- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
ge.k.ko #17367 üzenetére
Pont néhány napja jöttem rá, hogy kell kikapcsolni, nagyon idegesített, és ICS frissítés óta nem tudtam kilőni:
Valahol hozd elő a billentyűzetet
Bal alul nyomj az "EN" gombra. (Lehet, hogy Neked más van, felette van egy kis mikrofon)
Utána Settings
Text input
És ott már megtalálod. Jól eldugták. -
randras
veterán
válasz
ge.k.ko #12909 üzenetére
És akkor mivan? Olcsó, jó. Mindenki abból él meg ma itthon, amiből tud, ennél akkor szemetebb módon is, ha ahhoz van kedvük. Nem kell messzire menni, hogy ugyan ilyen 0% mellett még át is basszanak, mint pl. a sráccal pár napja, akinek eladtak egy Sensation-t XE-ként, vagy a GSMLine, ahol nem kapsz tartozékokat, vagy a Speedshop, akik fizetnek ÁFÁ-t, de eladják neked az ázsiai modellt európaiként, illetve kilopják a CaseMate tokból a fóliát...
Kövezzetek meg, de inkább az államot húzzák le pénzzel, mint engem. Ha bezárják a kiskaput, lesz helyette új, kár is ezen gondolkodni.
-
szasz1
tag
válasz
ge.k.ko #3378 üzenetére
Valóban kicsit gyengébb a térerő mint a régi telefonon nálam is, de nem szokta elveszíteni a szolgáltatást, persze ez lehet hogy csak én vagyok jó helyen, és közel vannak a tornyok
de mint a wifi is, így a mobilhálózat i s deathgripelhető egy rosszabb fogás eredményeként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest