóval még ismerkedek vele
Nem szeretném téglázni, habár az ICS nagyon fúrja az oldalamAz Insertcoin romban van radio is? Vagy azt külön kell flashelni?
Van lehetőség könnyen visszaállni a 3.30 FWről az 1.18 HBOOTra meg stock romra? Vagy az már mazochizmus? -
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
Most stockon vagyok, igaz még csak 2 hete van meg a telóm de nagyon izgatja a fantáziám az új ICS.
Tudnádtok valami igazán frankó ROM-ot linkelni, ami már tényleg normálisan működik (gps, mobilnet, etc) persze némi instrukció is elkelne.Ez jöhet akár PM-ben is.
Jelenleg nincs rootolva a telo, gondolom azzal kellene kezdeni és utána egy full nand backup. Meg a CID-et is gondolom le kellene menteni. Egyébként a CID-hez kapcsololódik, hogy melyik gyári rom mehet vissza rá?
Köszi előre is.
Üdv. -
Newlocal
aktív tag
válasz
Something_ #11509 üzenetére
Cool
) A sima pár dolláros cuccok jól töltenek? Neked van ilyen?
@Kokler: köszi neked is. -
Newlocal
aktív tag
válasz
Something_ #11464 üzenetére
Én néztem dokkolót ebayről, de mind fektetett. Olyan esetleg nincs ami álló helyzetű? A homescreen sajnos nem fordul el
-
Newlocal
aktív tag
válasz
Something_ #11452 üzenetére
Hehe
Én ezt észrevettem. El is olvastam, de sokminden abba sincs benne.
-
Newlocal
aktív tag
válasz
hülyegyerek #11382 üzenetére
Hat igen
-
Newlocal
aktív tag
Nos, a névjegyes dolog annyira már nem is foglalkoztat, mivel előjött még néhány hiba
- Facebookra nem tudok a galériából képet feltölteni - "Unknown error occured " hibaüzenetet kapok
- A telefon randomban restartolta magát a tegnapi napon úgy 3-4 alkalommal. Nem Sense restart volt, hanem full reboot.Csináltam egy full factory resetet kb 10 perce, restart eddig még nem volt, de a FB fotó feltöltés még mindig nem megy
Tapasztalt már valaki hasonlókat? Valakinek van valami ötlete?
Ha nem sikerül megcsinálnom, du viszem vissza. Még benne vagyok a 3 napban. -
Newlocal
aktív tag
válasz
kokler #11328 üzenetére
Ahham, ez csak egy profilt csinál. De semmi több. Ettől nem kapcsolódik sajnos
Egyébként stock romon vagyok, 2.3.4 Androiddal. Van ennél frissebb? Tegnap egyből jött egy OTA frissítés, azt fel is tettem.Én az android verzióra gyanakszom, h azt nem szereti. Mivel full új a teló és még nem sok közöm vagy az Androidhoz, nem romolnék még
Még 1 kérdés.
Áttettem a névjegyeimet az E51ről, leszinkronizáltam a Google és Facebook adatokat és összelőttem mindent. Hogy lehet ilyenkor megoldani, hogy a telefon minden névjegye a Google accountba felszinkronizálódjon? -
Newlocal
aktív tag
válasz
hülyegyerek #11325 üzenetére
LEAP-en használod?
Nekem ez céges Wifi, de a kollégámnak az S2-n simán megy. -
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
Végre nekem is megvan a Sensation. Eddig nagyon tetszik.
2 dolog van ami zavar.
- WIFI deathgrip
- LEAP (Cisco) Wifi-re nem tud csatlakozni, pedig minden adatot helyesen adok meg.Tudnátok ezekben nekem segíteni?
-
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
Van itt valaki aki vodától vette a telót webshopban? Ha igen, tudna válaszolni, hogy kb hány nap a szállítás BP-en belül?
Üdv.
-
Newlocal
aktív tag
válasz
Something_ #10502 üzenetére
Gratulálok!
@cotag
csatlakozom
-
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki linkelni egy eladót eBay-en akitől már vett fekete puha szilikon tokot és nem fogta össze a telefon hátlapját?
Jöhet privátba is.Köszi!
-
Newlocal
aktív tag
válasz
davidcsaba93 #10225 üzenetére
Mindenkinél előfordul? Mármint minden hívásnál, különböző számok (telefonok) hívásakor?
Nekem az egyik régi Nokiám nem szeretett bizonyos telókat és azoknál jelentkezett ez. -
Newlocal
aktív tag
válasz
Something_ #8632 üzenetére
Szerintem a gyártói garit tudta érvényesíteni, csak soha nem sikerült rendesen megjavítania az E-Carenek. Ilyenkor nem kéne cserélne az egész telot a boltnak/szervíznek?
-
Newlocal
aktív tag
Ez a Sensation-t is érinti?
-
Newlocal
aktív tag
Egye jobban úgy érzem, mintha kaszinóba mennék majd mikor megrendelem a Sensation-t és piros v fekete közül megjátszom az egyiket. Aztán vagy bejön vagy nem
-
Newlocal
aktív tag
válasz
scapegt #4496 üzenetére
Köszi a választ
Az a gond, h nekem kb 3 hónapja van náluk flottás előfizum és az mellé szeretnék telót venni. Így már nem ezek az árak vannak, hanem listaáron 127 k + előleget mondott az ügyfélszolgálatos. Azt mondta, h 3 hónap után vagyok jogosult előleg és hitelbírálat nélkül vásárolni, ja meg 2 év hűséget is alá kell írni, amit valljuk be nem akarok. Szóval marad a vitamax, ami nagyon drága sztem vagy a vmi GSM bolt. Ezt a Part Nero-t bepróbálom... -
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
Aki vett már XXL GSM-nél Sensation-t 24 hónap garival, meg tudná mondani, h azok frissültek-e rendesen és tutira európai régióba szánt készülékék?
Hétfőn vennék egyet. Esetleg még T-Mobile is szóba jöhet, csak Vodás kártyával használnám, abból meg még gond lehet...
-
Newlocal
aktív tag
Tudja valaki, hol lehet kipróbálni a Sensationt? Múlt héten voltam Speedshopban, de nem volt bemutató darab
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest