- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Iomega #13936 üzenetére
Általában nem vagyok ellene az új dolgoknak. Használtam már 4.0-s tabletet és nem igazán éreztem az én felhasználási módom esetén igazán különbséget a külsőségeken kívül, ami pedig nem érdekel (persze motorháztető alatt biztosan sok minden változott), valamint megjelent néhány integrált program, amit eddig külsős alkalmazással oldottam meg.
Nem is lenne bajom a frissítéssel, ha nem lenne érzékelhetően lassabb a rendszer. Remélem, ez csak átmeneti.
-
Bő egy napos használat után valahogy oda lyukadtam, hogy lassabb és döcögősebb ez az ICS. Lehet, hogy én vagyok csak így vele, de ha névjegyzéket, sms-t vagy e-mail-t indítok, akkor mindig kell várni 1-1 másodpercet, mire mindezek megjelennek. Ez nagyon bosszantó, mert korábban nem volt ilyen. Újraindítottam, remélve, hogy akkor már nem lesz gond, de megmaradt lassúnak.
Hard Reset-en kívül van esetleg ötletetek? -
válasz
CrAck69 #13298 üzenetére
Arra tökéletesen jó, hogy ha tudod, hogy olyan helyre mész, ahol szükséged lehet egy kis plusz energiára, akkor magaddal viszed és használod, ha lemerült a gyári.
Egyébként pedig természetesen nem akkora kapacitású, mint amit ráírnak.Nekem is van egy "2300-as" és két "1730-as" akkum. Az előbbi kicsit tovább bírja, mint a gyári, de vastagabb is valamivel és rendkívül jó áron sikerült vennem 3.500Ft-ért baráton keresztül, az utóbbiak pedig jók arra, hogy ha egy nap sok helyre megyek és kellhet tartalék akku, akkor nálam legyen az is.
-
válasz
pingwin011 #12617 üzenetére
Én vettem hasonló akkut, de nem azért, hogy ezzel majd tovább bírja a telefon, hanem hogy ha lemerül az eredeti, akkor jó lesz helyettesíteni arra a napra.
Azért azt ne hidd el, hogy egy ilyen áron gyártott akku ugyanakkora méretben 60%-kal nagyobb kapacitást képes elérni. Az a 2430-as teljesítmény csak egy papír rajta.
-
válasz
fateless #12098 üzenetére
No, megvan az eredményem:
gyári szoftverrel használtam, nem más rommal.
Egész nap BT kapcsolat a headset-tel, 24 telefonhívás, összesen 84 perc, kb 40 perc GPS (google maps), kb 50 perc net, kb 30 e-mail, kettőnél nagyobb csatolmány is, amit letöltöttem és átfutottam, párra válasz is ment (kb 6-8), egész nap sok utazás autóban (Pápa-Bp-Pápa-Pozsony-Győr-Pápa), ami alatt értelemszerűen sokkal többet fogyaszt maga a hálózati kapcsolat is. Folyamatos e-mail és naptár szinkronizáció is be volt kapcsolva. Reggel fél hatkor keltem, akkor indult a merülés. Délután fél háromkor vettem ki az első akksit, ami akkor 23%-on volt. Most a második 20%-on van. Szóval kb úgy bírja ez az olcsó kínai, mint a gyári akku (ilyen használat mellett délutánra az is lemerül).A legjobban a Google Maps (folyamatos kijelző-világítás, hang a headset-en, HSDPA-n kapcsolat) zabálta az akksit, de alapvetően a kijelző világítása emészti fel a legtöbbet.
27-én érkezik a drágább akksim, csak véletlen az angol címre kértem. Ha megjön, letesztelem és elmondom, milyen az. Ezek nagyon jók lesznek az ilyen napokra, amikor mindenképpen kell a tartalék akku.
-
Tegnap 41%-ig ment le.
Ma már újra használatban van. Pestre megyek, bekapcsolt bt a headsethez és SE órához, folyamatos wifi, hsdpa lesz állandó szinkronizációval, majd Pestről irány Pozsony, ahonnan vissza Győrbe egy találkozóra, majd este kilenckor haza. Ha ezt végigbírja, akkor megfelel. Majd elmonom, hogy bírta. -
-
A beépített képernyőfotó-készítőt hogy lehet előhívni?
Elvileg a power és home gombokkal lehet, egyszer - véletlenül - sikerült is, de mikor kellene, nem tudom előhívni. (nem akarok külön progit feltenni rá)
-
Azért ha valaki tud ilyen programot, és nem ROM-ot, akkor szóljon csak. Olyasmit, mint az Elixir pl, csak hogy mondjuk 5 oszlop és 6 sor lehessen. Ha nincs, akkor kukába megy a Sense és jön az ADW EX helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- OpenWRT topic
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest