- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgb
senior tag
-
scisco
csendes tag
Na igen, de hát oldalt van a csórikámnak a töltője
Én azért veszem az evo3-t, mert pár dolcsi a különbség, mintha csak két akksit vennék.
Akkor meg ennyit megér;o)Dokkolási mód, igen ez tényleg van , viszont abba én sem gondoltam bele, hogy a telkönyv ettől még nem bizti (bizti nem) fog elfordulni...de az is tény, hogy nem töltőről fogok telefonálni, így ez engem nem fog zavarni, de igaz, tudhatná ezt is, s akkor teljes lenne a kánaán
-
GoDPlaYeR
csendes tag
Rendben, köszönöm a tippet, akkor így teszek. Melyik boltban érdemes megvenni függetlenül? Ti kit ajánlotok?
A másik: olvastam valahol, hogy "a telefon független, gyártói garanciás, de bekapcsoláskor felvillan egy Vodafone logó" - ilyet érdemes megvenni, vagy inkább keressek olyat, amelyikhez egy szolgáltató keze sem ért hozzá? -
mivan80
aktív tag
-
utomi
senior tag
De komolyan gondolom mert volt egy videó valahol a youtube-on, de most persze nem találom, ahol a 0,02mm-es hátlapot agyon hajlítja a tesztelő, meg tekeri jobbra balra, de semmi. Még csak nyoma se látszik a műveletnek. A DHD-m meg pár hét után már karcos volt és bezony elég hamar megpattant a fém. ÉS bizony baromira nem könnyű telefon. Gyakorlatilag egy idő után kényelmetlen volt a kezemben tartani.
Utomi: Ki ne találd már hogy a fémtől olyan nehéz lesz a telefon, omnia7 tulajként jót nevetek ezen, meg annyira elfogult se légy hogy kitaláld hogy egy jó drága high end telefonnál korrekt dolog az egészet műanyagból legyártani...
Hát pedig de. A Desire HD kifejezetten nehéz darab, gondolom ez se könnyebb. Az Omnia 7 egy fokkal könnyebb de az nem is full fém. Mielőtt jön a láttál e már dolog, igen mind2 teló megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest